Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@bjeremiasova Ale je to z 99 % len o výchove pretože ak dieťa učíš čo je správne a čo nie a naučíš ho neubližovať druhým a samozrejme ani sebe, vychováš z neho citovo a psychicky vyrovnaného človeka, ak mu dávaš veľa času a lásky vždy keď to potrebuje, vedieš ho a učíš ho, tak v podstate dosť eliminuješ možnosť že sa ti takto v dospelosti zopsuje ako zakladateľka. Takže asi tak toľko.
@louvre aj bez tychto "nakopnuti" sa uz urcite zamyslela. Nepamatam si presne Tvoj prispevok a uz sa mi nechce vracat 20 stran dozadu, takze neviem, co konkretne si jej Ty pisala. Reagovala som na viacero prispevkov, ktore som prebehla ocami. Ja jej konanie neschvalujem, ale len preto, ze ja som so zenatym chlapom nespala, sa necitim moralne vyssie, rozumovo vyspelejsie a celkovo lepsim clovekom. Ale hadat sa tu s nikym nebudem o tom, co robi z cloveka cloveka a co ho robi lepsim clovekom.
@bjeremiasova Ja som ju ešte tiež neudrela. Takže asi až taká zlá matka nebudem. 😉
@petra3312 Myslíš že by sa zamyslela, keby sme jej tu všetky svorne tvrdili že je všetko OK a že sa vlastne nič nestalo? Že spať so ženatým chlapom je v poriadku? Veď išlo len o sex? Našťastie pre mňa a aj pre množstvo iných žien na tom nič v poriadku nie je a tak som jej to napísala. Aby vedela, že nie všetky ženy na svete považujú spanie so ženatým chlapom za účelom sexu za správne. Väčšinou sme jej radili nech si dieťa nechá a že jej držíme palce do ďalšieho života. A taktiež sme vyjadrili nádej že sa poučila.
@louvre to je jedna vec ... vychova ..ani narkomana neucili doma aby raz fetoval ...
@louvre ja som netvrdila ze si zla matka :D to zas netreba vykrucat moje slova preboha ...
@bjeremiasova Ale deti ktoré sú nielen vychovávané ale aj vzdelávané a milované svojimi rodičmi nemajú potrebu skúšať drogy. Moje deti vedia že ak by to mali robiť z nejakej frajeriny tak že ich takáto srandička môže aj zabiť. Nie je to len o výchove, je to o tom vytvoriť pre dieťa také prostredie, aby nemalo potrebu unikať týmto spôsobom z reality. Ak sa dieťaťu realita v ktorej žije páči, drogy nebude vyhľadávať, pretože nebudú chcieť meniť skutočný svet za halucinácie.
@louvre Keby zalozila temu o tom, aky mame nazor na milenecky vztah so zenatym muzom, tak tam jej mozeme nalozit, kolko sa nam paci. Nikto z tych, co neodsudzoval, ju ani nechvalil. Ale co ma ona z toho teraz, ked uz je po vsetkom, ze jej 99%-100% zien napise, ze by sa so zenatym muzom nespustilo? To nam ma akoze zatlieskat? Ja ju nesudim, lebo z tych par riadkov, co napisala, neviem, ci som prave ja ta lepsia, co moze odsudzovat. A moralka nie je len o tom, ci spi alebo nespi so zenatym chlapom. Byt "moralny" aspon v mojom chapani ma ovela sirsi zaber ako len v sexualnej oblasti. Preto ani na tomto poli sa ja osobne necitim zatial vyssie, kedze o nej nic neviem.
@louvre to je konspiracna teoria a kazdy pripad je indvidualny 🙂
@mirica to je veeelmi zriedkave, zeby zena mala o tolko vyssi prijem muza aby vyzivne mal vyssie ako vlastny prijem. Vacsinou je to naopak, zeny vacsinou maju nizsi prijem, tak maju pravo podilat sa na ziv. standarde svojho muza. To co ty pises s velkou pravdepodobnostou nehrozi.
veru mas pravdu @guinevre
@jokerka vieš, je to trochu smiešne, aby milenka zrazu dostala záchvat morálnosti a utekala za manželkou (ktorá si predsa nezaslúži byť klamaná) až práve v momente, keď ju milenec odkopne tehotnú. Dovtedy ju netrápilo, že klamú? Znie to skôr ako pomsta ohrdnutej milenky, než ako ušľachtilý čin. Ak má niekto informovať manželku, tak je to manžel.
@luna379 no ja neviem, nejako zožiroka si poňala svoj zádum...
- vyrastá nám nevhodná generácia mladých ľudí - mladí sú nevychovaní
- starí ľudia sú nevychovaní - od 60 rokov vyššie 😕 ???
- s týmto rozhodne nesúhlasím, toto neviem ako si vydedukovala a zaškatuľkovala... ľudia sú vychovaní aj nevychovaní bez škatuľkovania podľa veku, poznám vychovaných/nevychovaných mladých ľudí, vychovanú/nevychovanú strednú generáciu a tak isto vychovanú/nevychovanú staršiu generáciu...
A to vhádzanie/nevhádzanie detí do viery, to máš to isté ako vhádzanie/nevhádzanie detí do ateizmu... Ak sú rodičia veriaci, automaticky sa rozhodujú pestovať vieru v deťoch, to je samozrejmé predsa, ale vo veku okolo 15-tich rokov, keď je už dieťa samostatne rozmýšľajúce by podľa mňa mali nechať rozhodnutie na deťoch, ak deti viera neoslovila... tak isto môže fungovať dieťa ateistov, ktoré podvedome hľadá nejaké vedenie zhora, a rodičia mu to neposkytujú, lebo za neho rozhodli... túto dôležitú vec máš nejako čudne postavenú... deti potrebujú vedenie, ale je na múdrosti rodičov v ten pravý čas nechať rozhodnutie na deťoch. Prílišný liberalizmus vie napáchať oveľa viac škody ako pevné hranice a mantinely v dôležitom veku dieťaťa 😉
ani mne sa nepaci ako si to zaskatulkovala :/ nie je to objektivne
@luna379 "deti vhodíme do viery"...Kto ich tam hodí? Nejde o žiadne hádzanie. Ak si budúca učiteľka, tak by si mala mať predstavu o tom, ako to chodí. Je prirodzené, že rodičovská výchova sa buduje na hodnotách, ktorým veria rodičia. Bolo by neprirodzené, keby verili jednej veci a deti viedli opačným smerom. Podotýkam, že sa nehlásim k žiadnej cirkvi a moje deti chodia na etickú výchovu, nie na náboženstvo. Ale hodnoty, ktorým verím ja, im predávam s tým, že ich môžu, ale nemusia prijať. Neexistuje totiž spôsob, ako by si niekoho k tomu mohla donútiť. Okrem toho si myslím, že etické princípy sú nám dané. Nemyslím si, že je nevyhnutné ich vo výchove nejak výrazne kázať. Stačí ich žiť a dieťa, ktoré ich má v sebe tiež, bude nasledovať. Napriek tomu si myslím, že viesť deti k viere v nejaký vyšší princíp, im nemôže byť na škodu. Prinajmenšom je to spôsob ako uvažovať o jednotlivých aspektoch života. Je to možno aj spôsob, ako ich naučiť žiť plnší život, menej mobilov, menej techniky a viac ľudskosti...čo vlastne sama spomínaš ako problém. Technika je pre deti veľké lákadlo. Rodia sa už s výbavou k tomu, aby ju vedeli perfektne od malička ovládať. Len treba nájsť mieru a tú vždy nájde skôr človek, ktorý sa orientuje aj trochu duchovne, nie iba materiálne.
@alaguema opakujem a moj nazor sa nemeni ze manzelka si zasluzi veideit pravdu. uz len z ucty k nej a ich detom. a ano mal by to povedat svojej manzelke manzel sam. a zas opakujem, milenka bola slobodna on bol zenaty. on jej slubl vernost, on jej prisahalav dobrom aj v zlom nie milenka. on si mal drzat v gatiach to co tam ma a nie milenka, lebo ta bola slobodna mohla sa sobodne rozhodnut a nemusela brat ohlad na inych lebo nemala voci nkomu zavazky. to on mal zavazok voci rodine nie ona. a ona mal byt ten ktory mal povedat nie a nie z celej situacie obvinovat milenku. ano dobre z moralneho hladisla bla baaa mohla trosku pohnut rozumom a povedat ze so zenatym muzom spat nebude... asi jej to bolo jedno a opakujem, nepodporujem ju ... no on mal byt v provom rade ten rozumny lebo mal svoju rodinu a nie ona... keby nerobili hluposti nebolo b sa stlo to co sa stalo.. zial keby keby... stalo sa a treba to riesit.
@alaguema pekny prispevok, uplne suhlasim 🙂 Ono v tychto sex.vztahoch ide len o sex, a je jasne ze ak zlyha ochrana vsetko musi riesi tzena, lebo chlap je presvedceny ze sa ho to netyka. Tehto vztahy vyhladavaju rovnake typy muzov, ak su zenati tak ich manzelky zvacsa tusia ze maju ku....nika doma a ticho respektuju za predpokladu ze nepride ziaden skandal. Raz sme s babami zistili ze isty chlap ma sedem pararelnych mileniek, tie co im slo o vztah tak sa chceli pomstit, no nakoniec to uzavreli ze maju poucenie a ze ani nemaju pravo zasahovat do jeho manzelstva. Tie zvysne (a bola ich vacsina) tym to vobec nevadilo ze sucastne to ma chlapec na viac stran rozb ehnute......NO nejdem skatulkovat, ale mne niektore zeny pridu dost divne...Ok, ak vyhladavam plytke vztahy na sex tak si davam bacha a ked nepouzivame ochranu(co vacsina kure... nechce) tak je vsetko na zene, aby to vyrriesila chlap automaticky zaradi spiatocku
@guinevre ...nie je to až tak zriedkavé, najmä ak má tech chlap deti z iného vzťahu....aby dostal platiť , čo najnižšie výživné, tak má oficiálny príjem čo najnižší.....alebo zisky firmy takmer nulové. Lenže , ak treba hypo na dom alebo byt, tak sa príjem preukázať musí.....tak sa preukáže u manželky.....lebo však, ten sa jeho vraj netýka , pri určovaní výživného.... 🙄
@jokerka Ano, muz je ten ktory ma najvacsiu zodpovednost. Ale netvarme sa, ze je jedno ci si slobodna zacne s zebatym ci nie! MM a ja sme boli zadani ked sme sa zoznamili, NIC sa medzi nami nestalo, len sa v obich nieco zlomilo, ani sme nevedeli ze ten druhy sa uz rozisiel, nebolo to dohodnute, zacali sme vztah ako slobodni, ani jeden z nas nechcel podvadzat, lebo neslo nam o to, obaja smd boli vo vztahoch ktore boli na prd. Moj byvaly a jeho byvala si mozu mysliet co chcu, my vieme pravdu, a ani by sme spolu nechceli byt keby to mala byt nejaka afera a podvadzanie. Zena si zasluzi vediet, ale nema co ilenka chodit a otravovat, to ma povedat muz. Takze, este raz, bottom line, nie je jedno ci spavas so slobodnym ci zenatym, ked si tehotna so zenatym, bud tam kam aj patris, daleko od jeho rodiny - okrem ked nejde o rozvedeneho alebo cloveka ktory je uz v rozvodovom konani.
@jokerka zaslúži si vedieť pravdu...to vyhlasuješ ako nezávislá autorita, alebo? 🙂 Ja by som si netrúfla povedať, čo by kto mal, alebo nemal vedieť, ale rozhodne mi scénar, ktorý si opísala (ako milenka ide konať spravodlivosť do domu svojho milenca), pripadá ako všetko možné, len nie správny. Ja netvrdím, že manželku zradila milenka, takže nie je potrebné objasňovať kto komu sľuboval vernosť 🙂 Len mám dojem, že si to celé mierne nepochopila. Ja vôbec neriešim, kto je vinný a kto nevinný. To mi neprislúcha. Vidím len fakty. Oni sa dohodli, že budú len sexovať, bez nároku na viac. Zjavne sa nikto nepostaral o ochranu a ona je tehotná, s čím on nechce mať nič spoločné. Existujú legálne páky, ako ho prinútiť prevziať zodpovednosť a prispievať finančne. Tam to z môjho pohľadu končí. Milenke, ktorá doteraz nemala žiadne zábrany s ním sexovať, absolútne neprislúcha ani len priblížiť sa k jeho rodine, k jeho manželke a deťom ako "zvestovateľ pravdy". Ak ho dá na súd kvôli výživnému, tak to asi chlapík doma bude musieť vyklopiť. Ale takéto ťahy, že milenka volá, alebo dokonca osobne obťažuje manželku, som nikdy nechápala. A zásadne sa tak deje až keď ju chlap pošle k vode a vracia sa k rodine. Zaujímavé...
@svetluska82 už keď chlap príde s návrhom na nezáväzný sex, tak je jasné, že nemieni niesť zodpovednosť, že nemá záujem o ženu, alebo len o pár orgánov, ktorými ona disponuje. Čo iného sa dá čakať na konci príbehu...
@guinevre nechce sa mi uz pisat :D moje dieta nacvicuje momentalne spartakiadu tak len v skratke. uplne s tebou suhlasim a ziadna normalna zena byy si zenateho chlapa nenasla. ziadna s urcitymi hodnotami a moralnymi zasadami lebo ako vravis, pokial je clovek normalny a nieco mu nevyhovuje radsej ten vztah ukonci a potom ench sirobi co chce.. neviem preco to ona riesila tak ako riesila ale to vie len ona.. kazdopadne aj nasledky si zato nesie. nikto ju tu nepochvalil a ani nepochvali lebo nic dobre neurobila a tk nemoze ani nic dobre cakat ... no nebola v tom sama a vacsiu vinu v tomto nesie on ako ona.. ale ot je len moj nazor 🙂 kazdopadne, tato skutocnost ich vsetkych niekam posunie a ci ten posun bude tym spravnym smerom alebo nie, ti ludia to zistia casom.
"ziadna normalna zena byy si zenateho chlapa nenasla. ziadna s urcitymi hodnotami a moralnymi zasadami " s tymto nesuhlaism, ak zene nieco chyba a moze to byt laska, pozornost, sex, tak aj normalna vyhladava taketo vztahy. Zenam co chyba laska si naivne myslia, ze chlap sa do nich zalubi. AKo som pisala vyssie, tieto vztahy vyhladava len jeden typ muzov a to su nenormalni suknickari, oni su velmi sarmantni, pzoorni, lovia zeny, maju rozne taktiky a scenare ako oblbnut a dostat zenu kde chcu. Takze aj normalne zeny mozu podlahnut. Potom ak zistia, ze to maju rozohrane na viac stran sucastne,alebo ze chlap ide len po sexe tak normalne zeny to ukoncia, zeny lahkych mravov nie.....A medzitym od oblbovania po rozchod sa moze a nemusi stat hocico aj to tehotenstvo. Mozno zakladatelka je uplne normalna len ten rozchod neprisiel skor ako tehotenstvo.@jokerka
@alaguema keby si citala moje komentare pred tym, vsimla by si si ze som pisala ze keby som bola ja na mieste manzelky chcela by som vediet pravdu a hoci aj od milenky. nechce sa mi uz pisat tak uz nbudem odpisovat, nebranim nikoho le ani nikoho nesudim. vetci by mali robit podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia a to co a ako bolo medzi nimi aka bola dohoda, kto s kym kde a aky vztah ma manzel k manzelke alebo ako vedia len zainteresovane strany 🙂 kazdy ma narok na vlastny nazor, ja mam taky ktory sa mozno nezhoduje s tvojim ale prave mnozstvo rozlicnyh nazorov donuti cloveka pzoriet sa na to aj z ineho pohladu a trosku inak ako len z toho svojho 🙂 takze ti za tvoj dakujem a urcite mas taktiez pravdu 🙂
@guinevre ...ja sa nehádam, ja tiež robím vo firme, kde neexistuje mať nič načierno. takže kolegovia majú príjem skutočný, Ale , občas pomáham písať návrhy a vyjadrenia mamičkám, aby nemali ešte ďaľšie náklady na právnika...a vtedy mi samozrejme povedia všetky okolnosti....
otec mojich detí má tiež príjem oficiálny nízky...takže súčet výživného na deti je vyšší než jeho príjem.
@jokerka ale čítala som 🙂 Každý hovorí, že by chcel vedieť pravdu, len nie každý si s ňou vie aj poradiť, keď už ju pozná. A myslím, že milenka by mohla takým počinom tej rodine ublížiť ešte viac, než jej už ublížené bolo. Rozhodne to nie je jej úloha oznamovať cudzej žene, že ju manžel zradil. Na svoj názor, máš samozrejme nárok, to ti tu nikto nespochybnil...proste diskutujeme 😎
@mima4 ona bola slobodna...mohla si robit co chce....on ma rodinu,deti na to mal mysliet

@louvre nie je to len o vychove.tak ja by som taku mamku nechcela co by nepochopila moje pocity a netesila by sa tomu ze bude mat vnuca aj ked za netradicnych okolnosti. Ja by som svoje tehotne decko neudrela 😉 ale vsak ok ... Tvoj nazor