icon

Som tehotná a manžel flirtuje v nemocnici

7. dec 2023

Ahojte, s manželom sme 12 rokov spolu, čakáme prvé naše vytúžené dieťa, pred 3 tyzdnami mal plánovanú operáciu, ktorá sa žiaľ zvrtla, trochu bojoval o život a je momentálne v tej nemocnici 3 týždne…mám pocit,ze od kedy je tam, tak to trochu medzi nami začalo stagnovať,slabá komunikácia,ani mi nepovie,ze mu chýbam a jedno s druhým… ide o to, že sa mi chválil aké tam má pekné mladé sestričky, dokonca jednej z nich si stiahol fotku do telefónu zo sociálnej siete a rozposlal to kamosom… s týmto sa mi priznal, on to berie ako srandu a poznám ho už fakt dlho… nepozastavovala som sa vôbec nad tým, ani som neziarlila…. Až dokym som sa nedopocula od tých jeho kamosov nepriamo (od ich žien), že aký je spokojný v tej nemocnici, že mu tam behajú krásne,mladučké,dokonalé ženy… ani raz mi nepovedal, že už chce ísť domov…že ho rozptyľujú,sa ešte vyjadril pred kamošmi… raz som ho počula ako sa baví s tými ženami tak, že sa len smial pri rozhovore, flirtoval…. Veľmi sa zle cítim psychicky, hormóny so mnou trieskajú, ublížilo mi to veľmi… ako by ste sa zachovali ? Mám na neho takú zlosť, že mám chut podať žiadosť o rozvod…

Strana
z5
wuala2020
11. dec 2023

@megan777 pán boh zaplať aj za toho môjho veru…!

jeennyv
11. dec 2023

Ja ti poviem tak, mame v rodine zdravotnu sestru ako posledne co je pri ich pocte atd sa zlakomit na pacienta, ale ma 3 deti atd …ale u nich je napr starsi kolektiv…ale velke ale na margo toho ja som si v nemocke s babkou odkrutila a su tam fakt len mladucke baby teraz, neviem praktikantky, asistentky, lebo nie je koho dat a to na roznych oddeleniach..no za mna, cloveka c nemocke posledne sestricky trapia, kazdy normalny tuzi po domove atd.ten tvoj seladon na posteli vyklepany si nieco dokazuje, ale ver tomu, ony ho maju niekde, a tvoj sa zamyslim, trapny ako daleko dovidi, chudatko, domov sa ma tesit a nie tam..bohuzial kontralka funguje, cudujem sa tu tolerancii niektorych, ci by si u svojich muzov povedali o takom spravani, ze sak co…

jaskolka
11. dec 2023

@adima3377 viem, ako to vyzerá na oddelení, robila som dlho na internom,hladkom aj na JIS čiže mam to "z prvej ruky" ako to tam je.
Samozrejme, ze sa nepredstavuje sestra leziacemu, ktorý ani nevníma, no nie je také každé oddelenie a každý pacient. Ja napríklad keď som bola ako pacientka, ci doprovod dieťaťa, tak sa mi zvykli predstavit prvýkrát bežne sestry, lekári, ba dokonca aj sanitárky. Alebo mali skrátka menovky, skutočne prvýkrát počujem ze nikde ich zrušili.

adima3377
Autor odpoveď zmazal
lenkalienka321
11. dec 2023

Asi sa ti to nebude páčiť, ale keď si tieto tendencie pozorovala už skôr počas vašich 12 rokov, tak toto je vlastne niečo, čo sa dalo očakávať a žiaľ, zvykne sa to zhoršovať. Ja viem, že niektoré ženy majú prah tolerancie chovania partnera nastavený veľmi vysoko, lebo veď, muži sú už taki. Ale nie je to tak. Môj muž nikdy nič podobné predo mnou nepovedal, ani sa mi nič take nedostalo do usi počas celých 14 rokov, čo sme spolu. Choval sa vždy ako džentlmen a ak aj mal nejaké túžby v čase mojich 3 tehotenstiev ( čo nemyslím, ale na 100% človek nič nemôže povedať), tak si ich nechal pre seba. A hormony mi teda skákali riadne. Vraví sa, že kríza preveri každý charakter a tých človek v manželstve zažije veru dosť. My sme zatiaľ chvala Bohu ( doslovne) všetko ustáli. Ale nechcem ta k ničomu nasilu presviedčať, len ti píšem moju vlastnú skúsenosť. Nebyť viery a pravidelnej modlitby v našom vzťahu a manželstve, tak už naše manželstvo buď neexistuje, alebo nie je také šťastné, aké je. Je to každodenna práca nás oboch, aj keď sú obdobia, keď jeden ťahá a podporuje toho druhého viac. Želám ti, aby sa tvoj partner zmenil k lepšiemu, lebo každy vzťah a špeciálne rodina s detmi potrebuje spoľahlivy protajsok, inak je to len trápenie.

feb13
11. dec 2023

@katkami123 A si predstav, ze by sestricka nasla na socialnej sieti fotku pacienta a rozposlala by kamoskam, ze aha akemu fesakovi som dnes *** utierala... aky pruser by z toho bol... ale ked to urobi pacient, nemas legislativnu moznost sa voci tomu branit.
Zatial zdravotnici voci pacientom nemaju prava iba povinnosti, a to je obrovska chyba systemu.

katkami123
11. dec 2023

@feb13
Súhlasím, malo by sa s tým niečo robiť, kvôli rôznym úchylom.

natasha1988
12. dec 2023

Ale ved s nimi nespi tak sa spamätaj… Skusila si sa vcitit trochu do toho co on zaživa? ako je na tom psychicky ked mu islo o zivot? zakial čo ty sa tesis z ocakavania dietata, on muz je nevladny a sam a v zlom zdrav.stave. Urcite by ti chcel byt napomocny a nemoze. Flirt so sestrami je proste banalita, tvoj postoj je detinsky. Su dolezitejsie veci v zivote. Mala by si sa susyredit na to any si mu bola oporou pocas rekonvalescencie a spolu zvladnut tuto vyzvu v zivote a dalsie prekazky krore v zivote pridu.

mircalla
12. dec 2023

@natasha1988 Jej chudacik manzel, ktory je na tom tak zle, ze si stahuje fotky sestriciek, fliruje s nimi, smeje sa a zabava tak, ze si to vsimlo x ludi, zatial co otrasna manzelka caka doma vytuzene dieta po 12 rokov

daniela595
12. dec 2023

@natasha1988 asi az tak psychicky zle nie je ked si vyhladava sestricky na fb ...

mircalla
12. dec 2023

@daniela595 A tieto tendencie mal cely zivot. Niektore zeny asi nemaju najmensiu sebauctu a su ochotne vsetko tolerovat a pokorne sluzit manzelovi

andrea1809
12. dec 2023

@natasha1988 Ty citas? Muz davno nie je nevladny. Pochvaluje si, ako sa tam ma dobre. Nevladny asi tazko flirtuje a stahuje si ich fotky. Kym s nimi nespi, je to ok? Ty musis mat velmi velmi nizke sebavedomie

jamacka
12. dec 2023

Keď sa takto k tebe chová,tak kašli na neho,keď je v nemocnici,nechoď ho ani pozrieť a užívaj si život Keď není doma,ani mu nevolaj.Jedna čitateľka tu dobre napísala,vrátiš mu to potom,keď budeš ty v pôrodnici a potom sa uvidí či sa to bude jemu ľúbiť. Ako on na teba,tak isto ty na neho.

ankare
12. dec 2023

Je to chrapun. Ja by som ho nešla ani navštíviť a keby sa ma spytal, prečo som neprišla, tak by som mu povedala: a načo? Je o Teba výborne postarané!
Viem, že sa cítiš škaredá a tučná a on celý šťastný sa všade chváli, aké kočky sú okolo neho. 🤦 Mal by sa zaujímať o Teba a maličké, nie krásky obcumovat.
Vždy bol takýto?

mircalla
12. dec 2023

@feb13 Vies co, je to ubohe. Ja som sa s tym v praci nikdy nestretla a robim uz dlho. Teraz mam ale novu robotu asi 8 mesiacov, bola tam minuly tyzden na pohovore nova baba. Akoze zasla som akym sposobom (sexualne a vzhladove narazky) ju (navyse zenati a VS vzdelani) kolegovia na obede hodnotili (este pred dalsimi kolegynami). A polka fora si mysli, ze to je uplne v pohode. No nie je.

mircalla
12. dec 2023

@ankare No pisala, ze vzdy

mircalla
12. dec 2023

A inak sedel tam dokonca na obede aj riaditel a nestopol to, co ma sokovalo najviac. V predoslej robote velmi prisny conduct code, akykolvek sexual harrasment dovod na vyhadzov. Tu v novej praci sa uplne bezne sa bavia o zenach ako o kuse masa, kde to sme?

feb13
12. dec 2023

@mircalla Ja som na podobnom oddeleni robila tiez, aj horsie veci sa tam stavali. Predtym som to nikdy nezazila. Asi zavisi od vedenia aj od toho, kolko takych uchylakov sa tam nachadza, jeden sa hanbi, ale ak je ich viac, robia z toho normu.
(Tato tema sice nie je o tom, ale to iste plati aj pre uplatky, alkohol v praci a mnoho dalsich veci. Proste nase zdravotnictvo ma este taketo cierne diery... robila som na klinike jedneho znameho Doktora Oligarchu. Uz sa tam nikdy nevratim.)

Strana
z5