Som v koncoch s bývaním
Ahojte dievčatá prosim neodsudzujte ma len ak môžete poraďte prosím.
Napíšem to v skratke.
Keď som sa vydala išla som bývať do Uliča ku svokrovcom....vzťahy sa do roka rapídne zhoršili.
Svokra ma začala nenávidieť a buzerovala ma za všetko čo som robila bolo to neúnosné a odsťahovali sme sa do prenájmu ale s nami odišli aj peniaze a nemali zaco kúpiť drevo na zimu takže svokra bola nakoniec u nas v byte kde sa správala az príliš dobre a ja som jej odpustila a požiadali nas ci by sme sa nevrátili ze my sme v prenájme a oni to nezvládajú....neprešli ani tri týždne a hádky boli na svete ale vratit sa uz nedalo. Takze sme zostali v Uliči nenávidela som to tam a nemohla som sa ani odtiaľ dostať kvôli financiám a ked sme sa dostali zopakovala sa rozprávka a ze svokor ma leukémiu no nemá taku ako opisovali a ze treba chodiť po doktoroch a kade tade .... zase sme sa vrátili a aj sme poprerabali zobrali sme si úver ale nepodarilo sa nam dokončiť a zas nas vyhanali robili zle. Naposledy do mna svokor skočil do bitky kvôli vode co deti vonku púšťali ale on nevedel ze polievaju paradajky len svokra ho nahuckala proti mne. Po tejto bitke sme odišli a sme v prenájme ale tym ze sme vzali úver nedostaneme uz hypo lebo ked bola korona mali sme odklad a ze vraj to banka registruje ako nezodpovedneho ci nedoveryhodneho klienta.... Popravde som v koncom my sme v prenájme lebo sme sa im dali oklamať a už nemáme ani možnosť na hypo jedine ze vyplatíme úver ktory sme tam vzali. Ak by bol dom na manželovi nikdy neodídem ale oni maju dom v zabezpeke kvôli hypo ktorú neplatili a tak sme ak toto platili a aj tak im nebolo dobre. Jeden den som aj nachytala svokru ako berie peniaze z našej skrine.... to ma tak dojalo ze som zamrzla a odišla. Otec mi radi aby sme si oddelili poschodia aj vchod ked je taka aká je kvôli tomu ze sme tam uz napchali peňazí a ze teraz uz neni ine východisko. Baby prosim vas poraďte co mam robit ?

@karolinakr Hej som vďačná všetkým dobrým ľuďom, ktorí sa tu našli a snažili sa mi pomôcť aj keď som to posrala na plnej čiare.... Manžel je iný a tiež si myslel že sa mu podarí ich niekam dostať ale dostali sme len seba do sračiek ako sa vraví starého psa novým kúskom nenaučiš. Dlh budeme splácať, pretože sme sa tak rozhodli my a v budúcnosti nechcem byť uvedená ako neplatič. Nikto nie je večný aj keď to vyznieva hnusne. Pre Česko som sa rozhodla preto aby syn nemal veľkú jazykovú bariéru a tak isto my všetci. 🙂 Ďakujem ešte raz z celého srdiečka <3
@nikanikusik26 To je najlepšie rozhodnutie, v česku je všetko podobné ako u nás.