icon

Som tehotná a opustil ma partner

pajinka21
19. jún 2017

Ahojte Mamičky.Chcela by som Vám vyrozprávat môj príbeh pretože už psychicky nevládzem a potrebujem počut názor a radu iných žien.Bola som s priatelom 1rok.Pred tromi mesiacmi som otehotnela.Ako náhle som to povedala priatelovi tak ma posielal na potrat a vravel mi veci typu ze on to decko nechce a blá blá..Na potrat som nešla pretoze dieta nemože zato akého má otca..Mesiac somnou nekomunikoval.Za mesiac sa mi ozval a povedal ze vsetko lutuje,ze dieta chce ze chce zohnat byt aby sme mohli bývat spolu ako rodina.Lenze minulý týzden utorok zase zmenil názor,oklamal ma ze hladá byt,pritom nic nehladal.nemá záujem o mna ani o bábätko...ignoruje ma a napísal mi sms ze nech mu dám pokoj,ze to nieje jeho dieta a ze on ma nepozná a ze ma nechce nikdy vidiet.Silné slová ktoré ma velmi ranili 😩 Ja som mu vzdy dala vsetko a on za rok co sme boli spolu ani jeden kvet mi nedal.Dieta chcel ale ako som otehotnela tak sa zbavil zodpovednosti ako zbabelec.....Býva zo svojou sestrou ktorá mu buliká hlavu a on ju poslúcha ako malý chlapec..a to má 30r...dokonca som mu nasla na FB ked bol u mna a nechal si FB zapnutý ako si vypisuje s dievcatami na FB...Nieje to Slovák,Je to Rumun ale v zivote som si nemyslela ze sa takto zmení.Nechal ma na vsetko samú a opustil ma tehotnú.Velmi ma to bolí,kazdy den placem a trápim sa.Bolí to ze nemám pri sebe muza,otc dietata ktorý ma podporí bude sa tesit somnou...Neviem ko mám tú bolest prekonat...😢 Nikdy som si nemyslela ze mi nieco takéto urobí...Dala som mu uz vela šancí a On vzdy týzden-dva bol normálny a potom ma zase ignoroval a vravel mi nepekné veci....klamal ma a urážal..Bolí to ze otec dietata odmieta svoju vlastnú krv a dáva prednost iným veciam ako svojmu dietatu 😭 trhá mi to Srdce 😭ale uz nemám silu dalej bojovat a dávat mu sance...Teraz ma ignoruje a dáva mi najavo ze som pre neho nic a to bolí najviac...Vôbec neviem ako mám dalej bojovat,sama bez podpory a lásky partnera 😩

Strana
z2
pajinka21
autor
30. jún 2017

@lucialucka13 viem ze treba cas... ja ho tiez potrebujem.ja mám termín 7.Januára 2018

vevesh
30. jún 2017

Radsej sama s dietatom ako s debilom.....ale jedno nepochopim v tejto dobe- naco si zeny robia najprv deti a potom vyplakavaju, ze ich muzi opustili....nie nadarmo je v prislovi najprv postav dom a POTOM zasad strom....

efka_k
30. jún 2017

@pajinka21 Skús sa pozbierať. Nikomu sa nepros. Z toho, čo si napísala ide zrejme o absolútne nezreleho človeka. Po rokoch si povieš " Dobre sa mi stalo". Teraz musíš myslieť na vás dvoch. Ale v každom prípade urob všetko preto, aby si ho v budúcnosti zaviazala platiť výživné. Nech sa pánko spamätá, že mu to len tak jednoducho neprejde.
@lucialucka13 aj náš dátum je 24.12. 😁

obsadenemeno
30. jún 2017

@pajinka21 @lucialucka13 k tym vasim debilom sa ani vyjadrovat nebudem..... zmenit cislo, nech neotravuju a zacat si zariadzovat zivot pre seba a babo..... nie sa utapat v slzach, koli chlapom, co nestoja ani za jedinu slzu, co ste nanho vyplakali.....

evak12
30. jún 2017

@danielka20101989dadus presne,nad niektorymi komentarmi zasnem,ved ona potrebuje podporu a nie premudrele reci od niektorych akoze dam?mamiciek?

pajinka21
autor
1. júl 2017

@vevesh Niesom Veštica a neviem ako sa človek po urcitej dobe zmení a zachová! Dieta nebolo v pláne ale stalo sa...Kazdý spraví nejakú chybu z ktorej sa postopm casu ponaučí!U mna bola chyba ze som dala šancu na vztah cloveku ktorý sa postupom casu ukázal ze je úplne iný akého som spoznala...

lucialucka13
2. júl 2017

@vevesh dom sme mali postaveny aj vsetko ostatne zabezpecene,nebol to rychlokvaseny mesacny vztah,mame 27 a 31 rokov,ale hold nikdy nevies ako sa ten druhy zachova a kedy mu z nenazdajky prepne 😉 prajem ti aby si nikdy v zivote nic take nezazila na vlastnej kozi.

vevesh
2. júl 2017

@lucialucka13 ale ja som nehovorila o zabezpecenosti- to, ze muzovi prepne, sa stava- ale v manzelstve akosi rychlo sa ten rozum navrati a hladaju sa riesenia, kdezto "navolno" sa len kufre stahuju...

ramonka80
Autor odpoveď zmazal
ramonka80
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2