icon

Som už bezradná

juliet18
6. mar 2015

Ahojte zienky, neviem kde by som sa mohla vyrozpravat, tak to skusim tu. S manzelom sme spolu uz nejaky ten rok, deti zatial nemame, aj ked by sme chceli. No chceli,......snazime sa o babo uz zopar mesiacov, podstupila som u doktora viacero vysetreni, no manzel prestal mat zaujem o sex.....Nie je to zly chlap, ale ja sa uz pri nom necitim ako zena. Nase postelne radovanky sa obmedzili na jedenkrat do tyzdna, niekedy ani to nie. Manzel ma pred tridsiatkou. Tvrdi mi, ze ja nie som na chybe, staram sa o seba, moja praca si to vyzaduje a aj viem, ze nikoho nema a nema ani zdravotne problemy. Nas vztah asi zovsednel, bo som to bola ja, kto ho stale tahal dopredu, len aj mne uz dosli nervy. Snazim sa byt dobrou manzelkou, staram sa o neho, no mam pocit, ze to nikam nesmeruje. Hovori, ze svoj problem chce riesit, no neriesi ho a ked to nahodou vytiahnem von a s kludom sa chcem porozpravat zostane podrazdeny a je dohovorene. O tomto probleme so mnou odmieta komunikovat. Trapi ma, ze zijeme vedla seba uz ako brat a sestra, ked vidim nasich kamaratov, aki su zalubeni, tak mi je do placu. Nemam ruzove okuliare, viem ze vztah postupne zovsednie, ale my uz zaciname spolu zit ako brat a sestra. A toho sa desim. Bozkov sa dockam, len rano a vecer, ked ide do prace, alebo na dobru noc. A teraz karty zamiesal niekto treti. Do mojho zivota vstupil muz, ktory mi prejavuje svoje sympatie a je o par rokov starsi. Nechcem podviest svojho muza ani si zacinat novy vztah, no sa trapim a mam vycitky, ze ublizujem svojmu manzelovi, aj ked sa spolu nestretavame (navrh na stretnutie uz bol), ale len si piseme. Teraz neviem ako sa mam zachovat. Som este mlada, chcem mat rodinu, len sa bojim, ze ked budeme mat stale tak mizerny sex, tak sa dietata nikdy nedockam....Kto sa ocitol v rovnakej situacii a vie mi poradit, tak budem rada, ak sa vyjadri. Dakujem.

juliet18
autor
6. mar 2015

@natalym to nie, praveze po tejto stranke som mu vyhovela vo vsetkom.......nie som si toho vedoma, ze tu sa stala chyba

magic08
6. mar 2015

@juliet18 videla si lekarsku spravu z urologie, alebo ti to len on povedal, ze je normalny zdravy chlap? Normalnyzdravy chlap chce mat pravidelny sex

juliet18
autor
6. mar 2015

@magic08 videla som sama tu spravu, je zdravy, vsetko funguje tak ako ma.....

magic08
6. mar 2015

@juliet18 tak potom neviem. Ako dlho ste manzelia?

juliet18
autor
6. mar 2015

@magic08 3 roky sme manzelia a inak sme spolu uz 7 rokov

natalym
6. mar 2015

@juliet18 Ale tak keď nikdy neprejavoval nejako extra city, toto by som nevnímala ako problém, môj muž mi tiež nerozpráva každý deň ako ma ľúbi. Max. mi povie: Inak by som tu nebol. Ha - ha - ha.
Ale vôbec nechce s Tebou sexovať,vôbec?

magic08
6. mar 2015

@juliet18 nema problemy v praci? Nema dlhy?

magic08
6. mar 2015

@juliet18 co predchadzalo tejto jeho zmene? Kedy v manzelstve sa takot zmenil?

natalym
6. mar 2015

A čo jeho rodičia? Nie sú chorí, príp. súrodenci? Nemajú nejaké problémy?

mimina00
6. mar 2015

@juliet18 skus si pozriet jeho vypis hovorov..mne to objasnilo vela v jednom vztahu,tiez ked som s nim chcela riesit problem,bol az histericky ze nie je co riesit a vsetko je ako ma byt.ano bolo vsetko v poriadku ale iba pre neho,mna mal ako zienku domacu ktora sa o neho stara a ta druha mladsia (aj ja som bola mlada) na uzivanie.a tiez som neverila zeby mal na to cas

natalym
6. mar 2015

@mimina00 Tiež ma to napadlo, ale nechcela som až takto. Normálne mu nazri do telefónu.

juliet18
autor
6. mar 2015

@natalym no ved to som pisala, ze niekedy raz tyzdenne a niekedy ani to.....

juliet18
autor
6. mar 2015

@mimina00 no na toto ani nechcem mysliet ....... uvidime ako to bude s nami dalej, sama som zvedava.....

natalym
6. mar 2015

@juliet18 A ten raz on je iniciátor alebo Ty?
A je to iné ako bolo kedysi?

natalym
6. mar 2015

Podľa mňa raz týždenne nie je málo. My keď má veľa roboty, alebo sme obaja vyfľusnutý tak normálne, že týždeň aj dva nič. Ale bozkáme sa aj túlime.

natalym
6. mar 2015

Skús by len trpezlivá a nedaj sa vytočiť. Maj dobrú náladu a trošku sa zabav. Uvidíme.......

lavinis
6. mar 2015

@juliet18 no, nechcem maľovať čerta na stenu, ale presne takýto vzťah som mala s mojim ex - náš vzťah sa dostal do roviny brat a sestra - a po 3 rokoch skončil. A som rada, on má novú partnerku a spolu majú dieťa a ja už tiež čakám s novým partnerom. Skôr či nieskôr si to začnete riešiť po svojej línii a ako píšeš, už sa to aj deje.

aknedz
6. mar 2015

@juliet18 mrzi ma co napisem ale prezivampodobnu situaciu uz dosdt dlho, nie je tam nikto treti ale inak tiez bez pozornosti a zbytocne vyostrene hadky, kedy prilieva do ohna...len my uz bohuzial mame dve deti, vdacim za ne Bohu a aj jemu ale zacinaju si nase rozpolozenie a moju coraz vacsiu nervozitu z toho odnasat..mozno teraz napisem podla svpjho mometalneho rozpolozenia ale ber nohy na plecia, kym nemate deti ;( keby som bola ja byvala posluchla pred rokmi svojho otca!

natalym
6. mar 2015

@juliet18 No keď si sa priamo opýtala aký má problém, tak čo ti presne povedal?

mimina00
6. mar 2015

@juliet18 no aj u nas ked robi je to niekedy raz za tyzden,aj by sme chceli ale sme unaveny,...to nemas az take zle 😉 ked varis tak mu uvar nieco co povzbudzuje,neviem ci cicer ci co najdi si na nete.starka mi minule vravela ze navarila staremu a prisiol za nou ze co to s nim porobila,ze co on ma teraz s tym robit 😀 (76r)

aliza
6. mar 2015

@juliet18 ja si tiez nemyslim, ze ma zdravotny problem, inak by nemohol ani ten raz do tyzdna... este stoji za zamyslenie, ako prebiehalo to vase snazenie o babo. nebolo to pod tlakom? nebol sex uz len na 'vyrobu' v presne urcene dni? Ak nie, tak je to potom jeho povaha. Ako si pisala, doma si neprejavovali city a tym padom sa ani nenaucil vnimat pocity druhych....uprimne, od takeho by som utekala najdalej, ako sa len da. mam takeho otca...on sa nezmeni, ani ty ho nedokazes zmenit a casom to bude este horsie. Nemate deti, urcite by som zvazovala odchod...uz teraz nie si stastna a nie je to len kvoli sexu...nezmeni sa to mavnutim carovneho prutika, nezmeni sa to, ani keby si sa snazila najviac na svete. A podla toho, co pises, uz sa snazis naozaj dost, vlastne sa snazis len ty....a mozno aj to je problem, ze sa snazis prilis, aj za nho a on sa preto nemusi. Nemusis sa snazit byt dobrou manzelkou, snaz sa byt sama sebou, dobrym clovekom, naplnaj si svoj zivot, bud stastna, nerob stastnym jeho....ak nechces rozchod, skusila by som hrat jeho hru...bud chladna, nevnucuj sa mu, nevsimaj si ho, nevycitaj, nevydieraj ho, nesnaz sa nic riesit, neobskakuj ho...radsej si chod zacvicit alebo s kamoskami na kavu, ale bud v pohode, bud ako jeho sestra, nie nastvata harpia a uvidis, ako zareaguje. naplnaj si len svoje potreby....nemate deti, obaja chodite do prace, tak si moze aj sam veci porobit. Nic od neho necakaj, ziadne darceky, dotyky, bozky, nic...ani mu tie svoje nevnucuj. Veci mu len oznam, nezvysuj hlas, ani ho nepros, aby nieco urobil, len mu to oznam, aj ked pojdes von, len mu to oznam, nepytaj povolenie a pod. Uvidis, ci sa nieco zmeni, ak nie, isla by som z kratsej cesty spat.

juliet18
autor
6. mar 2015

@natalym ze nevie a ze chyba nie je vo mne ....

natalym
6. mar 2015

@juliet18 No tak to nie je zlá odpoveď.
Ja si myslím, že to berieš priveľmi vážne a si trošku vzťahovačná. Uvoľni sa, nerieš. A buď hlavne trpezlivá. Asi sa v tejto chvíli nedá viac robiť............

natalym
6. mar 2015

Ide víkend.......... Vymysli si program.

aliza
6. mar 2015

@juliet18 no a to je podla mna este horsie, ked vraj chyba nie je v tebe...ak je chyba v nom a nechce alebo nevie to riesit, vela moznosti nemas. Bud je to v povahe (to nezmenis) alebo niekoho ma alebo uz o teba ako zenu nema zaujem, nevzrusujes ho

natalym
6. mar 2015

@aliza Nestraš ju. Preboha, však nie sme v siedmej triede........... Treba sa držať faktov.
Povedal, ako to povedal, čo povedal, ako to myslel.........
Do hlavy mu nevidíme.
Ja by som to nevidela tak tragicky. Je to chlap, nepotrebuje sa tuľkať, cmuľkať, vyznávať si lásku.

natalym
6. mar 2015

@juliet18 Alebo si daj kožené prádlo, bičík do ruky, vysoké topánky a povedz mu:

,, Budeš poslúchať alebo nie??????,,

By bol jak med....... 😀 😀 😀

mirrina
6. mar 2015

Juliet18, ja ta tiez uplne chapem! Prezila som to sama na vlastnej kozi. Ked to citam, co pises, vsetko je tak ako to bolo u nas.... Bola som s priatelom vela rokov a k tomu dietatu sme sa naozaj nakoniec nedopracovali. Pretoze jemu jednoducho prestal chybat sex. Tiez som bola presvedcena, ze nikoho nema, o domacnost sa staral, normalne pracoval...ale inak nic...bozk sem tam...ziadny sex...chcela som sa o tom x krat s nim rozpravat, ale jednoducho mi povedal, ze sak my nijaky problem nemame, co vymyslam atd. Neviem ci mal problemy s erekciou a nechcel sa mi zdoverit alebo tam bol iny problem...neviem...jednoducho ziadna vasen, bozky...ale ani prejavy lasky uz potom. Presne ako pises - brat a sestra. Tiez som sa necitila pri nom ako zena...No tak mi dosla nakoniec trpezlivost a vztah som ukoncila ja (po 12tich rokoch a posledne dva roky boli take fakt zle..) On bol proste zbabely. Neriesit problem a vyckavat az mne prdnu nervy. A dnes som vdacna ze som s nim to dieta nemala. Naozaj. A o 7 mesiacov som stretla perfektného muza a lepsieho som vzivote nemala 🙂 🙂 Sme spolu 10 mesiacov a velmi sa milujeme. Dokonca si ma chce vziat za manzelku. Ja som z neho niekedy fakt dojata...vsetko funkguje super a obom nam je luto , ze sme nestretli skor...Stretla som ho az v 35tke, on 38 rokov...takze 12 rokov s debilom a teraz uz len dufam, ze nam vyjde to posledne - dietatko 🙂 🙂 verime ze ano...aa pracujeme na tom 🙂 🙂 Takze si zober ponaucenie a nestracaj drahocenny cas, dobre ti radim! Drzim palce a vela sil. Ale neboj sa, hlavne nemaj pocit ze si uz stara a ze si nikoho nenajdes - toho sa vela zien boji, ktore maju 30 a viac. Radsej sama ako so somarom! :/

timea7
6. mar 2015

@juliet18 to je zle, nemáte spoločné zážitky, potom ani spoločné témy na rozhovor. Nedokážem si to predstaviť, deti nemáte, kedy si už budete užívať jeden druhého, ak ni teraz?

marina24
6. mar 2015

@juliet a čo si mu takého vyviedla,nemá inu ?ked sa mu už zrazu nepáčiš ?to vtedy chlapi prestanu sa milovať so svojimi ženami