icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

charity
9. mar 2016

@katarina412 On asi predpokladal, co vacsina chlapov. Ze predsa berie tabletky... Ale to je len cisty odhad. Byt jeho zenou, tak ma najviac nastve, ze ma mohol ohrozit infekciu od nejakej ...

charity
9. mar 2016

@jokerka S tym suhlasim. Diskretne to poriesit a neublizovat dalsim ludom. Da sa to aj bez potratu. Ist na potrat bez zdravotnych dovodov povazujem za blbost. Ale nepovazujem za fer, ze by mala ist vyzvanat k milencovej manzelke a cokolvek od nej ziadat. Keby zazvonila u nas, dockala by sa velkeho prekvapenia... Vzdy som chcela dalsie dieta. :D A mohla by nam platit vyzivne. Aj to sa stava... 🙂

jokerka
9. mar 2016

@charity ja som nikde nenapisla ze by mala cokolvek ziadat od manzelky toho muza. ja som napisala ze ta zena si zasluzi vediet pravdu a nebyt zvysok zivot klamana.. a riesit hlavne diskretne a potichu len aby sa ona nedovedela, je hupost podla mna lebo zas len jeho svinstva sa budu kryt a manzelka bude oklamanou. aj ona si zasluzi vediet pravdu lebo s nim zie v jednej domacnosti, chovava jeho deti a 100% mu doveruje. opakujem nechodila by som vyzvanat a na navstevy ako na klavir, alebo ze by som zamerne isla rozbit niekoho rodinu takou informaciou no pokial by on nemal zaujem riesit situaciu, ja by som nemala zaujem kryt tu jeho. a nakoniec ona bude mat dieta a ustupi mu, nikomu nic neovie bude ticho trpiet a on bude mat novu milenku bude dalej klamat svoju zenu. opakujem, nehovorim, ze ma robit sceny a chodit a strpnovt sa, ale tiez nemoze robit len to co chce on a manzelka bez ohladu na okolnosti a nasledky si zasluzi vediet pravdu. to ako sa k tomu ona postavi je uz jej vec a vec ich domacnosti ale pravdu by vediet mala a myslim si, ze manzelke ublizil tymto konanim hlavne manzel ktoremu doverovala ako cudzia zenska lebo on si mal drzat v gatiach penis ked vedel ze doma ho niekto caka.

ruthike
9. mar 2016

@katarina412 nemyslim, ze to ani jedna prezivame, proste sa zapajame a trochu stengrujeme🙂 ja mam casu nazvys, ked kojim a dobre mi padne slovenska spolocnost hoc i takto na dialku. Ostatne ziadny z tychto mk osobnych problemov ani neovplyvnime ani nevyriesime, takze si myslim, ze je to skor o spestreni 😉

tomasko9
9. mar 2016

Držim palce, ale určite by som si nedala bábätko vziat,. Budeš musiet to zvladnut aj sama, ak nepomôžu rodičia.

katkavlak
9. mar 2016

@vio28 Nechapem ako moze taka zena zit sama zo sebou co rozbije rodinu aj mne sa rozpadlo manzelstvo potakej skusenosti ze chrapal s inou a neprajem to nikomu no ale ako sa vravi karma vam to vráti. Je mi luto tych detí ako potom trpia.
@zivotnakrizovatke

guinevre
9. mar 2016

@jokerka Jasne, ze sa nemoze postavit tak, e jeho sa to netyka. Ale moze sa postavit tak, ze budem ti posielat peniaze, som v RL dietata, ale nechcem byt sucastou jeho zivota, tak sa moze postavit,a moze milenka vyzvanat aj kostolnymi zvonami, co viac by chcela? Ze sa automaticky rozvedie, ze budu krasna velka rodina?

guinevre
9. mar 2016

@charity Manzelka sa nepodiela na vyzivnom, ked to nie je jej dieta. Na to sa pozera len preto, aby sudca vedel, ci chlap zivi aj manzelku, ci ona ma pracu, prijem, ci sa podielaju na chode domacnosti, ale jej prijem nevplyva inym sposobom na vyzivne, to mi advokatka tri krat potvrdila 🙂

jokerka
9. mar 2016

@guinevre vsak ona nepisala ze chce aby sa rozviedol a bol s nou aby s nou tvoril krasnu velku rodinu, ja som to tiez nikde nesspomenula 🙂 ona je prvdepodobne zmierena s tym ze s tym babom ostane sama ale nech sa stara financne, nch prispieva ten chlap a nie tvarit sa ze on s tym nic nema

adela232
9. mar 2016

Keby si sa rozhodla nechať si dieťatko mohol by ti otecko aspon platit nie? Ved aj on na na tom zodpovednost. Ak si neviem predstavit ist na interubciu a kvoli tomu places nerob to lebo potom budes v este zufalejsej situacii a nikdy si to neodpustis. Skus sa pozhovarat s oteckom...

bestmate
9. mar 2016

Je uzasne citat, ako sa tu rozoberaju podrobnosti, vsetky ste mudre, typicka zenska vlastnost. Ako keby kazda bola pri tom. Vsak nech dotycna, ak samozrejme chce, da trochu svetla do tohto pripadu.

froschka
9. mar 2016

Mysli tu niekto aj na to nenarodené dieťa? Akú budúcnosť mu ponúkneš ak si ho necháš? Bude vyrastať bez otca alebo s mužom číslo 3 s ktorým splodíš ďalšie dieťa ? Tvrdíš že si druhé nemôžeš dovoliť tak zabudni na výčitky a na minulosť a venuj sa svojmu synovi a sebe. Urob si školu alebo si nájdi lepšiu prácu, zdvihni si sebavedomie a vykašli sa na ženatého ! Hlavu hore su aj horšie veci v živote

mirica
9. mar 2016

@guinevre ...nie tak docela. To čo si písala sa týka práve že len partnerky s ktorou žije v spoločnej domácnosti. Ja osobne poznám prípad, kde bolo určené výživné vyššie než bol príjem otca.
Bolo to práve preto, lebo jeho nová manželka mala príjem veľmi vysoký. Bolo to odôvodnené práve tým, že podla zákona má byť životná úroveň manželov v zásade rovnaká. To znamená, že on sa podiela na životnej úrovni svojej manželky a jeho deti zas na tej jeho. Doslova mu vraj vtedy na súde bolo doporučené, že ked mu nezostáva na živobitie po yaplatení výživného nech požiada o určenie výživného na manžela.
Takže naozaj neurčia platiť manželke, ale prihliadajú na jej plat v oboch smeroch.....čiže prihlada sa aj ked žena má malý plat a musí živiť aj ju , a prihlada sa aj ked má viac. Vzživovacia povinnosť medzi manželmi je vzájomná.

luna379
9. mar 2016

Slováci sú strašne rozporuplný národ. Na jednu stranu 75% Slovákov obhaujuje svoje vlastné šťastie a stavia ho pred všeobecné šťastie. Viď Kotleba - pri ktorom nám bielym ľuďom so slovenskou národnosťou síce nehrozí nič, ale človek čo je možno Róm či Maďar môže mať v budúcnosti vážne obmedzené práva aj napriek tomu, že sa správa ako slušný človek. Či utečenci, ktorí sú ľudia rovnako ako my, ale pomôcť im, zachrániť životy často aj nevinným matkám a deťom, ktoré tam sú, no zatvárate pred nimi oči, neváhate vykrikovať hanlivé slová , len zatože sú iní... Tmavší, iného vierovyznania. Nadávate na slniečkarov a humanistov, idete si tvrdo za svojim. Odsudzujete homosexuálov, ľudí s inou pleťou, s iným vierovyznaním, s inou ideológiou ako je to vaša, ale dôjde sem jedna s prepáčením ľahká žena, ktorá očividne zlyhala už pred ôsmymi rokmi (pochybujem, že sa nechala dobrovoľne nabúchať ako dvadsaťročná od očividne nezodpovedného človeka) a zlyhala opäť a idete sa pokakať z toho, že ju niekto pošle na výškrab. Áno, ten plod v nej zato nemôže, to je pravda. Lenže táto osoba vedela do čoho ide a úplne 100% očakávam, že ten chlap predpokladal, že táto osoba, keď súhlasila s nezáväzným sexom absolútne nerátal s tým, že by mohla otehotnieť. To, že si už on nedal gumu a že vôbec podvádza ženu - o tom ani netreba debatovať, je to trápne, nezodpovedné a odsúdeniahodné, ale mne osobne príde 1000x horší prístup tuto "pani" ak sa ju tak dá vôbec nazvať, keď opakujem SÚHLASILA so vzťahom na čisto sexuálnej rovine. Tak buď po A nech zozbiera všetku svoju guráž a o to decko nech sa postará sama, lebo ona mohla ovplyvniť tabletkami, to či zostane tehotná alebo nech zvolí interupciu, či hniezdo záchrany. Akému decku bude dobre bez dostatku peňazí, splodené z nejšťastnej náhody a nechcené? Je tu xy ďalších párov, čo si zaslúžia dieťa viac a dieťa je tak zodpovedné rozhodnutie, ktoré nemôže a nemá byť brané že: "Ahaho, podarilo sa, nemám peniaze ale YOLO, však nechám si ho aj tak a od chlapa, čo decko nechcel a predom som sa s ním dohodla, že náš vzťah bude len o sexe a viem, že je ženatý a má rodinu budem ešte žiadať výživné."
Okrem toho, vy užívateľky modrého koníka si môžete čo najmenej rozprávať o zlých podvádzajúcich mužoch, lebo denne tu vidím asi 10 tém, kde píšete ako vás sex nebaví a že ste na sex unavené a neviem čo. Lenže muži sú tak nastavení - ony sex potrebujú ako my potrebujeme jesť a keď to nezačnete chápať veľmi skoro, ľahko sa vám môže stať to isté, raz na zazvonenie zvončeka bude pred vami stáť bruchatá mladá šťanda s tým, že to dieťa čo nosí pod srdcom je vášho manžela a darmo bude 5x tupšia ako vy, bude mať dve príťažlivé nohy a medzi nimi dieru, ktorú je ochotná sprístupniť mužovi. A darmo spĺňate manželovo 99% očakávanie o super manželke, ak to jedno percento bude práve sex, skôr či neskôr je to viac ako pravdepodobné.

mima4
9. mar 2016

@bjeremiasova ale to nie je sudenie vyjadrit svoj nazor. Ten nazor nic neoplyvni, do nicoho ju nenuti. Zas co to je za uvazovanie, ze bud len medove metuzy alebo mlcat. Ona sa svojim spravanim odsudila sama...

nicollettka
9. mar 2016

Vedela si že je ženatý a aj tak ste si nedávali pozor?

bjeremiasova
9. mar 2016

@charity aha! No tak som to myslela aj ja! Som to zle pochopila

bjeremiasova
9. mar 2016

@mima4 to je uz aj tak jedno .. Nech sa im narodi zdrave dieta 🙂

bjeremiasova
9. mar 2016

@luna379 mat dieta v 20tke je uplne normalna vec 🙂 to mat dieta v 30tke je nezdrave.. Bola s otcom dietata aj ked uz maly bol na svete.. On ich opustil .. Ja som mala 21 ked som otehotnela a 22 ked sa mala narodila tak isto aj moja mama babky dokoncw svokra svagrina a 90% zien co poznam dokonca baby zo strednej aj zakladky uz maju deti aj chalani.teda kebyze ma muz opusti som nezodpovedna lebo som.sa nechala nabuchat v 21tke? Dost blby nazor..nic nepoviem kebyze ma 15-16 ok... I ked zas to je detsky rozum to je zas ina kava...

luna379
9. mar 2016

@bjeremiasova 90% žien čo poznám , čo otehotneli v dvadsiatke , otehotneli nechcene. Ja nehovorím, že je to nezdravé, ale v dnešnej dobe je ako 20 ročná normálné študovať a až potom medzi štúdiom a prácou mať dieťa. Adekvátny vek mi príde v tej 25ke. A to je mimochodom pre tento príbeh to najmenej podstatné.

lubkavargova1
9. mar 2016

Keby ze mat dieta po 30 ne totalne in nas narod zacne vymierat 🙂 🙂 🙂 🙂

bjeremiasova
9. mar 2016

@luna379 mozno je ale spomenula si to ja som studovala druhu skolu dokonca a mala som tyzden po porode pisomnu maturitu 🙂 je to blbost iba nazor dnesnej psycho doby nemat dieta v 20tke a studovat...neviem v akom meste zijes alebo dedine no prestava to byt v mode.diky bohu mojim rovesnickam .. A upeimne nepoznam ani jednu z nich co by otehotnela nechcene...

lubkavargova1
9. mar 2016

Jeeezisi tam bol preklep... akoze mat po 30 je out a nezdrave tak vtedy nas narod vymrie 🙂
To jak u cinky-pankov: 1 decko a basta! A naj sa neopovazia dalsie bo pride pokuta. Asi take pravidlo by aj tu trebalo zaviest a hned by sa pouzival rozum a nie to co je dole.

luna379
9. mar 2016

@bjeremiasova Odkedy je psycho ísť na vysokú školu? :D Vďakabohu sa pochybujem v spoločnosti vzdelaných ľudí alebo resp. ľudí čo majú vyššie ciele ako maturitu, čiže nepoznám nikoho, kto chcel dobrovolne dieťa tak skoro. Ale neodsudzujem, je mi to jedno. Len to potom tak vyzerá, chudoba a nezvedelanosť národa sa prejavili napr. aj v týchto parlamentných voľbách.

bjeremiasova
9. mar 2016

@luna379 nemyslela som vysoku a ja mam bc. A chcem studovat aj dalej...moja mama si spravila vysku v 40tke a ma super zamestnanie cely zivot a rodila tez v 22ke 😉 🙂 moc si mudra .. Ale ok nebetem ti nazor...

bjeremiasova
9. mar 2016

Inak je smutne ze usudzujes podla toho kto ma ake vzdelanie su vysokoskolaci co su sprosty jak zadok a tez maturanti inteligentny so skusenostami
🙂 vyska neznamena ze je niekto nieco viac 😀 ale iq a eq !

mircalla
9. mar 2016

@luna379 suhlasim - trosku studovat, cestovat, uzivat si a nie v 20-ke mat pomaly 2-3 deti so svojou prvou a jedinou laskou.....potom po par rokoch zistim, ze ta laska sa v manzelstve nudi, pretoze nikdy nic ine nezazila. takto dopadla aj moja sestra a tiez otehotnela nechcene, tahali to spolu od 16

mircalla
9. mar 2016

@bjeremiasova nuz v pripade tychto tvrdeni - velky pozor na gramatiku, mas tam 2 hrubky, ale suhlasim, nie je to o vzdelani

bjeremiasova
9. mar 2016

@luna379 a pre niekoho su ine hodnoty dolezite 🙂 vyssie ciele ? Pre mna bolo vyssim cielom porodit zdrave dieta 🙂 vyssie ciele.. Skoly som si tez spravila 🙂 si predsav ze moj muz ma LEN MATURU spravil si zvaracsku skolu a zaraba vela penazi ... Kamoska co ma 25 vysku vodicak ovlada 4 jazyky dostava o menej ako polovicu.. Nie vzdy je papier z vysky to rozhodujuce..aha ... Zabudla som spomenut ze je moj muz este k tomu aj inteligentny 😀 (nastastie)

bjeremiasova
9. mar 2016

@mircalla viem ze mam uz som si to vsimla aj v tych predoslich komentaroch 🙂 co uz hlavne ze mi rozumiete 😀 inak pisem z mobilu nieze robim chyby ale aj preklepy 😀