Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@maminuska tak dnešní mladí ľudia si zvykli pestovať svoju individualitu oveľa viac ako napr. generácia dozadu... majú kopu príležitostí, kopu lákadiel, kopu vzorov, nechce sa im toho všetkého vzdávať a pustiť sa do tvrdej driny menom rodina: hypotéka, deti, partnerstvo... niekedy sa fakt zamýšľam ako tento svet skončí....
No kam to speje? K nicomu dobremu...mne sa uz otvara nozik vo vrecku ked namiesto klasickeho zoznamovania padaju otazky typu: a kde byvas, sama byvas, a v dome ci bytovke, a mas dobru pracu??? To kur...va kde sme? Toto sa kedysi zeny pytali a nie chlapy....nakoniec to z neho vylezie ze je to chlap co ho zena kopla do riti a potrebuje niekde sa proste ubytovat. Ja som jedneho uz na randevu odrovnala, ked som zapotila korunovane, ze ziadne spolocne ucty...to som uz fakt videla z toho chlapa nic, este z neho vyliezlo ze este ani rozvedeny nie je, aaaaaale ked manzelka je tak strasna...no aspon ze priznal farbu...no tak somm to uhrala tak, ze som skoncila ak hysterka a lezba 😀 😀 😀 V tom momente som dakovala Bohu za moju najkamosku ktora to pochopila a improvizovala...des a hruza...
@maminuska Tvoj názor sa mi neskutočne páči a asi to bude aj čistá pravda.
Hneď ma napadlo ako sme mali s mojim krízu aká som bola podľa neho strašná. Keď som vtedy zrazu súhlasila, že sa rozideme lebo si neváži aká som a stále omiela dokola len moje vady ako by žiadne nemal. A nech si nemyslí, že len on je nespokojný.. Zostal prekvapený a hneď sa začal inak správať..
@maminuska Super si to napisala. Konecne prispevok, ktory stoji za to.
Nie je šanca prečítať všetko..
Ale za mňa - alimenty by som riešila určite - na výchove dieťaťa by ste sa mali podieľať obaja, a on aspoň finančne. Takže sa skús s ním dohodnúť, lebo riešiť to súdom je asi to najhoršie riešenie, najlepšie by bolo zachovať rozvahu a riešiť to prakticky medzi 4 očami.
Možno sa dokonca na dieťatko začne tešiť - a bude chcieť aj návštevy, ktovie. Na tvojom mieste by som to len uvítala, aj toto dieťatko si zaslúži svojho otca, nielen jeho manželské deti.
Ani na sekundu necítim opovrhnutie alebo nemám chuť odsudzovať. Mám asi 10 kamošiek/známych/kolegýň, vo veku 30-40 rokov, bez partnera, bez dieťaťa, bez šance niekoho si nájsť. Hľadajú už dlho a nič. Neviem, či je to ešte horšie ako pred 10 rokmi keď som si partnera hľadala ja, ale asi hej, lebo síce niektoré sú skutočne také že už teraz ľutujem ich budúceho, ale väčšina vyzerá dobre, starajú sa o seba, cvičia, postava ako lusk, finančne zabezpečené.. kam sa teda podeli muži?? Zúfalo hľadajú posledných 10 rokov minimálne - a nič!
@argyro muzi su, len ten charakter sa vytraca....a co z takeho chlapa co strieda zeny ako sukne? Alebo taky co aj mne na rande zapotil ze on je expert na urcovanie rozneho druhu alkoholu....dakujem, radsej sama budem 🙂
@lubkavargova1 jj na tvojich príspevkoch som sa dosť pobavila, lebo som mala svojho času rovnaké skúsenosti - prídem na rande, a týpek: mám 30, sš, čiže od 18 pracujem, bývam so sestrou, nemám žiadny byt, auto, nič, lebo čakám, že si hypo vezmem spolu s partnerkou. a ty máš svoj byt? 😠 😀
alebo rozvedení psychopati, ktorí mi na 1.rande ohovárali svoju bývalú 😕 z toho čo rozprávali som ju skôr ľutovala! a vlastne takí tí normálni schopní muži už všetci pod chomutom... no ale určite ich zopár ešte je, no ja keď počujem ako idú po peniazoch a čakajú že žena ich bude div že nie živiť, mama mia, asi som stará konzerva! 😀
Jaj a ešte na jedneho som zabudla, na 2. rande podotykam: "ty žiješ v 1-izbáku? No, ja mam len garzonku. Tak to nič moc, lebo k tebe ani ku mne ked sa prestahujeme nemame dost miesta a predavat byty asi ani jeden z nas nechce, a ja si dalsiu hypoteku nejdem brať. Takže nič z toho." 😝
@argyro vacsinou vsetko schopne je do max 30tky rozchytane zo sobasneho trhu.
dalsi problem je, ze aj ked najdes schopného starsieho chlapa, tak po 35-40tke je uz obvykle tak nauceny na svoj zivot, ze vydrzat s nim je tazke. je nervozny, ked si uvedomi, ze pre vztah by mal veci menit.
su vynimky, ale nie je ich pozehnane.
@moonlight1210 a to platí aj obrátene, šikovne ženy su uz v tom veku rozchytane a to, co zostalo.....ľutujem muža, ktorý by sa rozhodol s nimi žiť... mam pár takých kamosiek, dokonca 1 veľmi blízku, ale ledva som s ňou vydržala tyzden v jej byte, zvyknutá na ten svoj život, všetko uz zaužívané....ze ak si raz nejakého stáleho nájde tak to bude musieť byt veľmi prispôsobivý a submisívny typ, samozrejme o takých ona ani nema záujem ....
@moonlight1210 presne tak
a potom tie este sikovnejsie zeny odgarazuju tie v mladosti sikovne zeny. Proste, istoty nema v tejto dobe nik.
@lubkavargova1 niektorí muži tie otázky o bývaní kladú preto, aby práveže nenarazili na babu, ktorá ich bude chcieť hlavne kvôli tomu bytu
@stardust no hlavne treba definovat sikovny
aj taka zlatokopka ma privlastok sikovna - to este neznamena, ze je fajn, inteligentna, casto krat ani nie pekna (mne sa tie umele zeny nepacia)...
@robin_claire ja neviem...len som bezmyslienkovito prebrala myslienku od sisaka...aj ked neviem, co ma spolocne sikovnost s dohnanim chlapa pred oltar.
@maria1989 mozu ale urcite by muz nemal cakat na to ze sa prizivi nazene, taky muz pre mna nie je muz. Naopak je to uplne v poriadku - muz zabezpecuje byvanie, zena udrziava teplo rodinneho krbu 🙂 Samozrejme nebavime sa o muzovi vo veku 20 rokov. Ale aby jeden chlap zil s rodicmi a cakal ze ho odtial spasi zena - to je svet obrateny naruby. Mam dvoch kamosov, obaja si kupili jeden velky 3-izbak v novostavbe dalsi postavil rovno dom a takto si hladaju zenu.
zeny ci sa vam to paci alebo nie....no mne sa v hlave hned spusti kontrolka ked zacnu tieto otazky padat...na 99% doteraz fuuuurt vyliezlo z dotycneho pana ze je u rodicov, alebo v podnajme alebo vyhodeny od pani manzelky...cele zle 🙄
@vio28 je mi luto ze si vtakejto situacii ale co si cakala vedela si ze je zenaty
@tomasko222 evidentne cakala nieco ale ze uuuuplne ine
Fuj akože nehnevaj sa, ale ty spávaš so ženáčom a nepostaráš sa ani o to málo, aby si nezostala tehotná? Napíš pravdu, chcela si si ho uviazať, dúfala si, že nechá svoju rodinu a ožení sa s tebou! Chudera jeho žena! Ty vypočítavá mrcha. Stavím sa, že si decko necháš a tamten to ututle, doma sa bude tváriť, že sa nič nestalo, na okolí hrať dobrého muža a otecka, budete sa míňať s jeho ženou a deťmi na ulici. Nezabudni sa na ňu usmiať a predstav jej svoje decko na ihrisku. Pokrytecká špina. Je mi na grcanie z takých štetiek ako si ty a takých hajzlov ako ten chlap, ste nechutní.
@marianne1 😀 😀 😀 ono sa oplatí spať aj so ženatým, len treba dopredu poznať jeho finančné pomery a potom nech sa vráti naspäť k manželke, mne by okrem penez 😀 bol uplne nanič. 😅 na šťastnu rodinku nech sa hrá doma 😅 to chce klud a nohy v teple 😀
@katarinapekna Som zvedavá akú by si hrala, keby si ty bola v koži tej podvádzanej manželky. Koho sa snažíš presvedčiť? Fórum, či seba samú? 😉
@marianne1 ja nie som nikoho manželka, logicky má koža žiadnej manželky nezaujíma😀
Držím palce ,vsetko sa obrati na dobre. Nepresla som ničím takým a tiez by som si babetko nechala, maš moju podporu a držím palce nech sa vsetko rýchlo vyriesi. Aj mi čakáme v oktobri bábätko a velmi sa tešíme.Hlavu hore bude fajn uvidiš vio28

@0silvia0 samozrejme že to platí aj naopak . Tuto má susedka dvoch synov, obidvaja tak majú okolo 30 tky a povedala mi že sú znechutení dnešnými mladými ženami. 🙂. Nie sú to žiadny borci , normálni chlapi .
Ja mám skôr skúsenosť s tými chlapmi ... sú fakt extrémy ..muži metroši , to už je u mňa karikatúra muža , nagelovaní , navoňaní pandrláci s nalakovanými nechtami a na druhej strane nabuchaní holohlaví primitívny búchači. Potom tu máš skupinu navonok normálne vyzerajúcich chlapov , ale nezodpovední , nechcú sa viazať a nakoniec máš skupinu normálnych mužov, len tých už začína byť ako šafranu . Normálni chlapi ktorí chcú mať rodinu , ženu , deti.