icon

Môj manžel flirtuje online s cudzinkou. Čo teraz?

24. máj 2026

Manžela veľmi milujem. Sme novomanželia.spolu a 7 rokov. Manžel chce stále navštíviť jednu azijsku krajinu - malajziu. Vraj jeho sen... Strašne sa mu tam paci a furt ma s tým dobiedza, že poďme tam. Vraj tam chce robiť aj nejaký biznis. Aspoň na mesiac. A poobhliadnut sa tam.
Ja som nikdy nechcela ísť tak ďaleko až do tichomoria..A nejak nie som naklonená tam ísť. a co on urobil? Môj zlatý manželik? Našiel zoznamku lokálnu v Malajzii a začal písať tam jednej ritnatej mladej zene v hijabe.. Začal jej posielať denne svoje fotky. A zacal jej vravieť že sa chce stretnúť keď bude tam apod.. Ze plánuje tam cestu že je strašne sexi povedal, ze je single a ze sa mu ona strašne páči ... Namotaval ju aká je úžasná a poslal jej fotku vtáka keď som spala a on z WC jej poslal fotku že je horný a ci by mu ho v Malajzii nevyfajcila...
A ona ze si bláznivý?
A on
Ze jedine do teba a poslal jej gif zamilovaný...
.. Chcel ma naozaj tam podviest a stretnúť sa s ritnou malajzankou? Véd ju okato balil.
Ona však bola neutrálna.. Nechcela moc riešiť.. On ze stretnime sa... Si strašne moc krásna... Si taka hot a sexi.
Raz toto iste urobil aj s jednou Egyptankou pred svadbou.
Panebože čoho som sa to dožila.. Čiže on si ju vlastne už nahovaral a pripravoval že sa teda stretnú? A za akym účelom stretnutie.?
Ja sa neviem z toho šoku dostať.
Tvrdil mi, keď som mu to vyhodila na oči co som zistila ze to len tak zo srandy a nemyslel nič vážne. A už tobôž nie sa stretnúúť s niekym. Ze len skúšal co sú tam za ženy. Bla bla a naštval sa ze mu hľadím do telefónu.

Moje srdce je zlomené
Bojím sa budúcnosti.

Strana
z4
anonym_80d6ca
24. máj 2026

@anonym_autor no máš doma certifikovaného ku*evníka , tiež by som sa bála budúcnosti

anonym_b4fef4
24. máj 2026

@anonym_autor a potom si sa zobudil a ruka v šerbli.

autor
24. máj 2026
@anonym_b4fef4

@anonym_autor a potom si sa zobudil a ruka v šerbli.

@anonym_b4fef4 nie. Toto je vážne. Naozaj sa to práve stalo včera.

autor
24. máj 2026
@anonym_80d6ca

@anonym_autor no máš doma certifikovaného ku*evníka , tiež by som sa bála budúcnosti

@anonym_80d6ca nevyzera ale na to. Práveže. Stále kvety miláčik toto tamto milujem ta a pod. Si pre mňa jediná. Každý druhý večer sex romantika večera a pod. Nechápem to. Vraj to bola sranda len tak ze sa nudil a zrobil toto. Vraj to bola hlúposť. Potom ju zablokoval.

autor
24. máj 2026

Neviem ci sa len naozaj zábaval z nudy alebo ci naozaj ju chcel na sex stretko. Ale zas kebyže chce sex stretko tak ide na to cez eskort servisy. Ona nebola eskortka.normalna žena

anonym_c70bbe
24. máj 2026

ešte napíš koľko máte deti. ak nemáte, napíš rovno o rozvod kým ti domov nedonesie pohlavnú pliagu.
ak aj naďalej zostaneš s ním tak len ukážeš aká si tr*bka s ktorou si manžel môže robiť čo len chce.
ale aj tak si myslím že je to vymyslená téma, žiadna žena nemôže byť až tak trepnutá po hlave.

anonym_787409
24. máj 2026

Až tak sa dnes nudíš ?

anonym_80d6ca
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_80d6ca nevyzera ale na to. Práveže. Stále kvety miláčik toto tamto milujem ta a pod. Si pre mňa jediná. Každý druhý večer sex romantika večera a pod. Nechápem to. Vraj to bola sranda len tak ze sa nudil a zrobil toto. Vraj to bola hlúposť. Potom ju zablokoval.

@anonym_autor tak to dúfam , že je aspoň miliardár a jazdíš na Rolls-Royce a že máš doma služobníctvo , že sa nenecháš podvádzať za rezeň s ryžou a 5 minút radovánok každý druhý večer

anonym_cecabe
24. máj 2026
@anonym_autor

Neviem ci sa len naozaj zábaval z nudy alebo ci naozaj ju chcel na sex stretko. Ale zas kebyže chce sex stretko tak ide na to cez eskort servisy. Ona nebola eskortka.normalna žena

@anonym_autor tak už si ho "ospravedlnila". Robil to už aj predtým, takže aký šok? Nájdi si dobré náplasti na to zlomené srdce, budeš ich potrebovať...

petronelag
24. máj 2026

Tá žena mala aspoň rozum a o takého muža nemá záujem, to je ženám aj v iných krajinách jasné, že to píše muž bez úrovne. Podľa mňa chcel nájsť ženu, ktorá by mu objasnila ako sa v tejto krajine žije a možno ho aj by s ňou žil, keby ho chcela.

doriiis
24. máj 2026

A takýmto debilom bol stopro aj pred svadbou. Len ty si to nevidela

anonym_b2f108
24. máj 2026

@anonym_autor fuj, s úchylným prasákom čo ukazuje vtáka cudzím ženám na nete by som vykopla dvere.

motylik2559
24. máj 2026

@anonym_autor Ty sa pytas, ze za akym ucelom stretnutie? A ty si si ho brala za akym ucelom,ked uz pred svatbou take robil s egyptankou ako si napisala?🤷‍♀️😄 Prepac, ale ak je toto realna tema a nie vymyslena, tak ci onak mi pride vtipna, pretoze mi prides tak blba resp.naivna,ze si vezmes aj takeho a este pokracujes v tom cudovani sa aj po svatbe s otazkou na mk😄🤷‍♀️ Ach no, co ti na toto ine povedat?Da sa este nieco ine?

autor
24. máj 2026
@anonym_787409

Až tak sa dnes nudíš ?

@anonym_787409 nenudím je to realita co píšem

autor
24. máj 2026
@anonym_b2f108

@anonym_autor fuj, s úchylným prasákom čo ukazuje vtáka cudzím ženám na nete by som vykopla dvere.

@anonym_b2f108 áno poslal jej. Videla som to v konverzácii. :( žiaľbohu

autor
24. máj 2026
@motylik2559

@anonym_autor Ty sa pytas, ze za akym ucelom stretnutie? A ty si si ho brala za akym ucelom,ked uz pred svatbou take robil s egyptankou ako si napisala?🤷‍♀️😄 Prepac, ale ak je toto realna tema a nie vymyslena, tak ci onak mi pride vtipna, pretoze mi prides tak blba resp.naivna,ze si vezmes aj takeho a este pokracujes v tom cudovani sa aj po svatbe s otazkou na mk😄🤷‍♀️ Ach no, co ti na toto ine povedat?Da sa este nieco ine?

@motylik2559 áno lebo do Egypta som chcela ísť zas ja a na svadobnú cestu. Nakoniec sme Šli do Grécka.
Neskôr som mu hrabla v mobile a zistila som ze on si na tinder dal lokalitu Hurghada a našiel tam zas nejakú miestnu a urobil toto iste. Úplne choré. Mne to vtedy prišlo ako vtip nejaký. A on mi vysvetlil ze je to vtip. Uverila som mu ze proste chcel zistiť ako co tam.

autor
24. máj 2026
@motylik2559

@motylik2559 nie. Nie je vymyslená téma. Vydala som sa lebo sme sa milovali. ľúbili. Spolu zili celé roky. A naozaj som mu verila.

autor
24. máj 2026
@doriiis

A takýmto debilom bol stopro aj pred svadbou. Len ty si to nevidela

@doriiis áno bol. Len ja som asi zatvárala oči kvalitné

autor
24. máj 2026
@petronelag

Tá žena mala aspoň rozum a o takého muža nemá záujem, to je ženám aj v iných krajinách jasné, že to píše muž bez úrovne. Podľa mňa chcel nájsť ženu, ktorá by mu objasnila ako sa v tejto krajine žije a možno ho aj by s ňou žil, keby ho chcela.

@petronelag hej mala rozum. Ktorý som ja nemala. Neviem co s nou chcel. Ale takto sa normálne baby nebália že jej pošle fotky a ju núti k odpovediam a dava jej komplimenty. Bália sa inak ženy to mi povedal. Moj bracho ktorému som to povedala. Mi povedal ze takto sa na ženy nejde. Ze keby ju naozaj chcel na sex tak jej navrhne hneď sex za odmenu. Kebyže chce vzťah s nou tak jej bude písať čisto sladké veci a chcieť aby sa doňho zamilovala. Ale vraj ani jedno. Ze môže byt ze sa nudil. Je mi to divne. Mam pocit ze je divný. A správa sa divne. Táto žena by nikdy s nim ten sex nemala. A pochybujem ze aj stretko vôbec. Plus manžel by nikdy nezostal v Malajzii žiť a nikdy by sa mé rozviedol so mnou. To viem na 200percent.jedine že by ju tam mal ako neviem na stretka nejaké ako sa tam žije nech by zistil ako co tam. Ale išiel na to zle tak ci onsk

autor
24. máj 2026
@anonym_cecabe

@anonym_autor tak už si ho "ospravedlnila". Robil to už aj predtým, takže aký šok? Nájdi si dobré náplasti na to zlomené srdce, budeš ich potrebovať...

@anonym_cecabe a co mam robiť neviem však sa pozri co píšem nižšie. Vraj všetko je vtip a len taka sranda. Odmieta prevziať zodpovednosť

autor
24. máj 2026
@anonym_80d6ca

@anonym_autor tak to dúfam , že je aspoň miliardár a jazdíš na Rolls-Royce a že máš doma služobníctvo , že sa nenecháš podvádzať za rezeň s ryžou a 5 minút radovánok každý druhý večer

@anonym_80d6ca ani jedno. Skôr druhá varianta

autor
24. máj 2026
@anonym_c70bbe

ešte napíš koľko máte deti. ak nemáte, napíš rovno o rozvod kým ti domov nedonesie pohlavnú pliagu.
ak aj naďalej zostaneš s ním tak len ukážeš aká si tr*bka s ktorou si manžel môže robiť čo len chce.
ale aj tak si myslím že je to vymyslená téma, žiadna žena nemôže byť až tak trepnutá po hlave.

@anonym_c70bbe nemáme dieťa zatiaľ. Lebo sme zatiaľ mladí. My sme skôr cestovatelia a tak. Chceme cestovať. Vidíš co môj manželicek chce
Mazlicek

motylik2559
24. máj 2026
@anonym_autor

@motylik2559 nie. Nie je vymyslená téma. Vydala som sa lebo sme sa milovali. ľúbili. Spolu zili celé roky. A naozaj som mu verila.

@anonym_autor No dobre a ked uz si bola tak naivna pred svatbou a tolerovala,ze to iste urobil vtedy pri egyptanke, teraz zas pri tejto, tak cakas aku radu? Ved asi aj sama vies uz konecne,ze to ok nie je, ked sem pises, ci? V tom pripade asi vies co dalej, ci nevies?

anonym_024d27
24. máj 2026

@anonym_autor a to ho za to tak, strasne miluješ? Laska až za horu 😅, asi ti este nikto nepovedal, že si blba si vziat kurevnika

lindusss2016
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nudi sa, tak posiela cudzim zenam svojho vtaka 🙈 to mi je uz len zabava. IQ pod bodom mrazu a to by ma odradilo este viac ako to, ze je to kure.nik. Doveru narusil natolko, ze si neviem predstavit, ako toto date do poriadku.

lindusss2016
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor "naozaj som mu verila" ale lezies mu do mobilu 🤔 to mi nesedi

lindusss2016
24. máj 2026
@anonym_autor

@petronelag hej mala rozum. Ktorý som ja nemala. Neviem co s nou chcel. Ale takto sa normálne baby nebália že jej pošle fotky a ju núti k odpovediam a dava jej komplimenty. Bália sa inak ženy to mi povedal. Moj bracho ktorému som to povedala. Mi povedal ze takto sa na ženy nejde. Ze keby ju naozaj chcel na sex tak jej navrhne hneď sex za odmenu. Kebyže chce vzťah s nou tak jej bude písať čisto sladké veci a chcieť aby sa doňho zamilovala. Ale vraj ani jedno. Ze môže byt ze sa nudil. Je mi to divne. Mam pocit ze je divný. A správa sa divne. Táto žena by nikdy s nim ten sex nemala. A pochybujem ze aj stretko vôbec. Plus manžel by nikdy nezostal v Malajzii žiť a nikdy by sa mé rozviedol so mnou. To viem na 200percent.jedine že by ju tam mal ako neviem na stretka nejaké ako sa tam žije nech by zistil ako co tam. Ale išiel na to zle tak ci onsk

@anonym_autor no a po tejto odpovedi mi je uz jasne, ze vy ste obaja taki jednoduchsi 🙈 takze nic, vsetko je v poriadku, zite spokojne dalej, milujte sa a hlavne sa NENUDTE...

thereisabear
24. máj 2026

Veď sa vlastne nič nestalo, chudáčik sa nudil. Dá ti kvety, pôjdete na večeru a život ide ďalej. Nič sa nedeje.

maca1984
24. máj 2026

Novomanžel, manželíček, mazlíček. Inak si v poriadku ?
Keď sa nudíš, dojdi k nám trhať burinu.

anonym_1f3c28
24. máj 2026

@anonym_autor
Neverim tomu ani slovo zil som Malajzii je to konzervativna muslimska krajina.

Strana
z4