Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@magmolatus "........najferovejsie k jeho zene aj jeho DETOM"..ale aj to co nosi zakladatelka temy pod srdcom, hoc ma zatial len par milimetrov, mozno centimetrov je tiez JEHO DIETA!!!
@pink_lady No, biologicky je to jeho dieta, ale citovo bohuzial nemusi byt. Materinska laska je nieco ine ako otcovska a rozvijaju sa inak. On moze citit skor financnu zodpovednost, ked uz to dieta nechctiac spravil, ono za to nemoze.. To co musi je nanho platit, a pravdepodobne do konca zivota buchat si hlavu o stenu a davat si dole kondom len ked ide cikat.
@sardinka335 prirovnanie so sukou?to uz je trosku cez nie?
ja si myslim, ze v dnesnej su deti uz take vzacne, ze by si si ho brat urcite nemala. strasne vela parov deti nemoze mat, nedari sa im... ty si tu sancu dostala (pisat akym sposobom radsej nebudem) no dieta za to nemoze. ani ty kam si sa narodila. a ani ja. nikto si nevybera. urcite sa to nejako vyriesi. mas este 9 mesiacov na premyslanie. drzim palce.
@dasa71 tak to jop 😉
@stardust niektore urcite. Aspon na cas, kym pominie strach z toho, ze aj dalsi chlap by zas len sklamal. Lebo vsak aj ten prvy bol najprv milujucim muzom. Az nezhody casom z nich urobili nepriatelov. Preto sa boja uverit, ze ak niekto je mily, nebude na konci hnusny. A preto si drzia celkovy odstup.
@stardust radšej by som bola po rozvode frigidná ako liezť do postele s chlapom len pre sex. Sex totiž nie je len o tých pohyboch a o orgazme ale aj o možných následkoch. Kto chce mať 100% istotu že neotehotnie nesmie sexovať. Takže kým nemám poruke normálneho partnera s ktorým to má zmysle tak sex neriešim.
No je to sice tazka situacia...ale zadarilo sa...srat na takeho chlapa! Je kopec chlapov na svete. Sice teraz ako dvojnasobna mamina, a este slobodna to budes mat fest tazke v zivote...ale co uz.
Nesudim, lebo "kto je vinny nech hodi kamenom".
@lubkavargova1 "kto je bez vinny..." btw. 🙂
@guinevre jeeeezkove oci...uz mi fajne zasvitorilo ze take som vypotila" 😕 😕
ja by som len rada vedela, či ,,milenkám,, by nevadilo kedy ich manžel mal takýto dvojitý život,,,
deti za takúto situáciu nemôžu, ale je to nezodpovedné od ženy, veď vie, že je ženatý a už jedno dieťa má, vie aký je ťažký život a naivne čakať, že sa rozvedie, keď mali dopredu dohodu že iba o sexe,,,tak nech vrzajú od rána do večera, ale prečo deťom toto robiť,,,,,,,,,,,
@moonlight1210 Presne pre dovody, ktore pises si mozno hladala autorka niekoho iba na sex. A boli tu komentare, ze preco si nehladala niekoho na vztah 😕 nechapem, vsak jej vec, ci si hladala niekoho na vztah alebo sex alebo pozerala v oboch rovinach, alebo nehladala nic a nasla....to vsetko v tomto pripade je uplne jedno.
@lubkavargova1 Nevadi, asi na MK to sedi :D
Niekedy ani sami chlapy nevedia co chcu...vsetko a nakoniec nemaju nic...
@vio28
Ja by som sa na to pozrela čisto racionálne, lebo táto situácia, do ktorej si sa dostala, je uz naozaj vážna...na tvojom mieste by som si dala odpoved na otázky, ci budem schopná primerane zabezpecit bežný štandard 2detom, t.j bývanie, stravu, vzdelanie a osobný rozvoj, popritom sa im primerane venovať a pracovať. Ked sa ti blízki otočili chrbtom, ci budes vediet si nejaku výpomoc zaplatit, ci mas úspory, vzdelanie, prax, ze mozes po pôrode hned začať si nejak privyrábať...a následne podla toho ako by som vyhodnotila tieto svoje možnosti by som postupovala dalej... Bohužiaľ teraz na emócie nie je cas, ci interupcia, alebo nie, emócie si prežívala doteraz...a kedze si to podcenila, musíš znášať dôsledky...ciže niet sa na com čudovať, to nie je ani zlý osud, karma, a bohviečo...to je podcenenie situácie, ze si sama mama s dieťaťom a ze dobre vies ake je to tažké.
Mna by zaujimalo ako reaguju taky chlapy: povedia to doma? Ci ani nie?
Poznam jeden pripad, velky to pan podnikatel z Popradu a ma bokovku v BA a aj syna. Zene to tajil. Milenke platil a aj na syna...ako sa to da ututlat? Da sa to? To si zena nic nevsimne?
@lubkavargova1
Da podla mna, ked uz milenka nie je natoľko citovo angažovaná, aby mala chut urobiť mu zo života peklo. A taktiež zrejme je tu finančný rozmer...lepsie aspon nejake peniaze za mlčanie, ako sa naťahovať sudom o výživné...a urazený chlap k tomu, ze mu niekto prekazil to ako to chytrolinsky vymyslel, nie je dobry super 😄
@lubkavargova1 zena si vacsinou vsimne, ma predsa narozdiel od chlapa nieco ako intuiciu. nevsimne si zena, ktora si vsimnut bud nechce alebo v kazdodennych starostiach a povinnostiach ani nestihne. Preto si mnohe zeny aj roky myslia ake maju vyborne manzelstvo a potom su prekvapene ci sokovane. Netvrdim, ze to je ich chyba, len tvrdim, ze si niektore veci nevsimli alebo vsimnut v kazdodennom zhone nestihli. Muz malokedy rozprava o svojich pocitoch, skor ich rovno riesi....samozrejme tretou osobou. Muz kludne urobi manzelke dieta a pritom jej zahyba. Muzske spravanie a logika su casto nevyspytatelne. Nie som zatrpknuta, len pragmaticka.
@marinablue myslis si, ze lusknes prstami a sfrigidnies? 😕
@vio28 neprechádzam a neprechádzala som ničím podobným, ale veľmi by som ti priala pre budúcnosť muža, ktorý by si ťa vážil. A držím palce, ono sa to nejak utrasie.
@stardust nemyslím si, že slobodná matka je žena druhej kategórie, ktorá by sa musela uspokojiť, iba s chlapom, ktorý si chce iba vrznúť mimo manželskú posteľ. Tieto zúfalé snahy mať proste hocikoho, lebo nie je záujem, alebo čas a trebárs aj iba na sex, ženu degradujú, devastujú jej vzťah k sebe samej a výsledok je konkrétne v tomto prípade taký, aký je. Nie je mi dosť dobre jasné, čo to tu vlastne obhajuješ...Problém slobodnej matky nájsť si partnera, ktorý by s ňou chcel zdieľať viac, než len posteľ, asi nebude spočívať vo fakte, že je slobodná matka. Zrejme je problém niekde inde. Je predsa x žien, ktoré boli kedysi slobodné matky (alebo rozvedené) a dnes žijú v normálnych vzťahoch.

@bjeremiasova ale s rozumom :D