Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@vio28 Nie je to jednoducha situacia, ale z toho, co pises, je jasne, ze dietatko chces, resp. neuniesla by si pocity po tom, ak by si si ho dala vziat. Trapia ta financie, logicke a rozumne - mlady pan zenac bol pri tom, ked sa dieta robilo, takze ci si medzicasom planuje utuzit svoju rodinu alebo nie, mozes mat srdecne niekde, pretoze bude prispievat na dieta. Pokial nie dobrovolne, tak jednoducho cez sud. Rodina a znami sa casom vykrystalizuju, nakoniec aspon zistis, ktori su ti naj a s nimi si dalej budes priatelstvo pestovat.
@sardinka335 je to dost trapne co si napisala..i ked som ta poprosila aby si nepisala .. inde sa vyventyluj 🙂 ty netusis cim som si presla a prave preto to pisem ... ale to je fuk nejde tu o latrinu :D ... no nema zmysel pisat resp. odpisovat dalej a dalej osobam ako ty ... nic v zlom ale ja len cumim na monitor 🙂
@ruthike pochopila ste to cele zle ale nevadi ... moja situacia vobec nebola taka ako ste to tu zlachcili ale nevadi ... o to ani nejde nejdem si tu vylievat srdce i ked to tak asi bolo pochopene :D ja som chcela povedat ze ak si clovek presiel niecim tazsim (barscim) v zivote ziska viac empatie a pochopenia ... to je i moj pripad a som na to hrda 🙂 ja tu zenu nepoznam a preto ju ani nesudim ... ako som uz pisala inej nepiste mi prosim lebo to nema zmysel aj tak situ kazdy mele dokola to svoje ... ja sem chodim na bazar a to je prva tema co ma zaujala :D ale podobne flustrovane mamickovske psanicka ( nemyslim konkretne vas)ja som neni kompetentna aby som tak zakerne tu vypisovala kraviny ... no ostanem pri bazary
@stardust @99zuzula Celkom isto budeme mimo témy.
@99zuzula Predstav si, že naozaj je zložité riešiť vzťah, keď si slobodná /rozvedená matka. Vzťah totiž vyžaduje čas a energiu na budovanie. A ver či nie, keď kmitas sama okolo ratolesti, až tak veľa priestoru na toto už nemáš.
Nedokážem pochopiť, prečo sa neustále do tém zapájajú dámy, ktoré absolútne nemajú čo povedať, lebo nemajú jednoducho odzitu skúsenosť. A aby sme sa chápali, ja neobhajujem. Len chápem, aké ťažké je byť celé roky sama. Niečo podobné by som síce neurobila, ale odsudzovať naozaj nemôžem a nebudem.
@klya no ved prave to: byt cele roky sama a potom sa uskromnit len s tym, ze sa so zenacom dohodnem na "iba sexe". A na taketo kamaratske sexovanie netreba cas a energiu? Ja ju tiez nejako neodsudzujem, len asi okolo tej 8rocnej ratolesti moc nekmitala. Ale teda mozno zacne ked bude mat sama uz dve tie ratolesti.
B
@stardust ..prečo by nemala potuchy o zivote? Za to ze neni zatrpknuta, opustena pavučinami zarastena fufňa? Ani narkoman nemusi začať uzivať drogy aby pochopil ze je to svinstvo...
@sardinka335 stastie vie byt poriadne vrtkave 😀 Co je dnes, nemusi byt automaticky aj zajtra😉
@stardust prave preto naš vztah zatil nestoji na ,,šťasti,, ale na rozhodnuti, ze chceme byt spolu a tak sme sa rozhodli a niečo preto robime. Štastie je len prijemny bonus..určite nie karta na ktoru som stavila všetko. Zašibať moze aj jemu a kludne aj mne, nikto nevie ...ale zatial mi to pride velmi nepravdepodobne. Každa vieme čo mame doma. Mnohé davno pradavno videli, ze ten chlap je bulo a nepouzitelny na dhodoby spoločny zivot a skor či neskor ich opusti alebo sa s nim nebude dať existovať a aj napriek tomu s nim tu rodinu zakladali. Neskromne tvrdím, ze to nie je moj priapd.
@bluka2 do pôrodu možno ostáva NECELÝCH 8 mesiacov, ale na prípravy a šetrenie idto nie.
1.ktorá osamelá matka dokáže šetriť?
2.vedela by si žiť s pocitom dve deti od dvoch mužov, s obomi som spávala aj keď si ma nechceli vziať a obaja sa vysrali na svoje deti? ...mám pocit, že by si zarúbala cestu aj pre prípadného partnera či manžela 😔
3.kto by sa postaral o jej dieťa v prípade rizikového tehu či komplikácií
4.kto jej bude pomáhať s druhákom a novorodencom. - nedajbže v prípade komplikácií či chorôb?
5.po prevalení sa nevery - akú situáciu bude mať staršie dieťa?
6.kedy sa zakladateľka bude mať čas vláčiť po súdoch a dokazovať koľko milenke treba penazí aby uživila dve deti? 😐
...ach no, pre mňa tiež nie je interrupcia dobré riešenie, ale bolo by pre mňa "lepším" riešením zabezpečiť už narodené dieťa ako vedome priviesť na svet ďalšie 😔...v zmysle : po interrupcii sa budem träpiť len ja, bez interrupcie sa budeme trápiť minimálne ja, moje dve deti, manželka otca dieťaťa i jeho deti 😔
Ja nevidim tvoju situaciu az tak strasne. Pracuj kym sa da, potom pojdes na marodku. Od pana otca dietata si v case, kedy nebudes moct pracovat, pod vyhrazkou, ze pojdes za jeho zenou a vsetko jej vyklopis, skus opytat nejake peniaze, mozno sa zlakne, ak nie, skus si na tie najtazsie mesiace sporit teraz kym sa da. Po narodeni dietata dostanes od statu porodne a matersku a pridavky a od otecka si vymozes vyzivne. To ti myslim bude na zaciatok stacit a dalej ani nevies ako sa bude tvoj zivot vyvyjat, niekedy ani nedufame, ze nas moze aj stastie postretnut a mozno o dva-tri roky budes uz niekde uplne inde, stastna a hlavne hrda nato, ze si tuto tazku zivotnu situaciu zvladla. Velmi drzim palce.
@sue ci veris, ci nie, nad nami je ktosi, kto sa vzdy postara, ak spravis spravne rozhodnutie. Takymito otazkami, co ak...by som sa vobec nezaoberala. ak by sme vzdy ratali s tym najhorsim scenarom, nikam by sme sa nepohli v zivote. poznam zeny, co uplne same vychovali aj tri-4 deti a zvladli to. Pomoc vzdy pride, vzdy....
@jadelka tak tie zname čo spomínaš s tými 4 detmi sa iste tymito otazkami nezaoberali a preto sa dostali do takej šlamastiky do akej sa dostali - potom pytaju oblečenie, pomoc...a tie deti by som chela vidieť, nehovorim ze trpia a nemaju čo jest, ale na ružiach ustlane nemaju, lebo nudza a nedostatok su ich hlavnými spoločníkmi. Ano, ludia daju a pomozu ale takto zit hlavne z milodarov kto mi čo da pre mna nie je zivot, ktory chcem pre svoje deti. Iste, mozeme sa tým utešovať, ze ved nejako bolo a nejako bude....
Boze ti chlapi su raz sprosti. Ak vie chuj, ze uz nechce deti ziadne, s nikym, tak co si nedaju vajcia podviazat? A mozu trtosit ozaj bez nasledkov
@stardust aha, tak ja nemam potuchy o zivote? A ty mas co? Ake skusenosti? Tri deti a kazde s inym a aj ten treti ta opustil? Ci ako sa podla teba hodnotia zivotne zkusenosti? Poctom deti a poctom ich otcov?
Ja som sa ta pytala ako cely tento zakladatelkin problem suvisi so zakladnymi znalostami biologie. Namiesto odpovede zase citam "mudre reci" o zivote.
@sardinka335 nie, su to uspesne zeny samozivitelky, ja nepisem o sockach
Nezapájam sa do debatných krúžkov na fore,ale nedá mi to a rada by som prispela so svojim názorom.
V prvom rade nikoho neodcudzujem,nemám na to právo súdiť.
V druhom rade naozaj sa človeku môže stať v živote čokoľvek.Aj vzplanutie ženy k ženatému aj ženatý k inej žene.Stáva sa to častejšie než by sme boli schopné si to pripustiť.Počúvala som veľa príbehov mám ten dar pochopiť a vypočuť.Ráno sa zobudíte do bežného rodinne problémového rána ako deti zas pištia,muž sa neusmieva tak ako by sa mal..A večer príde rana z neba ,že už 4 roky má pri krásnej rodinke vzťah a žena o tom ani len netušila..Takže ako napísať,že mne by sa toto nemohlo stať,alebo on by mi to neurobil je naozaj naivné si myslieť.Sme ľudia priťahovaní opačným pohlavím čo svet svetom stojí a je len na nás či ten pud dokážeme ovládať,kedže nie sme zvieratká a mali by sme držať morálnych zásad.Zakladateľke chcem poradiť nech si v kľude sadne sama,bez rušivých elementov,alebo hodinová prechádzka,niekde kde budete len vy a vaše vnútro,počúvať sa,svoje myšlienky,racionálne prehodnotiť svoj život,možnosti.Bez výčitiek,sebaobviňovania,len nájsť riešenie.A hlavne kľud..Držím palce
Tu sa riešilo hlavne dieťatko a nie oklamané manželky ... 😎

Ale je to aj tvoja vina. Už máš dieťa, nie si naivná študentka, mala si sa na to pozrieť reálne. Je kopa slobodných chlapov, čo by na sex išli. Takto si do postele neťaháš iba jeho, ale aj jeho "rodinu"..
Nič nie je bez reakcie