icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

bestmate
9. mar 2016

Inak napadlo mi, ci sa tu nahodou nenachadza aj manzelka. Hmm, to by bola sranda.

timea7
9. mar 2016

@bjeremiasova vieš veľmi ľahko je o tom písať, úplne niečo iné je to prežívať. Našťastie som to nezažila, ale poznám to veľmi dôverne, pretože mne veľmi blízka osoba túto situáciu prežívala a nezmierila sa s ňou podľa mňa doteraz, ani po vyše desiatich rokoch, ani keď už si našla iného partner. Jej muž bol jej životnou láskou, ako postupoval po kariérnom rebríčku, tak nadobúdal pocit, že okrem nového domu, super auta mu chýba ešte nejaké povyrazenie. Predstav si, že si to ona nevšimla, ak muž chodí na služobné cesty a žena nie je stíhačka, tak veľmi nemá šancu to zbadať, najmä ak má doma dve malé deti a tretie na ceste....Jeho milenka zaňuchala peniaze, tak sa nechala oplodniť, nech aj ona z nich niečo má, veď je to teraz také "in". Čo na tom, že sa inej žene zrútil život ako domček z kariet? Nie je ľahké začínať sama s tromi deťmi a obrovskou bolesťou v srdci. A to sa jednalo o ženu, ktorá po rozvode nemala existenčné problémy, lebo začínať znovu s dvomi, tromi malými deťmi, keď má exmanžel vyživovaciu povinnosť voči jednému, dvom ďalším a novú ženu na MD, nie je až taká zábava. A nový fešák? Ale áno, len muži sa akosi veľmi netrhajú starať sa o deti, ktoré nesplodili.
Áno, ide tu najmä o miminko, ale zároveň aj o ďalšie deti, ktoré ten muž má. A o city, na tie si zabudla. Na city jeho ženy a jeho detí.

marinablue
9. mar 2016

@bjeremiasova Stále nechápem prečo ju ospravedlňuješ. To naozaj je pre teba spávanie so ženatým chlapom v poriadku? Je to podľa teba správny a morálny spôsob správania sa? Za to ju mám podporiť a vyjadriť jej sympatie?

ruthike
9. mar 2016

@timea7 ten pan teda stiha az privela a prirychlo pri tom kariernom postupe... Smutne

jokerka
9. mar 2016

myslim si, ze ked spolu spali, boli tam dvaja. ona si to dieta neurobila sama silou vole. Urobili ho spolu, su svojpravne dospele bytosti, ktore vedia co robia a vedeli to aj ked liezli do tej postele. to ze on chce len drzat pokope svoju rodinu.... on ju rucal sam ked s tebou spaval. nezlakla by som sa ho a riesila by som to. tak ako si ty matkou je aj on otcom rovnakym podielom a rovnakym podielom sa o to dieta ma aj zaujimat. ak sa nebude dobrovolne riesila by som o inou cestou. aj ked nepodporujem co si urobila, on bol zenaty a ty slobodna. on mal byt ten co si mal udrzat penis v gatiach lebo mal zavazky voci niekomu a nie ty. nemoze teraz celu zodpovednost nechat na tebe cize urcite by som z nim isla, normalne sa s nim o tom porozpravala a pri najhorsom navstivila aj jeho rodinu. urcite sa nedockas pozitivnych reakcii ani pochval, no on klamal v prvom rade svoju rodinu ked si uzival s tebou a teraz ostane ako vitaz ked ty sa babatka vzdas lebo za svje ciny nebude niest nasledky bude mat nadalej svoju rodinu a ty zniceny zivot. bojuj za seba a za to male. viem ze to asi teraz tak neberies no mnohe zeny sa dlho pokusaju otehotniet, a niektore nemozu cely zivot. to babatko za to nemoze ale tak isto nemoze aj cely zivot zit s vycitkami, ze ono je dovodom tvojich problemov.

mb269
9. mar 2016

keby sa mi toto pred par rokmi stalo ze otehotniem so zenatym chlapom s ktorym som si len uzivala tak od hanby pred samej sebou, by som ho nikdy viac nekontaktovala rodine by som povedala ze som bola blba a otehotnela som s jednym nezodpovednym chlapom o ktorom sa nemienim viac vyjadrovat a dieta by som normalna vychovala s tym ze by nepoznalo otca. Najlepsia moznost a nie oznacit ho za otca ktory uz rodinu ma aj tak by sa k tomu dietatu nepriznal a znicil by zivot jeho dvom detom.

marinablue
9. mar 2016

@bjeremiasova A čo sa týka priateľov a rodiny. Keby mne kamarátka oznámila že sa čisto sexuálne stretáva so ženatým mužom tak by si vypočula okamžite môj názor na vec. A asi by sme si museli dať chvíľu pauzu kým nepochopí. Ale zas na druhej strane, keby neskôr prišla a priznala si chybu, pomohla by som. Ak by ale prišla žiadať pomoc s tým že zlý osud , milenec alebo blbé počasie za to môžu čo sa jej chuderke nevinnej stalo, tak by som ju aj tehotnú poslala .... Komu niet rady tomu niet pomoci.

guinevre
9. mar 2016

@jokerka "rovnakym podielom sa o dieta ma zaujimat, ak sa nebude dobrovolne, riesila by som inou cestou" - jedine co musi je platit, neviem ako niektore nechapu, ze nikoho a hlavne chlapa nedonutite aby lubil a zaujimal sa o dieta ktore nahodou splodil so zenou ktoru vlastne mozno ani nelubi ale mu bola ok na sex. Ano, je to aj jeho dieta, ale to co musi je podielat sa na vyzivnom. Akou cestou teda by si ho donutila aby sa o to dieta zaujimal? A, ze navstviit rodinu, naozaj, to vyriesi jej problem :D Zrazu sa manzelke a jeho rodine zacnu triast kolena, ze milenka porodi a ze sa o dieta musi zaujimat - nemusi, je to len na nom ci chce byt v zivote toho dietata ci nie. A neviem ani co ine ocakavala zakladatelka, ved s nim bola len kvoli sexu, takze zrejme vedela, ze to nie je muz ktory s nou chce rodinu, alebo ju lubi alebo jej bude oporou.

mircalla
9. mar 2016

@mb269 s tymto nazorom uplne suhlasim, asi by som sa zachovala podobne.
tvoj prispevok aspon dava riesenie, 99% prispevkov tu moralizuje a nedava riesenie

jokerka
9. mar 2016

@guinevre mas pravdu urcite mala rozmyslat ked to robila. ale uz sa stalo a ona to musi riesit a to ze on je rovnaky otec ako ona matka je fakt. nie vymysel.. nie nemusi sa podielat na vychove, to je tiez pravda a hovoris dobre, ja som sa zle vyjadrila 🙂 on vobec nemusi mat zaujemm svoje dieta vychovavat aje to vsetko len na nom. ale vyzivne platit musi a tak isto nemoze ostat nepostestany za to, co urobil. a co sa tyka rodiny, ano navstivila by som.. lebo by tam islo o zivot mojho nenarodeneho dietata a jeho dietata... nie susedovho ale jeho a on ked si ho splodil nech nesie aj nasledky lebo pred problemami sa neuteka a neskryva ale problemy sa riesia. ja napriklad, ako manzelka, by som chcela vediet keby ze ma moj manzel milenku a nieco take by sa stalo. nehovorim ci by som mu odpustila alebo neodpustila... ale ta zena si nezasluzi byt zvysok zivota klamana svojim manzelom a clovekom, ktoremu by mala doverovat najviac. lebo zatial co je napriklad ona v praci alebo sa stara o domacnost on trtka udzie zeny a uziva si a jej tvrdi ako ju neskonale miluje. v konecnom dosledku tu su ako obete obe zeny, a on, ked to tehotna milenka nebude riesit vyjde zo vsetkeho nevinne lebo ona pojde n potrat a znici si zivot a manzelka sa o nicom nedozvie a bude zit nadalej v bubline... a on?? najde si inu milenku...

zajko_usko
9. mar 2016

@mb269 ale preco???pri sexe boli dvaja nie?tak nech dnes plati alimenty.preco ho chranit???co si nadrobil nech si aj zje.preco by mala nasledky znasat len ona?ked si vtaka nevedel udrzat v nohaviciach...ona nemala nikoho ked si spolu zacali.ona mal rodinu....mal si byt vtedy toho vedomi,ze co sa moze stat

guinevre
9. mar 2016

@jokerka Dat vediet ano, ale navstevovat po tom co som sulozila s jeho manzelom, prepac, ale to by som sa citila ako posledne h...no, ze este aj manzelke domov na navstevu, ved by ma kopla do riti hned pred branou! A NIC to nevyriesi, dostane tych par eur mesacne, a hasta la vista, ked zena to odpusti moze jej sekat dobrotu do konca zivota, a zakladatelka moze navstevovat aj papeza potom ked chce, neurobi s tym nic.

guinevre
9. mar 2016

@jokerka Tebe strasne ide o to aby sa manzelka dozvedela, a nechapem preco. Ano, byt manzelkou urcite chcem vediet. Ale nechapem dovod preco by milenke strasne islo o to aby manzelka vedela, jej ma ist o to aby vydrankala to vyzivne od biologickeho otca svojho dietata, ci to manzelka vie alebo nevie je to jedno, od manzelke nedostane nic. Za tymto vidim len snahu psychicky znicit nevinnu zenu preto lebo milenka otehotnela s jej muzom, ako keby to bola manzelkyna vinna?!

pimpulka
9. mar 2016

@mb269 ja tiez maximalne suhlasim, jako je pravda ze ja som v takej situacii ze by som bola schopna to dieta aj sama vychovat, len mne v takychto otázkách napadne ci to je fer, aby biologicky otec dietata nikdy nevedel o tom ze mu niekde po svete beha potomok....je to strasne komplikovane a tazke rozhodnutie, ale u mna by aj toto zavazilo ci to je vobec fer zatajovat dieta ktore som samozrejme iba ja sama so sebou nesplodila, na to su vždy dvaja....moja kamoska pracovala v cudzine a tam s niekym otěhotněla /som jej kamoska ale ani mne a nikomu nepovedala ze s kym/ , hned sa vratila na SR a tu ho vychovavala...su tomu uz roky...ani si neviem představit tu situaciu ktora lahko moze nastat ze ked dieta dovrsi 18r a rozhodne sa najst otca- nakolko ma na to nárok kedže je dospely- a postavi sa před otca ze cau som tvoje dieta....no neviem...tazke:(((...ja osobne by som asi oznámila otcovi dietata /ak je normalny a nie psychopat/ ze dieta je na ceste a zriekam sa vsetkych otcovskych povinnosti voci malému ale kde bude mat zaujem o dieta nebudem mu v tom branit

bjeremiasova
9. mar 2016

@marinablue precitaj si moje prispevky 😉 ja ju ale vobec neospravedlnujem 😀 len nesudim .... A dokolecka to iste... Tu nejde o to ze on je zenatyyyyy!!!! Ani jej hlavnym problemom neni to ze je zenaty ale sa boji ze to nezvladne.toť vše 😉

bjeremiasova
9. mar 2016

@marinablue vsak hej 🙂 no neviem ja by som jej tez pomohla 🙂 a to ze to uz co je za rodicov ju tak nechat no...aj ked mam pocit ze to pisala zo zufalstva...hlavne nik z nas nepozna jej pribeh z tych par zufalych viet co sem dala ... Preto je ta cela diskusia a vymyslania neadekvatne...

bjeremiasova
9. mar 2016

@zajko_usko to je tez moj nazor ...

mima4
9. mar 2016

@zajko_usko pretoze on ma rodinu, ma manzelku a deti a ak ona ma aspon ako takej hanby v sebe a sucitu s jeho zenou, tak to necha tak. Dobrovolne isla do sexu, nikto ju nenutil, nechranila sa, mala s tym ratat... tak nech sa zachova ako clovek voci ludom, ktori za to nemozu (jeho deti a zena)

mima4
9. mar 2016

@bjeremiasova
odsudit zle konanie predsa neznamena odsudit cloveka. A ano, je to vazna vec, pretoze vedela, ze jej milenec je zenaty... a tieto veci mozu dobre rozbit celu rodit, znicit zivoty, poznacit zivoty ludi, deti...

bjeremiasova
9. mar 2016

@timea7 je to smutne ale to je celkom iny pripad... Netreba hadzat do jedneho vreca..ktovie co su zac aktery tohto pribehu

jokerka
9. mar 2016

@guinevre nie je to manzelkina vina a urcite by som tam nechodila na navstevu ako nan klavir, neviem ako si si vysvetlila to co som napisala :D bolo by to maximalne trapne le aj ona si zasluzi vediet pravdu a pokial by sa on stranil a nechcel by sa stretnut niekde mimo, zazvonila by som mu pri dverach a otravovala y som ho dovtedy, dokedy by neprisiel s nejakym rozumnym riesenim.. opakujem ide o nu a o jej nenarodene dieta ktore je z rovnakej csti aj jeho a preto sa nemoze k tomu chlap postavit ako ze jeho sa to netyka. a neviem si dost dobre predstavit ako by to riesil poza chrbat svojej zeny potom. mozno preto mam taky nazor, lebo ja by som to vediet chcela a keby mne zaklopala na dvere ilenka mojho muza ze s nim spavala a je tehotna, rcite by som ju nekopla do zadku pred branou ale chcela by som vediet pravdu a vyzivne a ostatne veci nech si riesi on.. ale ona si nezsluzi byt klamana a milenka, aj ked urobila najvacsiu blbost aku mohla ked liezla do postele so zenatym, i nezasluzi zaplatit taku velku dan za to a to zivotom svojho nenarodeneho dietata. ja ti tvoj nzor neberiem, mas iny a respektujem ho. nesnazim sa ta presvedcit o svojej pravde, mozno ju nemam a mozno byt v takej situacii riesila by som to totalne inak. nebola som v nej. len pisem svoj nazor tak isto ako ty svoj 🙂

bjeremiasova
9. mar 2016

@mima4 ano ano ano ... To som tu uz pocula .... Ale na to mal myslet on 😉 co uz na ceste je dalsi potomok ... To je jedno uz kto na co mal myslet...hlavne je myslet teraz a ne zit este v minulosti nie? 🙂 no ja som kazdopadne rada ze taky problem ja nemam 😀 (tym mam na mysli ze ja som tehotna s mojim muzom) 🙂

mircalla
9. mar 2016

@zajko_usko boli, to je pravda, ale mozno z nejakeho moralneho hladiska by bolo lepsie, keby si nic nenarokovala - kvoli jeho rodine a detom. tym nechcem povedat, ze ten pan si nemoze znicit rodinu neskor niecim podobnym....ma k tomu predpoklady
viem, ze je tam otazka aj financii na dieta, ale aj tak sa mi to zda naj riesenie

charity
9. mar 2016

@jokerka Ak by Ti zaklopala tehotna milenka na dvere, tak vyzivne by sa pocitalo aj z Tvojho platu. A to cudzie dieta by po Tvojom muzovi zdedilo stvrtinu toho, co ste nadobudli. Good luck az ju budes vitat s otvorenou narucou. :D

marinablue
9. mar 2016

@bjeremiasova Ale to sme jej tu už snáď všetky napísali, že to zvládne. Keď to dokázala pri prvom dieťati, dokáže to aj pri druhom. Určite by mala žiadať alimenty od otca dieťaťa, pretože na tehotenstve nesú rovnakú vinu obaja a mali by sa aj obaja rovnako podieľať (aspoň finančne) na starostlivosti o dieťatko. Obaja ho rovnako nechceli a neplánovali ale zároveň obaja svojim nezodpovedným prístupom k sexu ho splodili. Tak teraz je na oboch aby sa postarali.

mima4
9. mar 2016

@bjeremiasova je vsak dobre z minulosti sa poucit...

bjeremiasova
9. mar 2016

@jokerka palec hore 😉

0silvia0
9. mar 2016

@mima4 ak by som bola podvádzaná žena, chcela by som o tom vedieť, nech to skončí ako chce. Jednoducho chlap sa rozhodol podviesť, tak podviedol a nechcela by som žiť v nevedomosti do konca života. Ale to som ja a viem, že by som to ustála. Možno iné ženy by naozaj prijali radšej nič nevedieť....

luna379
9. mar 2016

O čom toto je? Dohodnete sa , že je to len o sexe a ty ostaneš tehotná? A čo takto ochrana? 28 ročná žena... Ah. Ja by som to z tvojej strany na jeho mieste vnímala ako zradu. Ak ste sa jasne dohodli, že budete iba trtkať ako zvieratká a ty si sa nechránila mala by si niesť PLNÚ zodpovednosť ty, ty a ešte raz len ty.

bjeremiasova
9. mar 2016

@mima4 hej hej .. To je zas ale ina tema 🙂 a niekto vie odpustat niekto nie .. Niekto dokaze prehliadnut chyby inych niekto nie a niekto z casti a niekto vobec 🙂 ja mam v sebe len o trochu viac pochopenia a empatie .... Za co sa nehambim...a nechapem preco si tu ostatne myslia ze ju schvalujem ci suhlasim.nesuhlasim.nesud.ju ani jej spravanie. Snazim sa vzit do jej sytuacie.toť vše. Ja osobne by som to nespravila..aj ked napr muz trpi so zenou ... Ale nechce sa rozviest len kvoli detom ... On si tez zasluzi lasku 🙂 aj ked nabuchat by nemal lebo tak len zbytocne sa trapi s manzelkou ked je bokovka aj tak sa rozvedie..ktovie mozno ma za zenu furiu... A mozno.on je kkt len
...