Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@winni konečne sa našla jedna normalna. Tu sa asi nenajde taka ktora by bola osem rokov sama s dieťatkom a zrazu sa najde niekto kto by mal o ňu zaujem ups a zabudne jej povedať som ženaty ak ti to nevadi môžme sa ďalej stretavať. Baby už prestante poraďte jej vedeli by ste zabiť dieťa? Svoje vlastne? Autorka sa pytala jasne čo ma robiť. Buď silna.😆
@kliara vies ako muzi zvycajne riesie problemy - presne takto - inou zenou
ved ja netvrdim, ze to je jej chyba, len ze asi to nebolo ok uz dhlsie, iste, ze ich mal riesit s nou. ci uz su to problemy alebo povaha cloveka - bud nevidela to, ze manzelstvo nie je uz dlhsie ok alebo si svojho manzela prilis idealizovala.....clovek sa zase nezmeni za 5 minut. osobne si myslim, ze skor to druhe
nehovorim, ze to nebola totalna podpasovka, toto urobi len totalny chrapun
@bjeremiasova napísala by si to isté, keby si dnes zistila, že tvoj manžel čaká dieťa okrem tebe aj s inou? Možno ani vyrehotané smajlíky by ta tvojou odpoveďou neboli...k zakladateľke témy len toľko - mala vzťah so ženatým mužom, následky nech si nesie veselo sama. Vôbec tým nechcem napísať, že ten muž je bez viny, má na súčasnom stave taký istý podiel, ako ona. A nad výrokmi typu - nikdy nehovor nikdy a kto si bez viny, hoď kameňom - sa iba pousmejem. Sme dospelí ľudia, máme svoju vôľu, spávať so ženatým mužom, otcom detí je slobodné rozhodnutie, slobodným by bolo, aj keby bola do neho zamilovaná. Keď niečo robiť nechcem, tak to nerobím a nebudem svoje konanie ospravedlňovať nejakými výrokmi.
su presne taketo typy zien - rozbijacky rodin! a zakladatelka temy je jednou z nich !!!! tolko muzov beha po svete a tato si vyberie prave muza, ktory ma rodinu....neobhajujem ani jednu stranu, lebo on si pravdepodobne nevazil to co doma mal... muzi utekaju prave vtedy, ked to maju doma idealne - utekaju za vzrusenim, za niecim novym...chcu vypadnut zo stereotypu...takze zodpovednost za vzniknutu situaciu nesu obaja....len teraz sa nato pozera kazdy s inym zaujmom...
@winni nie nezabila, ale je hádam rozdiel oškrieť susedovi na parkovisku auto a rozdiel spávať so ženatým mužom a navyše s ním ostať tehotná. Áno, reagujem s hnusom, tiež som bola dlhšie sama, to však neznamená, že som bola až taká zúfalá, aby som nadviazala čisto sexuálny vzťah so ženatým mužom. Takúto ženu nepodporím nikdy, ani keby bola z mojej rodiny.
chcela by som vidiet tu dotycne damy, keby im chlap oznamil, ze si sexualne uzival s inou...lebo ona uz bola dlho sama 😀 By sa zosypali jak zamok z piesku...
..a neviem ake mile slova su v tomto pripade ziadane... pretoze faktom je ze zakladatelka temy doplatila len na vlastne chyby a sposoby spravania sa... a pokial nezmeni svoj pristup k zivotu, tak to bude s nous a tahat takto i nadalej
@timea7 ako by som ja zareagovala? No urcite by som revala mala chvilu depku par dni co je normalne ... A urcite by som sa rozviedla ... Nestracala by som hlavu a postupom casu si nasla fesaka 😉 zivot ide dalej co uz ked je taky vzdy nieco bolo aj bude nebola by som.ani prva ani posledna... Neverim ze si to manzelka dotycneho nevsimla .. 🙂 a co ked rehotajuci sa smajlik 😀 ved mne je zabavne ako to tu kazdy bere tak urputne vazne 🙂 zeny tu na seba utocia kydaju hadaju sa ... Je to trapne ... Ja hentu nesudim a nemal by tu nik lebo na to neni kompetentny... A na ostatne veci som uz napisala odpovede v predoslich vyjadreniach... Smiesne je mi i to ako tu kazdy chce dokazovat aky je konzervativny a slusny ... Ako keby boli Panny Marie ze nikdy nic neurobili v zivote co by sa dalo nazvat chybou... A vela z vas by si mala precitat a podrobne este raz co tam ona sama napisala!!! 🙂 dnesna doba je tazka a ludia robia aj unahlene kroky... Preto sme LUDIA lebo robime chyby... A ne hrat sa tu na dospeleho ... Co dospeli su bez chyby ci co ? 😀 (p.s. to ze co by som ja osobne robilaje iba konspiracna teoria a kazdej z nas kym by sa to realne nestalo) I KED MAM POCIT ZE BARSCO SEM NAPISEM ALEBO INA CO PODOBNE SEM NAPISE LEN SA TO PRECITA A PAK SA ZAS MELE DOKOLA TO ISTE AKA JE HENTA ZLAAAA atd .. Mne je to ukradnute idde tu hlavne o miminko 😉 to je zbytocne riesit keby bolo keby a preco ...
@zuzka_puska ano, je v nezavihodnej situacii ale kto ju do nej dostal? len ona sama... Hladala sex... tak co cakala ine? ved to co hladala dostala! Nehladala lasku, prijatie, rodinu, nehu...zivot nie je tie "odtiene sedej"... netreba si mylit primitivne romaniky s realitou... a ju ta realita dostihla.
Bohuzial, najviac si to odnesu tie deti... obe budu vyrastat bez otca... lebo pani zakladatelka chcela sex.
@winni palec hore ! 🙂 aspon niekto pozitivny 😝 to sa pri slovenskych mamickach ceni 😉
@mima4 to nemozes vedet co hladala ... To sem nenapisala ... 😉
@bjeremiasova myslim ze sem pisala, ze to bol cisto sexualny vztah, taka bola dohoda...
@bjeremiasova myslim si, ze keby nie s nou - tak ma pan manzel sex s niekym inym. isteze zakladatelka urobila nespravnu vec, nepopieram, ale rozbijacka rodin? rodinu si rozbil pan manzel predovsetkym sam. keby to nebola ona, je to niekto iny
@mircalla presne toto som uz napisala nie ona ale on si za to moze 😀 ved to je jeho rodina a nie jej ... Jej do toho nic nebolo .. To je len moralizovanie 🙂 a HLAVNE TU NEJDE O TO ZE CI MA RODINU ALEBO NE!!!!
@mima4 aj ze si dobre rozumeju a nenapisala ze na 100% ju odmieta ... A ved je vystrasena ktovie ci sa jej naozaj kazdy otoci chrbtom 😉
@bjeremiasova vôbec to nie je moralizovanie, ak viem, ze dotycny ma rodinu, je zenaty, tak viem KDE JE MOJE MIESTO a ze si mam drzat odstup. Som svojpravna dospela zena a som ZODPOVEDNA za to co robim.
@bjeremiasova a neviem kto tu vymyslel ze maju doma2 male deti a pak ze tretie na ceste ... Resp. aj stvrte 😀 maminky sa tak do toho zamotali ze si samy vymyslavu historku k tomu 😀neviem kto presne nechce sa mi to cele citat 😀 a aj to ze sa nechala nabuchat aj prvym .. Ved jasne napisala ze ich otec opustil ked maly mal4 mesiace
@mima4 ale hovor za seba jaTi to neberem 🙂 ale za to ze niekto konal inak ako Ty nesud nemas na to pravo .. Ja nevravim ze je to spravne ale nie som v jej kozi ... A asi toho tatka ma rada ked si babo necha... Je to moralizovanie ... Podstata tochtojej prispevku nie je to ze ci ma rodinu 🙂 to neni vrazda alebo nieco podobne vazne co sa uz neda napravit..a ktovie mozno mu to zena odpusti...aj take pripady existuju...berete svet straaaasne cierno bielo... A nevrav ze Ty si nikdy chybu nespravilaozno nie tak zavaznu ale urcite spravila a mas pocit ze Ta treba sudit?
No dievcatu nie je co zavidiet .. a este horsie je jej rozhodnutie, ponechat si dieta, uz druhe bez otca. Vsak v jej veku dost slobodnych chlapov, ak vyhladava starsich tak aj rozvedenych. Mohla si vybrat spravne, napr. cez zoznamku. Preco zenateho? Dalsia rodina pred rozpadom, ktora prispeje do statistiky rozvodov. Jeho sa nezastavam, zial to ako by som ho nazvala sem napisat nemozem. On je kapitola sama o sebe. Chudina, ma zly nos na chlapov, zivot sa s nou rozhodne nemazna.
@bestmate asi tak nejak ale hlavne ze nestraca hlavu 🙂
Ale co to ma za mamku a tatka a kamosov ked ju odvrhli? No comment
Ahoj, nechcem Ta odcudzovat, mas to teraz velmi tazke. Dietatko si nechaj, myslim, ze rodinu zlost prejde a pomozu Ti. Maly bude mat braceka alebo sestricku 🙂. Drz sa.
Na druhej strane, pisem Ti z pohladu dietata, kde do rodiny vstupila milenka. Mala som 8r ako Tvoj syn. Niekedy nerozumiem, ako sa zeny mozu zapliect so zenatym muzom, neuvedomuju si to, ze tie deti, ktore v tom obdobi velmi trpia a za nic nemozu jedneho dna vyrastu. Uz nebyvam v tom meste, vydala som sa a mam svoju rodinu, ale ked sa vraciam do rodneho mesta, velakrat mi napadne ako by som zareagovala, keby som tu zenu stretla. Tolko vysmechu som si kvoli tomu zniesla v skole, bolesti. Ale ako sa poznam, urcite by som nezareagovala nijako, lebo svedomie mi to nedovoli.
@vio28 Nečítala som diskusiu, napíšem len svoj názor. Mám takmer toľko rokov čo ty, deti nemám. Nedá mi sa opýtať, prepáč, ale ak ste spávali spolu bez ochrany, prečo si si jednoducho nezobrala tabletku PO, ešte ak si asi vedela, že si v plodných dňoch (predpokladám)? Mať ako slobodná matka jedno dieťa už na krku a nemať ani ktovie aké zázemie u rodiny, tak sorry ale radšej budem držať celibát ako si takto dokaziť život. Ja neviem, ale ak si vedela od začiatku a boli ste dohodnutí, že máte medzi sebou LEN a LEN sex a ty si na to pristúpila, tak sa nečuduj, že žiadnu pomoc od toho chlapa mať nebudeš. Navyše je aj dosť divné, že nejakú pomoc čakáš. Si mladá, v takomto veku ženy spoznávajú svojich životných partnerov, majú si užívať život a budovať kariéru. Nehovorím, že je to nemožné, ale zatváraš si týmto dvere pri spoznaní kvalitného partnera do budúcna. Každý mladý chlap, perspektívny, chce založiť rodinu so ženou, a nie byť jej druhý či dokonca tretí. Ukameňujte ma tu, ale ja by som si v tvojej situácií dieťa nenechala ☹
@sandra551 nehnevaj sa - mimo temu, ale ako mozes napisat že "mas uz jedno dieta na krku" ? ako keby to bola nejaka retaz alebo co....
a druha vec, prečo by malo byt divne že čaka pomoc od "otecka"? ved aj on bol pri splodeni a mal rovnako ako ona, ak nie aj viac mysliet na ochranu, ked dobre vedel ze ma svoju vlastnu rodinu. a toto dieta ktore sa mozno o par mesiacov narodi bude rovnako jeho ako dieta/deti ktore ma so svojou ženou....
načo je dobré toľko komentárov 15 strán !!!
- nech je ako chce každá rozumne uvažujúca žena s citom si nezačne so ženatým, lebo vie že ak by sa aj doň zaľúbila alebo dačo mali a pod. zachová sa neskôr zase aj voči nej tak a bez problémov si nájde dalšiu milenku a bude kašlať na ich dieťa a vzťah nech je akýkolvek tak ako čas čo trávi s ňou mal tráviť so svojou rodinou a za dalšie lebo by vedela ako to bolí ked sa žena dozvie že ju muž podvádza. ak taká žena má milenca o ktorom vie že je ženatý je bez chrbtovej kosti a argument má svoje potreby ??? sú aj rozvedený aj slobodný . Ak je chlap tak príliš nespokojný nech sa rozvedie a potom rieši. A hlavne ona píše že to bol len a len sex tak potom je to to isté akoby išiel za prostitútkou alebo do bordelu len tu asi inak riešil platbu. otázne či by mal v skutočnosti muž záujem o takú ženu na trvalý vzťah??? no nie
či by si mala nechať alebo nemala nuž za činy treba niesť zodpovednosť dobrú aj zlu ktorá je v daný moment tá správna? ukáže čas ale rozhodnúť sa musí sama pretože ak si dieťa nechá všetko čo to obnáša bude znášať hlavne ona a jej deti a ak sa rozhodne si dieťa nenechať zase bude ona a jej dieťa riešiť život ktorý príde, možno si nájde človeka ktorý ju bude mať rád aj s dieťaťom a nie len ako milenku.
@zuzik16 Pardon, tak som to nemyslela. Bolo to myslené tak, že ako slobodná mamička musí mať samozrejme UŽ s jedným starosti. Radosti, ale aj starosti. Sama píše, že dve deti by už sama neutiahla, takže sa domnievam, že je už teraz na doraz 😖 Nechcela som sa nikoho dotknúť, ale pravdou je, že ešte min. 10 rokov bude to prvé dieťa musieť (sama) živiť.
@zuzik16 K tomu oteckovi a podpore z jeho strany - ja som tam písala, že keď sa na rovinu dohodli, že ide len o SEX, užívanie si... tak ani jedna strana nemala riešiť dieťa. Mali sa všemožne vyhnúť takejto možnosti, čo sa nestalo. A pravda je taká, že aj keby jej prispieval niečo málo na to dieťa, nebude ho mať pri sebe a ešte bude aj znevýhodnená pred inými mužmi ako slobodná matka s 2 deťmi. Ten muž "otecko" nepríde o nič, max. o pár euro. Mala si proste tie pravidlá nastaviť inak a nepristúpiť len na sex, už keď mala negatívnu skúsenosť z minulosti. Chlapov je veľa, aj slobodných, je mladá predsa. Žiadna normálna žena si nevyberie záväzkového muža, lebo z neho má veľké prd, keď môže mať slobodných, prípadne rozvedených. To je môj názor.
@bjeremiasova Pani Jeremiasova, mate pravdu, na internet sa neda spolahnut, vela dezinformacii. Ale encyklopedia, to by uz slo, nie? Knizna forma teda - labut pod l - monogamny vtak - ale mozno vasa pise nieco ine:D

Každá jedna žena, ktorá reaguje s hnusom na to, že spávala so ženáčom, nech si sadne a vžije sa do jej situácie. Bola dlhšie sama, možno nemala na partnera šťastie a možno je len milujúca matka, ktorá sa starala o dieťa a na seba trošku pozabudla. Každý má svoje potreby.. Neodsudzujte ju, nikoho nezabila, zatiaľ. Počula som veľa históriek aj typu - manzel je stále v práci, tak so hladam milenca, radšej ženatého, ten mi pokoj da. Atď atď.. Podporte ju, nech sa tesi, možno nakoniec on ku nej príde po kolenách prosíkať, ako aj rodina, ktorá ju odvrhla a priatelia? Pozri koľko nas tu je, tu na MK sme skoro všetci ako jedna rodina, pochopime sa, potesime, pohádame a fungujeme 🙂 vďaka MK som si nasla super kamarátky, priateľky tri a je to super! Takže zakladateľke odkazujem, mysli pozitívne, všetko bude dobre, zvládneš to, svet ti ponúka toľko riešeni, len si môžeš vyberať. Drž sa a neplač, babatko v tebe potrebuje lásku a maminku, ktorá je silná osoba! Zvládneš to!