icon

Vecne nespokojný manžel. Ako riešiť vzťahové problémy?

samotarkavusa
Včera o 20:27

Ahojte, chcela by som sa spytat na vas nahlad do situacie... s muzom mame tri deti. Vsetky vekovo velmi pri sebe... . Teraz po tretom dietati je nas vztah na uplne hroznej urovni. Uz od prveho dietata spime oddelene...chcel to tak muz aby sa vyspal do roboty a potom sa to uz nejak zauzivalo....muz sa stale stazuje ze mame malo sexu, ale on si ma cele dni ani nevsimne...obcas sa len tak pristavi a da mi pusu ale to je skutocne tak raz za niekolko dni ak vobec... ak sa v niecom nepohodneme je schopny mi to dat vyzrat, nebavi sa so mnou aj tyzden...a to velakrat v situaciach kde skutocne nie som ani na vine... popri detoch pracujem, samozrejme ked sa vratim z prace tak je uz podrazdeny...velakrat mi vyhadzuje na oci ze je ,,stale,, s detmi....podotykam robim tak dva-trikrat do tyzdna par hodin... on ma odjakziva 2x do tyzdna futbal s kamaratmi o com ja samozrejme len snivam. Co sa tyka penazi... vacsinu samozrejme taha on ale ja pre seba fakt nic nekupujem.... a ak ano tak mi to zvycajne pripomenie stylom ci mi to naozaj treba... to su take blbosti....mam napr. jedny jedine botasky a on sa ma stale pyta na co su mi dalsie...alebo mala som jednu naberacku v kuchyni a chcela som dalsiu a on mi povie ze si mam umyt a nie dalsiu kupovat...to su take drobnosti, nad ktorymi by mozno clovek mavol rukou ale ja to mam servirovane denno denne a uz nevladzem. Mam pocit, ze keby sa roztrhnem tak nikdy nebudem dost... a popravde po stovkach sprostych poznamkach nemam samozrejme ani chut na ten sex s nim... a ano, snazila som sa mu vysvetlit ako to cele vnimam, ale vzdy to skoncilo tym, ze sa odul, a zacal len hovorit , ze on uz bude teda ticho, ze on uz nic nepovie....vobec neviem ako dalej...mame tri male deti a ja som tak neskutocne nestastna. Mam 33 a v hlave sa sama seba pytam ci vobec este niekedy budem milovana a stastna. Bola niektora z vas v podobnej situacii?

zmrzlinka2021
Včera o 20:29

@samotarkavusa prosím ťa, prečo s ním tri deti?

bronkax
Včera o 20:31

No tu to nikdy nebude existuje len jedna cesta - cesta od neho preč. Bude to mega ťažké s tromi deťmi ale inú možnosť nemáš je to idiot.

samotarkavusa
autor
Včera o 20:33
@zmrzlinka2021

@samotarkavusa prosím ťa, prečo s ním tri deti?

@zmrzlinka2021 planovali sme 2 a prislo necakane tretie. Proste zlyhala antikoncepcia...ja moje deti milujem nadovsetko, oni su skutocne uzasne, ale strasne ma mrzi ze denne maju na ociach dvoch rodicov, ktori sa nelubia

anonym_89938e
Včera o 20:43
@samotarkavusa

@zmrzlinka2021 planovali sme 2 a prislo necakane tretie. Proste zlyhala antikoncepcia...ja moje deti milujem nadovsetko, oni su skutocne uzasne, ale strasne ma mrzi ze denne maju na ociach dvoch rodicov, ktori sa nelubia

@samotarkavusa Nie ste ani prví ani poslední ktorí sa nelubia a musia od seba prec ak nechcete aby v takej atmosfere byrastali vase deti. Oni to budu musiet zvladnut.

unknowname
Včera o 20:44

@samotarkavusa Ja som chlap ale keby som žena tak by som takého chlapa kopol do riti 🙂

anonym_278328
Včera o 20:45
@samotarkavusa

@samotarkavusa to že plánujem 2 neznamená že musíme mať silou mocou 2, keď sú v tom vzťahu problémy, lebo neverím že sa stal takýmto len teraz

samotarkavusa
autor
Včera o 20:47
@anonym_89938e

@samotarkavusa Nie ste ani prví ani poslední ktorí sa nelubia a musia od seba prec ak nechcete aby v takej atmosfere byrastali vase deti. Oni to budu musiet zvladnut.

@anonym_89938e ja by som bola za a niekolkokrat som to navrhla, ale on samozrejme vzdy vysplechne, ze mozem kludne odist, ale deti ostanu jemu. My sme sa vzali ked uz mal svoj byt cize nan nemam narok a tym padom ani nemam kam ist. samozrejme s mojim prijmom sa zatial na nohy nepostavim. Viem, ze musim proste pockat kym deti podrastu, a budem moct zarabat viac a podobne...ale psychicky si to neviem vobec predstavit este napr dalsich 5 rokov takto...

anonym_ea21b0
Včera o 20:51
@samotarkavusa

@anonym_89938e ja by som bola za a niekolkokrat som to navrhla, ale on samozrejme vzdy vysplechne, ze mozem kludne odist, ale deti ostanu jemu. My sme sa vzali ked uz mal svoj byt cize nan nemam narok a tym padom ani nemam kam ist. samozrejme s mojim prijmom sa zatial na nohy nepostavim. Viem, ze musim proste pockat kym deti podrastu, a budem moct zarabat viac a podobne...ale psychicky si to neviem vobec predstavit este napr dalsich 5 rokov takto...

@samotarkavusa A to mu veris, ze by si deti nechal? Vsak s nimi nevydrzi par hodin do tyzdna, a zrazu by ich mal 24/7? Strasne realne😏

anonym_618642
Včera o 20:57
@samotarkavusa

@samotarkavusa tak keď prídeš domov a on bude nervózny, že je dlho s deťmi, s úsmevom mu odpovedz, ved si mi povedal ze môžem odísť a deti zostanú s tebou. Tak nech sa stará. Aj ja som mala takého debila. Po rozvode napr. Už o deti nejavíl žiadny záujem. Dokonca ani výživné neplatil. A tiež som si nič nemohla kúpiť, ani oblečenie, ani nič do domácnosti. Chvalabohu mam 15 r nového muža. A naberacky mam pri nom 4 kusy. Stále si niečo do kúpime. Oblečenie si kúpim co chcem, aj tenisky mam viac párov. Neboj sa začať nový život. Manžel zarába dosť, nie že mi niečo kúpi, on mi položí peniaze na stôl. Napíš koľko majú deti rokov a ako ti môžem pomôcť.

samotarkavusa
autor
Včera o 21:06
@anonym_618642

@samotarkavusa tak keď prídeš domov a on bude nervózny, že je dlho s deťmi, s úsmevom mu odpovedz, ved si mi povedal ze môžem odísť a deti zostanú s tebou. Tak nech sa stará. Aj ja som mala takého debila. Po rozvode napr. Už o deti nejavíl žiadny záujem. Dokonca ani výživné neplatil. A tiež som si nič nemohla kúpiť, ani oblečenie, ani nič do domácnosti. Chvalabohu mam 15 r nového muža. A naberacky mam pri nom 4 kusy. Stále si niečo do kúpime. Oblečenie si kúpim co chcem, aj tenisky mam viac párov. Neboj sa začať nový život. Manžel zarába dosť, nie že mi niečo kúpi, on mi položí peniaze na stôl. Napíš koľko majú deti rokov a ako ti môžem pomôcť.

@anonym_618642 no ja si myslim, ze on by o tie deti bojoval uz len kvoli tomu, ze vie ako ich milujem ale zas nemozem mu krivdit, on ich ma naozaj rad, ale samozrejme to nie je o tom, ze by s nimi aktivne travil cas. zvycajne ide s nimi k svokre a ta im robi program, alebo im da mobil/tablet do ruky a je vyriesene....ale viem, ze ak raz pride na rozvod, on bude strasne zakerny voci mne

anonym_618642
Včera o 21:11
@samotarkavusa

@anonym_618642 no ja si myslim, ze on by o tie deti bojoval uz len kvoli tomu, ze vie ako ich milujem ale zas nemozem mu krivdit, on ich ma naozaj rad, ale samozrejme to nie je o tom, ze by s nimi aktivne travil cas. zvycajne ide s nimi k svokre a ta im robi program, alebo im da mobil/tablet do ruky a je vyriesene....ale viem, ze ak raz pride na rozvod, on bude strasne zakerny voci mne

@samotarkavusa kľudne bud teda za striedavu starostlivosť. Nech vie co to je. Príde z roboty, nech navarí, naučí sa s deťmi, uprace,nech ide s ními na nákup a zoberie si ich aj na ten futbal. Ty budeš mať super voľný týždeň. Neboj žiaden súd nedá deti len jemu. Budete ich mat obaja.

anonym_fdfb0c
Včera o 21:25

to máš doma riadneho blba.

anonym_ea21b0
Včera o 21:49

Naco chodis do prace, ked si ani topanky nemozes kupit? To si musis pytat povolenie ci co?

betulinka1
Včera o 21:51

@samotarkavusa podla mna si moc makka. Akoze mozes snívať o nejakom volne a muz chodi na futbal. 🤷‍♀️🤷‍♀️ Drahy ty mas v utorok a piatok futbal. Ja budem mat v stredu posilku. A na blbe poznamky, ked budete spolu bez deti vecer, mu normalne povedz, ze nech sa zdrží komentarov na pocet tenisiek alebo cohokolvek. Ze nie je tvoj otec aby komentoval tvoj nakup.

anonym_ea21b0
Včera o 21:55

A opat. Uplne nefunkcny vztah, ale "museli" byt 2 deti. Tu sa dokonca aj 3.pritrafilo. No ja by som najneskor po 1.zdrhala. Takymto stylom aj 4te bude a potom uz fakt neodide.

katkati
Včera o 21:57

Už z tvojho písania vyžaruje a pôsobíš na mňa ako rozumná, milá a empatická žienkal. Je v tych vetách také človečenstvo a vaše deti môžu byť šťastné, že maju takú mamu. Len s tou skromnosťou až tak nepreháňaj a botasky a naberačku si kúp. On nech si hovorí čo chce a keď sa mu zdá, že na to nemáte, nech namiesto futbalu ide dvakrát do týždňa na brigádu. Tých pár rokov, kým sa trochu finančne osamoststniš ubehne rýchlo a potom sa rozhodneš. Deti určite budú aj s tebou, alebo lem s tebou, toho sa neboj. Užívaj si ich ako sa len dá, lebo je to najviac a manžel aj skutkami nech dennodenne ukazuje, že má deti rád a nie rečami. Povedať matke nech odíde, keď chce, ale deti zostanú s ním je taká zákernosť, až to hraničí s podlosťou.

anonym_47235b
Včera o 21:58

Toto su stale tie iste tipi zien.Nic neurobia ale nechaju sa nicit psychicky,financne.Az raz zistia,ze su obycajne trosky s takeho zivota a z deti tiez vyrastu take iste tipi zien a muzov.
Ach,jaj.Takto sa nechat nicit a vlastne dobrovolne to robia tie zeny.Ja si naozaj toto neviem predstavit nechat sa tyrat tichom,alebo debilnymi poznamkami.A pocitam,ze vsetko robis ty a muz nic,ani nevari,neupratuje.

zlotka
Včera o 22:08

Ja som to tiež mala doma a keď mi povedal že veľa míňam a že si budeme aj stravu kupovať každý pre seba ,tak tá predstava chladničky na polovicu mi prišla smiešna ,hlavne že mal vždy navarené ,upratané a s ničím nepomohol. Tak som zobrala dcéru ,odsťahovala som sa ,a teraz si môže upratovať a variť sám. Ukázala som mu čo obnáša domácnosť. A nemusí sa ani deliť s chladničkou 😅. Zarobím o dosť viac ako on, tak som si kúpila svoju . Doteraz mi vyčíta ako som s ním vybabrala ,že prečo som sa musela odsťahovať. 🤷

anonym_ea21b0
Včera o 22:12
@zlotka

Ja som to tiež mala doma a keď mi povedal že veľa míňam a že si budeme aj stravu kupovať každý pre seba ,tak tá predstava chladničky na polovicu mi prišla smiešna ,hlavne že mal vždy navarené ,upratané a s ničím nepomohol. Tak som zobrala dcéru ,odsťahovala som sa ,a teraz si môže upratovať a variť sám. Ukázala som mu čo obnáša domácnosť. A nemusí sa ani deliť s chladničkou 😅. Zarobím o dosť viac ako on, tak som si kúpila svoju . Doteraz mi vyčíta ako som s ním vybabrala ,že prečo som sa musela odsťahovať. 🤷

@zlotka To je dobry chuj😃 ale vyriesila si to super, s takymito treba len takto jednat. Lebo inak nepochopia. A nie sklopit usi a urobit, ako velkomozny povie, a dalsie deti si s nim narobit.