Som tehotná, ale s prsteňom sa ešte nerozhýbal
Ahojte 😊 potrebujem sa s vami trochu poradiť, síce ja túto vec aj tak moc neovplyvním ale chcem aspoň upokojenie že v tom niesom sama. S priateľom čakáme dieťa, som akurát v 6tom mesiaci. Otehotnela som dosť skoro, asi po 4 mesiacoch čo sme boli spolu. V máji budeme spolu rok. Viem že sme spolu krátko, ale aspoň za ten prsteň by som bola rada a bola by som si istejšia, keďže čakáme spolu to dieťa. Už sme sa o tom aj pár krát rozprávali že keď bude mať maly rok, tak by mohla byť svadba. Všetci aj dosť nato tlačili, že by sa patrilo keď som tehotná. On sa však do toho nehrnie a tvrdí že to je len papier. Síce mi pár krát spomenul že prsteň by mi už mohol dať, dokonca aj jeho mama mi hovorila že jej to spomínal že nad tým premýšľal a žeby to mohol urobiť, ale zatiaľ stále čakám a som z toho taká nesvoja.
@anetkaaa111 prosím ťa, koľko reálneho času ste strávili spolu? Keďže na šiestej strane si písala, že 7 hodín musí za tebou cestovať a že pracuje v zahraničí.
Lebo mne z toho vychádzať, strašne strašne strašne málo času. Veď vy sa navzájom ani nepoznáte.
Len ty prosím ťa daj meno po sebe a do svadby sa nehrň.
Prsteň nie je podstatný.A čo sa týka priezviska tak nie po ňom ty si slobodná tak priezvisko po tebe.
Takže chlap robí v zahraničí hej? Už sa nečudujem, prečo nešetríš superlatívmi a máš ružové okuliare. Ani ja by som nemala šancu spoznať chlapa na diaľku. No akože máš môj obdiv, že si si urobila dieťa tak skoro. Však ešte len uvidíš, keď budeš na dieťa sama, keď ti bude chlap chýbať pri malom bábätku. Môžu prísť rôzne situácie po pôrode. Ako opakujem, prajem ti nech ti to vyjde ako si želáš, ale bude to stáť véľmi véľmi veľa úsilia.
@mircalla vies, ze aj ja som takeho mala? Po tyzdni mi uz vravel ako kym pojdem naspat na intrak sa nieco stane, co ma bude tahat k nemu a zacali sme riesit svadbu - normalne v rodine zacal roztrubovat, ze sa budeme brat a oznamoval datum. Kym som sla na intrak, ziadny prsten som nedostala. Cez semester som sa nejako spamatala, ale tiez som bola este zalubena. Stale mi vravel, ako on zmeni robotu a dojde za mnou, ved ja mu v tej ba robotu najdem, ja vybavim... Potom mal prist za mnou, ale dal prednost futbalu a to uz sa mi nastastie rozum vratil a potom sme to skoncili... Vekovo sme boli podobne ako autorka... Akoze rodinu mal uzasnu, svokra by bola skvela, surodencov mal tiez ok... Len on bol nejako mimo... Teraz spatne nechapem to zatmenie mozgu🙈🙏😂
@anetkaaa111 Tak poviem ti to takto, kamarátka dostala snubák v pôrodnici, poslala ho s tým kade ľahšie, lebo vraj keď dovtedy nepotreboval riešiť... kamarátka dostala snubák na svoje narodeniny, krátko po pôrode, malý má 3 a ešte nie sú manželia, ja som dostala skoro rok po pôrode na Valentína, kedže kovid, tak sme sa brali až rok a pol po zásnubách, cca po 16 rokoch vzťahu 😉
@anetkaaa111 nemuseli sme dlho cakat a mame tu novu diskusiu na temu ako je priatel stale priatelom..
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-si-ma-nechce-vziat-a-som-z-toho-velmi-smutna/?page=5#post-85995788
Nebola by si prva ani posledna, ktorej chlap sluboval, ze si ju vezme a teraz ma dieta, ktore sa vola inak ako ona a vadi jej to. Len uz s tym tazko pohne.
Uprimne ti zelam, aby vam vsetko dopadlo podla predstav, ale je naivne sa na to spoliehat.
Urcite by som sa nevydavala teraz, po 3 mesacnej znamosti, ale ani by som urcite nedala svojmu dietatu ine meno ako mam ja.
@gabu_lienka presne som si toto pomyslela, keď som si čítala tú tému v linku.

@anetkaaa111 Keď ma miluje sú peniaze to posledné čo má zaujíma. Pamätná veta.