icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

jokerka
11. mar 2016

@mircalla ja si zas myslim ze dat dieta na adopciu rodicom, ktori dietatko tuzobne ocakavaju je lepsie ako ist na interupciu. Tomu dietatku je ponuknuta lepsia buducnost ako niekde pri biologickych rodicoch, ktori si to babatko z nejakych dovodov nemozu dovolit. A v dnesnej dobe podla mna s bielymi babatkami nie je problem resp. Nie je taky problem adoptovat ako romske.

mircalla
11. mar 2016

@jokerka nemam pocit, ze si pochopila. pisem, ze to je pre matku trauma. dala by si svoje dieta na adopciu v jej pripade? dokazala by si sa s tymto vnutorne vysporiadat? okrem ineho nemam pocit, ze situacia zakladatelky je tak strasne strasne zufala a kriticka, ze toto by bola jedina moznost
nie je to o tom, ze je bezdomovec atd

mircalla
11. mar 2016

@jokerka okrem toho, kde beries istotu, ze ludia, ktori si tvoje dieta adoptuju, budu rozhodne a urcite tvojmu dietatu dobri rodicia? aj adoptivni rodicia su rozni...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mircalla
11. mar 2016

@miriam11 ja napriklad tiez, hoci interupcie neuznavam a ani by som ju nepodstupila. ale to nie je len tak, ze 9 mesiacov mam v sebe dieta, dam ho prec a cely zivot nad tym budem rozmyslat a trapit sa ako sa ma a co vsetko mohlo byt. teraz mam mat akoze zo seba dobry pocit, lebo som dala dieta na adopciu? a co ak ti adoptivni rodicia nie su vobec taki skveli (ved sme len ludia, sme komplikovani a nic nie je cierno-biele)....

sue
11. mar 2016

Inak...25 tém na to, že zakladateľka okrem 1.strany neprispieva vôbec je také typické naše "koníkovské" 😀

jokerka
11. mar 2016

@mircalla nevies kto ake ma myslienkove pochody v hlave a co vsetko zena prezila na to, aby sa rozhodla tak ako sa rozhodla. Aj mna samu moja situacia obcas donuti rozmyslat nad vecami, nad ktorymi by som za beznych okolnosti nerozmyslala. Nebudem ale seba rozoberat na fore, len hovorim, ze rozuniem aj ked sa zena rozhodne takto. A ano nikde nie je napisane ze adoptivni rodicia budu dietatu dobrymi rodicmi ale to nie je iste ani pri biologickych rodicoch.

vio28
autor
11. mar 2016

@sue prispela.. Strana 4 😉 a už aj 25 🙂

ruza112
11. mar 2016

@charity nechapem k veci

charity
11. mar 2016

@ruza112 Ze su okolnosti za ktorych by cast z nas iste dieta poslala radsej vlakom do Londyna ako do koncentraku.

tykat
11. mar 2016

@vio28 ...pozri, nejak bolo, nejak bude...rozhodnutie je na tebe...si dospelá musíš niesť následky svojich činov. Rob tak aby kvôli tvojej neuváženosti čo najmenej trpelo tvoje dieťa/deti...nikto z koníka tvoje deti živiť nebude ani sa o nich starať...radiť ťažko, mala si sa pýtať a diskusiu založiť kým si s ním vliezla do postele...tam by ti všetci poradili veľmi zreteľne a jasne (teda aspoň väčšina)

mircalla
11. mar 2016

@charity nicolas winton....ale toto hadam nebudu tie okolnosti🙂 i ked za vyhranenych okolnosti chapem take rozhodnutie
pri tom filme inak vzdy revem

vio28
autor
11. mar 2016

@tykat nemyslím si, že by som niekde v mojich príspevkoch spomenula niečo také, že potrebujem poradiť a či je to správne, že som sním spávala. Potrebovala som to iba dať von zo seba a nejaké povzbudzujúce slová, ktorých som sa aj dočkala a este raz ďakujem. Samozrejme ďakujem aj za Tvoju radu 🙂

mircalla
11. mar 2016

@vio28 a co rodina? stale po starom? podla mna ich to prejde casom

vio28
autor
11. mar 2016

@mircalla rodina si stále stojí za svojím, že toto dieta sa nesmie narodit. Toto isté robili keď som čakala svoje prvé dieťa, ktoré bolo chcene a narodilo sa do vzťahu. Podotýkam, že prvé dieťa bolo chcene, už som tu čítala také príspevky, že nebolo, tak aby som objasnila situáciu. 🙂

mircalla
11. mar 2016

@vio28 ano, ja som to aj tak pochopila, ze prve dieta bolo chcene - i ked sa to tu casto davalo do tej istej roviny ako tato situacia.

cervenaruza123
11. mar 2016

@mircalla Kazda sme ina, ja by som sa mozno zmierila s adopciou, ze som dala dietatu sancu a ze sa ma dobre hadam. Ale potrat by som si asi nikdy neodpustila. Kazda si svoje rozhodnutie bude niest sama. Zivot je tazky, niekedy az prekvapivo

lubkavargova1
11. mar 2016

Dufame ze si sa poucila a nabuduce si vyberaj chlapa s rozumom.

maminuska
11. mar 2016

@lubkavargova1 tak otázne je či sa dá vyberat chlap s rozumom 😀. Keby sme ho vyberali s rozumom , tak koľké by dnes zostali slobodné alebo nezadané ... myslím že veľmi veľa .
Ale inak s tebou úplne súhlasím .

mircalla
11. mar 2016

@maminuska nuz veru, kebyze vyberam rozumom, som stara dievka, nevybrala by som si nikoho, pripadne este lesbicka🙂

maminuska
11. mar 2016

@mircalla ja by som skôr povedala že muž sa má vyberať v čase lásky s určitým pudom sebazáchovy, to znamená aby mi nebolo horšie byť s ním ako sama. Ak je lepšie mi byť s ním ako bez neho , tak je to fajn.
Pretože ak by som pri výbere muža príliš myslela , tak sa fakt nevydám . A to mám mužov rada. A aj svojho manžela ľúbim .

mircalla
11. mar 2016

@maminuska zavidim, v dobrom

lubkavargova1
11. mar 2016

@maminuska no tak to ano..len chcela som povedat, ze snad sa poucila a nabuduce sa uz nebude tahat so zenacom...ked uz, tak nech je aspon rozvedeny. Od takeho jej nic nehrozy. Taky sa nehrnu opat do zenby...a aspon ako tak si vie usporiadat zivot. A naj si hlada fakt takeho kto vie zabezpecit ju a aj jej 2 deti. Lebo urpimne laska je pekna, ale z lasky sa nepoplatia ucty...a hlavne nech opat necitame o rok temu, ze ju nechal treti chlap v stichu..lebo jedna tu uz stacila co mala 5 deti od 5 roznych chlapov 🙄

katarina412
11. mar 2016

@mircalla 😀 😀 😀

bjeremiasova
11. mar 2016

@vio28 a teraz tvoje prvorodene dieta lubia ze ho tak velice nechceli?

vio28
autor
11. mar 2016

@bjeremiasova samozrejme a este ako 😀

vbu
Odpoveď bola odstránená
bjeremiasova
11. mar 2016

@vio28 no vidis ! ! ! Tak sa toho neboj ze s druhym Ta odvrhnu ! ! !

lubkavargova1
11. mar 2016

@vbu aaaaaale no....myslim, ze jej stacilo cez 20 stran zdrbanie...sama vie aku chujo...vinu spravila. Uz jej to nemusime otrieskavat o hlavu.

vio28
autor
11. mar 2016

@vbu uvažujem neboj nič 😉