Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
Podľa mňa si krava...a riadna;)
@janinah 😀😀😀si naivne mila🙂
@miriam11 na to by som najskôr musela chcieť s niekým byt, aby som sa chcela zamýšľať nad podobnými kožami a možnými scenarmi😀 ďakujem,neprosim, na to som príliš lenivá😀 kde sa vidím o iks rokov? Pekná otázkaB-) pri plnom zdravi bezpredmetné, v opačnom prípade v domove dochodcov. Normalka si čakala niečo sokantnejsie? 😀😀
@mircalla načo to citas?😀😀😀 ty trol😀😀😀
@katarinapekna necitam, ja ta uz preskakujem, citala som prispevky o tebe, nie od tebe
Uz sa biju????? 😀
@lubkavargova1 Hej, hej, uz sa biju, prisli sme vcas. Pripomina mi to tu diskusiu z temy "Zivot na krizovatke", takto presne to zacalo aj tam. No a potom sme si zasli "na kavu a na kremesik" a bol kud. Never ending story tato tema.
@trdelnik234 idem postavit na kavej? 😀
ktorá z vás, čo ste tu prispela, ste dieťaťom dvojice slobodná/rozvedená - ženatý??? ak je tu niektorá taká, súdili ste/ by ste svojich rodičov???
zakladateľke témy - žiaľ pomôcť Ti neviem, prajem však veľa šťastia v živote
@lubkavargova1 Jasne, ale dnes to bude bez kremesika. Poprosim presso bez mlieka. Pekny vikend vsetkym babam na MK, lebo nic ma uz k tejto teme nenapada a nepatri sa off topic prispevky sem davat.
Na interupciu nechod, nech Ti pomoze nejako financne on.
ano - on ma maslo na hlave - akurat ze ona musi niest nasledky .... vio si slobodna, rozhodni sa ako to citis a zvaz si starostlivo, ake mas moznosti - nikto nema pravo Ta odsudzovat, nech sa uz rozhodnes akokolvek .... Sama musis zvazit, ci to zvladnes a s nejakou pomocu nepocitaj, to Ti je uz dufam jasne ....
@zivotnakrizovatke predpokladam ze tvoja reakcia je podmienena vlastnou skusenostou...
@lubkavargova1 Káva? ??? Dobre počujem??? Idem kúpiť krémeš??? 😀
@natalym oooooook...len mi povedzte potom kolko fidzi nachystat a ci neska abo turek 😀 😀
@tomasko222 preco by nemohla pocitat s pomocou?
ahoj
ak mozem svoj nazor...
uz si sa rozhodla nechat si babo, tzn jemu vznikne zo zakona povinnost platit na dieta.
Toto ti uz nikto nevezme, bude proste platit!
A nemusia ta zaujimat keci inych. Tvojou povinnostou je riesit toto cez sud.
Drzim palce, nebude to lahke.
M
Žienky a páni, už ju nechajte, prosím 🙂
ach jaj....v dnesnej dobe existuje antikoncepcia , ci to k vam este nedorazilo ???? A co si cakala ??? Chcela si rozbit fungujucu rodinu ??? Chlapy su taky, ked maju prilezitost maju s kym a kde tak nikto nepovie nie.
@marianne1 u nas doma🙂...nie...mna taka karma nedobehne🙂 ja nemam potrebu nikoho odsudzovat, ked urobil v zivote chybu, to sa stava a tomu cloveku to nepomoze. to sa vravi, ze co sa nas velmi dotkne, to davame nejakym sposobom von zo seba a hadzeme na druhych, lebo to nemame v sebe poriesene. preto som reagovala na ten tvoj koment.

@katarinapekna asi za veľa nestojíš,ked ťa nik o ruku nepožiadal...a prskaj,prskaj ,reaguj.....neuverím ti ani slovo,chudera 😉