Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
Mozete ma kludne odsudit za svoj nazor ale zakladatelka je psychicky chora zena.Ked si chrapala so zenatym chlapom nepriecilo sa ti to a o tom ako sa robia deti si z predchadzajuceho vztahu vedela.No znovu si spravila to iste a teraz co cakas?To ze je dieta na svete je jedna vec no teraz by som ti pekne dala vyzrat ako sa k tomu postavi cela jeho rodina.Ci si to nevinne dieta nechas alebo nie je uz jedno milencovu rodinu ste rozbili.Neznasam tieto chudery co si daju spravit nevinne decko a potom potrebuju pocut ako ich ma kazdy lutovat.Tak ti treba svoj zivot sisi dos.... sama .No najhorsie na celej situacii je babetko ktore za to vase spravanie absolutne nemoze.A co ty chces vlastne teraz pocut?Joj tebe ublizil cely svet pofukame ti to?Nie len lutujem to babetko teba ani trosku
Tak ti treba krava, pre teba sa rozpadne, naruší dalšia rodina, a prídeš sa tu ešte vyplakať? FUj, hanba ti, choď sa hanbiť do kúta, z takých "žien" ako si ty, mi je na grc...
@maminuska lenze ona nieje vydata narozdiel od neho....
@zajko_usko citujem ťa "ona bola slobodna...mohla si robit co chce....on ma rodinu,deti na to mal mysliet"
Mohla si robiť čo chce??? No veď práve to, že si robila čo chce, bez ohľadu na okolnosti a na to či je to správne dopadla ako dopadla. Jasne že si mohla robiť čo chce, všetci si môžeme robiť čo sa nám zachce dokonca bez ohľadu na to či sme slobodný alebo ženatý/vydaté ale nerobíme. Lebo na rozdiel od zakladateľky máme iné hodnoty.
@zajko_usko asi sme sa nepochopili .
To že je niekto slobodný , ho neoprávňuje k tomu aby si mohol robiť čo chce . To že je niekto ženatý , ho neoberá osobnú slobodu robiť rozhodnutia aj mimo manželstva.
Vždy je to na rozhodnutí jedinca, na jeho zábranách , rozhodnutiach , svedomí a etike. Ak by si bola slobodná ty, spávala by si bez zábran so ženatým mužom ? Ja teda nie.
@bjeremiasova Tá tvoja odpoveď s tou konšpiračnou teóriou asi nepatrila mne . Nerozumiem totiž ku ktorému môjmu príspevku tá odpoveď môže patriť???
@louvre myslela som to tak,ze ona bola bola bez partnera.....on sa mal uvedomit ze ma rodinu
@zajko_usko Myslím že on vedel veľmi dobre že má rodinu. A hľadal takú bez morálnych zábran, čo by mu podržala, vtedy keď dostane chuť na bokovku. A akú hľadal takú aj našiel. Bohužiaľ. Keby všetky ženy na svete mysleli viac na druhých (právoplatnú manželku, deti) ako na svoj rozkrok takýto chlapec by ho nemal kam zasunúť.
boli na to dvaja...nielen ona....
@louvre
@zajko_usko No veď práve že boli na to dvaja. Dvaja rovnako pošahaní a skazení 😀 .
@louvre no bude to tazke....ona vedela a pise,ze to bolo len na sex na nic ine,tak mala s achranit aby sa to nestalo.....
@zajko_usko Inak naozaj nechápem že niekto kto už má dieťa takto zanedbá ochranu. Už tu nejaká baba napísala, že by mu navliekla kondóm aj na hlavu. 🙂 🙂 🙂
@louvre to mas pravdu....mat uz jedno dieta a mat chlapa len do postele tak sa obrnim kondomami,tabletkami a este asi aj telieskom.keby daco
@zajko_usko
@louvre ach zeny takto odsudit cloveka, ved mozno sa zalubila a spociatku nevedela ze je zenaty. Nevieme podrobnosti. Ja fakt v niektorych pripadoch chapem ked zenac hlada bokovku....lebo co poznam pripady z praxe tak nie je dobre odsudit, nakolko tie pribehy mozu byt taaaak zamotane a tolko aspektov tam vyskoci
Ja už končím s touto témou čo som chcela povedať už bolo povedané. Zakladateľke prajem ešte raz veľa šťastia a viac rozumu do ďalšieho života.
Chlap, ktorý má milenku, ukracuje svoju rodinu, svoje deti určite min. o čas. Neviem aký malo zmysel rozprávať okoliu, že čakáš dieťa so ženatým, vidíš, že to k ničomu pozitívnemu nevedie a ľudia si budú mať na koho ukazovať prstom. Ja ináč poznám pani, ktorá zničila rodinu, užívala si so ženatým milencom roky. Keď jej manžel postúpil na kariérnom rebríčku, zatúžila po rodinnom a kresťanskom živote...
Začala čítať v kostole atď a nik nič netuší.... Len jej muž aj so synom chodia svetom duchom neprítomní. No a ja to viem, preto s takou istotou, pretože som robila s bývalou ženou jej milenca. Ani jeden z týchto príbehov neschvalujem, ale ten príbeh s kostolným happy endom sa mi protiví viac.
zacina to byt uz trochu trapne, nemyslite? ked sa tu nieco 250 krat dokola opakuje, uz to prestava byt zaujimave citat
@vio28 pouc sa z toho a drz sa. ja by som urobila co sa jeho tyka hrubu ciaru, nerobila by som si naroky na vyzivne ani na nic. musis to s financiami zvladnut inak, rodina podla mna casom zmeni nazor. to je jedine, co k tomu....
Tiez som toho nazoru, ze tema by sa mala uzamknut, povedalo sa aj to, co sa nemuselo. A inak nechapem zakladatelku, ktora tu len pasivne citala o sebe komentare bez potreby na to reagovat.
@louvre ale hej .. Patrila. Sorry ale nechce sa mi to zas citat a vysvetlovat ... Ma toto dost nudi i ked su tu vety na ktore nedokazem nereagovat
@jeannna lebo sem s prepacenim pisu kktiny ..
@luna379 ... fúha, silné slová a hodnotenia na tak mladú, bezdetnú osobu... typické pre vek, v ktorom sa nachádzaš a pre človeka, ktorý sa asi počas života nemusel popasovať s nejakou vážnou životnou situáciou, ale niektoré tvoje tvrdenia ma až zaskočili...trochu mimo témy tohto príspevku, ale budiš: "Slováci sú strašne rozporuplný národ. Na jednu stranu 75% Slovákov obhaujuje svoje vlastné šťastie a stavia ho pred všeobecné šťastie. Viď Kotleba ..." máš to nejak premakané, celú politiku a štatistiky, čo sa slovenského národa týka...ja som tiež učiteľka (už 12 rokov, učím prevažne rómske deti, a takisto moja mama je učiteľka, ktorá roky učila rómske deti, takže viem o Rómoch a rómskych deťoch pomerne veľa aj o ich mentalite, talente) ... dovolím si tvrdiť, že obe veľmi dobre vychádzame, či už s deťmi alebo ich rodičmi, robíme pre ne maximum...ale všetko je to utópia a nezmysel, pokiaľ sa nezmení sociálna a školská politika, čo sa Rómov týka... a aj keď sú už niektorí uvedomelejší, väčšina žije pod "TVOJU ÚROVEŃ" veľa Rómov zneužíva sociálny systém, rodí kopec detí, ktoré nikdy nedostanú výchovu a starostlivosť ako by mali mať a hoci sú to šikovné a talentované deti skončia ako ich rodičia, lebo v tomto štáte systém nefunguje... preto toľko ľudí išlo voliť Kotlebu... ja a ďalších 40%ľudí ani nešlo voliť...veď človek je už z celej politiky znechutený...komu máme veriť???...ale toto je už naozaj širší záber a tejto témy sa týka minimálne... utečenci... zase mimo témy...ale keď by sa tu všetci presťahovali, čo budú jesť naše deti, budeš pracovať ako inteligentná pani učiteľka za 300eur, lebo utečenci budú lacnou pracovnou silou... a medzi nimi môžu byť aj teroristi...to nie je všetko také jednoduché... homosexuáli, no už neviem načo sem tých pletieš... ako, čo si čakala, že napíšeš sem svoj názor na dnešný svet a každý ťa bude za to obdivovať...panebože, máločo ma vytočí, ale tento tvoj príspevok...každý môže mať svoj názor, ja ho nikomu neberiem, ale trochu nadhľadu by nezaškodilo...
"ale dôjde sem jedna s prepáčením ľahká žena, ktorá očividne zlyhala už pred ôsmymi rokmi (pochybujem, že sa nechala dobrovoľne nabúchať ako dvadsaťročná od očividne nezodpovedného človeka) a zlyhala opäť a idete sa pokakať z toho, že ju niekto pošle na výškrab. " ďalšie úžasné vyjadrenie od ženy, ktorá sa pokladá za maximálne inteligentnú a vzdelanú... 20ročná žena môže byť úplne zrelá na materstvo a naopak 30 ročná nemusí byť... nie všetky ženy túžia (ani na to nemajú predispozície, podmienky) byť vysokoškolsky vzdelané a cestovať, či tými tvojimi vyjadreniami chceš povedať, že poriadne žijúci ľudia, ktorí zarábajú a starajú sa o svoju rodinu, ale majú len výučný list sú menejcenný ako ty a tvoja "inteligentná spoločnosť"? Vieš koľko úchylákov a bezcharakterných ľudí pochádza práve z tejto "inteligencie"??? Len preto, že spomínaná nemala šťastie na prvého muža, tak zlyhala...teraz všetky ženy, na ktoré sa ich partner vykašle, zlyhali??? Ani ja ju neľutujem, (veď som to aj písala v mojich príspevkoch...), ale zase ju neidem ukameňovať... a neposudzujem situáciu, v ktorej sa ocitla ako slobodná matka prvého syna... keďže napísala, že ju partner opustil, keď mal jej syn 4 mesiace...dlho nemala žiadneho partnera, až teraz tohto, tak ľahkou ženou by som ju nenazvala, a to ako sa zachovala teraz bolo bezcharakterné, hlúpe, pod úroveň uvedomelej ženy, matky, ale mohlo to vyústiť z jej situácie a v konečnom dôsledku to možno aj oľutovala...nevieme podrobnosti...
... ešte k tomu vzdelaniu...je veľa ľudí, ktorí majú nadpriemerné IQ a končia s výučným listom alebo maturitou, lebo pochádzajú z rodiny, kde ich finančne nevedeli podporiť..., alebo, že diaľkové štúdium, nie je to, čo denné...áno súhlasím, ale nemyslím si, že tí, čo študovali diaľkovo, nemôžu byť lepší odborníci, ako tí, čo študovali denne ... život a prax ťa naučia aj tak viac ako škola a hlavne tá danosť musí byť v tebe, napr. takým UČITEĽOM sa musí človek narodiť, na žiadnej škole ťa ním nenaučia byť (myslím to z pohľadu ľudskosti, nie vedomostí)...
Ďalšie tvoje úžasné vyjadrenie: "Okrem toho, vy užívateľky modrého koníka si môžete čo najmenej rozprávať o zlých podvádzajúcich mužoch, lebo denne tu vidím asi 10 tém, kde píšete ako vás sex nebaví a že ste na sex unavené a neviem čo... bla bla bla ..." keď budeš ty matkou a nebudeš mať okolo slúžky alebo ľudí, ktorí ti budú dennodenne pomáhať v domácnosti pri deťoch...tiež budeš zničená z pôrodu alebo nejakých popôrodných ťažkostí potom sa vyjadruj k tejto téme... okolnosti, pre ktoré žena sex odmieta, alebo už jednoducho nevládze sú rôznorodé a ty ako slobodná mladá žena, s očividne chudobnými životnými skúsenosťami, sa máš k tomu čo najmenej vyjadrovať... či ty budeš svojmu manželovi, keď už mám byť vulgárna rozťahovať nohy, aj keď ti bude pod psa, len aby ťa neopustil pre nejakú inú??? ... to je podľa mňa úbohé. My ženy si vytrpíme viac ako muži, čo sa nášho potomstva týka, tak nech nás muži rešpektujú a tolerujú... ja si myslím, že normálny muž tieto veci pochopí a keď sa o tom partneri rozprávajú všetko sa dá rozumne vyriešiť aj ten sex... Ja som 11 rokov vydatá, máme tri deti, rodila som aj normálne aj sekciou, mala som popôrodné ťažkosti a určite som vtedy nemyslela na sex, bola som rada, keď som si hlavne pri dvojčatách, mohla trochu viac vyspať... a môj manžel mi pomáhal, stál pri mne, hoci mu takisto chýbal sex, ale nie je nejaká vygumovaná hlava, ktorá sa riadi len zvieracími pudmi, aby to nepochopil... deti sú už väčšie a dovolím si tvrdiť, že máme pekný vzťah, aj keď sme si tiež prešli rôznymi situáciami, nakoniec sme sa zosúladili a pochopili sme, že vo fungujúcom vzťahu musíme byť k určitým veciam tolerantní a nepresadzovať si len svoje...
Moja rada pre Teba: trochu porozmýšľaj nad tým, čo vypovieš, alebo napíšeš, lebo sa Ti to v živote môže vrátiť... nikdy nevieš, ako sa k Tebe zachová Tvoj partner, alebo v akej životnej situácii sa ocitneš a potom budeš ty TÁ, ČO ZLYHALA... no neviem ako si s tým poradíš, keď to nebude zapadať do Tvojho PLÁNU NA ŽIVOT ...asi ako učiteľka mojej dcéry, ktorá síce študovala denne, ale pri otvorenej hodine na konci školského roka, keď deti nereagovali na jej supersuper prípravu na hodinu tak, ako si to ona predstavovala, sa zrazu stratila... ignorovala spontánne prejavy žiakov a hodina dopadla ináč ako očakávala... v živote treba vedieť aj improvizovať, lebo nie všetko je také, ako si to my zaškatuľkujeme ...ale na to prídeš vekom a skúsenosťami 😉
pardón menejcenní ľudia... aby to bolo správne...
@katarina412 tak toto sa mi cele nechcelo citat no precitala som si a klobuk dole... Plne s Tebou suhlasim ... Uplne s kazdou Tvojou vetou absolutne suhlasim ... A vlastne ... Zda sa mi byt trochu trapne tie jej mudrosti 😉 trapne no ... Nechapem ze sa ako nemoze trapne citit 😀
@bjeremiasova mladý horlivý plameň... časom nebude tak horieť... neprajem jej, aby si na tieto osočovania raz spomenula, keď ona niekedy "zlyhá" , lebo keď bude vnímať svet takto, môže sa stať, že pri "zlyhaní "skončí aj na psychiatrii, nie v náručí ženatého muža... idem už asi do extrému, ale tento príspevok mi naozaj dvihol tlak a to ho mám stále nízky (100/60) 😀 😀 😀 asi by som sa jej mala poďakovať...budem sa musieť častejšie zúčastňovať týchto diskusíí na fóre...možno sa mi aj tlak upraví 😀 😀 😀
Presne tak som sa citila aj ja .. Pohorsovala som sa nad vsetkym co napisala az sa mi to hnusilo .. No vsak prave...nikdy nikto nemoze vediet co im zivot prinesie..aj ked ma v hlave premyslene do bodky ako a co spravi ja by som sa scvokla zit takymto nespontannym sposobom zivota ak chapes co tym myslim..nezachadzas do extremov ... Pripomina mna v 17tke ked som bola velka rebelka i ked inym sposobom 😀 a to ma kolko 30? Hm ...
@bjeremiasova predpokladam,ze menej,ked este len bude ucitelkou a studuje denne...ak si dobre pamatam,nechce sa mi uz citat dozadu...
@katarina412
@zivotnakrizovatke ...ona je flandra a co je potom tvoj muz? Ona rozbije rodinu , ale tvoj muz opusti 2 deti a to svedci o jeho charaktere a prioritach bohuzial nepatrite medzi ne ani ty a asi ani vase deti. Je to smutne , ale na vine su obaja a nie len milenka...prepac nedalo sa nekomentovat.
@magda10 nesuhlasim s tym, ze na vine su vzdy dvaja. Resp. ano, niekedy si proste zle vyberies, to je Tvoj diel viny. Myslim, ze aj toto je pripad zivotnakrizovatke. Vybrala si sebeckeho chlapa, mozno s nejakou poruchou osobnosti (narcizmus sa mi tam celkom hodil, ked som citala jej problem). Ze to nespoznala, len ked spolu chodili? Ver mi, tazko sa to spoznava a definuje.
A ano, je teraz znechutena, od kedy som si presla niecim podobnym v ulohe manzelky, ktoru podvadza manzel, tiez sa priklanam na stranu, ze zeny by mali drzat spolu a nerobit si vzajomne taketo veci.
Neodsudzujem autorku tohto problemu, drzim jej palce, aby to zvladla. Jeho rodinu do toho netahaj, ale jeho urcite ano, chci po nom vyzivne, ma za to dieta zodpovednost.

@zajko_usko žiadna sloboda nezaručuje nikomu že si môže robiť čo chce. Aj tá je ohraničená zákonom , morálkou ,etikou ,svedomím . Ak by toto chýbalo , je tu anarchia a každý tu súloží s každým .
Vstupom do manželstva alebo vzťahu , človek neprestáva byť slobodným v rozhodovaní . 🙂.