icon

Som tehotná a manžel vyhľadával iné ženy

beatrisse25
18. nov 2012

tak ahojte kocky... mam problem.... uz nevladzem tazko sa mi o tom pise, dlho som rozmyslala ako a ci napisat, ale uz neviem ako dalej....som vydata mame synceka 2 roky.... momentalne cakame druhe babo som v 28tt. Prednedavnom som zistila ze moj manzel si vypusuje so zenami.... pre upresnenie dohaduje sex. stretka atd.... po zisteni zatlkal potom sa priznal a ospravedlnoval sa ako maly chlapec.. vraj islo len o srandu nikdy ma nepodviedol ze si len chcel nieco dokazovat....a teraz dalej trvalo to asi tristvrte roka tie jeho vypisovacky ja som to zistila cca pred mesiacom... pre upresnenie manzela lubim nadovsetko aj svoju rodinku.. manzel ma doma vsetko... hadat sa sem tam pohadame asi ako kazdy nikdy nic vazne, sex mame kazdodenny ma vsetko stale nejaky zmeny ci doma vylety ci po intimnej stranke.... dufam, ze mi rozumiete... a takto moj problem je ten ze uz mesiac zijem hrozne nespavam asi len 3 hodinny v noci z coho som uz vycerpana byva mi stale zle, nechuti mi jest, zeny v tehotenstve priberaju ja som pribrala od zaciatku 6 kg... teraz som schudla 11.... viem ze musim davat pozor na babo aj seba ale nemozem nevladzem ani zit.... casto, velmi casto placem... kazdy den aj ked to zratam 3-4 hodiny dokopy...stale myslim nato co som si precitala co si pisali za ten necely rok to bolo aj 30 zien niektore aj za fin.odmenu atd... je mi az zle z toho ked to pisem.... stale sa trapim ze som neschopna a zla manzelka a matka ked neviem udrzat manzela... citim sa menejcenna... mam velke depresie stava sa mi ze placem aj pred malinkym co ma trapi ale neviem sa udrzat ked na neho pozriem a rozmyslam nad tym ze jeho tatko by nemusel byt s nami a oddyst s nejakou.........manzel po diskusii o probleme a ako sa citim povedal ze mam nato zabudnut netrapit sa ze ma lubi vie ze urobil chybu atd.... ale ja...nemozem uz som v koncoch.... prosim o rady a pomoc dakujem 😢

simca06022011
19. nov 2012

a jasnaska ako hovori @lea641981 , ja mam tolko sporenia, ze to uz ani poratata neviem :P

dadka75
19. nov 2012

@beatrisse25 Bude dobre, neboj 🙂🙂

lea641981
19. nov 2012

@simca06022011 tak na toto ti nemam co napisat 😖 lebo keby som ti napisala tak sa z toho asi riadne po...... 😖

lea641981
19. nov 2012

@simca06022011 ale obdivujem ta zvladas to asi celkom dobre ☹ ja by som to nedokazala ☹

simca06022011
19. nov 2012

@lea641981 to su roky cviku, ved sme spolu uz 9rokov a ked ma clovek pracu na 12hodin denne (aj viac) tak sa to dobre zvlada :P

lea641981
19. nov 2012

ako ja s takymto zivotom nesuhlasim 😒 uplne sialenstvo 😲 a deti lutujem 😔

lea641981
19. nov 2012

@simca06022011 cvicit tymto sposobom nieje zdrave a tolko rokov 😒 to mas ale kondicku 🙂

maznacik007
19. nov 2012

@beatrisse25 no konecne rozumne slova... ako iste neni ok odist od neho len tak za tejto situacie ked mas uz o chvlu dve deti... pekne si rob rezervu.... niekde mimo nech o tom on nevie...
na upratovanie sa vykasli zaplat si zenu co ti uprace a ty sa rozmaznavaj zasluzis si po tom co si prezila....

osobne by som si este skontrolovala ako to realne bolo s tymi rozvodmi ... ale nie od neho ani svokrovcov ale priamo od exmanzeliek.... a sledovala mu email, mobil atd... ako neverim ze ta nepodviedol.... a ja osobne by som za tejto situacie chcela aj testy na hiv od neho ...
a nie ze kazdy den sex a varene jedlo.... to v ziadnom pripade...
a kedze pises ze peniaze nie su problem tak by som si aj zaplatila psychoterapeuta aby ti pomohol to utriedit a nabrat sebavedomie..

simca06022011
19. nov 2012

Inak raz som podobnu vec videla v telke, bolo to riesene s psychologom, len neviem ci to bol len serial, alebo seriozna relacia.. lekar odporucil dovolenku alebo na dlhsiu dobu odist prec... a zena si to utriedila v hlave uvidela a uz viac sa nevratila :P Ale je to uplne ine s detickami, to je to najhorsie... s detmi sa neda len tak pobalit a ist niekam a potom spat a potom zacat znova... :(((

alien2603
19. nov 2012

@beatrisse25 Ahoj...to, co prezivas je zial normalna situacia v dnesnej dobe... Za ziadneho chlapa netreba davat ruku do ohna. Tiez chapem, ze nie je jednoduche odist od muza, ktoreho milujes napriek tomu, ze ti dokazal tak ublizit...To, co by ma ale asi zaujimalo je: Kedy si do certa stihal vypisovat s tymi zenami, dokonca dohadovat sex? O aky typ sexu mu v tych dohadovackach slo? Lakala ho ta neznama zena, alebo chcel skusit nieco, co s tebou este nikdy neskusal? Osobne by som takemu cloveku nikdy nedokazala verit a stale by ma to napadalo dookola... Ty mas dve moznosti: Bud mu to odpustis a nebudes mu to vykrikovat neskor a vyplakavat doma... Alebo si prosto dajte pauzu (kedze rozchod ocividne nechces), utrasies si to sama v sebe a potom mozete mozno fungovat dalej... mozno...

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@alien2603 hocikedy ked ja som varila vtedy ked bol v praci vtedy... islo o sex ktory ma aj doma.... o to ide ze ma to dookola napada a myslim nato...ved to keby ze nameme deti hned tu nie som sama si nejako poradim ved uz som prezila niekolko rozchodo jeden hore dolu... ale toto je ine mam ho rada mame synceka teraz cakame druhe babo ako zit bez neho nedokazem to ani len detom by som to nikdy nedokazala urobit ked vydim ako sa lubia s malym... ale ako zit s tymto v hlave asi si dam vyoperovat mozog dala by som vsetko zato aby som stratila pamat a zacala odznova...

lavyrle
19. nov 2012

@beatrisse25 to je spravna rec. Ked on chce davat FO stetkam, asi ma dost a aj nieco navyse - tak ty si dopraj co len chces 😀 aj ego ti to zdvihne 🙂

majka99999
19. nov 2012

@beatrisse25 nema ten manzel nejako vela casu na seba, ked ma cas vypisovat si s cudzimi zenami? to robi aj doma, ked je na pocitaci? ako sa potom venuje malemu a tebe? ty si tehotna, on by mal umyvat dlazky a okna (moj zehlenie nezvlada, to by som mu nedala, ale preco nie... iny by to zvladol mozno) a nie ty! Neviem, ake ma zamestnanie, ale ak nerobi cez vikendynocne, tak by ti mal byt schopny pomoct. 🙄 Ste partneri, nie on ma full servis ako kral a ty si sluzobnicka... Ziadny manzel/priatel nema pravo si vypisovat so zenami preto, ze si ozehlila pradlo o 2 dni neskor! Ja mam len jedno sidlo male, este ani nebeha a zehlim veci niekedy aj cely tyzden (3 pracky). 😀 Obdivujem tvoju snahu, ale neponizuj sa a porozpravajte sa. O vedeni domacnosti aj o jeho chatovani, opakujem, ste partneri a mali by ste sa porozpravat, aj ked je to neprijemna tema.
@mamavera tvoje nazory su v kazdej teme hodne "paci sa mi" 😝

dadka75
19. nov 2012

@beatrisse25 Skús na nejaký čas prestať čítať tieto príspevky. Vypni to a nevracaj sa sem... Robia ti v hlave strašný zmätok. Jedna radí tak, druhá tak.... ty si svojho muža poznáš a vieš, či za to stojí. Tak si ver

lavyrle
19. nov 2012

@simca06022011 vsetko sa da ked sa chce. To je len vyhovorka, ze kvoli detom. Viem presne o com hovorim. Ale rozhodnutie musi vzist z teba samej - proste zrazu ho vidis a hnusi sa ti. Resp. nechapes co si na nom predtym videla. A vtedy sa ti rozjasni. Najhorsia je neistota, ubija ta sekundu za sekundou, lebo nevies co mas robit. A ked ti to zrazu dojde - zacina do seba vsetko zapadat, otvaraju sa ti nove moznosti.....a mozes stretnut niekoho kto si ta bude vazit. Zivot mame len jeden, netreba ho premarnit s magorom, ktory za to nestoji.
A len ta konkretna zena musi vediet ci to bol chlapov ulet, aky je a ci za to stoji mu odpustit. Ale vyhovarat sa na deti je somarina. Lebo v konecnom dosledku na zivot bez lasky, zivot plny hadok a opovrhnutia medzi rodicmi doplatia najviac tie deti. Oni nie su sproste, vidia viac ako tusime.

beatrisse25
autor
19. nov 2012

taku kadejako pracu... podnika a tak nechcem to rozoberat.... ma vela prace chodi poctivo domov na obed alebo chodime do restiky.... on je na PC vecer ked maly zaspi cez den nikdy alebo ano ked je maly u nasich a ja napr. varim alebo nieco tak on si ide na PC ja nakukam nikdy som nic nevidela ale asi bol sikovny ked som sa nepozerala stihal.. a este na telefone na nete byval... tam som mu to nasla od vtedy nic nick zrusil uz tam nechodi dala som aj vypisy urobit nakolko telmame nafirmu pisany a vo vypise nic... vsetko som preverovala trvalo to asi 2 tyzdne ale tak som zistila ze chodil na net a kde...inak SMS a ni telefonaty s nikym...my sme sa o tom rozpravali a on uz sa nechce... povedal mi ze ked sa k tomu budeme vraciat stale budem nestastna ked nato budem mysliet ze chce aby som nato zabudla a odpustila mu.... ale neviem ako mu to povedat ze sa stale trapim a nevladzem... on vidi ze som ina schudla som nespavam a tak aj ked sa snazim byt ok navonok povedal mi ze mi chce pomoct ze mi zozenie psychologa a pojdemem tam nech a vyrozpravam.... neviem co roit ked pojdem k psychologovi co ked on pojde na sex stretko totomy beha hlavou

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@lavyrle ja sa na deti nevyhovaram a mozno ti to tak znie ale ja by som to nezvladla ja som tak zila viem o com hovorim dala by som vsetko zato aby nasi boli spolu vedela som ze sa lubia len nemohli byt spolu kvoli chorobe ... to je na dlho... ano aj ja s nim chcem byt ale aj nechcem...neviem som dopletena

simca06022011
19. nov 2012

@lavyrle @lavyrle to nie je vyhovaranie sa na deti, podla mna deti su dobry dovod na to si to rozmysliet. NIe je to babika ktoru si bude mamicka vlacit hore dole a raz bude ocko raz nebude, raz bude tam u babky, raz hentam u dedka alebo dokonca sem tam s cudzimi tetami... a taktiez, ked je zena zvyknuta na nejaky standard financny a je doma s dietatom, tak tieto peniaze jej asi budu chybat, napriek usporam.. aj ked jasne, vyzivne sa vysudi, za par mesiacov... ale aj tak to nikdy nebude to co bolo... ja mam riadnu pracu a teda, mam dost prekazok, pre ktore si ju neviem robit tak ako pred tym a ani vychutnat.. a to ma ubija viac ako to ze mam doma chlapa akeho mam, aj ked uz seka dobrotu davno. Neviem si predstavit, ze by som zila sama, mala by mi ochorela a ja vypadnem z prace na 3-4tyzdne... vsetko si treba premysliet, aj to ze mozu nastat tazke casy... ja som sa rozhodla, tak ako som sa rozhodla, ze to necham tak a viac som sa k tomu nevracala, vzdy ked som mala pobalene kufre presvedcil ma a bolo... a teraz s malou.. mozno ked bude vacsia... 🙂

simca06022011
19. nov 2012

@beatrisse25 tak si oddychni a nechaj to tak 🙂 sa ti to pretriedi v hlave casom... a ked sa vam doma venuje a nezanedbava vas, mozno sa polepsi 🙂)) alebo ako som hovorila, chod s drobcom na vylet bez manzela na chvilku 🙂))

alien2603
19. nov 2012

@beatrisse25 Strata pamate zial na poziadanie nie je mozna 🙂 ... no budes to mat tazke, pretoze ty mu neveris. Osobne tych chlapov nechapem, doma ma vsetko a predsa hlada inde. To je podla mna uz len z rozmaru, nema uz co chciet, po com tuzit. Skusila by som asi napisat z nejakeho fiktivneho mailu na jeho mail, trosku sa pozabavat a dohodnut si sexualne stretko 🙂 Ale podpisala by som sa normalne pod svojim menom, aby vedel, ze si to ty... Dieta by som dala pozstrazit svokrovcom a riadne by som ho vytrieskala 😀 Teda pokial ty sama s tym nemas problem... Neviem, mozno zistis, ze nie vsetko, po com tuzil, mal aj doma... to ma len tak napadlo, kedze ty podla mna ani neuvazujes o tom, ze by ste si od seba dali aspon tu pauzu...

annetty
19. nov 2012

Kazdopadne, ako hovori aj @dadka75 zbalit kufre este nemusis. Nic nestratis, trapit sa budes aj tak -aj tak, teda s nim alebo bez neho. Ale urcite by si sa mala posilnit psychicky, aby si neublizila dietatu a ked to berie on tak na lahku vahu, skus sa aspon na zaciatku tvarit, ze "nic sa nedeje". A ako tu aj radia baby, staraj sa o seba, chod ku kadernicke, kup si pekne veci pre seba...a ak by si sa nahodou stretla s nejakym fesim, nevahaj....som si 100%-ne ista, ze manzel ta podviedol. Ked si pisala , ze ma nad 40....no vies, to je taky vek, muz chce dokazovat vela veci. Sama som mala priatela, kto mi tvrdil ze uz davno neziju spolu (5-6 rokov), ze im to neklape, nemaju ziadny sex, a ze ma strasne lubi, bla bla bla....to trvalo skoro 7 rokov, A len tak nahodou som dozvedela, ze doma u nich je vsetko v poriadku, vobec sa nechysta rozviest, skor kazdy o nich hovoril, ze je to idealne manzelstvo.....a vtedy skoro ma slak trafil...7 rokov som nosila ruzove okuliare. Takze pozor, lebo niektory vedia tak dobre klamat, ze na to nik nedojde! Ja ti len velmi drzim palce! A v 26-ke este mozes mat aj 100 normalnych chlapov......

mirka1308
19. nov 2012

@beatrisse25 je mi ľúto, že prežívaš to čo píšeš! 😨 Tvoje bábatko v brušku nemôže byť v pohode a malinký to určite všetko vníma. 😒 Mne sa rozpadol vzťah práve preto, že partner chodil na pokec a neostalo len pri kecaní. Bola som tam aj ja svojho času prihlásená, no poviem ti - chodia tam fakt úbohí ľudia, ženy ktoré nemajú hrdosť a vlezú každému do postele a chlapi, čo majú doma manželky(partnerky) aj sa k tomu priznajú, ale sú vraj nešťastní a podobné dristy!! 😠 😠 U nás keď sa to prevalilo, tak som dala podmienku, aby sa odhlásil a na pokec nechodil! 🙄 a naivne som si myslela, že to zaberie!! Jasné, že sa prihlásil pod iným nikom a veselo sa stretával ďalej. Po tomto zistení som sa jednoducho zbalila a odišla som, no my sme našťastie nemali deti, tak to bolo jednoduchšie! 🤐 Ako píšeš, svojho muža ľúbiš, skúste sa porozprávať, nech sa odhlási z pokecu, dohodnite sa, aby sa viac venoval tebe, malému a nechaj mu niečo aj z domácnosti na starosť. 😅 Útek nič nevyrieši, všetko by ti skomplikoval a čo potom? Na ulici tehotná s malým dieťaťom nemôžeš byť!! 😠 Daj mu čas, ale si aj nenápadne over, či to dodržal. Ale dovtedy musíš veriť, že ti neklamal a nevracať sa neustále k tomu, či urobil to alebo ono. 🤐 Chce to pevné nervy a veľa sebeovládania...držím palček, nech to u vás dobre dopadne... 😉

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@alien2603 myslim ze doma ma vsetko my sme problem nemali sex shop a tak stale nieco kto co chcel skusit bolo

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@mirka1308 z pokecu sa odhlasil predomnou zrusil nick dal zablokovat pokec ako taky na PC ako neziaducu stranku dalmne nech dam heslo a nech mu ho nehovorim co sa aj stalo...

mirka1308
19. nov 2012

@beatrisse25 a ešte ma napdlo jedno: raz som čítala knihu, názov si nepamätám, ale ľuďom sa dejú rôzne veci, ktoré nám v momente prihodenia prídu zlé. Až časom zistíme, že to čo sme ako zlé vnímali, bolo pre nás vlastne dobre, či už nás to niekam posunie alebo zmení naše jednostranné myslenie...Neviem, čo to pre teba znamená, možno to viac utuží vaše manželstvo, muž si možno uvedomí čo mám doma a čo môže stratiť... 😨 ale to zistíš až časom...
Len ti prajem pevné nervy a nech už to dopadne akokoľvek, aby si ty a tvoje detičky boli zdraví a mali sa radi. 😉 Niekedy je lepšie mať dobrú mamu, ako za každú cenu udržať rodinu a trpíte všetci ☹

maruska24
19. nov 2012

@beatrisse25 milá mamička, to že ty nevidíš jeho maily v PC alebo že nick vymazal.... v dnešnej dobe, kde má net už aj mobil, tablet, gps? ver tomu, že keď to robí i naďalej, tak to vie robiť aj tak, aby si ty nato tak skoro neprišla.
Druhá vec je, predstav si, že by ťa milý manžel z jedného dňa na druhý pekne vymkol z bytu, a ostala by si len s dvoma deckami a jedným kufrom samučká. V tom prípade by si bola nútená si poradiť. Teraz len špekuluješ prečo od neho neodísť, lebo ešte máš istotu finančnú v ňom. Mne to skôr príde, že tým že je starší, si potreboval dokázať že ešte dokáže zbaliť na svoje táraniny cicušky. Možno mu niekto niečo ohľadom veku povedal v práci a tým utrpelo jeho ego. Ver tomu, že v tých dievčinách upratovačku a kuchárku nehľadal, preto nemaj výčitky že zle upratuješ alebo nechutne varíš. Na tvojom mieste by som ho nahovorila do manželskej poradne, alebo k psychologičke, aby si ujasnil svoj problém. Na druhej strane, načo sa tak extremne teraz trápiš, ubližuješ bábu. Ak máš doma ozaj neverníka, nič s tým neurobíš, oklamal ťa raz, teraz bude mať ešte príležitosť, lebo ty budeš s malým dieťaťom. Viem, že na psychiku je to brutal hrozné, ale mysli na deti, nie na neverníka. /a ak je manžel ozaj bohatý, tak to urob tak, ako heringová kollárovi, pekne si vypýtaj byt na tvoje vlastné meno, aby si sa mala kam zložiť keď ťa zase oklame a aj nech ti vkladá na účet peniaze pre tvoju osobnú potrebu, a on nech si robí čo chce/ si mladá, nezahadzuj sa.

miskakyska
19. nov 2012

@beatrisse25 moooooooja,no čo Ti povedať...trápiť sa budeš tak,či tak...len to moc nepreháňaj,aby si babatku neublížila 😒 😒 ale však,ked má ako sa hovorí "plné brucho a prázdne gule"a hlavne milujúcu rodinu,tak neviem,neviem..nemajú sa mu prečo zapaľovať lýtka.. pohroz mu,urob bububu 😠 😠 😠 😠 😠 nech sa zobudí a uvidíš...keby to robil nadalej,by som od neho bez debaty odišla,lebo si ťa nezaslúži 😠

nice202
19. nov 2012

@beatrisse25 si uvedom, ze ty sa nemas vobec za co hanbit. Mal by sa on a chodit po kanaloch

ktore
19. nov 2012

@beatrisse25 su chlapi ktory placu a prosia o odpustenie ale robia vzdy dalej to iste.ja by som od neho odisla aspon na tyzden k rodicom alebo niekam.nestoji to zato trapit deti nervami a zialom.potrebuju veselu maminku.dovera sa strati uz celkom.potrestaj ho a odid.ktovie co citi naozaj.mala som takeho.vzdy plakal a nikdy sa nepolepsil.chvilku struhal dobrotu a potom tu dobrotu struhal coraz zriedkavejsie a kratsie mu to trvalo.potom kaslal na to co hovorim.pocuvol ma a ked som sa otocila uz si robil po svojom.a ked som sa pytala tak bol ako baranok z prosíkom.oni nevedia co chcu. 😠 neveru by som nikdy neodpustila.lebo aj ked odpustis aj to zostane v srdci a laska uz nebude nikdy taka ako bola.zamerala by som sa na deti.a to co mam pod srdcom by som vychovala tak ci onak ale z usmevom na tvari a nie kazdy den z obavami,ci mi klame alebo hovori pravdu.odid na ten tyzden a potom si dajte stretko a daj mu ultimatum.on je podla mna chory ....nech chodi tedy za inymi len ty bud v poriadku.bojim sa ze sa nezmeni.darmo ti bude slubovat.

lilitela
19. nov 2012

@beatrisse25 A toto nie je cele vymyslene? Ved ty si uplne superzena. 😀