Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
Ako si sa rozhodla, dusinka?
Precitaj si osud bluevelvet918. Mala podobny problem a vsetko dobre skoncilo..... Hm?
Drz sa a daj nam vediet ako sa mas, ci mozme pomoct...hm?
Áno, prešla som si niečím podobným a budem rada ak aj v tvojom prípade všetko dobre dopadne. Teraz mám krásneho zdravého synčeka, úžasného starostlivého priateľa a plánujeme spolu celý život. Dokonca o pár rokov aj druhé dieťatko 🙂
Len by som chcela dodať - zostala som tehotná s priateľom s ktorým sme mali štvorročný vzťah. Nie som ženatým mužom. Bola by som nerada ak by prišlo k nedorozumeniu. Najmä ak by to čítali moji známi 🙂
@bluevelvet918 dobre že si to ujasnila a napísala to🙂

@vbu to mas teda riadnu istotu v tom tvojom.