Som tehotná a opustil ma partner
Ahojte Mamičky.Chcela by som Vám vyrozprávat môj príbeh pretože už psychicky nevládzem a potrebujem počut názor a radu iných žien.Bola som s priatelom 1rok.Pred tromi mesiacmi som otehotnela.Ako náhle som to povedala priatelovi tak ma posielal na potrat a vravel mi veci typu ze on to decko nechce a blá blá..Na potrat som nešla pretoze dieta nemože zato akého má otca..Mesiac somnou nekomunikoval.Za mesiac sa mi ozval a povedal ze vsetko lutuje,ze dieta chce ze chce zohnat byt aby sme mohli bývat spolu ako rodina.Lenze minulý týzden utorok zase zmenil názor,oklamal ma ze hladá byt,pritom nic nehladal.nemá záujem o mna ani o bábätko...ignoruje ma a napísal mi sms ze nech mu dám pokoj,ze to nieje jeho dieta a ze on ma nepozná a ze ma nechce nikdy vidiet.Silné slová ktoré ma velmi ranili 😩 Ja som mu vzdy dala vsetko a on za rok co sme boli spolu ani jeden kvet mi nedal.Dieta chcel ale ako som otehotnela tak sa zbavil zodpovednosti ako zbabelec.....Býva zo svojou sestrou ktorá mu buliká hlavu a on ju poslúcha ako malý chlapec..a to má 30r...dokonca som mu nasla na FB ked bol u mna a nechal si FB zapnutý ako si vypisuje s dievcatami na FB...Nieje to Slovák,Je to Rumun ale v zivote som si nemyslela ze sa takto zmení.Nechal ma na vsetko samú a opustil ma tehotnú.Velmi ma to bolí,kazdy den placem a trápim sa.Bolí to ze nemám pri sebe muza,otc dietata ktorý ma podporí bude sa tesit somnou...Neviem ko mám tú bolest prekonat...😢 Nikdy som si nemyslela ze mi nieco takéto urobí...Dala som mu uz vela šancí a On vzdy týzden-dva bol normálny a potom ma zase ignoroval a vravel mi nepekné veci....klamal ma a urážal..Bolí to ze otec dietata odmieta svoju vlastnú krv a dáva prednost iným veciam ako svojmu dietatu 😭 trhá mi to Srdce 😭ale uz nemám silu dalej bojovat a dávat mu sance...Teraz ma ignoruje a dáva mi najavo ze som pre neho nic a to bolí najviac...Vôbec neviem ako mám dalej bojovat,sama bez podpory a lásky partnera 😩
Radsej sama s dietatom ako s debilom.....ale jedno nepochopim v tejto dobe- naco si zeny robia najprv deti a potom vyplakavaju, ze ich muzi opustili....nie nadarmo je v prislovi najprv postav dom a POTOM zasad strom....
@pajinka21 Skús sa pozbierať. Nikomu sa nepros. Z toho, čo si napísala ide zrejme o absolútne nezreleho človeka. Po rokoch si povieš " Dobre sa mi stalo". Teraz musíš myslieť na vás dvoch. Ale v každom prípade urob všetko preto, aby si ho v budúcnosti zaviazala platiť výživné. Nech sa pánko spamätá, že mu to len tak jednoducho neprejde.
@lucialucka13 aj náš dátum je 24.12. 😁
@pajinka21 @lucialucka13 k tym vasim debilom sa ani vyjadrovat nebudem..... zmenit cislo, nech neotravuju a zacat si zariadzovat zivot pre seba a babo..... nie sa utapat v slzach, koli chlapom, co nestoja ani za jedinu slzu, co ste nanho vyplakali.....
@danielka20101989dadus presne,nad niektorymi komentarmi zasnem,ved ona potrebuje podporu a nie premudrele reci od niektorych akoze dam?mamiciek?
@vevesh Niesom Veštica a neviem ako sa človek po urcitej dobe zmení a zachová! Dieta nebolo v pláne ale stalo sa...Kazdý spraví nejakú chybu z ktorej sa postopm casu ponaučí!U mna bola chyba ze som dala šancu na vztah cloveku ktorý sa postupom casu ukázal ze je úplne iný akého som spoznala...
@vevesh dom sme mali postaveny aj vsetko ostatne zabezpecene,nebol to rychlokvaseny mesacny vztah,mame 27 a 31 rokov,ale hold nikdy nevies ako sa ten druhy zachova a kedy mu z nenazdajky prepne 😉 prajem ti aby si nikdy v zivote nic take nezazila na vlastnej kozi.
@lucialucka13 ale ja som nehovorila o zabezpecenosti- to, ze muzovi prepne, sa stava- ale v manzelstve akosi rychlo sa ten rozum navrati a hladaju sa riesenia, kdezto "navolno" sa len kufre stahuju...

@lucialucka13 viem ze treba cas... ja ho tiez potrebujem.ja mám termín 7.Januára 2018