Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@sardinka335 Ja som slobodna matka s 1 rocnym dietatom v prenajatom byte, na ktory si ako aj na vsetko ostatne zarobim sama a ano v teple...
Nemyslim, ze krizak je super 😖
@trdelnik234 sa ti nechce citat 5stran co? Ani mne..ale tusim vie a posiela ju na potrat. Baby vselico radia, ja by som si pre zaciatok tie prachy na potrat urcite vypytala a ked teda nan nechce ist,tak by som odlozila. Ujco by bol prekvapeny ked ju zbada s bruchom 😃
@bluka2 však hovorím, ze si to predstavuješ ako hurvinek valku...v uvode piše, ze citujem : Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom ....
@sardinka335 Tak v tom sa s tebou zhodnem. Ak ona hovori "Bývať NEBUDEME mať kde ak si nenechám vziať, financie NEBUDU na dve deti" tak to je zle, ak dopredu vie. Ale ak sa rozhodne zabojovat, zvladnut sa to da, podla moznosti bez velkej ujmy dietatu I. Ona potom este pridala prispevok, ze si dieta necha, tak asi zmenila nazor na tento tvoj citat
@bluka ano slobodna matka s 1 ročným dieťaťom ma prenajaty byt v centre BA...resp. v starom meste...tak bud ti k tomu niekto pomohl, priapdne nemaš horibilny najom, alebo mas super platenu pracu alebo .....to nam neprezradiš. Bezna slobodna mamička neviem či na to ma.
@sardinka335 Ano, ja si to predstavujem tak, ze ked sa chce, tak sa da. Zas take nemozne si zarobit par stovak eur na ubytovanie a zakladne potreby na zaciatok to nie je.... Ked si clovek povie, ze sa to neda, tak urcite sa to neda.
@sardinka335 Kludne prezradim, nie som v BA-Stare mesto (sorry, je to stare) a ano, mam pomerne dobru pracu. Ale dalo by sa aj s horsou. Ziadna dopomoc ani ziadne tajnosti
@vio28 Si jedna totálne nezodpovedná ženská. A kľudne sa aj uraz ale hlavne sa nehraj na prekvapenú, že ti to niekto naostro napísal. Radšej sa nad tým zamysli! Riskovala si šťastie toľkých ľudí len pre mokro v nohavičkách. Svoje, tvojho syna, milencove, nebudem písať že aj milencovej ženy a detí, lebo ich šťastie riskoval iba on sám. V tom pravdepodobne prsty nemáš. Keby si mu nedala ty tak si asi nájde inú bokovku. A samozrejme si riskovala aj šťastie možného nechceného produktu vášho sexu, lebo jediná 100% istota nemať dieťa je nesexovať. Takže ak by si bola aspoň trochu zodpovedná, tak by si počítala aj s takouto možnosťou, ak si viedla aktívny sexuálny život. Čo ti teraz poradiť keď je mlieko už rozliate? Škoda, že si nepísala o radu predtým. Myslím že by ti baby poradili aby si ženáča nechala na pokoji a hľadala si vhodnejšieho partnera na sex. Tu ti nikto neporadí či si máš dieťa nechať alebo nie. To je tak dôležitá vec, že nech by aj sám pán boh ti povedal čo by si mala urobiť rozhodnutie je len na tebe. Ja len dúfam že si sa poučila.
@bluka2 Čítam to tu denno-denne....som zúfalá, čo mám robiť.....máme tri deti a štvrté na ceste, manžel ma opustil....ďalšia: mám depresie, som v piatom mesiaci a priateľ ma opustil......a prepáčte mi dámy , že s vami nesúhlasím, ale neľutujem také ženy, čo chrápu so ženatým mužom.....vám by sa páčilo, ak by dotyčný chlap bol ten váš ??? A ešte k tomu sa ani nechráni? To je taká blbá, alebo si myslela, že pricvála na bielom koni a budú žiť šťastne až do smrti?
ja by som si to dieta nechala
@petra7777 ja suhlasim s tebou..ja som napr. uz dlhsie uvazovala nad tym, ze tu ked sa povie ze dieta ide vsetko bokom a problem sa zacne zlahcovat...nik nemysli na to, ze keby to bol ich manzel ci pripad z ich okolia vraveli by inak..ja s vami co ste vyjadrili aj iny nazor suhlasim..za to, ze je dieta na ceste netreba zlahcovat povodny problem...ved aj jeho, zena nebude v lahkej situacii aj oni maju urcite dieta atd..prosto ja si myslim, ze je ublizene ovela viac ostatnym vratane jej syna...a o tom vsetko rozhadla aj zakladatelka temy..
@ruthike zivotnakrizovatke Ja to prezivam z druhej strany len. Som manželka, ktorú muž podvádza a to som tehotná a máme 2 malé deti. Veľmi malé deti... A majú už teraz zničený život, pre takéto flandry. Čo ju mám lutovat? Ved sama chcela rozbiť rodinu a teraz hľadá sucit?
z tohto prispevku vyplyva, ze kladie vinu milenkam. Jej chlap jej znicil zivot.
Tak podla mna ked jedna 28rocna, predpokladam dospela zena, kedze ma 8 rocneho syna, si hlada muza "len na sex" a nevadi jej, ze ma rodinu. Tak takato zena si to dieta ani nezasluzi. Ona mala hlavne hladat muza, s ktorym bude mat aj vztah, prip.dalsie dieta a vytvoria rodinu uz pre toho 8rocneho chalana,ktory potrebuje muzsky vzor ako sol. Dost sebecky pristup od nej voci vsetkym tym detom, ci uz narodenym,alebo nenarodenym.
A ked uz narieka ako by nezvladla interupciu, nech da tomu dietatu aspon rodinu formou adopcie. Ale podla niekoho to je hanba chodit s bruchom a povedat okoliu,ze nemam na to prostriedky vychovavat dve deti sama, tak ho dam na adopciu!
Ale vtedy by konecne nieco dokazala, nielen sa lutovat a cakat ze jej niekto pomoze.
@zivotnakrizovatke ženy všetko sa dá keď sú deti zdravé. my máme jedno postihnuté to sú ešte len trápenia. ale pri zdraví akosi všetko ide ľahšie.
Určite si časom nájdeš niekoho kto si ťa bude vážiť a mať rád...
@stardust 28rocna so skolakom a predpokladajme, ze chodi do prace si nenajde muza na vztah?? To by musela byt extra spata alebo blba. A na sex uz ano?
Teda ja nie som ziadna miss a deti mam dve 40tku na krku a keby som nemala doma svojho chlap, tak ma na ruke hned troch slobodnych junakov co by ma brali.
@stardust mas dost divne nazory na zivot, asi take ako zakladatelka.
Ty mas tri deti, predpokladam, ze zijete bez muza a ty ked si hladas chlapa, hned mu povies ze to bude len na sex lebo mas deti?
Teraz sa este rozvadzat neplanujem,ale ak to raz urobim, znovu budem hladat chlapa aj na vztah, nielen na sex ☺
@99zuzula s tou adopciou to nie je ani tak o hanbe. Neviem kolke z nas by dokazali vynosit dieta a v nemocnici sa ho vzdat. Isty cas som pozerala reality show presne na tuto temu, tehotne zeny - studentky, slobodne matky ci vdovy s viacerymi detmi a ine zeny v roznych zivotnych situaciach - vsetky tam rozpravali svoje pribehy, niektore si vybrali rodicov pre dieta a chceli ostat v zivote dietata, niektore si zvolili uplnu anonymitu - do tak jedneho pribehu som si isla oci vyplakat a to sa mo to netykalo. Ja by som to nedokazala a dovolim si povedat, ze ani pre dobro dietata.
Odsudzujete ju a nie je skôr vinný ten chmuľo, čo si rozvracal rodinu?? Nie on sa mal pozrieť aha, podvádzam ženu, deti, to asi nebude "košér"...
Otecko, či chce, či nie, na dieťa bude musieť platiť a bohužiaľ, buď dobrovoľne alebo súdne (ak nebudeš taká hlúpa a nevykašleš sa na výživné) a nakoniec tak či tak bude musieť priznať farbu...
Malo vám byť jasné, že dlhodobá nevera, nie je bez následkov. A váš následok sa čochvíľa narodí, ak sa ovšem nerozhodneš inak.

Dam ti len jednu radu. Vykasli sa na neho. Sam ti povedal, ze chce udrzat rodinu pokope. Pokial sa rozhodnes pre dieta, neudaj ho za otca. Radsej nech nan nema pravo ako sa cely zivot natahovat o peniaze s niekym takym. Vyzivne ti bude platit stat z priemerneho zarobku. Drzim palce.