icon

Som smutná z kamarátky

bambulka317
23. feb 2015

Som z toho smutná, moja kamoška o ktorej som si myslela že je naj na ňma úplne zanevrela. Po tom čo som otehotnela sa náš vzťah začal akosi rúcať, mala som iné problémy .. ona tiež.. hoc som mala toho veľa okolo bábätka tak som si našla čas zavolať jej a spýtať sa čo má nové.. keby že jej nezavolám tak ona sa ani neozve. Ja teraz čakám druhé bábo a ona je stále bezdetná. Povedala som si teda že jej nebudem volať .. bola som zvedavá za aký čas sa mi ozve.. Sú to už dva mesiace.. a ona mi vôbec nezavolala.. keby bolo na mne volám jej každý druhý deň, vždy ked sme spolu volali, pozývala som ju na návštevu.. ona mňa nikdy.. Keď sa na to tak spätne pozerám.. ozvala sa iba ak niečo potrebovala.. ozaj mi je z toho smutno ☹

Strana
z2
loxa
24. feb 2015

@bambulka317 ona sa snazi otehotniet? Ked si napisala ze ty si tehu , ona bezdetna., pytam sa preto, ze zeny co nemozu otehotniet vedia veelmi zanevriet na kamaratky co rodia a tehotneju bez problemov

bambulka317
autor
24. feb 2015

@loxa ona viac krát povedala že deti mať nechce..neviem o tom žeby zmenila názor

ajana1
24. feb 2015

@bambulka317 tak to ber ako sucast zivota. ludia prichadzaju a odchadzaju aby nas obohatili a dali nam vzacne skusenosti. Kazdy odchod svojim sposobom boli ale vezmi to tak ze aspon budes mat miesto a cas pre niekoho noveho kto ti prinesie v zivote viac stastia a bude stat za to.

lenka2232
24. feb 2015

človek by mal mať viacero kamarátov, no ani jedného veľmi blízkeho lebo raz ho zradí...poznám to z vlastnej skúsenosti

warholette
24. feb 2015

tiez mam rovnaku skusenost, ked som otehotnela, najlepsia kamaratka sa so mnou zacala stretavat coraz menej a menej az sa napokon uplne odmlcala. do porodnice ma prisla pozriet cela partia, okrem nej, vraj bola doma a mala opicu po nejakej zurke. potom sa rozhodla ist do UK robit aupairku, co mi povedala asi den pred odletom, a ked sa odtial vratila, viac sa mi neozvala. smutne. to bolo pred siestimi rokmi a odvtedy som ju nevidela, nepocula, ani narodeninove zelanie, ani nic 😢 nuz, zivot ide dalej a mam ine kamaratky, ale ta zmena zo zeny na matku je vzdy riadnou skuskou kamaratstva a vidim, ze viacerym sa to pekne preriedilo.

mima4
24. feb 2015

@warholette no ja mam pocit, ze uz problem moze nastat vtedy, ked si baba najde frajera, nieto ma este dietatko...
U mna to tak bolo... a ked sa exkamoske vztah po rokoch rozsypal...a vyhladavala ma...uz z mojej strany nebol a nie je zaujem... proste ak do vztahu neinvestujes.... necakaj...

warholette
24. feb 2015

@mima4 praveze ja som nikdy nebola typ "ihriskova mamina", pocas tehotenstva som normalne chodila do skoly a do prace, spravila si bakalarku, neskor magistra, takze nemam pocit, ze by som stale rozpravala o plienkach a cumlikoch a tak. dalsiu kamaratku som takto stratila ked mal maly niekolko mesiacov. zacala sa ma pytat, ci si neviem pretrhat obocie a preco k nej nemozem prist s malym na navstevu. kocka byvala v centre mesta a ja na predmesti, trepat sa s kocikom pol hodinu v autobuse, ked ona moze prist za mnou a bezdetna? nie, dakujem. viac sme sa nestretli. ta to aspon rovno povedala, ze pre mna je dieta dolezitejsie ako nase kamaratstvo. um, samozrejme ze ano. takyto ludia mi ani nechybaju.

bambulka317
autor
24. feb 2015

No baby bude to ťažké na ňu zabudnúť... toľko sme spolu prežili.. ale už ma nebaví byť tá ktorá sa stará ktorá volá a zaujíma sa.. už teda nie..

ivanya
24. feb 2015

@bambulka317 Je nas tu takych asi viac. Tiez mam taku kamaratku o ktorej som si myslela, ze je ako moja rodina. Neviem co sa stalo ale zrazu ma zo svojho zivota zacala vynechavat (o svadbe som sa dozvedela tyzden pred). Ked otehotnela stretavali sme sa coraz menej, dokonca mi raz povedala, ze si mysli, ze mi vadi, ze ona je tehu a ja nie. Pozerala som ako puk. Odkedy sa babo narodilo, videla som ho raz. "Kamaratka" sa mi sama neozve nikdy, ak sa ozvem ja, rozhovor skonci po dvoch vetach, takze uz nemam chut sa ani ozyvat. Beriem to tak, ze ma jednoducho uz nepotrebuje vo svojom zivote... aj ma to zo zaciatku mrzelo, ale uz chapem, ze asi nebolo vsetko v poriadku, ked ju vobec len napadlo nieco take ze mi vadi jej tehotenstvo...

cherry1981
22. mar 2016

Ja mam tiez taku kamosku . Ona sa nazyva najlepsou ale ja ju tak ani nemozem brat . Kym sa jej ja neozvem ci niekde s detmi nevyrazime , ci do skolky , pripadne na prechadzku, tak sa mi ani neozve. A ked nahodou sa ozve a niekde ma zavola par minut pred tym zmeni plan. Staci ze sa jej ozve ina a ide inde. Vobec ju netrapi ze my sme sa dohodli ona to meni syale. Iba ak nic nema a nema inu kamosku po ruke tak plany nerusi. A to mi vravi ako ma ma rada a ze som jej naj.kamoska hihi. Ale uz mam pocit ze to rozprava kazdej s ktorou sa zoznami.

majusik236
22. mar 2016

Tak stava sa to, ze sa ludia odcudzia, nemusi byt zla ani zavidiet ako ste sa tu niektore vyjadrili...ludia sa menia, Ty si sa zmenila, urcite Ta aj prichod dietatka posunul, ona sa urcite takisto za tie roky zmenila a mozno je to prirodzeny vyvoj, ze si jednoducho uz viac nemate co povedat...

Strana
z2