Som v koncoch s bývaním
Ahojte dievčatá prosim neodsudzujte ma len ak môžete poraďte prosím.
Napíšem to v skratke.
Keď som sa vydala išla som bývať do Uliča ku svokrovcom....vzťahy sa do roka rapídne zhoršili.
Svokra ma začala nenávidieť a buzerovala ma za všetko čo som robila bolo to neúnosné a odsťahovali sme sa do prenájmu ale s nami odišli aj peniaze a nemali zaco kúpiť drevo na zimu takže svokra bola nakoniec u nas v byte kde sa správala az príliš dobre a ja som jej odpustila a požiadali nas ci by sme sa nevrátili ze my sme v prenájme a oni to nezvládajú....neprešli ani tri týždne a hádky boli na svete ale vratit sa uz nedalo. Takze sme zostali v Uliči nenávidela som to tam a nemohla som sa ani odtiaľ dostať kvôli financiám a ked sme sa dostali zopakovala sa rozprávka a ze svokor ma leukémiu no nemá taku ako opisovali a ze treba chodiť po doktoroch a kade tade .... zase sme sa vrátili a aj sme poprerabali zobrali sme si úver ale nepodarilo sa nam dokončiť a zas nas vyhanali robili zle. Naposledy do mna svokor skočil do bitky kvôli vode co deti vonku púšťali ale on nevedel ze polievaju paradajky len svokra ho nahuckala proti mne. Po tejto bitke sme odišli a sme v prenájme ale tym ze sme vzali úver nedostaneme uz hypo lebo ked bola korona mali sme odklad a ze vraj to banka registruje ako nezodpovedneho ci nedoveryhodneho klienta.... Popravde som v koncom my sme v prenájme lebo sme sa im dali oklamať a už nemáme ani možnosť na hypo jedine ze vyplatíme úver ktory sme tam vzali. Ak by bol dom na manželovi nikdy neodídem ale oni maju dom v zabezpeke kvôli hypo ktorú neplatili a tak sme ak toto platili a aj tak im nebolo dobre. Jeden den som aj nachytala svokru ako berie peniaze z našej skrine.... to ma tak dojalo ze som zamrzla a odišla. Otec mi radi aby sme si oddelili poschodia aj vchod ked je taka aká je kvôli tomu ze sme tam uz napchali peňazí a ze teraz uz neni ine východisko. Baby prosim vas poraďte co mam robit ?
@betulinka1 Ja som ITčkar a mam aj prax v soc.oblasti. Tu ide len o to že som sk myslela že s nimi pohnem ale nie nedá sa su to proste divný ľudia. Svokor nepracuje uz 7 rokov z neznámych dôvodov....
@nikanikusik26 ale Ved pises o bitke. Akoze tuto by nebola cesta spat. A ked si IT takze ovládaš jazyk. To mozes robit aj z domu. Uz by som na Sk ani nebola.
Myslím, ze toto je TROLL.
Myslím, ze toto je TROLL.
@anonym_ed130e IT mi k tomu nepasuje, autorka si mala vymysliet nieco "obycajnejsie".
Podľa mňa by bolo ideálne mať podnájom blízko svojich rodičov, ak by boli ochotní pomáhať s deťmi a tiež nájsť si prácu, keď sa dá vykonávať aj z domu (IT) a zatiaľ žiť s mužom, keď je celkom dobrý. Keď on v zahraničí nerobí na jednom mieste a tam je aj podnájom ešte drahší než tu. Jedno je isté, že od mužových rodičov sa treba odstrihnúť, ani to by nefungovalo, že by si v ich dome vyhradil vaše priestory, ako radil otec, s nimi by aj tak boli problémy a nemalé.
Mala si sa prísť poradiť pred rekonštrukciou, teraz musíš znášať následky svojho zlého rozhodnutia.
A skladovať v skrini peniaze v cudzom dome kde ich môže svokra kradnúť?
Deti moje osprostené!
@nikanikusik26 Zobrať si Cigána a nasťahovať sa k svokrovcom do ich domu, to je teda odvaha. Cigánska nátura sa prejavila na plnej čiare. Si názorný príklad toho, že v zásadných veciach si treba dať poradiť od vlastých rodičov. Rady si už dostala, ja ti prajem veľa síl a trpezlivosti.
Nuz co- clovek by povedal ze 2x do rovnakeho hovna nestupis. Vam sa to podarilo a chcete znova( tym oddelenym byvanim? Ved sa nic nezmeni- bude to len horsie.

Ja by som na vašom mieste isla do Nemecka. Nech tam nájde hocijaký byt, začnete na sociálnych dávkach, ale postupom času tam budete obaja pracovať (umývať riady v kuchyni alebo tak) a nejak to už vyplatíte, deti budú v lepšom prostredí tam v škole než u vás v nejakej ťažkej paži s prepáčením. Budete istým spôsobom sociálne prípady aj tam, ale date šancu deťom