Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@darusenka123 ale preco len kvoli takym zenskym, ved ten chlap keby nechce nejde. To sa kludne moze napisat, ze kvoli takymto chlapom sa rozpadaju dlhorocne vztahy.
@darusenka123 @trubi Ja mam kolegynu ktora sexuje so zenatymi, teda pred najprv s jednym (medizcasom sa mu aj narodilo dieta, tak bola chvilku urazena, ale potom aj dalej sexovali), a teraz jej do oka padol cerstvy zenac, jasne kazdeho ktoreho namotala je prachaty, a som sa s nou aj o tom rozpravala, ze ako moze spavat s niekym koho doma caka zena, a ze vraj jej to nevadi, ze ona chce od neho len sex, a sem tam dovolenku, ze ju ine nezaujima. Ked do firmy pride nejaka nova pekna baba, tak sa chova jak kohut na smetisku, je to komicke. Nie som typ, ze ju budem odsudzovat a hnevat sa, je to jej zivot, ale nikdy to nepochopim, a rozhodne by som nechcela aby sa moja dcera, neter alebo sestra takto chovali.
@spuntikmathiasko @darusenka123 No, ja tiez suhlasim, ze ked je muz normalny tak sa to nestane. Moze sa stat ked je muz normalny, ale nestastny vo vztahu a zufaly, ale potom to odkomunikuje aj doma zene, ze nie sme stastni, podme sa rozviest. Ale takto, ze tr*tkani po boku, za to mozu v prvom rade muzi. A casto sam muz to aj inicijuje!
@zivotnakrizovatke ja neviem čo ma v živote čaká, ale prečo muži hľadajú potechu idne? treba si pozemetať doma a nie sa vyhovarárať, že aká hentá mi zobrala muža.. vio28 nepomôže 😒
@guinevre tak toto už ani ja nepochopím..
Ale nezdalo sa mi, že to by bol prípad zakladateľky. Skôr si myslím, že si s tým chlapom rozumela, možno sa zaľúbila, a potom sa dohodli len na sexe. Ale nevieme ako to skutočne bolo. V akom bola rozpoložení, čo potrebovala.. A či to teraz ľutuje..
Ale samozrejme, že súhlasím, že začať si zo ženatým nie je správne a mala si to uvedomiť skôr. No nebudem jej tu predsa za to nadávať. Ona si bohužiaľ musí znášať teraz následky..
@darusenka123 ....každý človek má nejaký svoj názor. Prečo by nemohol? Pre každého je podstatné niečo iné. Neznamená to , že niektorý je zlý a niektorý je dobrý. Niekto dáva vinu milencom , a niekto tomu, čo má rodinu a podvádza. prečo by musel byť pohľad všetkých ľudí rovnaký? Jednoducho treba akceptovať aj názor opačný. Ty ju nechápeš , nepodporíš a odsudzuješ....oki, tak to cítiš . A niekto ju neodsudzuje , podporí...a niekto aj pomôže...aj to je ok, lebo tak to cíti on.
@trubi aj ja mám z nej taký dojem... že to tak síce napísala, ale nebolo to tak doslova... a tiež ju neobhajujem!!! (to ste si už mohli prečítať v mojich príspevkoch, nebudem sa opakovať...)
@guinevre inak si mi pripomenula jednu historku , ktorá sa stala dosť dávno a takmer som na ňu zabudla. keď som po škole robila v jednom podniku bola tam tiež taká " Marienka " čo doslovne vyhľadávala ženáčov , viazať sa nechcela no proste len si užit, sem tam nejaká dovolenka , šaty. Pekná bola ako obrázok , darilo sa jej .
Nastúpil tam tiež nový fešný ženáč a už ho lovila . Ale narazila kosa na kameň . Ženáč jej dal jasne najavo že NIE. Bola z toho zhrozená , otrasená a ako povedala zneuctená a ponížená . 😀. Nečakala to . Takže ano sú aj také ženy čo za tým idú cielene.
Ale vo väčšine prípadov jednoducho muž skúša kam a ktorej sa môže dostať do nohavičiek .
@darusenka123 flandra ťa porodila..chceš písať na takejto úrovni? Kľudne pod nemám stým problém. Absolútne nikto sa nepýtal na názor či bolo správne spávať so ženatym mužom a nebudem tu určite vypisovať ako ma to neskutočne mrzí, aby si ty bola spokojná.
@guinevre kebyze s nim ostanem tak by som chcela aby mal s dietatom kontakt ale iba s dietatom.no ja by som s nim neostala.
@darusenka123 nie kvoli zenam ale kvoli muzovi.si zapamataj ze on ma zavazok ... Nie ona. Ja sa nikoho nezastavam ale on mal na to myslet ze je zadany ne ona.jej to moze byt u prdele ona je slobodna to je uz druha vec ci ma vycitky alebo ne ... Kebyze maju doma vsetko v poho ani on ju nepodvedie pripadne ani ona jeho. A ty nemozes vedet co to ma za zenu doma... Sa zamysli kym niekoho pourazas...ano ani mne by sa nepacilo kebyze ma muz podvede no snazim sa aby sa to nestalo.. A kebyze sa to stane v prvom rade sa hnevam nanho a nie na zenu s ktorou ma podviedol(kym to neni kamoska alebo niekto z rodiny ale to je tez nieco ine uz) ...
@bjeremiasova Ja by som tiez s nim nezostala 🙂 Ale, byt na mieste zeny ktora chce s muzom zostat, trvala by som na tom, aby platil vyzivne, ale to je tak vsetko, alebo si teda neviem predstavit ako by to mohlo fungovat inak, a ze by som dovolila aby nejaka milenka vydierala MM alebo nasu rodinu, dovolit jej taku moc tym, ze by sa citovo viazal za dieta, tak taku cest by som jej nedala.
@trubi @vio28 Ja nepotrebujem pocut nejake tvoje lutovanie aby som bola spokojna - mne to nie je ani z vrecka ani do vrecka 🙂 Mne je vlastne jedno co ty a tvoj zenaty sex buddy robite, ale nemozem ti ani klamat aby si sa ty lepsie citila. Navyse, silno verim, ze tato a podobne temy su vymyslene, preto aby to tu akoze zilo, a jasne, ze najvacsie debaty sa roztocia na takychto temach 🙂
@guinevre tiez to tak vidim ... ak teda chcu zachovat svoju rodinu co ten chlap chce tak ziadny kontakt s tou zenou, ani s tym dietatom jedine vyzivne a este by som osetrila spolocny majetok tak aby to dieta nemalo na nic narok z toho co sme vybudovali.
Samozrejme prioritne by som sa hnevala na svojho muza ale teda ani ta zena by pre mna nebola bez viny lebo ako vravi prozaik ak fena nepodrzi pes neskoci
Fuha, teda ani som nechcela pisat lebo if you have nothing nice to say, say nothing at all, ale teda ma tu zaskocilo to pochopenie a spolupatricnost s touto... damou. Takze si to zhrniem, je slobodnou mamickou, zije s rodicmi a namiesto toho, aby zostavajacu energiu venovala tomu, aby sa snazila zlepsit svoju situaciu a situaciu svojho dietata napr. pracou, aby sa mohla osamostatnit a hladanim perspektivneho partnera, ktoreho by sa nehambila predstavit svojmu dietatu a rodicom, si krati cas "len "sexom so zenatym muzom, ktory ma deti a jasne sa vyjadril, ze nic ine od neho ani cakat nemoze. Wtf, to uz kde sme!!!! A vrchol vsetkeho je, ze si to neustrazi a otehotnie🙄. Ano jasne, bol pri tom aj chlap, mal si dat pozor a bla bla, ale uz som to raz niekde pisala, ze do kelu nie chlap to dieta musi odnosit, porodit a vychovat, najhorsie co sa stane jemu, ze bude musiet platit, k inej zodpovednosti ho nikto nedonuti. Takze aj ja sa radim k tym neempatickym p*cam ako to niektora "inteligentna"komentatorka tu nazvala, ale teda ja mam viac empatie k tej podvadzanej manzelke a jej detom, dietatu a rodicom zakladatelky nez k zakladatelke samej.
Presne, je smutne ako sa moralka spolocnosti cim dalej vala vo vacsom bahne, pre mna nepochopitelne, ze z ludi, ktory robia podobne veci sa pomaly robia obete, z ludi , ktori odsudzuju resp. nemaaju pochopenie pre taketo spravanie neempaticke zrudy a z cloveka, ktory je podvadzany blbec , ktory si za vsetko vlastne moze sam
@spuntikmathiasko ja by ssom ta opravila nie slusny, ale spokojny.-) zenaty muz sa nezapletie s milenkou. pokial dostava od svojej zeny vsetko co mu chyba a opacne a to teraz nemyslim len sex, tak nema dovod odchadzat. ale zrejme mu daco chyba a vo vztahu je problem, preto hlada milenku. vzdy je to vec oboch v manzelstve a chyba je tiez v oboch a ak maju zaujem vztah udrzat treba to riesit. ak nie...riesi sa to cez druhych partnerov mimo manzelstva. a myslim, ze je to kazdeho osobna vec. ved nikoho nezabili🙂)
@santeema Hmm, su taki co nie su spokojni, a ti sa chcu aj rozviest, ale co s tymi co chcu vsetko? Taki co sa rozviest nechcu za nic na svete, ale chcu si trosku za****at po boku, ty si nikdy nestretla aj takeho chlapa?? To, ze su aj nespokojni, s tym suhlasim, ale taki sa aj chcu aj ukoncit nefungujuci vztah, a ho aj ukoncia. Ale su taki, co sa rozviest vyslovene nechcu, a doma im vobec nic nechyba. A ked ich manzelka nachyta tak, takmer na kolenach ich prosia o odpustenie, alebo zatlkaju a pod.
preboha ženy, 28 strán??? fuha, par dni som tu nebola ale som v šoku. to čo sa da rozoberat na viac ako 800 prispevkoch?
takychto pripadov je XY a vela krat o tom nik nevie alebo iba najblizie okolie...a velakrat sa to ututle a vsetko je nakoniec ok, vsetko zle prehrmi, lebo nie ona je ta ktora by sa mala kajat, ale hlavne sploditel, kedže on je ten čo je ženaty. tym nechcem povedat ze spravila dobre ze mala sex bez ochrany, jasne ze aj to je nezodpovedne z jej strany, ale niektore ju tu idete ukamenovat za to.....
na druhej strane aj to ze on podvadza z niecoho vyplyva nie? keby mal vo vztahu vsetko co potrebuje, keby mu nič nechybalo tak by asi nehladal inde či?
@zuzik16 1. Taketo temy su vzdy naaajnavsetevenjsie na MK ak si si to do teraz nevsimla 🙂 Lebo nedelna kavicka je zaujimavejsia v takejto diskusii. 2. Kto ju tu ide ukamenovat? Zopar sprostych nadavok tu bolo, ale vacsina si tu len vymiena nazory v ramci slusnosti. 3. Keby doma bol nespokojny, tak po tokcyh rokoch stretavania sa s milenkou, uz by sa davno rozviedol .Zrejme ani u milenky nema vsetko co chce, hm? 🙂 Tak si zrejme bude hladat dalej...
@santeema ak sa mozem zapojit, ja si myslim, ze vyraz slusny je trefnejsi. Slusny muz, ked je nespokojny tak to riesi so svojou zenou otvorene, povie, ze je nespokojny a co mu vadi a co hrozi. Neslusny a zbabely chlap nic nepovie a radsej klame manzelku.
@zuzik16 to vazne? No asi taky nespokojny nie je, ked chce v manzelstve zotrvat!!! Ale vieme, co je, a to zbabelec a klamar. Mal riesit svoju nespokojnost s mazelkou.
@wheelsonthebus Ale on mozno vobec nebol nespokojny, len sa trochu nudil 😖
@santeema tak ja osobne si myslím že to nie je pravda, je množstvo mužov ktorí sú doma spokojní a svojim spôsobom aj manželku milujú , ale podvádzajú . Jednoducho ako povedia svoju ženu milujem , chcem si LEN zaj..ť Pre nich to je len sex, nič viac, jednoducho bohapustá jeb.... Úplne v pohode sa potom vrátia domov , ak sú borci majú sex aj s vlastnou ženou a žijú spokojne ďalej .
Stačí sa pozrieť na pokec.
Žiadna večera , žiadne čisté prádlo , dennodenný sex, voľnosť , kamaráti vám nezaručí že si váš manžel neodskočí a nebude odskakovať. O tomto som ja dávno stratila ilúziu že spokojný chlap = verný chlap . Práve naopak , príliš spokojný chlap besnie od dobroty . 🙂.
Jediné čo platí je rozhodnutie muža a ženy sa takto nesprávať., osobné svedomie a určitá morálka. Ja som si predsavzala že svojho muža podvádzať nebudem , je to moje rozhodnutie . Každý musí niesť zodpovednosť sám za seba.
@jeannna asi tak. Ja si tiez myslim, ze niektory to vyslovene robia, ze sa maju asi az moc dobre, nudia sa alebo proste to maju ako sport. Nam zenam je asi zatazko predstavit si, ze ide naozaj len o sex a chlapi v tom nic hlbsie nevidia😕.
@maminuska 👍🏻👍🏻👍🏻

@darusenka123 slusny zenaty muz sa nezapletie s milenkou - obojstranne.