icon

Som taká hlúpa, alebo sa snažím byť dobrou ženou?

baby12333333
25. aug 2015

Dobrý deň babulky, náročky som si vytvorila iný nick priznám sa vám lebo svoj tu mám už dlhšie a Veľa z vás by ma spoznalo... 😐
Baby čo si myslíte o tomto? UPRIMNE POPROSIM!
Sme 4r spolu
Pohadali sme sa asi mesiac dozadu ja som sa vzala a šla na mk* no pohla som myšou a tam otvorená konverzácia on a byvala... Že na ňu myslel keď bol naposledy v meste v jednom podniku, a foto lebo sme kupili nove auto.. ale nenapisal my- napisal JA mam nove auto ( nema ma na fb lebo ja tam niesom a foto tam so mnou asi tiez nema......)
srala som na to. tento týždeň na dovolenke mu napisala- to vymazal ale našla som len jeho správu co pisal jej - a znova- nenapisal "my" ale JA SOM V DUBAJI....

Zatajuje ma a chce ju späť?
A ja krava...som platila tu dovcu v dubaji...lebo som myslela ze ma ma rad... pride mi to ozaj ako zatajovanie mna... neviem. Trapi to neskutočne dufam ze som to dostatocne popisala.... Zaujímal by ma vas nazor ; ( Je mi hrozne a pripadam si sprosta.

Strana
z3
dzejn80
25. aug 2015

ved ho konfrontuj a ziadaj vysvetlenie. Co my tu na mk vyriesime 🙂

baby12333333
autor
25. aug 2015

@dzejn80 Ste tu paradne ženské so správnym názorom preto pádim najprv sem... Ked som mu povedala že čo to bolo tak ako 12 ročný - Nič a neviem o čom hovoríš:(

moni244
25. aug 2015

@baby12333333 tu pomoze jedine rozhovor, co sa mame hrat s tebou na detektiva a lustit z naznakov?

darkabarka23
25. aug 2015

Presne tak,konfrontuj ho,nech sa vyjadri,co vlastne chce,ale ak mi na niekom skutocne zalezi a som zrela pre skutocny vztah,nevypisujem si s nikym,hlavne nie s byvalym,.

sissy27
25. aug 2015

@baby12333333 nemyslím si, že ju chce späť... skôr by si s ňou rád užil a tak načo jej vešať na nos, že je zadaný... a teda neuraz sa, ale ano, si sprostá ak platíš chlapovi luxusnú dovolenku a prispievaš na auto... hlavne ak to nie je tvoj manžel...
a ak ho budeš konfrontovať ako ti tu baby radia, tak ešte urobí scénu, že mu lezieš do súkromia, vyjdeš z toho ako posledná chudera a stíhačka a nabudúce si dá väčší pozor, aby si nezistila...

dzejn80
25. aug 2015

@baby12333333 no zatlka ... tak ma za usami
Tak mu povedz, ze nie si dementna a ked mieni hrat taketo hry, tak moze aj vypadnut ... mno, to by som povedala ja 🙂

baby12333333
autor
25. aug 2015

@sissy27 Konečne mi to niekto povedal na rovinu čo som vedela davno...
Ach jaj.... Prečo nemôžem mať niekoho pri kom neplačem .
Unavuje na toto

baby12333333
autor
25. aug 2015

Asi je naozaj na čase - Začať myslieť na SVOJE ŠŤASTIE A ČAKAŤ AKO SA ZACHOVA ON... A AK ODIDE, NESTAL ZA TO (ako keby som čítala bravo girl )...Ale inak to nejde... aj mama vraví - taká si na neho dobrá až si sprostá

sissy27
25. aug 2015

@baby12333333 a teraz čítam tvoj blog - no moja zlatá, upratovačka a kuchárka nie je to, čo chlap naozaj ocení... hlavne, ak od začiatku nemusí pre to nič urobiť, skáčeš mu okolo zadku, nemá sa už o čo snažiť... a s takýmto prístupom budeš pri chlapoch vždy len plakať... trošku sa vzchop, nájdi niekde stratené sebavedomie a buď Ženou, nie opatrovateľkou...
a aké "čakať, ako sa zachová on" ?? čo ti šibe?? čo čakáš? jasné, že ti zalepí ústa aj oči nejakou bukrétou a bonboniérou z výpredaja, lebo kde by našiel takto ľahko full service aj s dovolenkou za nič, bol by sprostý, keby odišiel... je to tvoj život, ty si rozmysli čo chceš a zariaď sa podľa toho...

darkabarka23
25. aug 2015

@baby12333333 drzim palce,nech sa to cim skor vyriesi,a urcite sa najde niekto,kto tvoje dobre srdiecko oceni 😉 ja by som sa nebala ho konfrontovat,sam ti dal dovod,aby si mu do sukromia liezla,dovera bola narusena.

baby12333333
autor
25. aug 2015

@sissy27
@darkabarka23 Ďakujem baby jedine co ma mrzí že som toto nevidela sama, asi som to fakt potrebovala povedať od niekoho nahlas resp. zistiť že to tak naozaj je! 😑

darkabarka23
25. aug 2015

@baby12333333 no podla toho co pises v blogu,ta riadne vyuziva,naozaj sa vzchop a posli ho kade lahsie,naco sa niekomu vnucovat,ak o nas nema zaujem,nema to ziadnu buducnost.

sissy27
25. aug 2015

@baby12333333 nie je za čo, keď len tak málo ti bolo treba 🙂 a buď rada, že si s ním stratila len 4 roky a nejaké €, mohla si dopadnúť aj oveľa horšie... hlavu hore, ale daj sa trošku dokopy, nech si zas neuviažeš na krk podobný exemplár... dovču zaplať radšej kamoške a nie chlapovi...

cannella
25. aug 2015

Ano, uprimne, si sprosta, ze toto tahas sama a ano, myslim, ze ta zatlka. Ako bolo pisane, konfrontovat, povedat, ze si to citala a ze sa teraz nerozpravas s 13 rocnym deckom, ale s dospelym chlapom, tak nech sa priznacne aj chova a dobre si rozmysliet, ci budes mat k nemu stale rovnaky pristup, alebo mu das pocitit, ze aj ty mas urcite hranice. Chlapi su ako deti, skusaju, co vsetko sa im prepecie a co vsetko si mozu dovolit

petra7777
25. aug 2015

@baby12333333 Veď chlapi....ešte ani klamať nevedia 🙂

baby12333333
autor
25. aug 2015

@cannella
@sissy27
@darkabarka23 Ďakujem veľmi pekne... Asi bude prva cesta nájsť to stratené sebavedomie...A potom bojovať za svoje šťastie a svoj život.
Som rada že ste tu a z celého srdca vám ďakujem ☹
Musim to zvládnuť pretože máte pravdu.... Ja sa cítim ako keby som pre neho otročila a to všetko čo zarobím odkladam... Aby som mohla jemu urobiť radosť ☹ Ach .. A dosť

baby12333333
autor
25. aug 2015

@petra7777 Klamat možno nie ale oj..avat ano 😥

baby12333333
autor
25. aug 2015

Napadla ma ešte jedna otázka na ktorú asi poznám odpoveď....Vás sa ten váš asi nikdy neopýtal /nepovedal vám; (vulg) J*BE TI? 😒

ivca88
25. aug 2015

Ja ho nepoznam.. nevidim do vášho vztahu ..
Ale raz by moj muz napisal byvalej ze na nu myslel .. tak tak by to vo mne vrelo ... ako v kanvici 😀
Ako ked som ja ochotna obetovat svoju slobodu a celý moj zivot sa má tocit okolo neho ...tak to iste cakám aj od svojho muza .
Cize pekne mu povedz ze ked ma gule písat byvalej ze si kupil auto .. tak nech ti tie peniažky zan dá .... aby nemalo jeho ego traumu ...ze mu nan prispela zena ...
A ako pisu kocky vyzsie .... nenechaj sa obmäkčiť lacnou bombonierou s lidlu ! 😉

baby12333333
autor
25. aug 2015

@ivca88 Presne ked som ja ochotná obetovať život malo by to byť obojstranne... Krásne si to napísala... Vy si ma tu vycvicite kocky,nakoniec sa vam aj priznam ktorá z vas som 🙂 Normalne mi robite radosť len vy... On teraz niekam je vonku vrak

ivca88
25. aug 2015

@baby12333333 No zase neber to tak ze vieme vsetko ..lebo casto krat pár slov napisaných v diskusii neobjasnuje celý problem,.
netvrdim ze ta podvadza alebo chce ..
Ja len pisem ze ked si zoberes misku váh ...tak ci je u vás narovnako ... alebo ty davas do vztahu viac a vrati sa ti to takýmto krasnym sposobom .,, ze sa chvali byvalej ako maly chlapec v skolke...ktoremu rodicia kupili novy traktor...

moonlight1210
25. aug 2015

@baby12333333
on sa hra na aliho pasu a styridsat konkubin a ty ho dotujes.

nabudúce si tie konverzacie aspon najprv vyfot do mobilu. dnes ma hadam kazdy mobil take rozlisenie, ze si tie fotky mozes este aj do detailov zvacsovat.

najprv mu das sancu povedat prvadu, poucis ho, ze ak povie pravdu, ma sancu, ze mu odpustis, ale nech si dobre rozmysli klamanie (inak v takejto chvili aj priemerne inteligenty clovek vytusi, ze ta druha strana vsetko uz vie a je zbytocne zatlkat. lebo ta druha strana ide na istotu.).
ked bude zatlkat, povies: sancu si mal, posles mu mmsku s fotkami a das mu desat minut na balenie (alebo sa zbalis sama, neviem kto u koho zijete). koniec eurofondom.

ak nemas dokaz, tak prezatial utiahni kohutik svojej stedrosti a uvidis, ako sa zacne chovat. co ho pri tebe drzalo. laska, alebo financna istota.
budes mat lahsie rozhodovanie, ci odpustit a zabudnut alebo to ukoncit.

baby12333333
autor
25. aug 2015

@ivca88 jednoznacne davam viac ja... Hovorim, sprosta hus
Ďakujem za názory utvrdili ste ma v tom ze toto trápenie jednoducho nemá budúcnosť

baby12333333
autor
25. aug 2015

@moonlight1210 Mam všetko na usb z mobilu som si to tam cez komp hodila a Ďakujem veľmi 💟

sissy27
25. aug 2015

@baby12333333 ale no, veď nemáš žiadnu nevyliečiteľnú chorobu, aby si musela bojovať o svoj život a šťastie 😉 uvedom si svoje hodnoty a ži si svoj život, to šťastie príde samé - s chlapom alebo bez, na nich to naozaj nestojí (len občas padá...)... a ver mi, viem o čom hovorím 😉
určite si mladá pekná baba, inteligentná a sebestačná, vieš sa o seba postarať, máš svoju hodnotu, tak sa nedávaj lacno 🙂 váž si samu seba, aby si ťa mohli vážiť aj druhí 😉

baby12333333
autor
25. aug 2015

@sissy27 Ďakujem za povzbudenie z celeho srdiecka ☺
Naozaj ma tvoje slova chytili... A veru najst stratene sebavedomie zacat si vazit samu seba aby si ma mohli aj ostatni🙂 Ďakujem

jabadaba
25. aug 2015

@baby12333333 a to je tvoj manzel, ked cvakas dovolenku v Dubaji, co nie je lacna zalezitost alebo sa podielas na kupe auta??? Toto viac nerob! S dotycnym panom by som si to vytmavila a poriadne. Na dvoch stolickach sediet nemoze, neda sa to, ma smolu!

baby12333333
autor
25. aug 2015

@jabadaba niesme manželia dokonca ani zasnubeni a deti nemame, mam 30
Myslela som ze bude rad ze ho niekam vezmem konecne sami a bez starosti, darcek k narodkam aky nikdy nedostal... ze si bude vazit... A vidíš

jabadaba
25. aug 2015

@baby12333333 chyba, nevazi si, nema preco.... Treba byt narocnejsia. 4 roky ste spolu, vo veku, kedy by ste uz mali vediet co ocakavate od vztahu a ste stale len priatelmi. Ty cvakas drahy darcek ,to si ozaj nadmieru velkorysa a stedra, ako som citala, staras sa aj o domacnost.....Ee, chlapec to ma za samozrejmost a to mu treba vysvetlit, ze je na omyle.

baby12333333
autor
25. aug 2015

@jabadaba Mas pravdu... Len nerozumiem tomu na kereho boha je so mnou- ozaj mu je to take pohodlne ked ma vse porobene doma?
(teda okrem sexu... to mi zapada do skladacky tiež, ale mimo témy )

Strana
z3