Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@bonaqa2013 ...do postele, na dovolenku, k oltaru....co ja viem kde vsade by ma nezadany chlap zobral. A ako to suvisi s temou? Ja som toto spomenula ako reakciu na to, ze slobodna 28rocna matka skolaka nie je odkazana na sex so zenatym chlapom. Jedine, ze by bola fakt straaaasne skareda a blba.
Ach jo, zasa niekto vytrhava vety z kontextu.
@99zuzula nie nevytrhávam, len reagujem ..... to si píš že by ťa tam nepozval..... s 2 deťmi .... možno si ozaj taká pekná, možno si len myslíš....
28 r. má asi požiadavky o ktorých ty ani nesnívaš..... 😀 😀 😀 A o tých 3 čo by teba brali by si možno ani bicykel neoprela.... Jednoducho si ju zhodila a ponížila....
@bonaqa2013 ja som sa uz 2x postavila z gauča...lebo si asi sedim na kabli....kde koho ponizila?
@stardust No veď "najkrajšia, najžiadanejšia a najmúdrejšia v chotári" a ani fotku pre istotu nemá. 😉 😀
....a tiež som nečítala všetko - ale max.súhlas s @miriam11, som slobodná mám dieťa a nechám sa "nabúchať" ženatým - fakt úžasný nápad - neviem čo žienka čakala - ale asi, že splní tie "medové fúzy" čo jej celý čas popod nos ťahal......NIe, nechcem byť zlá a ani premúdrelá - ale taká je realita - ak si chcem užiť tak sa postarám o to aby som nemusela niesť následky - ako dospelá a inteligentne rozmýšľajúca žena......Môj osobný názor.
@bonaqa2013
@stardust tak vy dve chodte spolu na kavu, alebo rovno do postele. Asi neviete citat, lebo na vasu hlupost to zvalovat nechcem.
Ja som zaklafatelku nikde nezhodila, este som si ju zastavala, ze 28rocna s 8rocnym deckom ma naviac, ako prasit len s nejakym zenacom co ju chce len na sex. No a udivilo ma, ze taka zena nema zaujem o vztah.
Co este vy dve nechapete? Ze aj 40 rocna s dvomi detmi by po rozchode chcela znovu vztah, nie len zenaca na sex? A ked teda LEN sex, tak s gumou aj na hlave!!
Kašlime na to podme k teme...uz sme na 10 strane... 😀 😀 😀 😀 😀
uz tu budeme len ,,verklikat dokola to iste,, ale tak nech je prča...kym pojdem pre decka...
Jaj zenske, povodne som sa nechcela zapajat, ale hasterite sa tu a uplne mimo temu.
@vio28 tebe odkazujem, ze ja za seba by som na interupcia nesla, mam s tym velky problem. Aj sexovat som zacala ako 18rocna s tym, ze ak by sa nieco prihodilo, nech sa rodicia nehanbia a nech ma nenutia ist na interupciu.
Jedno ma v tvojom uvodnom prispevku velmi zarazilo a mrzi ma to. Ty tu pises o probleme- dieta so zenatym a podobne, ale nikde ani naznak toho, ze by si nieco lutovala, alebo urobila inak, ak mas moznost. Proste chces, ziadas len o vyriesenie problemu (tehotenstvo) a ak by s tu naskytla nejaka rada, co ti z tej slamastiky pomoze, tak mam z teba dojem, ze ty aj tvoj zenaty milenec prehrniete list a pokracujete nadalej.... proste nepoucitelna
@bonaqa2013 @99zuzula nikoho neurazala ani nezhadzovala. Som si ista, ze ak by ktorakolvek z vas napisala na net, ze ma zaujem o nezavazny sex a navysse zadarmo, tak je z coho vyberat aj zo slodobnych. Ja osobne by som nejake extra kriteria na tuto sluzbu nemala, ak by bol cistotny, udrziavany a nehnusil by sami vzhladovo, tak nemusi byt hned Alan Delon.
@stardust snazis sa tu posobit ako prudko osvietena a tazko "nad vecou", ktora dost arognatnym sposobom argumentuje (nie zrovna vecne) ostatnym mamickam. Ty mas ine skusenoti, kazda mame ine. Prosim ta, nechaj nas "hlupane" v tom, ze nie vsetci muzi su rovnaki, ja chcem aj nadalej verit, ze moj muz nepokecuje a ak bude mat s mnou problem, ze mi to vyklopi a nepojde hned ten svoj kusok ocikanej salamy ohrievat do inej rury.
Mier s vami
B
Budem dost uprimny. Vedela si ze spis so zenatym muzom, chcela si len sex a ked sa teraz stane nehoda nevies co dalej.
Mu povedz nech ti da peniaze na potrat a si vybavena. Je to najferovejsie riesenie, teda aspon najferovejsie k jeho zene a detom, ked uz ty nevies ze sa so zenatymi spat nema a on ho nevie udrzat v gatiach.
Ak ostanes sama s dietatom a on a jeho rodina budu chciet, mozes dostat 30 eur vyzivne a budes vybavena, alebo znicis jeho rodinu (zase nemyslim jeho), len koli vasmu nezavaznemu sexu.
Stojí to za to?
veru si dost uprimny, ale tak mas pravdu
Preco su zeny dobrovolne matrace pre bezcharakternych chlapov, bez toho aby ti chlapi museli do vztahu nieco vlozit? Lebo presne toto su vsetky milenky zenatych, ktorym zalezi na ich manzelkach a detickach a je im uplne jedno, ze ich zena podstupuje takuto potupu a aj riziko chorob kvoli milenke. A rozumiem situacii, ked su ludia zadani a zamiluju sa...ludia mozu byt aj slabi, v krize atd..Toto nie je ten pripad. @vio28 vedela si a sama si si vybrala takto fungovat. Vobec ti nezavidim. A v kazdom pripade toto niekto odnesie. Bud to dieta, ktore sa na svet nepytalo a je teraz zatazou, bud ty, alebo tvoj milenec aj s rodinou. Ani neviem co cakas, aku radu. V tejto situacii mi je ale luto len toho dietatka. Vztah si nechcela a teraz sa zamyslas nad ukoncenim zivota. Je mi trochu smutno ze si ludia vyrabaju zbytocne taketo velke problemy (tym nemyslim dieta, ale celu tuto situaciu)
@magmolatus akoze nerozumiem? Ked on a jeho rodina budu chciet, tak ona dostane nejake vyzivne? Som si az do teraz myslela, ze kazdy otec je povinny platit na svoje dieta a nie ze len ked chce...a za dalsie, preco by ona mala mysliet na jeho rodinu, ked on sam si na svoju rodinu nemysli. Preco by sa to malo zatutlat? Aby si zrebcek dalej chodit vytriasat jariabka kade tade a ohrozoval svoju zenu pohlavnymi chorobami? Nie , nie. Nech len pekne ona s tym vyrukuje pred jeho manzelkou a nech sa pekne vsetci dohodnu, co teraz.Nie je to len jej problem, je to aj ich problem..jeho teda minimalne.
@jadelka tak tak !
@jadelka kedysi som sa na to pozerala rovnako. Potom sa ukazkove manzelstvo dobrych rodinnych znamych rozpadlo pre
jeho opakovanu neveru. Milenka jej zavolala. Tiez mali tri deti. On sa rozvadzat nechcel, ale ona ano. Skoncilo to tak, ze mali striedavu starostlivost, on sa zatal a nedovolil jej vidat deti, ked ich mal on - napriek tomu, ze bol v robote a oni s aupairkou. Tym padom nemal ani vyzivovaciu povinnost voci nej - sli predavat dom, ktory prave dostavali. Deti boli uplne mimo, najmladsi sa zacal pomocovat - najstarsia si objedala prsty do krvi. Zrutil sa jej svet, prasklo jej v gebuli a ona - zdravotna sestra - zabila sa velmi precizne... Poviem ti dodnes sa z toho nik nespamatal. Je to extrem, nestava sa to, ale ja neviem...
@ruthike co je toto za priklad pre Boha? Zenaty muz si najde milenku, splodi s nou dieta a ta milenka ma ist na potrat, alebo na seba vziat zodpovednost za vsetko a byt ticho len preto, aby nahodou sa v rodine jej milenca neprevalila nevera a aby sa neublizilo milencovej manzelke a detom a hlavne teda milencovi....:D ty by si bola idealna milenka, fakt..
@ruthike ja si myslim, ze v tvojom pripade nebola na vine milenka, ktora vyklopila vsetko manzelke, ale prave manzel, ktory dopustil to, co sa stalo. Moj nazor, zenaty muz ma vacsiu zodpovednost za mimomanzelsky pomer, ako jeho slobodna milenka. Ona je slobodna, nema zavazky, to on ma mysliet na svoje zavazky predovsetkym.
Inak za totálnu nezodpovednosť u zakladateľky považujem aj samotný fakt, že dohodnúť sa so ženatým chlapom na nezáväznom sexe problém nemala ale dohodnúť sa s ním ako budú riešiť prípadne tehotenstvo na to nejak vo svojej hlúposti obaja pozabudli. 😀
@jadelka ja som to neadresovala vio - ja som jej na zaciatku napisala, ze jej nemozem radit, ako sa ona zachova -,to je jej vec. Tebe som to adresovala - oznacujes jej tehotenstvo za problem jeho zeny, coby mala riesit... Podla mna s tym jeho zena nema co docinenia. Ak by si moj muz spravil nemanzelske dieta, tak by som to dala riesit jemu - nie sebe. Jedine, co by som riesila je ako sa zariadit s mensim rozpoctom.Tu som ti dala priklad kam to moze zajst, ak sa jeden (hockto) chce odbremenit. Ja nikoho na potrat neposielam.Neviem aka by som bola milenka, to neriesim
Ma sa chranit rodina milenca, jeho deti, ale na to nenarodene dieta, nato, ze nebude mat otca, na jeho zivot a zivot jeho surodenca, ktory si to tiez odzerie, sa pozerat nema?
@ruthike no, myslim, ze ak si manzelkou nejakeho muza, tak sa ta dost dotkne fakt, ze tvoj manzel ma niekde nemanzelske dieta, jednak financne, jednak citovo. Tam predsa ide o viac nez len o fakt, ze ma podviedol. To dieta, ak sa narodi, ma pravo na otcovsku lasku, aj ked mu, pravdepodobne nikdy nebude poskytnuta, lebo ziadna podvedena manzelka nedovoli navstevovat svojmu manzelovi dieta, ktore ma s milenkou.
@maminka1986 "a toto ešte aj stihaš pri 8 roč dieťati sexovat ? šupneš ho k starkovcom a ideš za sexom? pre mna teda dost nechápavé" - Ja len k tomuto, ako odtial potial, co je na tom zle stihat sexovat? Ma si dat so sexom pauzu dokedy bude mat dieta 20? No dik. A to so starkovcami mozno tak v tvojej hlave plnej predsudkov, co ty vies, mozno to stihali v obedovej pauze, alebo cez vytvarnu. Na sexe so zenatym muzom nieco zle je, ale na sexe ako takom veru nic.
@bluka2 asi tak nejak 😀 sexovat treba kym clovek vladze 😀
@louvre pravdepodobne ani milenec nehladal ziadnu matku, myslim, ze chybu spravili obaja. Uplne nejrozumnejsim riesienim tejto situacie by bolo, keby sa milenec rozviedol a obom matkam svojich deti by, ako Boris Kollar poskytol rovnake privilegia a svojim detom rovnake zabezpecenie a pozornost. Ked uz to dos.al

@99zuzula hej? Brali? len či ozaj. a kde by ťa brali.... Reči sa hovoria a chlieb sa je.... Ako sa hovorí - za frajerku každý ju chce, ale za ženu nikto...
takže s tými 3 si nebuď taká istá....