icon

Som v 30tt a prišla som na mužovu neveru. Máte podobnú skúsenosť?

miska210
27. sep 2019

Dobrý deň vopred sa ospravedlňujem za výlev...skôr potrebujem radu , nejaké pozitívne slová.... Zistila som , že ma muž podvádza. Išlo o sex. Nebola to jedna žena ale niekoľko... Zhnusil sa mi , nedokážem po ňom už ani chytiť pohár a odpiť , cítim sa ponížená.... A to som v 30tt... Je tu niektorá ktorá bola v takéjto situácií? Že ste pred pôrodom boli samé a po pôrode na všetko sama... Druhú šancu už nedám, nepo
zeral nato , že čakám aj jeho dieťa a radšej sa ku*rvil ... Sebavedomie mám na nule a bojím sa naozaj ako to zvládnem :(

Strana
z2
maminuska
27. sep 2019

@fidka79 ja to nepopieram . Všetci vieme že je to bratrancove dieťa . A zas na druhej strane bratranec už ten záchvev boja o svoje dieťa nejako nehrotí , podal žalobu lebo hlavne jeho mama chcela. Neviem či by to normálne urobil , on zrovna nejako prorodinný typ nebol a ani nie je , otriasol sa z toho , vie že má syna ale že by mu niečo kupil a poslal k Vianociam , narodeninám , meninám , tak zas tak ďaleko nedozrel . Nprispieva nijako , napriek tomu že je to jeho syn .

matejko18
27. sep 2019

Držím ti palce a hlavu Hore bude dobre.... zvládnete to obaja...a úplne ťa vo všetkom chápem...som rozvedená tak viem o čom hovoríš...inak čakáš chlapčeka alebo dievčatko?

janette321
27. sep 2019

bože to je úchyl . však za takým sa nedá ani smútiť . jedine byť sama na seba naštvaná ako som s takým hňupom mohla byť ... želám veľa šťastia v živote . a nebojte však aj slobodných mamín je neúrekom a zvládajú to . a veľa z nich aj lepšie než s chlapom ...

mayusik
28. sep 2019

Ach jaj, zle sa to číta, nie to ešte zažiť. Prajem veľa, veľa síl. Bud silná kvoli dieťatku a veľa sa modlí, Boh ti pomôže, dodá ti silu. Posielam objatie

modrykoniicek
28. sep 2019

Ach :( To čo je za chrapúňa čo tehotnú ženu podvedie.Ty mu vynosíš dieťa.Hlavne tvoj život to ovplyvní a on nie je schopný si ho udržať v nohaviciach? Neviem čo k tomuto povedať... asi len toľko, že mi je to ľúto a, že treba mať vždy triezvy pohľad a nie ružové okuliare... Platí to hlavne pre budúce tehuľky.

derdia
28. sep 2019

@miska210 vibec nemas sebavedomie na nule!!!nemas mat preco...UBOZIAK JE ON!!!nie ty...mas super postoj k tomu...zeny treba si ivedomit,ze ked vas chlao povedia hovori vam tym,ze Vas ma na hakua ste mu urkadnute....drz s...hladaj rieseni kam ist...a jasne,ze to zvladnes..neboj sa mnoho deti sa narodi jednej matke a nie dvom ludom..

luci74
28. sep 2019

Bože môj 😪 držím ti veľmi palce.. Neskutočné čo už tí muži dokážu urobiť... Neviem si predstaviť keby sa to stalo mne čo by sa so mnou robilo. Veľa veľa síl posielam

retatka
28. sep 2019

@miska210 Strašné volačo,úchyl další,je mi z neho na GRC,zbav sa ho čím skôr,bo to môže byť ešte horšie ked to teraz už robí.

michelias
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2