Som terčom ohovárania
10. júl 2020
Ahojte mám vážny problém možno to znie divne ale len nedávno som sa dozvedela že som terčom škaredého ohovarania urazania a spomenie môjho mena jedno ženou s dediny ktorú vôbec nepoznám mám 27 rokov a som mamičkou 2,5 ročnej dcérky žijeme s partnerom v dome a tá žena začala šíriť po dedine hlavne starším ľuďom že podvadzam partnera že doliezam za kamarátom ktorý býva na jej ulici a podobne reči pričom o mne vyhlasuje že som ku**@ a kopec ďalších veci o ktorých ani neviem lebo keď chodím s malou po dedine ľudia na mňa zazeraju keď sa pozdravom neodzdravia uhnu pohľadom neviem čo mám robiť a keďže som dosť citlivá ako som zistila ubližuje mi to poraďte čo mám robiť :(
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@moonlight1210 fiiha ďakujem tak to si veľmi pekne napísala a máš pravdu hlava hore a budem naďalej ťa milá slušná vždy usmiata mamička ktorá je spokojná zo svojím životom čo aj som mám dobrého chlapa krásnu zdravú dcéru schudla som 35 kíl takže som aj sama so sebou spokojná a aanoo mám stále ten účes ktorý na fotke plus sa vždy pekne obleciem upravím maľujem navoniam keď idem medzi ľudí ale robím to kôli sebe kôli svojmu chlapovy aby sa na mňa dalo pozerať nie preto aby ma neaka ženská napadla vulgarizmami a hlavne neopravnene ale máš pravdu asi to nechám tak snáď to už skončí ale keď nie tak už to musím inak vyriešiť