icon

Som taká hlúpa, alebo sa snažím byť dobrou ženou?

baby12333333
25. aug 2015

Dobrý deň babulky, náročky som si vytvorila iný nick priznám sa vám lebo svoj tu mám už dlhšie a Veľa z vás by ma spoznalo... 😐
Baby čo si myslíte o tomto? UPRIMNE POPROSIM!
Sme 4r spolu
Pohadali sme sa asi mesiac dozadu ja som sa vzala a šla na mk* no pohla som myšou a tam otvorená konverzácia on a byvala... Že na ňu myslel keď bol naposledy v meste v jednom podniku, a foto lebo sme kupili nove auto.. ale nenapisal my- napisal JA mam nove auto ( nema ma na fb lebo ja tam niesom a foto tam so mnou asi tiez nema......)
srala som na to. tento týždeň na dovolenke mu napisala- to vymazal ale našla som len jeho správu co pisal jej - a znova- nenapisal "my" ale JA SOM V DUBAJI....

Zatajuje ma a chce ju späť?
A ja krava...som platila tu dovcu v dubaji...lebo som myslela ze ma ma rad... pride mi to ozaj ako zatajovanie mna... neviem. Trapi to neskutočne dufam ze som to dostatocne popisala.... Zaujímal by ma vas nazor ; ( Je mi hrozne a pripadam si sprosta.

Strana
z3
maria1989
26. aug 2015

@jabadaba a ešte ju aj hodil do steny 😠 toto by mi vadilo viac, ako tie peniaze. ale každá máme iné hranice.

bonaqa2013
26. aug 2015

Zaľúbený a šťastný chlap ukazuje svoju manž, partnerku všade kde môže. Takže ak ťa zatajuje, asi šťastný s Tebou nie je, resp. ani zaľúbený. možon chce len svoju ex dostať do postele a potom akoby nič pokračovať s Tebou ďálej.
Neviem načo si meníš nick - však on nech sa hanbí, nie ty. Baran sprostý.... Ak nemáte spolu deti a načo to zbytočne naťahovať.... 😒 😒 😒

tajka1986
26. aug 2015

@baby12333333 no mne to pripada ako by chcel povedat: "aha,mam nove auto,prachy na luxusnu dovolenku,vidis o co prichadzas??" Ked ta zatajuje,je to bohuzial jasne ☹ nestracaj cas a energiu,niekde je chlap ktory ta urobi stastnou a pochvali sa aj na soc.sieti hoci by ste boli len na stanovacke v lese 😀 chapeme sa co ti chcem povedat 😉

jabadaba
26. aug 2015

@maria1989 tak to je bez diskusie, vidis, to som aj prehliadla, ze to zakladatelka pisala! Isteze je to horsie ako tie peniaze.

macka334
26. aug 2015

Neviem či by som toto brala ako zatajovanie. Som vydatá 16 rokov, máme tri deti a môj muž doteraz hovorí ja a Ty a nie my, aj predo mnou. Má to tak zaužívané, aj keď som mu to už vyčítala.
Čo sa týka, že myslel na bývalú by nebol žiadny problém keby si si to neprečítala. To si fakt každá myslí, že ten jej by ani len nepomyslel na bývalú?
Neni v tom to, že ju chce späť, ale si takto chlapi zvyšujú sebavedomie a je to rozptýlenie, keď príde sms a môžu ísť spolu na kávu a pritom neriešia každodenné starosti a povinnosti.

petra7777
26. aug 2015

@maria1989 Nie je...je to "zlatokopka" 🙂

baby12333333
autor
26. aug 2015

@eeffka ...chápem - jednoducho jemu je jedno že ja chcem pre neho resp.nas zážitky atď - on je rád že všetko utiahnem☹

baby12333333
autor
26. aug 2015

@sardinka333 Veď toto, čo na mňa čaká neskôr keď teraz toto?☹
A čo sa týka eskortu z mojej strany- odmieta ma........ Ktovie prečo, všetko do seba zapadá

apb
26. aug 2015

@baby12333333 ten eskort ako myslis? 😀

baby12333333
autor
26. aug 2015

@jabadaba Ďakujem za úprimnosť .... Aj keď je krutá a pravdivá ale je to tak... A čím skôr sa s tým aj vnútorne stotožním- tým lepšie pre MÔJ budúci život - kde už žiaľ on miesto stratil.

baby12333333
autor
26. aug 2015

@apb no že chlap má sex zadara mimo iných vymoženosti ako dovolenka bývanie atď

baby12333333
autor
26. aug 2015

Chcela by som sa vám ženy všetkým veľmi pekne poďakovať za názor a povzbudenie - naozaj som to vedela len som sa bála s tým niečo robiť, teraz som ostala sama odišiel už O 20.00 po mojom monológu- dodávam, že som bola kľudná a pokojná, on začal s vreskotom a odišiel ....Uvidíme čo bude ďalej.

darkabarka23
26. aug 2015

@baby12333333 drzim palce,vsetko zle je na nieco dobre,takze zivot ti urcite prinesie nieco lepsie 😉 😘

mysicka36
27. aug 2015

@baby12333333 dobre si spravila, nepusti ho viac do bytu. Len pobaliť veci a nech ide kam chce. Mňa keby chlap odmietal tak to by som nerozdýchala. Jediné ospravedlnenie by bolo, že by mal 40*C horúčky alebo dolámané nohy ruky 😀

certi
27. aug 2015

@baby12333333 ja viem co bude....zurenie, zduvanie, odmlcanie a potom prosby, vyznania a mozno aj kvet z penazi co dostal od teba🙂) ved prisiel o vsetkoooo chudak....bud silna, si dobry clovek a nie si na toto vobec odkazana...hovorim, najdi si seberovneho...tento je chudak

certi
27. aug 2015

@baby12333333 chlap odmieta zenu vacsinou, ked ma milenku-y.....

sharmana
27. aug 2015

@baby12333333 začni si vážiť samú seba, venuj sa svojim zálubám, prestan mu čokolvek financovať a všímaj si, ako sa správa... možno tá správa tej bejvalke ešte nič neznamená, možno sa s tebou pohádal a mal pocit, že inde problémy nie sú, ale ak ťa má rád, tak po vyliatí si srdca zas pristane v realite a bude s tebou, ale to musíš vidieť aj na každodennom správaní, či mu na tebe záleží alebo cítiš, že hladá niečo iné, respektíve či vám to klape aj napríklad v posteli. Ak sa vyhýba intimitám, tak ťa proste nechce. Ale o tom si vôbec nepísala, jedna správa som v Dubaji alebo mám auto ešte nič neznamená. Ja som vydatá a na FB nemám muža "som v manželstve či vo vzťahu"... samozrejme že fotky s ním a s detmi medzi priatelmi zdielam, ale my máme vzťah ok.

Čo sa týka financovania. Ono ani nie je nič zlé na tom niekomu zaplatiť dofču, ale musíš vedieť, či stojí za to ten človek. Auto by som však už nefinancovala, to je vyslovene materiálna vec. A pre mna je chudák, ked potrebuje od frajerky financovať auto. Ja by som takým chlapom opovrhovala. Nemá "gule" . Každý chlap u mna absolútne klesá na podlahu, ak sa nechá financovať. Obyčajný trtko pre mňa. 😝

rory267
14. okt 2018

@baby12333333 No ale uznaj..kuchárka a upratovačka..to je ťažká a navyše nezaplatená robota a ty platíš dovolenku za dvoch a ten druhý sa pýši cudzím perím?..že ho huba nebolí..no ja nemám slov..prajem Ti aby si sa z toho čím skôr spamätala a bola šťastná 🍀

kurtik83
14. okt 2018

@rory267 ja len ze tema stara 3 roky ☺

rory267
14. okt 2018

@kurtik83 oops..tak teda dúfam, že autorka je dnes už šťastná 😕🙂

kurtik83
14. okt 2018

@rory267 snad ano ☺

Strana
z3