icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

janinah
19. mar 2016

@katarinapekna asi za veľa nestojíš,ked ťa nik o ruku nepožiadal...a prskaj,prskaj ,reaguj.....neuverím ti ani slovo,chudera 😉

lencheeska
19. mar 2016

Podľa mňa si krava...a riadna;)

katarinapekna
19. mar 2016

@janinah 😀😀😀si naivne mila🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
marianne1
19. mar 2016

@santeema Platí u vás doma? 😉

marianne1
19. mar 2016

@miriam11
@janinah Baby a prečo na ňu vôbec reagujete? Veď to si okate niekto robí srandu. Tak ako pár ostatných provokačných príspevkov, ktoré nemajú čo dodať k téme, iba sa snažia vyvolať konflikt. Zakomplexované žienky domáce 😉

mircalla
19. mar 2016

@marianne1 jej prispevky su v kazdej teme jak cez kopirak a figuruje v nich slovo naivna v roznych slovnych spojeniach...nemyslim, ze ju tu vobec niekto berie vazne. podla mna je to troll, ide jej o vyvolavanie konflikov

katarinapekna
19. mar 2016

@miriam11 na to by som najskôr musela chcieť s niekým byt, aby som sa chcela zamýšľať nad podobnými kožami a možnými scenarmi😀 ďakujem,neprosim, na to som príliš lenivá😀 kde sa vidím o iks rokov? Pekná otázkaB-) pri plnom zdravi bezpredmetné, v opačnom prípade v domove dochodcov. Normalka si čakala niečo sokantnejsie? 😀😀

marianne1
19. mar 2016

@mircalla Hej, iba provokácia, niekto sa proste nudí no, všelijakí sme 😀

katarinapekna
19. mar 2016

@mircalla načo to citas?😀😀😀 ty trol😀😀😀

mircalla
19. mar 2016

@katarinapekna necitam, ja ta uz preskakujem, citala som prispevky o tebe, nie od tebe

lubkavargova1
19. mar 2016

Uz sa biju????? 😀

trdelnik234
19. mar 2016

@lubkavargova1 Hej, hej, uz sa biju, prisli sme vcas. Pripomina mi to tu diskusiu z temy "Zivot na krizovatke", takto presne to zacalo aj tam. No a potom sme si zasli "na kavu a na kremesik" a bol kud. Never ending story tato tema.

lubkavargova1
19. mar 2016

@trdelnik234 idem postavit na kavej? 😀

nina_ba
19. mar 2016

ktorá z vás, čo ste tu prispela, ste dieťaťom dvojice slobodná/rozvedená - ženatý??? ak je tu niektorá taká, súdili ste/ by ste svojich rodičov???
zakladateľke témy - žiaľ pomôcť Ti neviem, prajem však veľa šťastia v živote

trdelnik234
19. mar 2016

@lubkavargova1 Jasne, ale dnes to bude bez kremesika. Poprosim presso bez mlieka. Pekny vikend vsetkym babam na MK, lebo nic ma uz k tejto teme nenapada a nepatri sa off topic prispevky sem davat.

nasta55
21. mar 2016

Na interupciu nechod, nech Ti pomoze nejako financne on.

nasta55
21. mar 2016

@minnie55 Neprehanaj, ona bola slobodna a on zenaty on si nemal zacinat.

tomasko222
21. mar 2016

ano - on ma maslo na hlave - akurat ze ona musi niest nasledky .... vio si slobodna, rozhodni sa ako to citis a zvaz si starostlivo, ake mas moznosti - nikto nema pravo Ta odsudzovat, nech sa uz rozhodnes akokolvek .... Sama musis zvazit, ci to zvladnes a s nejakou pomocu nepocitaj, to Ti je uz dufam jasne ....

mia78111
25. mar 2016

@zivotnakrizovatke predpokladam ze tvoja reakcia je podmienena vlastnou skusenostou...

natalym
25. mar 2016

@lubkavargova1 Káva? ??? Dobre počujem??? Idem kúpiť krémeš??? 😀

lubkavargova1
25. mar 2016

@natalym oooooook...len mi povedzte potom kolko fidzi nachystat a ci neska abo turek 😀 😀

zexi
25. mar 2016

@tomasko222 preco by nemohla pocitat s pomocou?

lea43
30. mar 2016

@vio28 ahoj,tak,stalo sa to co sa stalo,bejby si urcite nechaj!rodina ti bude nablizku ked sa male uz narodi..neboj,viem to 🙂 dieta vzdy spaja...🙂 a co sa tyka toho pnaka s ktorym budes mat bejby,tak ja by som mu oznamila ze bude platit! 🙂 drzim palce,vela stastia,zdravia..🙂

guinevre
30. mar 2016

@lea43 Haha, a zase dokola, on PNAK, bude platit ha-ha, a ona chuda tr*kala so zenatym ktoremu rozvod nebol ani na konci rozumu, pre nu nejake specialne oslovenie nemas 😀 Zeny...

martinsv
30. mar 2016

ahoj
ak mozem svoj nazor...
uz si sa rozhodla nechat si babo, tzn jemu vznikne zo zakona povinnost platit na dieta.
Toto ti uz nikto nevezme, bude proste platit!
A nemusia ta zaujimat keci inych. Tvojou povinnostou je riesit toto cez sud.
Drzim palce, nebude to lahke.

M

lukubina
30. mar 2016

Žienky a páni, už ju nechajte, prosím 🙂

vbu
3. apr 2016

ach jaj....v dnesnej dobe existuje antikoncepcia , ci to k vam este nedorazilo ???? A co si cakala ??? Chcela si rozbit fungujucu rodinu ??? Chlapy su taky, ked maju prilezitost maju s kym a kde tak nikto nepovie nie.

santeema
3. apr 2016

@marianne1 u nas doma🙂...nie...mna taka karma nedobehne🙂 ja nemam potrebu nikoho odsudzovat, ked urobil v zivote chybu, to sa stava a tomu cloveku to nepomoze. to sa vravi, ze co sa nas velmi dotkne, to davame nejakym sposobom von zo seba a hadzeme na druhych, lebo to nemame v sebe poriesene. preto som reagovala na ten tvoj koment.

marianne1
4. apr 2016

@santeema Tak potom neodsudme ani vrahov, ani tych, co znasilnili, vsak im to nepomoze... a ked ich budem odsudzovat, asi som sama vrah a znasilnovac? ach jaj 🙂