icon

Som v koncoch

1farfallino1
15. apr 2015

Ahojte babeny, zakladam tu to temu lebo potrebujem podporit :/ doma to je cim dalej horsie :/ pocuvam od partnera aky hnus mam v sebe a reci typu je to predsa iba jedna moja spermia tak preco by som mal byt z toho pos...:/ oporu u rodicov nemam absolutne ziadnu, zo dna na den som labilnejsia vdaka tomu ako sa priatel vyjadruje sa neznasam citim sa najskaredsia na svete uz neviem co zo sebou :/

dzejn80
15. apr 2015

Podla mna chce aby si odisla, aby sa na neho nemohlo ukazovat prstom, ze ta nechal, ked si otehotnela .... a radim ti, urob to co najskor, neskor si vybavis alimenty aj na dieta aj na seba

simca06022011
15. apr 2015

@1farfallino1 ak ti povie ze nechce ho a musi s tebou ostat, tak ho rovno posli prec a neries... drzat si niekoho pri sebe lebo "musi" nie je vobec riesenie, radsje nech ide... a mozno sa preberie ukludni, ked naozaj odides a potom bude lepsie...
A ak by som sa hned neodstahovala, tak spi na gauci a nie pri mne v posteli, minimalne kym sa mu neukludnia hormony....

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@ivett1 myslim si ze ina zenska v tom nebude mozno skor len odpor k detom :/

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@dzejn80 presne tak to by pre neho bola strasna prehra keby sa o nom hovorilo ze opustil tehotnu zensku lebo na vonok je to mily distingovany mlady muz ktory to ma v hlave usporiadane

vika35
15. apr 2015

@1farfallino1 hm to, ze ma odpor k detom si vedela uz pred tehotenstvom? ja by som odisla, bud sa spamata alebo nie. ak nie aj tak dobre, bude sa vam lahsie zit a nie v strachu co pride.

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@vika35 vo sne by mi nenapadlo ze by sa niekedy k dietatu staval takto vobec za cely cas som nemala najmensi naznak ze by to bol taky velky problem to skor on mi hovorieval ako by so mnou chcel dieta

irusa
15. apr 2015

a to je čo za ko.o.a ???????

ivett1
15. apr 2015

@1farfallino1 tak, potom on nechcel deti a teraz je nahnevaný, že si neplánovane otehotnela a on musí byť s tebou len kvôli tomu, že čakáš jeho dieťa a preto ti ubližuje a ponižuje ťa? ... no, už som niekde čítala, že keď sa nakoniec dieťatko narodilo, tak ten chlap si k nemu našiel aký-taký vzťah...ale partneri sa väčšinou rozišli a už sa k sebe nevrátili ... niektorí chlapi sa ťažko pripravujú na to, že budú otcom plánovaného bábätka a o to ťažšie je to pri "neplánovanom" ...ale aj tak, ak ti povie, že ...čo za "hnus" to máš ...toto normálny chlap nepovie, aj keby bol neviem ako nasr..ý ...skôr by ti vykrikoval, že to dieťa nie je jeho .. a nechápem, prečo by si toto mala znášať ...ako som pochopila, byt je asi jeho, tak naozaj urob všetko pre to, aby si od neho odišla ...

vika35
15. apr 2015

@1farfallino1 zaujimave. ja by som sa s nim vazne porozpravala, a ziadala vysvetlenie jeho hrubeho spravania a tiez ako si predstavuje vasu buducnost. a pomaly si zacala zariadovat veci na odchod pokial sa situacia nezlepsi. to mu kludne aj povedz, ze ak to takto bude pokracovat, tak odides, s tym, ze on musi platit na dieta, taktiez mas narok aby ti poskytol prispevok na vyzivu a naklady spojene s tehotenstvom a porodom.

maculo
15. apr 2015

@1farfallino1 žena si zaslúži muža, pri ktorom sa bude cítiť krásna a ktorý si jej krásu bude vážiť.. 🙂 Ostatní jej nie sú hodní... Porozpravaj sa s ním, a ak si to neuvedomi, neospravedlni sa ani sa nebude snažiť všetko napraviť, tak ho bez váhania nechaj..

ruthmaria
15. apr 2015

kvoli comu ste vlastne spolu?

divim sa, co niektore dokazu znasat od partnera...

angelinja
15. apr 2015

prepac ale ty si jedna z tych trpiteliek..prosim ta chod do riti od neho..nidky sa nezmeni taky chlap!!!!

angelinja
15. apr 2015

a jedna pani nadomnou pisala ano vybav si potom alimenty..nie take ze ty to od neho nepotrebujes /koli hrdosti alebo podobne/ ty a dieta to POTREBUJETE!!!! nech plati!!!neoberaj dieta ani seba o to na co mate narok !!!!!ja viem ze naj by si chcela aby bol normalny.ale ked neni tak aspon toto nech Vam dava!!!nebud hlupa v rodine mame take pripady kde matka drala jak otrok atd nbudem sa roupisovat ..

lapalma
15. apr 2015

@1farfallino1 ......to je tento EXOT ????
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zijem-s-blaznom-2/
Neverím, že si ešte stále s ním....máš silnú výdrž veru ......chlap sa ťa chce silou mocou zbaviť, ale ty máš tuhý korienok. To, ako sa správa je iba neverbálne vyjadrenie slova "vypadni z môjho života !"
Je mi ľúto žien, ktoré musia žiť s takýmito postihmi....toto si nezaslúži NIKTO 😒

sue
15. apr 2015

.... @1farfallino1 😒 začni sa správať ako matka ! On nič nerobí pre to, aby sa postaral o svoje dieťa a o ženu, ktorá ho čaká, ale ty sa tiež nesprávaš ako budúca matka ! Keď už nemáš rada seba, tak mysli aspoň na dieťa ! To za nič nemôže - už dávno si mala byť preč !

Pripomínam, čo si napísala pred takmer 2 týždňami: "
1farfallino1 @miskap2111 uz niekde na zaciatku som pisala ze ani stolicka mi nepomoze na uplne vsetky okna nakolko mame stare vysoke drevene obloky a zial rebrik doma nemam a podnajom si hladam...
3. apr o 09:53 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP • " - toto je dôvod nechať seba a svoje dieťa okopávať??? Že nedočiahneš na poličky?????

Ak nie je táto téma vymyslená, pretože pred dvomi týždňami si bola v 6tt a zrazu končíš tretí mesiac, čo je 12tt... nejak ti to ubieha slečna...

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@sue ano stale som s nim nakolko sa to nejak cez sviatky ukludnilo atd a tato ani predchadzajuca tema skutocne nie je ziaden fake :/

sue
15. apr 2015

@1farfallino1 tak bacha na zamotávanie sa do klamstiev vlastných 😉 pred dvomi týždňami v 6tt, dnes v 12tt?

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@sue nezamotavam sa do klamstiev 6 to bolo od ovulky takze ked to teraz zoberiem od poslednej mrchy tak v podstate 10...

uz_nechcem
15. apr 2015

Od teba som tu videla už viacero tém.
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/som-tehotna-a-bojim-sa-to-povedat-priatelovi/
alebo
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zijem-s-blaznom-2/
Ak si si to nevymyslela tak nechápem, preco s takym debilom este si? Pozbieraj este svoje posledne kusky ucty, a utekaj od neho kade lahsie. Absolutne nema k tebe ziadnu uctu a lepsie to uz nebude. Bude to tazke ale ked ho konecne opustis, tak zistis, ze ti je lepsie bez neho. Radsej bud ako slobodna mamicka ako mat takehoto idiota, co ta ponizuje na krku. Mozno kdesi na teba caka skvely chlap, a ty prepasnes takuto prilezitost s takymto blbcom lebo si myslis, ze na lepsieho nemas?

katrin21
15. apr 2015

no podla tych tem nebol ani predtym OK.. si normalna ?? byt vobec s takych chlapom?

ladyblcha
15. apr 2015

kks, niektore si fakt o takyto zivot koleduju. ved inak by s nim predsa nebola.

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@katrin21 ked ja teraz hned nemam kde ist a este k tomu nemam ani moc odlozenych penazi navyse aby som sa mohla zdvihnut a odist :/

mirkava
15. apr 2015

@1farfallino1 tvoj partner ta psychicky tyra. Robi to vedome a neberie do uvahy ze si tehotna a nosis jeho dieta, tym padom tyra aj svoje dieta. Je to hajzel. Ak to bude co len trosku mozne chod od neho prec. Dieta je poklad a to najviac co sa aj takemu ... mohlo podarit a ak si to neuvedomuje nema pravo toho maleho drobceka ani len vidiet. Vela stasticka...

natalym
15. apr 2015

@1farfallino1 No to ako sa správa Tvoj priateľ, nie je v poriadku. Ver, že to nie je dobre. Pomaly ale iste robí z Teba trosku. Fakt utekaj, nie je to dobré. ☹

jeennyv
15. apr 2015

@1farfallino1 ja by som s takymto clovekom do buducnosti neratala...dieta sa este ani nenarodilo a jeho vyjadrovanie je taketo, co mozes potom cakat po narodeni...ocividne nie je zrely na dieta alebo sa novej situacie desi, ale to nie je priestor preto, aby ta takto deptal hlavne v tvojom stave...ak sa partner nedokaze vyrovnat s tym co prinesie zivot a pridu rozne dalsie situacie, ktore si ho budu vyzadovat, tak ho radsej nechat tak, lebo sama budes na vsetko tak ci tak....

emyly
15. apr 2015

@1farfallino1 ja som si takéhoto cvoka vzala...a nie jedno, ale tri deti som s ním mala, kým som pochopila že s bláznom sa žiť nedá...niečo podobné čo píšeš, som denne zažívala i ja... a poviem ti, som bohu vďačná že som tiež neskončila pri cvokarovi...jeho diagnoza napokon bola "maniodepresívna psychoza s príznakmi schizofrenie" a ľutujem, naozaj veľmi ľutujem že som to plných 6 rokov znášala...teraz som šťastne rozvedená a mám užasného priateľa...vidíš, po svete chodia aj chlapi čo im nevadia cudzie deti, a vedia ich ľubiť ako svoje vlastné, ak sa tohoto bojíš, tak naozaj nemusíš...ty sa len teraz pekne sustreď na dieťatko, odíď od neho, ku kamoške, k rodine, do hocakej garsonky, len utekaj...lebo ani nevieš kedy a môže na teba dvihnúť ruku, ublížiť ti a nedajboh, ublíži aj dieťaťu...nedopusť to, preto naozaj musíš odísť. Tisíce párov neskutočne túži po tom čo máš práve ty v brušku, a už to že on to nazval hnusom, spravilo z neho zviera, nie otca, on nie je hoden sa nazývať otec...bábenko sa ti narodí, a uvidíš ako sa ti život zmení, no a čo že budeš chvílu sama? Upneš sa na dieťa, a snáď časom sa nájde človek ktorému bude skutočne na vás dvoch záležať...

jano8
15. apr 2015

Tvoj priatel mi pripada velmi nevyspely. Take zartiky si medzi sebou robia mladi chalani, ale velmi rychlo pochopia, ze k zenam by sa mali spravat inak.
Okrem toho, zrejme necakane buduce rodicovstvo unho spustilo urcite stresove spravanie. Sprava sa este nezrelejsie ako predtym a najma jeho slova ublizuju a dalsie spravanie je niekedy nelogicke. Pravdepodobne si tak urychlene prechadza nejakou fazou dozrievania. Aj ja som mal podobne obdobie, ked som mal 24. Trvalo mozno mesiac. Casom to preslo, uvedomil som si, ze nemozem ocakavat pochopenie od kazdeho, niektore myslienky mam len pre seba.
Suviselo to aj so vztahom k rodicom, najma mame. Musel som si uvedomit, v com uz budem samostatny. Preto je mozne, ze chce travit cas s rodicmi osamote. Nemusis sa kvoli tomu znepokojovat, naopak, odporucam podporovat ho v tom. Moze mu to pomoct trochu dozriet.
Celkove odporucam udrzat si s nim co najlepsi vztah, ako sa da. (Aj keby ste sa rozisli.) Dieta potrebuje, aby rodicia vychadzali spolu co najlepsie.

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@jano8 ako co sa tyka rodicov tak hruza typicky mamickin mazanek. Jeho mama ma nejak nemusi lebo jeho ex bola dokonala ( podotykam ze dokonalost ex bola v tom ze si s maminkou denne mailovala a klebetili o synackovi) ja som ten typ ze jej nebudem vesat na nos kraviny. A ako je fajn ked sa vrati od svokry a dajme tomu z casu na cas svokra posle babovku alebo tak nieco drobne ale ked sa chlap vrati s plnym batohom navareneho jedla na x dni tak to tiez nie je uplne super teda aspon na mna to posobi tak ze si asi mysli ze mu chudackovi nedam najest co skutocne nieje pravda som z domu zvyknuta denne varit a tak aj vzdy bolo priznavam posledne dva tyzdne som to vzdala a radsej sa najdem najest von lebo ako vyvarat niekomu kto sa chova takto ma uz nebavi :/

1farfallino1
autor
15. apr 2015

@jano8 a bohuzial ano zistujem ze je to stale dieta, predtym som mala niekolkorocny vztah odomna o 6 rokov starsim partnerom a to bolo uplne o niecom inom vobec sme sa nepackali v takychto blbostiach ako riesim teraz :/

kacero007
15. apr 2015

Vzťahy sú veľmi komplikovaná záležitosť. Teraz hlavne Ty neupadaj na duchu, čakáš mini bejby a to je tá naj vec, vďaka ktorej budeš každé ráno vstávať z postele s fajn pocitom pri srdci. A nebudeš sama, teda už teraz nie si... Mysli predovšetkým na seba.
Na Tvojom mieste by som si s ním v kľude sadla, porozprávala sa a uvidíš, či to má vôbec zmysel. Ak sa to vôbec dá, lebo mám pocit že sa správa ako 5ročné decko.
Do zálohy si skús nájsť podnájom aj sama - možno práve v momente ako odídeš s jeho bábatkom, uvedomí sa. A to už ale môže byť neskoro-smolka pre neho.
Nie je normálne, aby sa k Tebe takto správal. Nie si handra a fackovací panák a on si právom tú (jednu) preventívnu zaslúžil. Držím palčeky, drž sa