Som stále tá najhoršia
ahojte,neni som tu nová,len som si založila nový nick,je mi o tom ťažko písať...tak: S mm sme spolu 12 rokov,z toho 5 manželia.máme 2 krásne detičky,ktoré nadovšetko ľúbime...ale k problému:Preskákali sme si toho veru dosť,stále sú nejaké problémy,či finančné(máme nejaké dlhy),vzťahy v rodine z oboch strán,po sexuálnej stránke mu nevyhovujem-on by chcel oooveľa častejšie ako ja...píšem teraz tak v krátkosti keď detičky spinkajú,aj mm,zachvíľku sa zobudia...Často sa v poslednej dobe hádame a on mi vyhadzuje na oči stále,že som všetkému na vine ja,či sú to dlhy( áno,zobrali sme si 1 úver na môj podnet,aby sme sa odsťahovali od mojich rodičov,aby sme šli do podnájmu a zariadili ho...ale to je všetko,čo máme ostatné dlhy,to si riešil on,áno povedal mi o nich,že potrebuje si zobrať lebo nestíha platiť predchadzajúci úver,ja som to moc neriešila,myslela som si,však vie,čo robí....),ďalej som na chybe ja lebo sa nie vždy vhodne správam-reagujem,kvôli mne sú také vzťahy v rodine ako sú,čo neni pravda a on to veľmi dobre vie...,po sexuálnej stránke.Stále mi všetko vyhadzuje na oči a mňa to už nebaví počúvať aká som zlá,za čo všetko môžem...Cítim sa ako posledná špina,čo chce každému len zlé,nevie sa chovať, krava,ktorá neuspokojuje svojho manžela.jááááj,je mi do plaču,neviem,čo zo sebou,čo ďalej...poradíte mi prosím vás?ďakujem
Pozerám, že takto kreténsky sa správajúcich chlapov je na svete kopec... sú to psychickí tyrani a emocionálni upíri.. preč od nich!! K lepšiemu sa to nezmení, len k horšiemu.. najprv úplne zadupe sebavedomie, potom sa ešte ľahšie do človeka kope...
@katkamamina ahojky ja som si myslela že som jediná s takýmito podobnými problémami.S manželom sme spolu skoro 4 roky ale manželia sme iba 2 mesiace.ja môjho muža strašne ľúbim ale asi ako aj iný aj my sme si museli vziať pôžičku a bohužiaľ nie iba jednu.Aj u nás z času na čas sa objavia dosť blbé výčitky aj kôli peniazom ale aj preto,že nie vždy sa mi chce plniť "moje manželské povinnosti" 🙂ale ako mu mam vysvetliť,že som naozaj unavená po celom dni s dvomi maličkymí deťmi?a vôbec ja si myslím ,že aj hormóny robia svoje divy. Takže budem Ti držkať palce aby sa aj medzi vami dalo všetko do poriadku a nezabudni neber si všetky starosti len na svoje plecia ale daj ich aj manželovi na plecia a nech sa stara o ne on.daj mu nech platí účty,nakupuje stravu,stará sa o deti a potom si rozmyslí či bude Ti niečo vyčítať.a viem, že je to niekedy ťažké sa premôcť ale veď musíme s času na čas urobiť radosť aj našim polovičkam 😝
Iba ty rozhodujes o svojom zivote, o svojej buducnosti. Asi ten chlapec je iba tvojim priatelom, nie manzelom, preto nevidim ani jednu barieru, preco ho okamzite neopustit. Proste ak pocas chodenia a spoluzia dvaja ludia zistia, ze im to nefunguje, alebo zena vidi ze jej potencionalny manzel je v podstate agresivny debil... tak treba sa okamzite s nim rozist.
Vies, dalo by sa tu pisat na 1000 stran argumentov pre teba, preco ho opustit, vykaslat sa na neho... ale mysli si, ze tieto veci sama poznas.
Jeden clovek raz povedal "mozem ti ukazat dvere ale prejst nimi musis sama", a myslim si, ze ty o tych dverach vies, aj vies kde su a co predstavuju v tvojom zivote, no prejst musis nimi ty sama. A mas pravo sa vybrat aj zlou cestou, ale musis si byt vedoma aj nasledkov,ktore z toho vyplyvaju.
@michele11 ďakujem🙂 uz som mu xkrát povedala a poprosila ho,nech nespomína a nevyčíta mi moju rodinu,že nemôžem za to akí sú a ja som urobila určité stanovisko,už nemám čo viac urobiť...a čo myslíš,rešpektuje to?príde ďaľšia hádka a zas to mám predostreté.on by urobil nejakú príjemnú atmosféru...ale načo?sex je pre mňa momentálne úúúplne to posledné na čo mám chuť...a ešte nám zostáva dosť splácať...:(
@sirell on mi práveže povie na rovinu,čo mám na sebe zmeniť:správanie-to znamená podľa neho,aby som nereagovala niekedy špatne,aby som mu neskákala do rečí,aby som jeho rodinu rešpektovala takú aká je-a to je taká,že ho len využívajú všetci od rodičov po sestry lebo on je taký,že nevie povedať NIE/ešte to preboha,však by sa na neho urazili/ a pritom všetci ho majú na háku,majú ho za nič,nevážia si ho...a kašlú na nás-na svoje vnúčatá,k nám neprídu na návštevu len horko-ťažko na sviatok našich detičiek...je toho stráááášne veľa a on je úúplne slepý a naivný...a mám sa zmeniť po sex.stránke...a najnovšie som sa dozvedela,že už mu to je jedno,či máme sex alebo nie,že aj tak nikdy nebude so mnou šťastný...úvery si nemôžme zlúčiť do 1 lebo nám nikto nedá už úver lebo mm meškal 2alebo3x zo splátkou...takže tak...
Ahojte žienky obdivujem vás ked vás niečo takto moc trápi v srdiečku že dokáže dalej žiť,existovať starať sa..Ja by som to asi nezvládla,,ste ozaj silné..Možno by padol dobre dobrý psycholog porozorávať sa s nim,,A možno vám to pomôže ak je medzi vami láska urovná sa to,hm?
@denisaaa2510 vidím,že aj ty to máš pestré...:( tak mňa mm neklame,on ani nevie klamať,keď by mi chcel niečo zatajiť tak sa začne tak inak tváriť a už viem,že sa niečo deje.jáááj.držím ti silno palce
@rainbow0508 ja viem,že sa cíti ukrivdený ale ja nemôžem za to akí sú.ja som urobila určité stanovisko...aj ja sa cítim ukrivdená,jeho rodina nás ma na háku,prišli mi zagratulovať a ani mi nepodali ruku...že zabudli.hlavne,že mi svokra podala igelitku"toto máš od nás"...tak odvtedy ich nepozývam,načo.svokra si vymýšlala keď boli detičky menšie,že jej ich ani na ruky nedám/čo neni pravda ale oni k nej nechceli ísť,chceli byť len u mňa.../,že jej ich nedám kočíkovať... a toto rozprávala svojim kolegyniam a ja som sa to dozvedela,skoro ma vystrelo.a teraz keď sú väčšie nemá o nich záujem lebo je lenivá sa im venovať...za chrbtom ma ohovára...a keď som povedala mm,nech sa im k tomu láskavo vyjadrí,nech sa ma zastane,zastal si ma ale on ide taaaakou veľkou obkľukou na nich len,aby si ich preboha nepohneval.takže konečný efekt nulový.a ešte ma otravuje s tým,že máme tam k nim chodiť na návštevy,gratulovať na sviatky,proste pohoda.nikto sa tam so mnou nebaví,len on ale hlavne,že je spokojný.lebo ako mi povedal,on chce,aby sme sa takto všetci stretávali,aj keď vie,že to nemá zmysel ale on to tak cíti.a keď sa ho opýtam načo to je dobré,tak mi len povie,že on to tak cíti a hotovo.jáááj
@andreah25 tak u nás poháre ani taniere nelietajú🙂 momentálne sa so mnou odmieta baviť,že na čo,aj tak to nemá význam...takže tak.neviem,ako to všetko dopadne ale myslím,že nie dobre...
@terinkaaanetka Ved manzelovi vysvetli, ze ty mas este sestonedelie!!! Nech ta nech oddychnut, ved si po porode!!! Okrem toho, ze si unavena, si myslim, ze mas aj rozhadzane hormony, este je len par tyzdnov od porodu, v takom case je uplne normalne nemat chut na sex, aj keby ti obe deti spali denne 23 hodin. Ty mas zregenerovat telo a muz nech radsej berie von kocik a je trochu uzitocny!!!
@katkamamina a ja sa s ním nesnažím o dieťa,to frejkaa🙂my už máme 2...ale ako otec je super,to musím uznať...
@terinkaaanetka aj ja ti držím palce.vieš,on práveže sa stará,aj o účty aj sa venuje deťom aj uprace,poumýva dlážku...toto je ok.
@katkamamina Nam ostava splatit cca 35 tis € a nevadime sa kvoli tomu a ver mi, ze sme mali obdobia, kedy som ozaj netusila, za co kupim na druhy den jedlo. Je to cele o pristupe, musite si nad to sadnut, ak mu na tebe zalezi, myslim, ze to pojde. Ja by som ti vazne odporucila tu poradnu, mozno mu pohlad niekoho nezaujateho otvori skor oci, pripadne ho naucia, ako tie jeho vybuchy korigovat. A ked pises, ze on je ochotny aj pripravit pre vas vecer, to znamena, ze ma stale zaujem, myslim, ze je to taka povaha, ze vytresne to, co ho napadne a potom je mu to uz mozno aj luto, ale zjavne sa nevie ospravedlnit, ale to ho mali naucit doma, s tym uz ty nic nespravis. Verim ti, ze nemas na sex s nim chut, ked ta urazi, je to taka patova situacia ☹ . Ale bez sexu, resp. s minimom, to chlapa dlho bavit nebude, nemyslim tym, ze mu mas dat, nech sa deje cokolvek, len to vztahu este viac skodi, ked to neklape ani tam a z toho ste este viac nervozni a zase vznikne hadka a uz je to. Neviem, co ti radia ine baby, idem pocitat, na co prisli.
@michele11 si zlatá...no on sa niekedy veru vedel ospravedlniť,teraz už nie,že nemá za čo...veď áno,keď som na chybe všetkému ja...my sme už boli v poradni,ohľadom sex.života a môjho chovania...mala som záujem zmeniť moje chovanie k nemu keď mi stále hovoril,že zle reagujem aj keď si myslím,že to na poradňu nebolo,ale dobre...jasné,že nie vždy reagujem správne,že som nervozna z toho všetkého,deprimovaná ale kto sa správa vždy na 100perc?a asi sme neboli u tej správnej psychoôogičky lebo nám nepomohla,vypočula síce ale nič moc...ja viem,že ho to dlho bez sexu baviť nebude ale nech,ja sa nebudem pretvarovať,že mám na neho chuť...keď mu je prednejší sex a bol by ma schopný podviesť,on by stratil viac,nie ja...
@dendy1 no super, sa teším..ale tak dúfam, že keď bude väčšia mi ju skôr niekto postráži..ona je teraz dosť zlá ☹
@katkamamina Nuz ano, nie je to vsetko, ale keby vam to aspon tam fungovalo na 100%, lahsie by si ho dostala, kam chces. A v poradni vam co poradili, asi to teda bolo z jeho podnetu, ale jeho spravanie tam nikto neriesil? A psychologicka bola zjavne na figu uplne, skus niekoho pohladat cez referencie od znamych, alebo si najprv nejaku sama otukaj, ci je schopna, lebo stale myslim, ze ten vas problem nie je taky neriesitelny, len ste vo velkom strese a tvoj muz ho nevie zvladnut inak, nez hukanim po tebe, co je to najhorsie, lebo su to vase spolocne problemy a ty si jedina opora, aku v zivote ma. Ty a rodina so zazemim, ktore mu vytvaras. A ked nic nezabera, nech si to tu precita a uvidi, ze s nim veru nikto nesuciti a ani nesuhlasi 😀
@denisaaa2510 tiež tak nejako..pred pôrodom som bola sebestačná, spoločenská, komunikatívna, nezávislá na ňom..mala som navrch ja..vedela som si obliecť minisuknu, ísť na disko s kamoškami, absolútne sa odviazať, poznačiť pár nových telef.čísiel..proste bola som žiaduca..aj priateľovi som sa páčila...
po pôrode neustále narážky na moju postavu, tiež na prsia, že by sa mi hodila plastika ☹ ostala som z toho šokovaná, lebo že on má radšej väčšie to ho vie omnoho viac vzrušiť..odvtedy sa pred ním neprezliekam...o sexe nehovorím, asi ho nevzrušujem...už viem aj prečo...či ma niekde podvádza neviem, priestor a čas na to má 😒 😒
teraz je zo mna rozkysnutá, nešťastná, nevyspatá, nervózna troska, ktorá sa ani nečeše, melír vyrostnutý, no proste otras..ani ja sama sebe nie som atraktívna. ☹ ☹ a tiež by som mohla pokračovať
a preplakala som nejednu noc a nejeden deň...
keď ja mám stále pocit,že jeho rodina,hlavne jeho otec je pre neho viac.nehovorím,on sa snaží,aby nám nič nechýbalo,na výlety chodíme,na prechádzky,nechodí do krčmy ako myslím to tak,že sa nám venuje...veď jemu otec volá aj 3x za deň! a on mu je vďačný za veľa vecí,čo pre neho urobil keď bol mladý...a tak si necháva od neho skákať po hlave,neviem,či mi rozumieš...veľakrát sa stalo,že sme boli na návšteve a bola tam aj jeho rodina a jeho otec pred všetkými,ale čo ty si taký debil,alebo sa snažil dohovoriť mladšej sestre,nech sa učí a blabla a jeho otec,ty buď ticho,pozri sa ako si sa ty učil,ty si bol oveľa sprostejší...a hentak ho zhadzuje......a mm neznáša keď mu tak povie,to keby mu ja tak nedajbože poviem,a urobím mu takú hanbu,tak ma znesie zo sveta.ale on mu to môže poveda´t.sú to také banality ale už ma serie všetko a normálne žiarlim na jeho chovanie k môjmu svokrovi.som normálna?asi už nie...alebo jeho sestra mu xkrát nadala do kk lebo jej niečo neurobil po vôli a on je v pohode.a správa sa k nej normálne.ale asi som už ja nenormálna.jáááááááááááj
@katkamamina sucasna realita je zial takato ☹ je to smutne, ale stale len dokola citam a pocuvam taketo a aj horsie pribehy...
pravda je taka, ze chlapi uz nie su to, co byvali... su to vela krat len nevyzrete deti, co sa potom prejavuje roznymi sposobmi.
my sme mali s muzom tiez velke problemy a pomohlo mi to precitnut. skus sa nad tym zamysliet a vytazit z toho pre seba nieco pozitivne. skus riesenim tychto problemov najst samu seba a vazit si seba taku aka si. my zeny casto robime chybu, ze potlacame same seba a svoje potreby, aby sme sa 'obetovali' rodine a detom. a namiesto toho, ze by sme za to dostali to, co ocakavame, dostaneme od zivota (resp. od muza) kopance do zadku. tak to totiz nefunguje... prave ze musime mysliet v prvom rade na seba a na seba a potom na nase deti a az niekde na konci je muz. on si musi byt toho vedomy a ver mi, ze sa bude aj inak spravat. bude mat pocit, ze o teba bude musiet bojovat a bude si vediet veci vazit. inak sme pre muzov len handry, chudery, nevazia si nas.
jedna moja znama, podla mna mudra zena, mi raz povedala, ze rodinu tvori zena, na prvom mieste! potom su deti, ktore k nej patria. vztah k nim nebude mat nikdy muz taky, ako zena. a potom je tam ten chlap, ktory nam ma byt na srandu. vysvetli si to ako chces, ale je v tom kus pravdy. a v takych rodinach, si ten chlap vie vazit co ma.
hlavne bud sama sebou, zisti si svoje ocakavania a naplnaj ich sama, nespoliehaj sa na muza a nikoho ineho. ja viem, ze co sa tyka financii to je casto velmi tazke, ale predstav si to, ze by si musela byt sama, bez muza. taka situacia tiez moze nastat. tak sa skus tak spravat uz teraz a uvidis, ze muz sa s najvacsou pravdepodobnostou spamata.
drzim palce ;)
@paris3 pekne si to napísala...ja už sa dlhšiu dobu pripravujem na to,že budem sama s detičkami a už mi tá predstava nejako nevadí,aspoň budem mať relatívne pokoj...len už mám v hlave toho chrobáka zasadeného,že ozaj som na vine všetkému ja,kvôli mne dopadol náš vzťah tak ako dopadol...a viem,že ma to bude strašne ubíjať,že ako môžem byť taká zlá...a zase sme sa trochu pohádali,povedal mi,že sa so mnou nemá o čom baviť ani sa na mňa nepozrie,že som hnusná...tak som mu povedala,že keď ma takýto názor,tak nech sa odsťahuje,aby ma nemusel trpeť...tak zajtra ide a teší sa na to!!!!
@katkamamina Ahojcek, no ja som si t ak zbezne precitala co si pisala. a toto je realita vo viacerych rodinach, kde sa rodicia mniesuaju do vsetkeho, vselijakym sposobom,ci priamym ci nie, ale skus mu vybrat kufre, a nech ide, ze co urbi, ci pobezi k rodicom, ked ty si podla neho ta najhorsia, a aj s tvojou rodinou, rodicov si nevyberies. a ak si on mysli, ze iba on ju ma naj, a aj to ze iba on je naj, tak mu aj utri prach na kufroch!!!! pokial ta on nemieni respektovat taku aka si, a tvoje nazory a brat ich, tak nie je o com.
v kazdy clovek ma nejake nazory, ci dobre alebo zle, a pokial zlyhava komunikacia a je taky sebec, ked vidi len seba, a svoje potreby, no neviem, ci chces byt s takym muzom.
ja by som mu aj veci pobalila a vylozila pred dvere, ja viem, je to tazke a lahko sa pise, ale asi neni vychodiska, bud sa spamata alebo nech ide
@999happyday 😀 dúfať je málo, musíš začať už teraz trénovať okolie, nech si na seba spolu s malou zvyknú.
@helencek ako vyhorení?
ja som zla ked stale upodozrievam .....ale verili by ste mu ked povie ze miluje svoje dieta a prisaha nan ze naozaj neklame ???
@999happyday moja zlatá tak to je silná káva. kamoškina mama mala tiež takého chlapa, ten ju dokonca podvádzal. spravila to čo najlepšie čo mohla. dala sa do poriadku, nový účes, nový šatník, zhodila pár kíl a začala si užívať život. a chlap sa uvedomil a teraz sú spolu znovu šťastní a spokojní. a to by si mala urobiť aj ty. financií možno nie je tak veľa ale na váhe sa dá popracovať aj bez tučného konta, kaderníčka zas až tak veľa nestojí a možno make up aj viac krát do týždňa tiež spraví svoje. no na plastiku by som kvoli takému chumajovi isto nešla... a ak sa neuvedomí tak preč s ním. po svete behá toľko chlapov, ktorým sa budeš páčiť taká aká si aj bez bujarých silikónov.
@denisaaa2510 to čo je za život, ak máš kam ísť zbal si kufre a vypadni od neho, on ťa podvádza kade chodí klame a ty za pár minútiek keď je milý pri ňom ostávaš, nechápem, ŽENY TOMUTO MÁLOKTORÁ VERÍTE, ALE VŽDY SA DÁ ZAČAŤ ODZNOVA, VŽDY !!!!, len na to treba nabrať odvahu prašťiť so všetkým čo nás neuspokojuje a nerobí šťastnými, pevne dúfam že sa aspoň jedna z vás prebudí a vyserie sa na dilina čo má doma, zo začiatku to nebude ľahké ale ten pocit keď sa začne dariť a tá úľava keď sa zbavíte sprostého chlapa to naozaj stojí za to !
@999happyday to čo je za blbosť "keď si nájde inú, lepšiu odo mňa", ty si nájdeš lepšieho od neho, ženy neserte ma, to si nevážite samy seba čo sa tak zhadzujete, zbavte sa tých blbcov čo vám sebavedomie zrazili na bod mrazu

no ženy, som šokovaná... určite je ťažké odísť od niekoho koho máte rady, či zobrať dieťaťu otca ale preboha veď vy nie ste vec, zviera alebo handra....
ženy moja svokra bola so svokrom roky v manželstve len kvôli deťom. nikdy nenabrala odvahu odísť, vždy bola všetkému na vine a mal na ňu len samé "vyberané" výrazy. zle bolo že neuvarila rybu ale mäso lebo deň predtým povedala že uvarí rybu.... 🙄 a to je malilinkatý zlomok z toho všetkého. a viete ako to dopadlo? fyzicky ju napadol, odišla z domu s monoklom a modrinami na rukách a o týždeň už bola podaná žiadosť o rozvod.
kvôli deťom je to ťažké ale nepremyšľali ste že napríklad dieťa preberá správanie z rodiny a považuje to za normálne? čo jeho budúcnosť? je pre dieťa pohodlná domácnosť kde sa otec s mamou stále vadia a urážajú?
a možno je len otázkou času kedy si začne nervy vybíjať na dieťati... ženy preboha po svete chodia aj dobrí chlapi.... neničte si život s takýmito morálnymi troskami.... ☹