Som unavená zo všetkého
Poraďte niečo účinné na únavu.Zaciatkom januára som nastúpila po 3rokoch do práce.Cely deň som na nohách a chodím.Doma variť upratovať,s deťmi sa hrať.Som unavená zo všetkého a bolia ma nohy.Neviem z čoho ubrať.Manzel ani ja nemáme v práci obedy,deti v škôlke škole málo zjedia.Tak doma musím variť aby sme neboli celý týždeň len na suchom chlebe,to nechcem.Upratovanie nerobím nič veľké,no povysavat,umyť riad alebo upratať stôl to robím skoro každý deň.Potom veľké upratovanie robím v sobotu.S deťmi sa hrať to každý deň,aj učiť sa s nimi.Vecer padám od únavy do postele.Viem bola som 3roky doma a mohla som si sadnúť oddýchnuť kedy som chcela.Teraz keď celý deň som na nohách s unavená.Existuje nejaký prípravok proti únave alebo nejaká rada ako zvládnuť všetko?
Autorka ako dlho sa spara v tej pivnici? To mate podpivniceny cely dom? Ak chce vybetonovat tak musi vypratat vsetko, ci co to dava na na jednu stranu a potom na druhu? To chce teraz aj betonovat, ci do aprila bude upratovat a potom zacne betonovat?
treba si uvedomit,ze zivot nie je o tom ako velmi mame upratane a kolko toho za den psotihame...spomal...a ani detom sa nemusis venovat nonstop,to sa proste neda...
to,ze mama uz chodi do prace,musia respektovat aj deti,ja mam tiez dve,do 20h od rana som na ne sama,chodim do prace a padam dole nosom aj bez toho,aby som robila vsetko...takze treba zvolnit a naucit sa oddychovat a mat cas aj pre seba,ked aj na 15minut vypit v klude kavu
treba si vsetko rozdelit, aby kazdy mal nieco svoje, svoje povinnosti aby nebolo vsetko na tebe, tiez je dobre si uvedomit, ze nemusi byt vsetko tip top a suhlasim s nazorom, ze stastna zena, stastna rodina, takze v prvom rade ide o to aby si sa ty dobre citila 🙂

Autorka a ake máš koníčky okrem obskakovania zadku tvojho neschopného muža?