Som v koncoch
Ahojte babeny, zakladam tu to temu lebo potrebujem podporit :/ doma to je cim dalej horsie :/ pocuvam od partnera aky hnus mam v sebe a reci typu je to predsa iba jedna moja spermia tak preco by som mal byt z toho pos...:/ oporu u rodicov nemam absolutne ziadnu, zo dna na den som labilnejsia vdaka tomu ako sa priatel vyjadruje sa neznasam citim sa najskaredsia na svete uz neviem co zo sebou :/
@lenbea ano akoze cosi to dovolujem odist... momentalne som u kamaradky a riesim nieco svoje
@1farfallino1 Tak asi si odišla v poslednej chvíli. Aspon že môžeš byť u kamarátky.
@1farfallino1 K trestnému oznámeniu: napadnutie, ublíženie na zdraví,si mala vo výpovedi dať zaprotokolovať jeho vyhrážanie, citovať všetky vyhrážky- to je veľmi závažné, dokladuj lekársku správu a fotografie, modriny a pod. Teba vôbec nemusí zaujímať čo on hrá a rozpráva, samozrejme že si bude vymýšľať, aby si zachránil kožu. Podaj v podateľni súdu žiadosť: predbežné opatrenie v rámci bytu, požiadaj o urýchlené rozhodnutie súdu, aby mu uložil opustiť byt a zákaz priblíženia sa k bydlisku a k tvojej osobe. K podaniu pripoj trestné oznámenie/ kópiu/, ak ju nemáš tak si choď vypýtať na políciu. Keďže ide o vážnu situáciu, si tehotná, agresor je nebezpečný, fyzicky ťa napadol, vyhráža sa ti, v rámci predbežného konania požiadaj o urýchlené rozhodnutie. Nie je absolútne žiadny dôvod, aby agresor býval v byte a ty si prespávala u známich. Keď budeš mať rozhodnutie súdu predbežným opatrením, že sa nesmie priblíži´t k tebe ani k bytu, tam je definovaná aj vzdialenosť a on to poruší, príde ti vyzváňať a vyhrážať sa ti , okamžite volaj políciu, stručne povedz že máš predb. opatrenie a oni pre neho prídu, vôbec sa s ním nebabri, lebo ti môže veĺmi ublížiť. Ďalej, podaj v podateľni súdu návrh na výživné pre teba, ako nastávajúcu matku, ale tak isto to musíš podať ako návrh predbežným opatrením, aby to boli vybavené prednostne! Ak on dobre zarába, je to len tvoja výhoda, pretože máš nárok na takú istú životnú úroveň, ako on. Pozor, výživné na tvoju osobu sa spätne nevypláca, takže neotálaj.
Ako to dopadlo?
@1farfallino1 niecim podobnym bohuzial som si presla aj ja, preto si dovolim ti napisat, aby si si polozila uprimne otazku, ci ta jeho predosla citlivost a laskavost bola skutocna, ked dokaze o dietatku povedat taketo ohavnosti a dalsia otazka, nad ktorou sa skus zamysliet je, ci si lasku k nemu nemylis s citovou zavislostou, ked este stale vahas. Prave kvoli dietatku utekaj, takyto hnus by z ust snad nevypustil ani ozran, ktory vyjde o polnoci z krcmy! Keby som predcasom samu seba mala aspon trosku rada a nebola sprosta, dnes by som si nebuchala hlavu o stenu, sice nie som s otcom mojho syna uz, ale tie stresy a nervy, ktore este obcas zazivam....som si mohla odpustit, ty sa pouc na cudzich chybach a dobre sa rozhodni. Zelam vela spravnych rozhodnuti a vela zdravicka tebe aj babatku 😉

@1farfallino1 to akože ked si povedala, že ideš preč, tak Ta zbil??? Chory chlap, ak zbije ženu, čo je tehotna, a ešte dieťa je jeho, fakt je chory. A kde si odišla? Držim palce vo všetkom.