icon

Som tehotná a manžel vyhľadával iné ženy

beatrisse25
18. nov 2012

tak ahojte kocky... mam problem.... uz nevladzem tazko sa mi o tom pise, dlho som rozmyslala ako a ci napisat, ale uz neviem ako dalej....som vydata mame synceka 2 roky.... momentalne cakame druhe babo som v 28tt. Prednedavnom som zistila ze moj manzel si vypusuje so zenami.... pre upresnenie dohaduje sex. stretka atd.... po zisteni zatlkal potom sa priznal a ospravedlnoval sa ako maly chlapec.. vraj islo len o srandu nikdy ma nepodviedol ze si len chcel nieco dokazovat....a teraz dalej trvalo to asi tristvrte roka tie jeho vypisovacky ja som to zistila cca pred mesiacom... pre upresnenie manzela lubim nadovsetko aj svoju rodinku.. manzel ma doma vsetko... hadat sa sem tam pohadame asi ako kazdy nikdy nic vazne, sex mame kazdodenny ma vsetko stale nejaky zmeny ci doma vylety ci po intimnej stranke.... dufam, ze mi rozumiete... a takto moj problem je ten ze uz mesiac zijem hrozne nespavam asi len 3 hodinny v noci z coho som uz vycerpana byva mi stale zle, nechuti mi jest, zeny v tehotenstve priberaju ja som pribrala od zaciatku 6 kg... teraz som schudla 11.... viem ze musim davat pozor na babo aj seba ale nemozem nevladzem ani zit.... casto, velmi casto placem... kazdy den aj ked to zratam 3-4 hodiny dokopy...stale myslim nato co som si precitala co si pisali za ten necely rok to bolo aj 30 zien niektore aj za fin.odmenu atd... je mi az zle z toho ked to pisem.... stale sa trapim ze som neschopna a zla manzelka a matka ked neviem udrzat manzela... citim sa menejcenna... mam velke depresie stava sa mi ze placem aj pred malinkym co ma trapi ale neviem sa udrzat ked na neho pozriem a rozmyslam nad tym ze jeho tatko by nemusel byt s nami a oddyst s nejakou.........manzel po diskusii o probleme a ako sa citim povedal ze mam nato zabudnut netrapit sa ze ma lubi vie ze urobil chybu atd.... ale ja...nemozem uz som v koncoch.... prosim o rady a pomoc dakujem 😢

lea641981
19. nov 2012

@beatrisse25 svokrovci??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ti budu na strane svojho synka ked sa s nim rozvedies ani na meno ti nepridu 😀 😀 😀 😀 😀

nice202
19. nov 2012

@lea641981 no presne, tiez ma to napadlo, ze budu zapierat a drzat stranu synkovi. Ved nech si uz konecne v 43 rokoch najde nejaku zenu a usadi sa...

nice202
19. nov 2012

@beatrisse25 je to chudak. mam na pokeci mejl a vkuse mi tam takí, ako je tvoj manzel vypisuju somariny. Je to ubohe a hnusia sa mi takí muzi. Podla mna ta tak na 200 percent podviedol a urobi to zas. Trosku sa to utrasie, trosku bude mojko, zlatko, pusinka najkrajsia a po porode, hups mas to tu zas. Priala by som si, aby to tak nebolo, ale zial, bude to tak....nevyliecitelny suknickar.

lavyrle
19. nov 2012

je fakt pravda, ze zrely muz, ktory ma v sebe upratane, vie co chce, vazi si svoju rodinu a lubi svoju zenu - jednoducho nema potrebu a ani cas - vypisovat inym zenam tymto sposobom 😠

lea641981
19. nov 2012

@lavyrle tak tak,chytit za rit za gate a kopnut do riti 😝

lavyrle
19. nov 2012

Baby a vy preco mate na pokeci mail? A ako viete kto tam chodi? Chodite tam aj vy? A preco, ked mate doma muzov? 😉

nice202
19. nov 2012

@lavyrle mam tam email este od strednej skoly a kopec kamosiek co su prec a aj kamosov a nemaju FB....moj muz vie, ze tam som, co je na tom??? je to o prioritach, pokec nie je zlo, ale ludia co tam chodia a maju zaujem nieco take hnusne riesit...

simca06022011
19. nov 2012

No tak ja som to mala doma rovnake, po 2 rokoch som prisla na to ze chlap mi spava za chrbtom s pokecovymi slecnami... urobila som cirkus humberto, bohuzial sme prave boli u jeho rodicov, cize odist som z tade domov nemala ako. NAKONIEC urobil zo mna sprostu, ze co si vymyslam.. smsky, emaiyl... to uplne ignoroval. Dokonca na mna vybehla aj jedna stetka ze co sa do neho staram (podotykam ja som ju nikdy nekontaktovala, dokonca mi VOLAL jej muz - nechapem z kade mal kontakt)...
do dnes som najvacsia krava, keby som vedela, tak mu nikdy neodpustim, tu sprostu hlavu mu odtrhnem a ... viac ani nejdem pisat :P dnes mame dcerku, ale vobec nie sme "par" jedine ak v tom, ze byvame v jednom byte. Jeho rodicia su uplne na jeho strane, este zo mna spravili k... a nenormalnu a z nenormalnej rodiny.. no proste urazky su tu bezne. Je to ich synacika oni budu vzdy na jeho strane ak nahodou nie su velmi "moderni" a naaahodou maju chrbtovu kost. Ja by som ho opustila bez mihnutia oka.... aj moj chlap ma rad dcerku, a ked ma svetly den, tak sa ani nepohadame od rana do vecera, ale kto mne nahradi ten stres a nedoveru voci nemu? nik... a to nehovorim o pohlavnych chorobach 🙂))) Kazdopadne drzim palce 🙂 A pevne nervy prajem

simca06022011
19. nov 2012

@lavyrle pokec bol kedysi "kulturny" - teda slusny chat, kde chodili normalny ludia.. po kratkej dobe ked uz kazdy mal PC, tam je sami uchyl. Ked som zacinala chatovat na nete boli iba chlapi s IT vzdelanim (zo slovenska), to Vam garantujem a to boli ine triedy.. a nie ako teraz ... posle ti heslo do albumu s holym vtakom, ci mas chut :P napriklad... Ludia co v tom vedia chodit, proste taketo ignoruju a venuju sa svojim znamym - ale na to dnes uz lepsie funguje skype 🙂)

nice202
19. nov 2012

@simca06022011 nemam kameru, ani mikrofon....takze pre mna je pokec spojenie s tymi, co su prec a nepouzivaju facebook.

feko31
19. nov 2012

ahoj podľa mňa poradiť by Ti mala žena ktorá taketo niečo zažila...ťažko je radiť čo maš spraviť a čo nie........mam zname,ktoré toto prežili jedna odpustila a teraz ma doma peklo a nežije v manželstve iba preživa,pretože mu neustale vyčita neveru......a druha odpustila a žiju krasne akokeby ich to dalo opäť dokopy..a takisto maju už druhe dieťa....takže fakt ťažko povedať...ale držím palce nech všetko dopadne dobre

lea641981
19. nov 2012

@feko31 ved jej radim kopnut do riti a hotovo nad cim uvazuje??trapit sa je to zver 😠 jeho rodicia a ini ludia su u nej nepodstatni,aj ked zasiahnu nic sa nevyriesi,

lavyrle
19. nov 2012

Uff...aha....ja som uz asi stara, nerozumiem tomu. Ja som na FB, mam to tam vsetko uzamknute pred verejnostou a inde nestiham chodit. Tak preto sa pytam. Ale to co pisete, je dobry humus a asi vsetci ti chlapi s holymi vtakmi su zenati. Prasce 😒
Raz v jednom filme sa niekto pekne vyjadril o nevere. Ze az ked tomu svojmu nastrcite udrziavanu 20tkum, ktora ho bude namotavat a on ju odmietne - az o takom chlapovi sa da povedat, ze je verny 😲 no ja by som ruku do ohna nedala asi za ziadneho. Preto ja zastavam nazor, ze vzdy treba zostat sama sebou, nechat a udrziavat si okruh svojich kamosiek, svojich aktivit, konickov a mat aj aku taku financu rezervu 😀 proste nebyt zavisla, pretoze clovek nikdy nevie. Akonahle sa ti toto podari - tak podla mna aj ten chlap proste citi, ze ta nema tak celkom istu, pretoze si poradis aj bez neho. Ja by som teda zacala uvazovat skor tymto smerom 😉

lea641981
19. nov 2012

@simca06022011 tak toto uz nechapem vobec 😲 sa mi sniva alebo co??asi mam zatmenie 😢
to nemyslis vazne?ty s nim zijes a nie ste par a odpustila si mu ale nespavate spolu a dieta mate?? 🙄
SI ZABILA 😔

lea641981
19. nov 2012

@lavyrle aj tam je miestnost pre mamicky 🙄

marulka83
19. nov 2012

@beatrisse25 urcite si skvela mamicka a uzasna manzelka a velmi ta chapem. Musi to byt velmi tazke,ked si taketo emaily precitala a aj tazke sa s tym vyrovnat.. Skus mu odpustit a vela s nim komunikuj ,to je najdolezitejsie. Skus ho uprimne poprosit, nech ti vysvetli,preco to robil? Skus sa pozriet na veci aj z ineho pohladu,lebo ak je niekde chyba,tak je chyba na oboch stranach. Vycitky nic nepomozu. Myslim,ze ak sa v jeho ociach ukazes ako silna a emancipovana zena, budes ovela ziadanejsia,ako zlomena a vyplakana manzelka. Muzi si velmi radi potrebuju dvihat svoje ego a mavaju aj zvlastne ' svoje dni' tak,ako ich mavame aj my,zeny.. Reci ' typu' kopni ho do riti nic nepomozu.. To nie je riesenie.. Vsetci robime chyby.. Aj my,zeny. Ak ti mozem poradit, pozeraj sa dopredu,aj ked sinteraz mozno dnes na dne,ale rob pre to vsetko,aby si zajtra a v buducnosti mala co najlepsie, a preto zmen svoje negativne myslienky na pozitivne, pozeraj sa na svet z tej lepsej stranky a uvidis, ulavi sa ti.. Mas predsa uzasneho synceka a dalsie dietatko pod srdieckom. Skuste si vyrazit niekde na predlzeny vikend este kym nie si vo vyssom stadiu tehu,bez vycitiek, bez zlych myslienok a verim,ze bude dobre. Skus sa s niekym osobne porozpravat.. Ak sa budes kedykolvek citit zle,napis mi do IP 🙂 PS: viem,ze sa to povie lahko, mam 13 rocny vztah presli sme si vsetkym. Hlavu hore!!!!!!!!

lea641981
19. nov 2012

@marulka83 on nepotrebuje dvihat ego ale nieco ine 😠 😠 😠 😠

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@dadka75 dakujem tak my sme sa rozpravali ano je pravda ze ma toho velmi vela chce nas zabezpecit pre pripad zeby sa nieco stalo ze ja a deti mozme v klude zit co sa tyka financii....my sme sa o tom rozpravali asi 2 dni stale dookola a tak... on sa o tom nechce rozpravat uz povedal mi ze sa zato hanby a ze je sklamany sam zo seba ze nam ublizil o to nejde ide o to ze neviem akym sposobom to mam dostat co najskor z hlavyako nato lebo to ubija strasne ma to boli nici mato k malemu sa chovam inak mamdepresie uz nie som ta vysmiata kazdy den vesela kopka ak ma chapete

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@lea641981
@nice202 tak pozor co sa tyka svokrovcov ti su stale na mojej strane ci sa jednalo o firmy ci o stahovanie ci o co stale hovoria mojmu mnazelovi ze musi byt stastny ze ma najlepsiu zenu aku mohol mat otec mu povedal zeby ho zabil keby nam ublizil atd... svokrovci si ma vazia a ja ich a mame vztah ze si hovorime vsetko diskutujeme atd... vsetko az na tento problem nakolko to som nedokazala hanbim sa ja zato

dadka75
19. nov 2012

Tak hlavu hore, povedz si, že sa nič také hrozné nestalo a hlavne mu už nič nevyčítaj. Urobil chybu, ľutuje to. Ty si ju v živote neurobila??? Ak budeš dookola plakať (a hlavne pred ním), začneš mu liezť na nervy a skutočne si niekoho nájde.
Ľúbi ťa. Proste urobil chybu.
A prosím ťa, nepočúvaj múdre rady typu kopni ho do riti.... Poradila ti niektorá z týchto dievčat, čo potom??? Ako budeš žiť? Kde budeš žiť? Z čoho budeš žiť??
Daj mu šancu. Viem, že to bolí. Ja mám tiež svoje odplakané a odtrápené. Dnes sa chovám ako rozumná, vyrovnaná žena a mám úžasný vzťah.
Hlavu hore, držím palce.

lea641981
19. nov 2012

@dadka75 😲 😀

lea641981
19. nov 2012

@beatrisse25 je to jeho hanba 🙄

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@marulka83 velmi dakujem za podporu ano je to tazke s tym zit a vyrovnat sa nechcem ho opustit ja ho lubim je to najdolezitesi clovek v mojom zivote milujem ho vdacim mu za zivot.. mams nim synceka a cakame dievcatko tesime sa uzivame si stara sa o maleho venuje sa malej v brusku rozpravame sa smejeme chodime na vylety vsetko bolo ako v rozpravke a prislo toto ja neviem preco povedal mi ze si chcel nieco dokazatposrandovat zistit aki hlupi su nejaky ludia atd... ale ja to neviem pochopit boli ma to ze vobec pisal... nikdy nenapisal nic zle o mne ani nic nikdy nenapisal ziadnej mojko alebo nic take len cisto ci sa strutnu ako kde za kolko co maju radi atd.. a ked doslo na stretko tak preco si neprisiel atd a on viac neodpisoval... ale aj tak tomu nechapem preco nedokazem sas tym vyrovnat ,,,, pripadam si spinava menejcenna ak ma chapete v tom ze manzel si hladal ine zeny... ze mu nestacim ze nie som dost dobra neviem dobre varit? neviem popratat??? ne som dobra v posteli?? neviem stale mi toto beha po rozume.... preto aj pratam stale aby bolo lepsie cistejsie... co sa tyka intimneho zivota stale ekd nieco chcel nove alebo ja tak sme skusali atd...cize ziadny stereotyp teraz spolu spavame normalne ako pred tym len ja pri tom nedokazem vypnut a uzivat si stale myslim nato ci som jedina s kym spi... potom idem do kupeky alebo na zachod a placem... neviem ci je to normalne... ale boli ma len rozmyslat neviem ci ma pochopite alebo ci biete co mi na toto poradit neviem sa jednoducho pohnut z miestaon sa uz o tom nechce rozpravat my sme sa o tom rozpravali plakal ako mi ulizil plakali sme spolu atd...snazi sa on sa nezmenil on bol stale taky pozorny mili dobry mojka zlatko lubim ta mi hovoril aj 50X za den ci pre tym ci teraz ci od kedy sa pozname... ja neviem zle je to ze tym ako ma sklamal mam pocit ze mu vobec neverim ide do obchodu na nakup kupit nejake veci do skrine šruby atd a ja rozmyslam ci nesiel s nejakou to...... viete..... ja to mam v hlave stale placem a neviem si pomoct

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@dadka75 dakujem ja pred nim neplacem

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@dadka75 ved prave ja som rozmyslala ze odidem od neho ze sa nechcem uz trapit aj nad tym uvazujem nechcem podist lubim ho ale neviem ci dokazem preniest sa cez to.... ale co potom co budeme robit?? mam ist robit stetku aby som uzivila deticky alebo co robit neviem nechcem s detmi ostat na ulici bez plienok penazi atd... ja nie som s manzelom pre peniaze ale tak ale ano som zavisla od neho pretoze nepracujem som doma s malym a cakame babo....tak co robit mam mu vybielit ucty zobrat vsetky peniaze a ujst a co potom....

simca06022011
19. nov 2012

@lea641981 no to teda nepochopis, pretoze ja som dieta velmi chcela, pri nom som sa nadrela ako kon, vybudovali sme si firmu, ked odidem ostane mi hola rit a to teda neplanujem len tak.. proste my spolu neriesime odkedy sa narodila mala nic, iba starostlivost o nu... proste nedovera ostane NAVZDY, moze to niekto potlacat kolko chce, v tej najnevhodnejsej chvili to vzdy vyjde na povrch. Len cakam, kedy ho budem potrebovat a on sa na mna vykasle, ako vzdy, ci uz ked som chora alebo nevladzem...
A mozem poved, ze jemu nic nechyba.. iba pocit ze je "mačo" a zeny z neho padnu na rit... a kedze ja som ho dala do laty, po tomto zisteni, teraz uz je ticho a klud... lebo az taky genialny nie je;) Je uzasne predvadzat sa pred pipkami v drahom aute a brat ich na vecere a vylety do tatier, za peniaze ktore nam doma v tej dobe naozaj chybali... ja som si splacala pozicky, den-noc som makala a aj tak som bola najvacsia krava... teraz minam o 100 6, kupim nam s malou co len chceme, on nestiha ani zit, lebo neurobim za neho nic... ma si najst zamestnancov. Robim iba svoju pracu🙂

simca06022011
19. nov 2012

@beatrisse25 kocka, prestan sa trapit... ved to po sebe precitaj? nie som dobra v posteli? neviem UPRATAT? Si myslis,, ze tie jednorazove devy, su dobre a maju upratane? navarene, oprane? 🙂) Nema to s tymto vobec nic spolocne... Je to proste v tychto chlapoch, nechapem ako to mozu robit ked su otcovia rodin...mna by take daco nikdy nenapadlo liezt s niekym z netu... no viete :( A ja som bola v soku ked to urobil moj, ked sme spolu len zacali zit.. teraz keby to spravil, ked mame malu, tak z neho neostane mastny flak... 🙂))

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@simca06022011 🙂 tak teraz som sa zasmiala aj nad tym som rozmyslala mi setrime na domcek je pravda ze penazi maaame... ale setrime neminame zbytocne len to co potrebujeme a vylety a tak ale setrime aj.... rozmyslala som aj nad tym ze ked on je frajer ze chcel platit stetkam tak ja budem platit a to vsade a za vsetko restiky aj 3 krat do dna nakupy vecierky atd

lea641981
19. nov 2012

@beatrisse25 vybiel mu ucty a zostan pri nom 🙂 aby si mala aspon nejake euro pre pripad nudze 😉 to je celkom rozumne lebo holou ritou mozes zostat aj ked s nim zijes 😒 s takym clovek 😢 nikdy nevies co ti vyvedie 😒 aspon kvoli detom si nieco vezmi 😉

simca06022011
19. nov 2012

@beatrisse25 nooo tak ved ja som to takto robila, napr. vybral sa do tatier s "kamaratmi" nakoniec boli opalovat daake slecinky... podotykam ze to bolo uz davno... cca 5-6rokov... a minul vazeny cca 350EUR a este bol frajer. Cize nervy mi tiekli riadne (ja mu robim uctovnictvo, cize viem presne kde vazeny platil, pripadne kolko minul, lebo vtedy si myslel ze som sprosta a neviem citat a rozmyslat)... nemali sme vtedy zaplateny najom za cca 2 mesiace, jeho rodicia mu splacali auto... no.. vypovedala som najomnu zmluvu a oznamila osm mu ze sa stahujeme o 3 mesiace... samozrejme si myslel, ze si robim srandu :P
Od kedy mame lepsiu situaciu, tak co minie miniem aj ja... ked dostal 100eur pokutu, ja som si zobrala 100EUR... a takto to u nas fungovalo... teraz uz sa nestarame, kupujeme si co chceme a aj ked papuluje co to mame zase za veci a preco mam mala novu babiku tak ho poslem.. vies kam 🙂))