icon

Som tehotná, máme zmrazené embrya a manžel odmieta ďalšie dieťa

11. aug 2021

nemam sa komu vyrozpravat ..nikto nevie co prezivam.. s manzelom sme spolu 6 rokov.. po 2 rokoch sme zistili, ze je neplodny.. nasledoval kolotoc vysetreni, liekov za nehorazne sumy, nakoniec ho operovali s cielom najst nejake spermie, no nic nenasli, tak sme sli do umeleho oplodnenia s darcovskymi spermiami, vysiel hned prvy vklad, som v 24tt, no nikto netusi ze sme pouzili darcovske, kazdemu z rodiny sme povedali ze sa nasli manzelove spermie, a okolie si mysli ze sa nam to podarilo uplne prirodzene .. mame zmrazene este 7 emrya, nedokazem sa ich vzdat a manzel odmieta dalsie dieta preto ze niesu jeho, to ma uplne nici lebo ved teraz cakame take babo, tak mi to pride ze ho vobec neprijal za svoje, velmi ma to boli.. byvame so svokrovcami, mam so svokrou hrozny vztah, nenavidim ju, neviem ci tu vydrzim zit a manzel sa nechce odstahovat, lebo dom ostane jemu ..pred par rokmi sa stalo ze som sa odstahovala k mame po hadke so svokrou a vtedy si manzel vybral svojich rodicov miesto mna, vtedy som sa s nim mala asi rozviest, ale ja blba som sa vratila, len tu trpim a niesom stastna, neviem ako tu budem aj s dietatom.. keby svokra vedela ze to dieta je od darcu, nikdy by ho neprijala .. najhorsie je ze mam pocit, ze ho neprijal ani moj manzel, ked odmieta dalsie dieta preto ze niesu jeho.. neviem co mam uz robit, som zufala.. chcem ist prec, a nemam kam ..chcem byt stastna

Strana
z2
irusa
12. aug 2021

Ako neber to v zlom... nečítala som iné názory,no myslím,že tvoj manžel nie je so situáciou vyrovnaný.. z tvojho príspevku nevidím ružovú budúcnosť s manželom

autor
21. sep 2021

chapem ze mate vsetci rovnaky nazor.. ale nechcem odist od manzela, milujem ho.. chcem odist s nim, to urcite ano.. nic ine si neprajem len odist odtialto, no ale nie bez neho.. mozno raz zmeni nazor a odstahujeme sa od jeho rodicov a budeme zit ako normalna mlada rodinka, tak ako sa patri len ja, on a dieta (deti) 🙏 verim, ze by to bolo riesenie vsetkych tazkosti

janetinka27
21. sep 2021

zelam ti, aby vam to vyslo. moze sa vsetko zmenit,ked sa babo narodi. mozno aj dovtedy. manzel moze odist aj s tebou, ved dom sice raz bude jeho,ale teraz este nie.alebo sa boji,ze mu tam medzitym niekto pride a vezme mu jeho pravo? mnoho ludi sa boji odist od rodicov, je to niekedy nepochopitelne, lebo sa moze jednat o ludi schopnych, ale pritom nedokazu vykrocit z tej bezpecnej zony. mala by si ho podporit v tom, ze vie zit lepsie ako teraz. ze sa vie rozhodnut lepsie ako su rozhodnutia v dome jeho rodicov.

moj muz je strasne naviazany na rodinne tradicie a postupy, rodicia ich vychovavali v strasne uzavretej komunite. moj muz nepoznal nic ine ako ich dom,kde mal zratanu kazdy skridlu na streche. najhorsie bolo,ze oni ani nechceli,aby sa postavil na vlastne nohy,chceli stale nejako drzat len spolu.pritom jeho otec ho odmala vsetkemu priucal,moj svokor je velmi sikovny,dosledny,vzdy pripraveny,ale povahovo velmi komplikovany.
az ked sa moj muz rozhodol,ze sa vezmeme a prestahuje sa do nasho mesta,nasiel si tu pracu, vsetko v priebehu par tyzdnov,tak svokor pochopil,ze jeho syn je uz davno samostatny.bol na neho vnutorne velmi hrdy. az ked sa clovek osamostatni,tak dokaze vyuzit to,co sa naucil a dokaze k tomu pridat vlastny nazor, pretoze ma vlastny priestor a moze to robit este lepsie

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2