Som uprostred problému, mám sa zastať manžela, hoci nemá pravdu?
Ahojte, v skratke to poviem takto,môj manžel je ťažká ,veľmi ťažká povaha,nevychadza so svojimi rodičmi,s mojou mamou mal už niekoľko nepekných hádok,so sestrami tak isto.a s bratom svojím sa pomaly nerozprava,moji kamarati mi vždy povedia,boze ako to s ním môžeš vydržať..áno,zobrala som si ho s jeho povahou.zijem s ním,rozvadzat sa nechystám,brali sme sa v dobrom i v zlom.
Môj problém je v Tom, že pri každej hádke,či s rodičmi,mojou mamou,sestrami kamarátmi som uprostred.zacnu mi vyčítať, koho som si to zobrala,aké to má správanie a podobne.no a samozree môj manžel zasa vždy chce,aby som si zastala jeho.vraj som jeho manželka a hotovo.len keď on je naozaj vždy vinník tej hádky,rušnej atmosféry..sme spolu 7rokov,na začiatku som vždy si ho zastáva LA , ale rokmi má to prestáva baviť.ved vidím,že vždy on vyrobí problém svojou povahou a rečami a ja sa hoam zastávať?som divná,že sa ho nezastanem alebo ..
@medulienka81 áno,chýba je to moja,že som mu to dovolila,to je pravda
@medulienka81 zlatá 😁👋 aj to u nás už bolo,nejeden krát 😄 stále ustupujem,zisťujem,že chybu nakoniec robím len ja 😒👍 aj to je dobre zistiť a už sa len nebáť a byť viac tvrdšia 🙄
@brna1989 neustupuj aj tak ti to nepomôže, keďže sa stále trápiš. Na rovinu treba, ja viem že ľahko sa píše a ťažko sa hovorí, ale ženy trošku sa ľúbme a pomôžme si ľahšie žiť 😏
@medulienka81 ďakujem za povzbudenie ☺️
Ja mam tiez s mamu problem. Manzel je uzasny jak otec aj manzel, do roboty chodi, nakupi, navari, po6aha aj po porode pomahal hodne, teraz budeme stavat dom tak sme museli k mojim rodicom a tak zacalo peklo. Furt mama kyda na manzela furt jej neni dobry a vsetko ale vravi mne a nie jemu pred nim sa tvari ze nic hahaha pohnda a jak nahle ide do roboty uz husti. Aj som jej dohovarala ale to jak hlucha uz som to vzdala. Tesime sa az vypadneme a necem k rodicom aspon 3 mesiace prist. Dokonca nam vycituju ze mama ochorela koli nam, nepriamo nas vyhadyovali z bytu ale na druhej strane mama mi zadre ze ked potrebujeme pomoc na stavbe ze mame povedat lebo ze sme rodina 🙄. Falosna je jak cinske vonavky. A naramne sa hra na doktorku jej styl ,,jedna pani povedala,, tak hybaj uz vidi aj na nasom synovi ze mu je to a tamto a hento. Manzelstvo sa nam takmer rozbilo...nastastie sme to ustali a zlepsuje sa to a manzel po odstahovani nechce k nasim chodit a nemam mu to za zle. Je to tu vazne peklo ale naucili sme sa ignorovat mamine reci, mudrosti a robime veci po svojom, mame nevravim uz vsetko lebo cim menej vie tym lepsie inak by do vsetkeho vrtala nos a riadila nas aj nas zivot, byvanie...staci ze riesi peniaze ktore ani nie su jej. Je toho vela ale to len tak okrajovo som sa trosku postazovala. Drzim palce aby aj ostatnym sa podarilo vyhrat nad mamou a nevolili aby mama rozbila niekoho rodinu.

@medulienka81 toto by mohlo zabrat. Na tyzden?😉 on tazi z toho, ze zena je nekonfliktna pred konfliktom ustupuje. Sama pise,ze v takych chvilach jej je az fyzicky zle. Bude velmi tazke pre nu sa mu postavit. On podla mna kalkuluje s tym, ze ona,sa rozvadzat nechce. Ja tie deti lutujem, bat sa ist aj na nakup lebo otec kvoli hovadine vyrobi cirkus na cely obchod. Vsetci pozeraju a myslia,si co to za blba. Ona sa hanbi a je dospela oni co asi prezivaju. On je so sebou spokojny.