icon

Som tehotná a mama sa so mnou odmieta baviť.

dena2424
11. jún 2018

Aby som to upresnila. Som dospela uz mam jedno dieta mam ročnu dcerku a zijem s priatelom. Nedavno som zistila ze som tehotná. Neplánovali sme to sama som s toho v šoku a bojím sa ako to zvládnem. Povedala som to mame len teraz ,dost som sa bála jej reakcie. Lenže bolo to horšie ako som myslela. Vynadala mi že to nezvladnem a pod. A nebavi sa so mnou. Vinní za to priatela a aj mna teda samozrejme. Som s toho nestastna...

Strana
z2
davidofff
Autor odpoveď zmazal
davidofff
Odpoveď bola odstránená
loliki
4. feb 2023

@davidofff Keď si vyrástla na nejakom poslednom majeri so sliepkami, nečudo, že sa nevyznáš v dátumoch a takto jednoducho sa vyjadruješ. Prepadáš stále hlbšie do tvojho bahna. Mohla si svoj omyl elegantne vyriešiť, ale ty to zjavne nedokážeš. Kľudne pokračuj v debate. Ak sa nemýlim, ešte si nedosiahla úplne dno a niečo famózne mi napíšeš. 😀

davidofff
Autor odpoveď zmazal
davidofff
Odpoveď bola odstránená
loliki
4. feb 2023

@davidofff Takto sa bav vo svojej osade. Zhadzuješ len samu seba. Slová, ktoré vychádzajú z teba, hovoria práveže o tebe. Prezrádzaš, či si žena na úrovni, alebo na spodine. Chúďatá deti, ak ich má takáto ...

ivanasivakova
4. feb 2023

@dena2424 Si dospelá žena máš manžela a či budeš 5x za sebou tehotná je to len a len vaša vec nechápem prečo sa bojíš mami ... ja na tvojom mieste keby moja mama takto reagovala keby som porodila ani by som jej to dieťa neukázala.

davidofff
5. feb 2023

@loliki hej a toto je už ozaj na úrovni nahlasovať príspevky aby ich admin zmazal....och dievča dievča .....😂

veronikaszabova
5. feb 2023

@davidofff moderatori pozeraju diskusie a mazu nevhodne prispevky.

loliki
5. feb 2023

@davidofff V tvojich príspevkoch nebolo nič hodnotné, čo by nás obohatilo a zdvihlo úroveň MK. Vyjadrovala si sa príliš jednoducho, ináč povedané vulgárne. Tým si porušila pravidlá fóra. Tvoja hanba, nie moja. Slušnú komunikáciu nikdy nezmazali.

Strana
z2