icon

Som už bezradná

juliet18
6. mar 2015

Ahojte zienky, neviem kde by som sa mohla vyrozpravat, tak to skusim tu. S manzelom sme spolu uz nejaky ten rok, deti zatial nemame, aj ked by sme chceli. No chceli,......snazime sa o babo uz zopar mesiacov, podstupila som u doktora viacero vysetreni, no manzel prestal mat zaujem o sex.....Nie je to zly chlap, ale ja sa uz pri nom necitim ako zena. Nase postelne radovanky sa obmedzili na jedenkrat do tyzdna, niekedy ani to nie. Manzel ma pred tridsiatkou. Tvrdi mi, ze ja nie som na chybe, staram sa o seba, moja praca si to vyzaduje a aj viem, ze nikoho nema a nema ani zdravotne problemy. Nas vztah asi zovsednel, bo som to bola ja, kto ho stale tahal dopredu, len aj mne uz dosli nervy. Snazim sa byt dobrou manzelkou, staram sa o neho, no mam pocit, ze to nikam nesmeruje. Hovori, ze svoj problem chce riesit, no neriesi ho a ked to nahodou vytiahnem von a s kludom sa chcem porozpravat zostane podrazdeny a je dohovorene. O tomto probleme so mnou odmieta komunikovat. Trapi ma, ze zijeme vedla seba uz ako brat a sestra, ked vidim nasich kamaratov, aki su zalubeni, tak mi je do placu. Nemam ruzove okuliare, viem ze vztah postupne zovsednie, ale my uz zaciname spolu zit ako brat a sestra. A toho sa desim. Bozkov sa dockam, len rano a vecer, ked ide do prace, alebo na dobru noc. A teraz karty zamiesal niekto treti. Do mojho zivota vstupil muz, ktory mi prejavuje svoje sympatie a je o par rokov starsi. Nechcem podviest svojho muza ani si zacinat novy vztah, no sa trapim a mam vycitky, ze ublizujem svojmu manzelovi, aj ked sa spolu nestretavame (navrh na stretnutie uz bol), ale len si piseme. Teraz neviem ako sa mam zachovat. Som este mlada, chcem mat rodinu, len sa bojim, ze ked budeme mat stale tak mizerny sex, tak sa dietata nikdy nedockam....Kto sa ocitol v rovnakej situacii a vie mi poradit, tak budem rada, ak sa vyjadri. Dakujem.

Strana
z6
mirrina
6. mar 2015

@mimina00 jasne ze mali. Ale obaja sme nasli konecne to prave, cize nie su dovody - takze sa tym padom pochopitelne hadame len minimalne. Sme proste kompatibilni😊 Takze nie je na na co cakat. v predoslom vztahu som cakala na vsetko co laska prinasa a po 12 rokoch som sa dockala akurat tak nicoho. Vo svojom veku my nemame naco cakat s dietatom. Obaja vieme co citime a co chceme.

mirrina
6. mar 2015

@mima4 ved vezme. Prisiel s tym sam od seba😊

mima4
6. mar 2015

@mirrina tak drzim palce! 🙂

mirrina
6. mar 2015

@mima4 dakujem 😊 Vies, ja uz som si nieco preskakala s byvalymi a ono je to tak, ze nie je dolezite aky cas si vo vztahu, ale s kym si vo vztahu..😊

majka99999
6. mar 2015

@mimina00 my sme tiez zacali robit na babatku tak skoro ako @mirrina a stale sme spolu samozrejme ako manzelia), dokonca mame druhe... a to som si ani nemyslela, ze je uzasny, zo zaciatku som vobec nebola nadsena... Proste asi po 12 rokoch neurobi rovnaku chybu, ze bude s niekym znova 10 rokov a rozidu sa. To uz asi babo mat nebude. Radsej nadej, ze s tymto to vyjde. Ak nie, nebude prva ani posledna.

timea7
6. mar 2015

@juliet18 rozmýšľam, na čo ti taký muž je.....ešte keby prepísal na teba nejaký bytík v centre BA a kúpil ti Lamborghiny, ešte daj daj, ale takto, aký máš ty s ním život? Mladé roky ti utekajú pomedzi prsty 😝 😝 😝 😝 😝 😝

alerka
6. mar 2015

@juliet18 Myslim ze by som asi skusila zachranit manzelstvo podla navodu ktory je popisany vo filme Ohnovzdorny

tykat
7. mar 2015

Pozri neviem čo písali ostatní ale za mňa ...takýto vzťah môžu mať dôchodci po 40 rokoch kedy sú už spolu len preto že sami by to finančne neutiahli a tiež zo zvyku...ALE vy ste mladí ľudia, život pred sebou, ešte ani deti nemáte a vzťah v keli, on spokojný (spokojný???) a ty dlhodobo nespokojná, on teba nepočúva, tvoje problémy evidentne nechápe a nechápe že sú reálne.

Riešila by som to. Kľudne by som mu povedala že si nespokojná, dlho a veľmi, a keď to on tak necíti OK ale ty v tomto žiť nebudeš, je tu niekto kto sa o teba zaujíma, prejavu je sa tak ako by si chcela aby sa prejavoval on a ty chceš vedieť či sa teda mieni zmeniť a začať si ťa vážiť (!!! lebo teraz ťa vážne neberie) alebo končíte...rozvod ťažký nebude a začnete pekne odznova každý sám a postupne s niekým iným. Ty možno nájdeš niekoho kto ťa bude ľúbiť a dávať ti to najavo tak ako potrebuješ a on možno niekoho komu bude stačiť že príde každý deň domov, zhltne večeru, kukne telku a pojde spať.

Za seba...neverím že sa zmení, človek sa môže nejaký čas snažiť (pretvarovať) ale skôr či neskôr skĺzne zas do pôvodného stavu. Otázka je ako veľmi ho ľúbiš a či si ochotná toto akceptovať. On ťa môže mať naozaj veľmi rád ale nevie ti to dať najavo. Zas niekto ti bude hovoriť denne ako ťa miluje a vôbec to nemusí byť pravda.

absurdum
7. mar 2015

ahoj @juliet18. mne sa to stalo, ze. partner so mnou spaval 2krat do roka. (vtedy sme boli asi 32 r.) nevedela som, cim to je. dnes uz viem. hrozne vtedy pribral a hanbil sa. proste byval predtym chudy a ako pribral v kratkom case asi skoro 15 kil, tak ani chut nemal, a aj z toho, ako vyzera. ked schudol, zas to bolo ok.

juliet18
autor
10. mar 2015

Ahojte zienky, dakujem za kazdu jednu odpoved, urcite si z toho nieco vezmem.......zatial ziadna zmena, tvarim sa, ze je vsetko ok, no dokedy to vydrzim netusim.....

Strana
z6