icon

Som tehotná a rozvádzame sa ...

11. máj 2020

Ahojte dievčatá, ja som písala naposledy minuly rok v oktobry alebo v novembry, keď odomna odišiel manžel kvôli svokre. Starala sa stále do nás, a on robil ako ona povedala. Možno si niektoré pamätáte. Tak nakoniec sa ideme rozvádzať, zajtra mame sud, ja som pred termínom už. Žiadosť o rozvod som podala ja. Napísala som tam všetko ako mi ublížil ako má posielal na potrat. Jeho vyjadrenie? Že si všetko vymýšľam aby som z toho lepšie vyšla ako on. On má záujem sa o dieťa starať. Za tých 8 mesiacov sa ani len neozval nič proste, nie kvôli mne ale aspoň kvôli bábätku či je v poriadku a či niečo nepotrebujem. Ja sa normálne bojím ako to bude ďalej a ako to zajtra prebehne. Mám taký strach, už od rana mi je zle. Stále som myšlienkami nad všetkým čo sa udialo a ako to bude ďalej. Rozmyslam že by som si zmenila priezvisko, ale malé bude mat jeho. Dá sa to nejako zmeniť potom, po uplynutí tých 300 dni od rozvodu? Ak nepríde na sud, rozvedu nás? Ja už takto ďalej nevladzem všetko dusim v sebe. Keď sa malé narodí mám mu dať vedieť že sa mu narodilo dieťa? Ja sama neviem čo už mám robiť. Mám pri sebe rodičov ktorý mi pomáhajú aj stoja pri mne ale stále má niečo trápi. Ja som taká precitlivená z toho. Tak mi je ľúto, načo som sa tak skoro vydávala, prečo to takto dopadlo??? Ach ... prosím len žiadnu kritiku...

Strana
z2
autor
13. máj 2020

Áno aj tak prisel ani bu ani mu. A hneď aj odišiel tiež nič nepovedal ani bu ani mu.

77daniela77
13. máj 2020

Uz ho mas z krku,bud rada.....

daganov
13. máj 2020

prvý krok za tebou!!!!

sili82
13. máj 2020

Bože to je debil. Buď rada, že si sa takého chlapa zbavila. Mysli pozitívne😊

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Strana