Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@vio28 Pokial uz nemienis reagovat a poskytnut dalsie informacie, tak si mala zalozit skor diskusiu. Ako uz byva zvykom, pri tychto temach sa vytvoria dva tabory ZA a PROTI interupcii a dopadne to tak, ze sa pohadaju medzi sebou.
Ak este mienis reagovat, tak blizsie popis svoju situaciu:
1/ Je otec dietata uz oboznameny?
2/ Budes od neho ziadat vyzivne?
3/ Kto presne je tvoja rodina, zijes s nimi pod jednou strechou?
4/ Uz si rodinu poziadala o podporu a bolo ti razne povedane NIE?
5/ Tvoja financna situacia, mas nejake uspory?
@vio28 dieta mozes donosit a dat na adopciu. Biele dieta zdravej zeny ktora nie je narkomanka pojde okamzite do rodiny, na take sa caka v poradovniku roky. Bude sa mat od prveho dna dobre, bude mat milujucu rodinu, ktora ma prenho dobre podmienky. A tebe sa situacia nezhorsi, budete moct zit tak ako doteraz. S dobrym pocitom, ze si situaciu vyriesila tak, aby sa vsetci zucastneni mali najlepsie ako sa da 🙂 Ak by si potrebovala pomoc ohladne adopcie, utajenych porodov, potrebovala by si sa ku koncu tehotenstva ubytovat niekde inde, aby sa o tvojom tehu dozvedelo minimum ludi z okolia, tak sa obrat na poradnu Alexis.
@mircalla nenechaju ide len o to co som napisala...ze proste jej spravanie nebola podla rodiny ok, tak ju trestaju..je jeden program tehotne v 16 na mtv..rada to pozeram a tam to je presne o tom istom...kym sa dieta nenarodi rodina niekedy robi peklo a duslo, lebo ich tresta za to co porobili, inak to precitit a povzniest sa nad to nevedia...
@vio28 po prve on tu rodinu uz davno nema pokope ked (prepac za vyraz) nanuchal inu zensku. Ja by som si dieta nechala ak ho teda chces a financie a ostatne by som ho dala na sud ak by mi nechcel pomoct tym padom sa to dozvie aj manzelka.a lepsie by bolo kebyze chuda manzelka co to ma doma za chrapuna .. Ked si ho das zobrat mozno budes mat vycitky do konca zivota mozno prides a super cloviecika.si mlada zena a aj s dvoma detmi si kludne mozes este najst lasku...
@macamac dakujem velmi pekne🙂
skor som myslela ze sa zeny do mna pustia😀
ved prave, mali by sme ju hlavne podporit, teraz nou zmietaju hormony, kadejake myslienky atd.
ale predsa to malicke za to nemoze, ja nie som absolutny odporca interupcii, napriklad chapem zeny co to podstupia kvoli zdravotnym komplikaciam u dietatka alebo u mamičky, ale v takomto pripade......radsej by som volila popasovat sa s osudom a tesit sa na babatko, aj ked to bude ťažke....ale čo je dnes lahke vsak?🙂
@vio28 adopcia je uzasne riesenie s absolutne nezistne, najkrasi dar, ale ja osobne by som to nedokazala. Po tych 9 mesiacoch uz si s dietatkom zzita a vzdat sa ho... Klobuk dole, ja by som sa scvokla. Mas aj synceka, uz je dost stary aby si dobre uvedomil, ze si tehotna...a vyparit sa niekde na 4 mesiace to je si myslim nerealne pre mamu a zamestnanca. Nanestastie je to tak, ze za adopciu by ta ludia ohovarali ovela viac nez za babo zenateho muza
Nechápem,ako môžeš sulozit s milencom bez antikoncepcie. To platí pre vsetky tebe podobné, fakt nechápem. Veď si dá tak krásne užívať bezpečne,načo toto????????
@katarinapekna ejha ! To mozes brat barsjaky sajrajt hormonalny a aj napriek tomu otehotniet ...
Dakujem pekne za každý jeden príspevok aj za tie negatívne , chápem aj to, samozrejme nie som nato hrdá. Niektoré ste ma neskutočne podporili svojimi slovami , presne to som potrebovala. Rozhodla som sa nechať si dietatko, nech to bude akokoľvek ťažké. Ešte raz dakujem
@vio28 hlavne klud lebo to miminko preziva to co mamina.preboha svet sa nezruti...poznam babu s podobnym pribehom s teraz ma milujuceho muza a cakaju babatko tretie je spolocne a chcel ju aj s dvoma detmi to je predsa jedno ked ta lubi kolko mas deti si mlada baba .. Tes sa na mimino hlavne koncentruj sa na to aby si mala klud a pokoj aby si bola zdrava na toho debila skus nemyslet peniazky od neho ale ziadaj (to nie je pre teba ale pre to male to mu patri)... Mozno raz ho to bude sraca mrzet.. Je mi luto jeho zeny. Tes sa so synom na novy prirastok do rodiny ser na to kto co povie je to tvoj zivot aj ked je aky je. Po porode sa daj dokopy a najdes si lasku neboj :-*
@vio28 držím palce! Sama si si dieťa nespravila! Som nevedela, ze je tolko svatic medzi ženami. Mám kamarátku narodenu z takého "vztahu". Je tým dosť poznačená. Doteraz o tom nehovorí, a to sa poznáme už 15 rokov. Čiže z blízkeho okruhu kamarátok vieme všetko okrem témy otec. Ináč je to perfektný múdry človek. A som šťastná, že si ju jej mama nechala.
@katarinapekna asi si nezažila sex bezhlavy kedy ochranu neriesis (teraz nemyslím sex na jednu noc)
@vio28 no ak to dokazes, daj ho hned po narodeni na adopciu. Vybav si utajeny porod. Nepoznam tvoju rodinu ci blizkych ale nerataj s tym ze ti pomozu...
Ved pise ze si babo necha!!! Kokos zenske vy ste ale podpora ziadna empatia a pochopenie sa vam cudujem ! Fakt ...
@sashulla tak ked vedela, ze ine ako kefovačku od neho čakat nemoze- na čom boli ,,dohodnutí,, tak tu ochranu mala riešiť. Lebo nasledky bude znašať len ona. A ked sa aj ,,utrhne,, tak snad su tbl. PO...ked vedela, ze sa do nej spravil alebo ochrana zlyhala.
Želám ti veľa síl, aby si to zvládla. Ak budeš potrebovať akúkoľvek pomoc, akúkoľvek, napíš mi. Rozhodla si sa super, bude to ťažké, ale naozaj ak čokoľvek budeš potrebovať, ozvi sa <3
Vy tu pisete a adopcii interupcii to ako by ste boli z ladu to babo nie je ziadny kus tovaru co das niekomu.si myslim ze chcela podporu a na adopciu interupcou ci podobne odsudzujuce nazory necakala.. Sudit je lahke a stat sa to moze barskomu aj tym co sa tvarite ako zodpovedne svatice ...
@sardinka335 on mal riesit ochranu spermie ma on a nie ona 😀
@bjeremiasova ved to
Dnes je ale doba...interupcia hlava/nehlava...
Ako zuby trhat...
Velmi smutna doba nastala...velmi...
A nasledky bude mat aj on ....
@macamac no vsak ... Mne sa zda jak tu kukam normalne nechapem.co su to za zeny bez akehokolvek citu ..
@bjeremiasova boooože ty si truba! a ona vajičko nema? on sa išiel len ,,vysemenit,, a nič ine - išlo len o sex. Prave preto ona mala mat viac rozumu, zial stalo sa.
Ja teda nie som nejaky propagator interupcii, ale na druhej strane ma vzdy pobavia reči typu - nechaj si dieťa však nejako to zvladneš...jedina @lukubina jej ponuka konkretnu pomoc a to je to čo dotyčna potrebuje a nie len a len drísty o tom ako to zvladne.
@bjeremiasova Keby sa každá žena spoliehala na chlapovu "ochranu" , tak tehotné by boli všetky ženské pod Slnkom .....
@bjeremiasova jaj len poznas rozdiel ktora nevera je horsia ci zenska alebo muzska? Zenska, pretoze muz sa len vystrieka niekde mimo domu, ale zena to donesie domov. 😃
A ako pise sardinka335 tak aj s nasledkami. Muza to nakoniec bude stat "len" tych par eur mesacne...ak vobec.
@sardinka335 v tychto sex.vztahoch su chlapi hajzli....povedia narovinu ze gumu nepouzivaju a uz je to na zene...ak da tak ok ak nie idu dalej za inymi.castokrat tym chlapom ani na vzhlade zeny az tak nezalezi...a niekedy fakt zene ani nepovedia ze im uslo....to sme minule riesili s kamoskami co su slobodne a vyznavaju tieto vztahy...cudna doba je nejako...zeny si takto naucili chlapov...myslimtym zeny ktore hladaju len sex

@gabyvt ono je to take ze clovek nevie ako by sa ozaj zachoval keby k tomu prislo. Vzdy kazdy povie ze keby sa to stalo mne tak by som robil toto a hento ale ked k tomu ozaj pride je to uuuuuplne inak.