icon

Som v treťom mesiace a partner ma podvádza

siasiasia
16. dec 2013

Ahojte,uz neviem co dalej.cakame s partnerom dieta,som v tretom mesiaci.partner ma urcite podvadza.chodi neskoro domov,nedviha mobil a potom si najde vyhovorku ze mal vyp.zvonenie,je podrazdeny len sa mu pozriem na telefon,nakolko uz par krat som mu v nom nasla spravy s kamaratom, v kt.komunikovali o babach.a potom mi povedal,ze su to len take chlapske reci nic viac.dnes ked som volala z jeho mobilu bol ako na ihlach a cakal kym skoncim a hned mi vzal tel.z ruky,predtym ako mi ho dal som videla ako kontroluje sms a vypina fb.cez vikendy robi vecer a chodi neskoro rano aj o dve hodiny neskor a raz sa pomylil ked sme pisali sms a napisal mi od veci,ze kedy dokoncime to nedelne rano...aj to sa vyhovoril ze pisal s kamaratom,dnes zas za mnou prisiel,ze ma pre mnaprekvapenie a nechce aby som ho nasla,pritom je to take ocividne ale priamy dokaz nemam ziadny,nikdy som.si nemyslela ze ked budem tehotna budem taka nestastna,byvame u mojich rodicov,prerobili sme si byt,a uprimne keby byvame sami uz by som davno odisla.niesom stastnaked vidim ze mi klame do oci.neviemco mam robit :(

Strana
z4
silviaeli
18. okt 2020

@kveta to je čo za otazka??😕

Strana
z4