Som tehotná a manžel vyhľadával iné ženy
tak ahojte kocky... mam problem.... uz nevladzem tazko sa mi o tom pise, dlho som rozmyslala ako a ci napisat, ale uz neviem ako dalej....som vydata mame synceka 2 roky.... momentalne cakame druhe babo som v 28tt. Prednedavnom som zistila ze moj manzel si vypusuje so zenami.... pre upresnenie dohaduje sex. stretka atd.... po zisteni zatlkal potom sa priznal a ospravedlnoval sa ako maly chlapec.. vraj islo len o srandu nikdy ma nepodviedol ze si len chcel nieco dokazovat....a teraz dalej trvalo to asi tristvrte roka tie jeho vypisovacky ja som to zistila cca pred mesiacom... pre upresnenie manzela lubim nadovsetko aj svoju rodinku.. manzel ma doma vsetko... hadat sa sem tam pohadame asi ako kazdy nikdy nic vazne, sex mame kazdodenny ma vsetko stale nejaky zmeny ci doma vylety ci po intimnej stranke.... dufam, ze mi rozumiete... a takto moj problem je ten ze uz mesiac zijem hrozne nespavam asi len 3 hodinny v noci z coho som uz vycerpana byva mi stale zle, nechuti mi jest, zeny v tehotenstve priberaju ja som pribrala od zaciatku 6 kg... teraz som schudla 11.... viem ze musim davat pozor na babo aj seba ale nemozem nevladzem ani zit.... casto, velmi casto placem... kazdy den aj ked to zratam 3-4 hodiny dokopy...stale myslim nato co som si precitala co si pisali za ten necely rok to bolo aj 30 zien niektore aj za fin.odmenu atd... je mi az zle z toho ked to pisem.... stale sa trapim ze som neschopna a zla manzelka a matka ked neviem udrzat manzela... citim sa menejcenna... mam velke depresie stava sa mi ze placem aj pred malinkym co ma trapi ale neviem sa udrzat ked na neho pozriem a rozmyslam nad tym ze jeho tatko by nemusel byt s nami a oddyst s nejakou.........manzel po diskusii o probleme a ako sa citim povedal ze mam nato zabudnut netrapit sa ze ma lubi vie ze urobil chybu atd.... ale ja...nemozem uz som v koncoch.... prosim o rady a pomoc dakujem 😢
tak zienky dakujem... neviem co budem robit... dakujem za nazory take ci take urcite popremyslam co dalej a ako.... bude to tazke to viem... jedno viem ze vadna nie som musim sa setrit a kaslem uz na kazdodenne upratovanie... dakujem za pomoc... dufam ze sa z toho vyhrabem a nejako sa posuniem dalej ci s manzelom ci bez neho asi to chce cas..... aj ja ho asi potrebujem aby som sa dostala z toho neustaleho kolotoca premyslania a trapenia sa
@beatrisse25 vela stastia 🙄
@lea641981 dakujem....
@beatrisse25 Ale si superzena, tehotna, jedno male dieta, kazdy den sex a kompletna starostlivost o muza a domacnost.
@lilitela :P akurat som to mala na jazyku 🙂)))
@beatrisse25 prečítaj si knihu Tá druhá a nechcem ťa raniť ale na 99,9 % sa stalo. Žiadny chlap si nebude vypisovat trištvrte roka s nejakými čuzami a neverím tomu že mu ani jedna za to obdobie neposkytla to čo chcel.
Tak si sadni ty za internet na pokec a píš si aj ty len tak zo srandy s cudzími chlapmi a pred ním , veď o čo ide nie ?
Plakanie ti nepomôže, tým len ukazuješ svoju slabosť.
Plne súhlasím s
@mamavera k čomu tolké sebaobetovanie ?
@majka99999 ďakujem pekne, snažím sa pomôcť najlepšie ako viem, už som tu viac krát písala, že by som pred rokmi dala neviem čo za to, keby vtedy niekto otvoril oči mne. Nechcem, aby som tu pôsobila ako feministka, vôbec ňou nie som, tiež som už v mojich príspevkoch viac krát písala o tom, že mi nerobí problém občas urobiť v nedeľu večer o deviatej priateľovi palacinky, keď má na ne neodlateľnú chuť, ale tiež považujem za samozrejmé, že mi on občas pripraví večeru a dá mi ju až pod nos. Mám rada ľudí (najviac tých do výšky 1m 😉 ), ale mám rada aj seba a tu robí obrovskú chybu väčšina žien, že seba dávajú stále na posledné miesto. Pred časom som čítala príspevok od jednej mamičky troch detí, z ktorých dve boli postihnuté, ona bola rozvedená, teda s nimi sama. A dokázala myslieť aj sama na seba a vôbec to nebolo sebecké, lebo to, že bola vyrovnaná a spokojná, prenášala aj na tie detičky.
Už som písala, že dobré , milujuce a verné manželky sú opúštané a podvádzané a takým strigám ako som ja napr.manželia večer žehlia bluzy a svoje košele 😀, chystajú ráno raňajky.
Máme svoje problémy, ale nie vztahové medzi sebou ale s jeho rodinou a to je o niečom inom.
@mamavera jááj ako ja teba moja milujem , si moja krvná skupina 🙂
dik baby.... cize mam byt striga?? 🙂 🙂
@beatrisse25 povedzme že máš byť zdravo sebecká 🙂
@beatrisse25 prečítala som si akurát každý jeden príspevok a zaujímalo by ma, ako pokračuješ vo vzťahu. Veľmi ti držím palce.

@lilitela hmm bodaj by bolo... bohuzial nie a ja superzena asi nie som... vidis...