icon

Som v koncoch

1farfallino1
15. apr 2015

Ahojte babeny, zakladam tu to temu lebo potrebujem podporit :/ doma to je cim dalej horsie :/ pocuvam od partnera aky hnus mam v sebe a reci typu je to predsa iba jedna moja spermia tak preco by som mal byt z toho pos...:/ oporu u rodicov nemam absolutne ziadnu, zo dna na den som labilnejsia vdaka tomu ako sa priatel vyjadruje sa neznasam citim sa najskaredsia na svete uz neviem co zo sebou :/

Strana
z4
takyna
15. apr 2015

@1farfallino1 tak mu povedz, ze nech sa pozrie na seba, ze z jednej spermie aky k.....t z neho vyrastol 🙂 a mas to vymalovane, zavri dvere a uz sa k nemu nevrat...

tajka1986
15. apr 2015

@1farfallino1 toto keby mne niekto povedal taku mu j....m ze stena mu da dalsie dve a v zivote ma uz neuvidi 😠

alena1808
15. apr 2015

Tvoj priatel je v poriadku? myslim s hlavou. No a dietatko ste planovali, ci ako ste sa k nemu prepracovali, ked ma taky strasny postoj k tomu? Hned aj zaraz ho poslat kade lahsie, lebo normalny a kompletny clovek sa takto nevyjadruje a nesprava a hlavne nie k osobe , ktoru miluje. Teda asi ta nemiluje. Tak snad nestravis svoj zivot s niekym takym ohavnym. A ked sa babo narodi a bude sa takto k nemu spravat? Ved ja by som ho zavrazdila. No a male deti citia ak ich nema niekto rad!!!! Ale co tu pisem. Do certa s takym hovadom cim skor.

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@takyna to by bolo asi najlepsie len najskor musim vyriesit bytovu otazku

melipa
15. apr 2015

@1farfallino1 - chapem tomu dobre, ze vase spoocne dieta nazve "hnus"? 😲 ...a ty mu chces raz priniest domov z porodnice dietatko?!...v tom momente ako toto prva raz vypustil z ust si sa mala od neho zobrat a odist...a zabezpecit sebe a dietatku ine prostredie na zivot

amyamyamy
15. apr 2015

Skúste manželskú poradňu (nemusíte byť ani manželia) - je to zadarmo na UPSVAR v (asi) každom okresnom meste. Pre dobro dieťatka, koré čakáš, je nutné, aby ste sa naučili spolu komunikovať, aj keď by ste sa do budúcnosti rozišli. Držím palce.

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@alena1808 no prepracovali asi tak ze som bola dlhodobejsie chora a zlyhala antikoncepcia, mozno chapem ze asi z toho nieje moc nadseny ale to co robi je uz na mna moc :/ od rana komunikacia doma nula bodov lebo (priserne sa za to hambim ) v noci som mu dala facku lebo proste toto vsetko co pocuvam od uplne zaciatku co viem ze som tehotna a do toho si milostivy pan o pol 1 prisiel lahnut a kopat do mna hadzat na mna ruku potom umyselne chrapat (nespal iba vylozene provokoval) a ked som mu niekolkokrat povedala nech sa chova normalne a nepomohlo som sa zial neovladla :/

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@amyamyamy navrhovala som mu to, alebo ist k psychologicke ku ktorej sem tam zajdem ked uz to je doma neunosne ale on nic take nepotrebuje tak naco by niekde takto chodil

amyamyamy
15. apr 2015

Chod tam sama. Ja som najprv chodila sama, potom som ho tam dotiahla, absolvoval par sedeni, pomohlo nam to velmi a potom som este chvilu chodila zase sama, aby som hlbsie pochopila, kde sme sa ocudzili a preco mi nerozumie, aj ked mne sa zdalo ,ze hovorim zrozumitelne. Hlavne sa ti ulavi a poradkyna ti pomoze pochopit, co je normalne a co uz je za hranicou. Urcite ti to prospeje. Nebud v tom probleme sama so sebou. Porad sa s odbornikom.

alena1808
15. apr 2015

@1farfallino1 mozem sa opytat, ze kolko mate obaja rokov?

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@alena1808 on 25 ja 24

andrea.petrus
15. apr 2015

Utekaaaaaaj !!!!

sasa1310
15. apr 2015

@1farfallino1 tu nepomôže psychologička. Veľkému decku niekto zmenil život, tak kope okolo seba. Tebe odporúčam nestrácať s ním svoj čas

drobecbobo
15. apr 2015

@1farfallino1 Nestojí za to, aby si s ním ostala, nestojí za to, aby pri Tebe mohol čo i len sedieť a nie to ešte ležať a už vôbec si nezaslúži, aby ho bábätko v Tvojom brušku nazvalo raz otcom. Iný nebude, bude len horší. Aj keď to bude akokoľvek ťažké, zbaľ seba alebo jeho, podľa toho čí je byt a so vztýčenou hlavou sa pozeraj do budúcna. Urobíš službu dvom ľuďom, na ktorých by Ti malo najviac záležať - sebe aj dieťatku. Čaká Vás veľa krásnych vecí, zážitkov, pri ktorých taký dement, nemá čo robiť. Prajem Tebe aj bábätku tak veľa šťastia, ako unesiete. A ver, bude už len lepšie.

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@drobecbobo najhorsie je ze sa priserne bojim odist jedna vec je najst byt co sa aj snazim ale mam strach ze potom uz budem uplne na vsetko sama ( viem ze v podstate aj teraz som uplne sama ked sa sprava ako sa sprava ) ale neviem nejak ma asi upokojuje ten fakt ze viem ze niekto pride domov atd :/

lilik7
15. apr 2015

V ktorom mesiaci si?

drobecbobo
15. apr 2015

@1farfallino1 ☹ Mňa by fakt, že príde domov niekto taký, neupokojoval, práve naopak. Rozumiem tomu, že je tam strach, obavy, ale zvládneš to. Radšej by som žila z mesiaca do mesiaca, ako v strachu, že sa tá zloba partnera, raz otočí voči dieťatku. Z jeho strany je nechcené a dáva Ti to jasne najavo. Myslíš, že sa zmení? Čo ak bude zlý aj ku dieťaťu po narodení? Chceš to riskovať?

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@lilik7 koncim 3

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@drobecbobo ja ho mam zafixovaneho ako neskutocne citliveho a empatickeho chlapa a jednoducho tomuto spravaniu vobec nerozumiem :/

drobecbobo
15. apr 2015

@1farfallino1 Sadni si s ním a narovinu, bez kriku sa s ním porozprávaj. Povedz mu, že ho ľúbiš a zraňuje Ťa, ako sa k Tebe a k tomu životu, ktorý v Tebe rastie, správa. Opýtaj sa, či vie, prečo sa tak správa. Čo ho k tomu vedie? Opýtaj sa ho, či Vás vo svojom živote chce alebo nie, pretože to potrebuješ počuť teraz, aby si sa vedela rozhodnúť a podľa toho zariadiť. Daj mu najavo, že chceš, aby ste boli kompletná rodina, ale len v prípade, ak on svoj postoj prehodnotí a zmení a chce to tiež. Ak nie, budeš musieť urobiť rozhodnutia v čo najväčší prospech seba a dieťatka. Narovinu, žiadne výhovorky, nič. Buď si to uvedomí alebo nie.

denduska
15. apr 2015

@1farfallino1 čo ten bude robiť keď vám dieťa prereve celú noc? A takých nocí bude... Tiež doňho kopne? Utekaj!

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@drobecbobo to som si takmer 100 percentne ista ze mi povie nieco v zmysle "nechcem ho ale musim s tebou ostat" :/

katrin21
15. apr 2015

@1farfallino1 nerozumiem, preco si s clovekom, co ta ponizuje.. asi mas nizke sebavedomie, lebo len vtedy si žena ( aj muz) necha takto ubližovať.lebo si mysli, ze nema naviac a nedokaze sa sam uzivit, preziť..+tam zacni... zacni mat rada samu seba a potom sa vykasli na takého debila, co ti nadava, to chces takto prezit svoj zivot???? a pokazit ho aj dietatu , ked sa narodi? odid cim skorej, taky chlap sa nikdy nezmeni. rozumies? nikdy, tu nepomozu rozhovory... on nechce zavazok , zodpovednost... naco ti je , iba na pritaž.
Pri nom pojdes psychicky dole a tym padom nic nedokazes, lebo ta bude ubíjať.

asocial
15. apr 2015

@1farfallino1 hmm..mozno len provokuje, aby si ho opustila, lebo presne to chce..tak sa milujuci partner nesprava, a ked sa sprava teraz ako hovado, co bude robit, ked bude mat dieta? Kricat na babatko? nebodaj mu ublizovat?
lepsie to nebude a ak si nechces uplne dokakat zivot, tak by si mala ist teraz prec, teraz, pretoze, potom budes mat este menej penazi a budes s nim silou mocou zostavat a argumentovat, ze mas len rodicovsky prispevok..

drobecbobo
15. apr 2015

@1farfallino1 Ja osobne, by som s ním nebola a nepotrebovala by som ani žiadne rozhovory. Keby raz povedal to, čo povedal on Tebe, kopal by do mňa, drgal, robil naschvály, ja by som ho už nedokázala ľúbiť. A nikdy, nikdy, by som nedovolila takémuto človeku, aby žil, ovplyvňoval a trávil čas s dieťaťom, ani keby bol jeho biologickým otcom. Nezaslúži si Teba ani dieťa. Možno to nebude hneď, ale časom nájdeš niekoho, kto si Ťa, ale aj Tvoje dieťatko, bude vážiť a bude Vás ľúbiť. A vtedy si uvedomíš, že si urobila pre Vás dvoch to najlepšie.

sam2
15. apr 2015

@1farfallino1 sorry, ale ako mozes zit s clovekom, ktory sa takto vyjadruje? Normalne mi stupol adrenalin. Taku by som mu je...a ze by lietal medzi stenami ako pinpongova lopticka....zbal sa a chod ku kamaratke, do ubytovne, kamkolvek. S takymto clovekom by som nestracala ani stotinu sekundy...aby moje dieta niekto nazyval hnusom!!!!!! A ty si dokazes po tomto vedla neho lahnut do postele???? Ved ja by som ho v noci zadusila vankusom....pripadne by som ho aspon ovracala...

krissy1
15. apr 2015

@1farfallino1 a kde byvate?

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@krissy1 v podnajme

ivett1
15. apr 2015

@1farfallino1 no, nemá náhodou za teba náhradu?...lebo takáto zmena v správaní u muža nie je normálna, keď si ho poznala ako empatického a citlivého chlapa a zrazu ...bum ... kopec báb, ktoré sem písali, nakoniec zistili, že to bola príčina a odmietanie vášho ešte nenarodeného dieťaťa a ich ponižovania ... alebo snáď začal piť, brať drogy, atď ...?! uvažuješ správne, rieš si bytovú otázku a choď od neho preč ...

winki13
15. apr 2015

Prepáč, ale doteraz bolo vo vašom vzťahu všetko ok? Nesprával sa k tebe už predtým urážlivo a povýšenecky? A ešte jedna otázka, čo je pre teba dôležitejšie? Pocit, že niekto príde domov, alebo zdravý vývoj tvojho bába? Keď ho teraz dokáže označiť za hnus, čo urobí keď bude celé noci plakať?

Strana
z4