Som “vadná” ja alebo muž?
Žijeme v dedine kde nikoho nemáme. Muž pracuje na smeny, ja pracujem ale poväčšine z domu nakoľko 5r dieťa tu navštevuje škôlku a jeho pracovný čas nedovoľuje ho tam ani vodiť ani brat domov….možno tak 2x za týždeň max…preto sa ja nemôžem zamestnať nakoľko škôlka je do štvrtej a neviem ako by som to stíhala pri 8,5h pracovnom case. Ale zarobím si dosť dobre tým čo teraz robím. No pre muža je to stále malo. Lenže čo sa týka dieťaťa všetko mu hradím ja. On sa nestara a ani nevie aké ma hračky oblecenie atd. Varím upratujem periem ako každá žena, návšteva keď sem príde vždy povie aký poriadok super atd. No preňho som darebna. Rozpráva to aj pred dieťaťom. Citujem “tvoja matka je taká darebna” ….. rada varím pečiem ale on ai vždy nájde to “ale”. Stále vidí len svoje zaujmy a svoje potreby a ja už si prídem ako vzduch. Moje kamarátky su preňho sibnute ale keď prídu tak sa tvári že su super. 2x do mesiaca keď pracuje aj cez víkend chodim na cely víkend s dieťaťom k rodičom a aj to je problém lebo hento a tamto. Neustále ma problém aj s mojou matkou. Vraj ani na oslavu dieťaťu nemôže prísť stále to prízvukuje že ma ZÁKAZ. Keď niečo robím tak nadáva že sa nevenujem chlapcovi a keď sa mu venujem tak hento sprav a toto neni spravene a zajtra nech je obed 11:00 na stole…..90% stravy drogerie atd hradím ja a ešte mi povie keď mu vytknem nech nevyhadzujeme jedlo že som lakoma. Pol času keď je doma je pri telefóne. Ja neviem on všade vidí problém. Prestávam mat k nemu akýkoľvek cit a začínam sa rozhodovať že odídem. Myslím že toto nemá budúcnosť ale je mi to ľúto kvôli chlapcovi…
To že máš doma agresívne hovädo vieš, ak si potrebovala aj iný pohľad na vec, tak ti ho tu kočky napísali. Stále nechcem veriť, že si tak hlúpa a robíš mu doma servis.
Ty sa vzchop, rozviaž zmluvu s nájomcami a začni si v hlave kalkulovať svoje financie. Nakupuj a var iba sebe a malému a to hlavne v čase, kedy debil nieje doma. Ak budeš prať, "zabudni" oprať jeho veci. Nekupuj drogériu, ak sa minie, kúp len sebe a schovaj si. V rýchlosti mi už nič nenapadá. Ako sa vysťahujú nájomci štartuj auto a ber všetko, čo je tvoje. Niektoré veci, ktoré niesu dennej potreby si postupne bal a odvážaj vopred, aby ti ich nechcel v zápale zúrivosti zadržiavať. Naozaj začni myslieť hlavou a hlavne, prestaň brať osobne jeho agresívne výlevy. On je len chorý nešťastný človek a chce, aby si aj ty bola. Držím ti palce.
Kludne. Ved v zmluve pre podnajom mas isto nejaku lehody do kedy sa musia vystahovat podnajomnici. Isto za tyzden to nedas. Ja na ukor dovoelnky by som chodila si tam potom upratat, pripravit vsetko pre seba+ dieta. Nosila postupne oblecenie sezonne co teraz v zime nepotrebujes, veci ktore si nevsime,ze chybaju v dome.
Papiere maj pripravene aby si ich na sud poslala.
A jeho provokacne reci uz neber k srdcu. Normalne by som ho odstavila od vsetkeho. Nic mu nehovorila a jeho spravaniu by som sa do oci vysmievala.
@timing ja by som na jej mieste ani nemenila spravanie. Aby mu nahodou nedocvaklo, ze ona chce odist. Nech len ona kludne vsetko robi ako doteraz a medzitym si vybavuje prestahovanie a zverenie dietata do svojej starostlivosti. A jedneho dna krasavec pride domov a sluzticka nikde😀
Máš na viac...tak sa ho zbav...
@beronsche tiež to čítam a nechápem ako toto môže myslieť vážne.
@141117mmn prosím ťa čo je normálna práca? Či za normálnu sa u teba považuje ísť do roboty na 7:00 a skončiť o 15:30? A nie je jedno ako peniaze zarobí? Každý normálne chlap by to ocenil len chudák ju za to bude ponižovať
@matullienka
@beronsche jasne, ked sa zamestna, bude moct uhradit 100 % stravy a drogerie namiesto doterajsich "ubohych" 90% 😅 a este ked zlepsi stravovaciu logistiku a obed da na stol uz o 7 hodine rano namiesto o neskorej 11stej hodine...to len este bude rodinna harmonia rozkvitat 😀
Drzim ti palce, aby si nasla silu odist.
Sama vo vnutri vies, ze ti bez neho bude lepsie. Mas velmi dobru startovaciu poziciu = vlastny byt.
Lepsie hrozny koniec, ako hroza bez konca.
@zmrzlinka2021 no ja poznam taky pripad, ze praveze nie.. zena ma cas vymyslat somariny okolo syna :D
@141117mmn ti trosku hrablo v hlave?
Tvoja odpoved nedava ziadny zmysel. Co tu splietas.
Ano ma tajne chodit do svojho bytu a odnasat si tam svoje veci ktore kupovala, vyuzije ich u seba v domacnosti a nemynie zbytocne peniaze.
Co tu splietas vraha? Akoze wtf. " nosit veci ako by bol vrah...a len cihal kedy ju zabije"
To citas nejaku kriminalku a toto Ti ostalo v hlave? 🤦🏼♀️
Nikto nehovori ani autorka ze je nasilnik, to uz ako fabulujes. Vies co radsej uz nepis ziaden komentar, evidentne si mimo
@mysicka36 takéto podobné postupy radím tu na koni už pár rokov. Vytriedit všetky papiere, prehľadať jeho záznamy o príjmoch a výdavkoch, urobiť kópie aby mala dôkazy na výživné, upresňujem výživné pre dieťa, aby geroj na súde neplakal že je chudobný a nemá ničoho, ( iba hodinky za ministerský plat, dovolenky, výlety, motorku, auto vyššej úrovne a podobne lakocinky) podobne tak baliť mimosezonne veci a odnášať, veci čo nakúpila do domácnosti, robiť zásoby drogérie, potravín, a hlavne na tvrdo pýtať € na dieťa už teraz . A potom príde jeden deň, a simsalabim, príde geroj sultán do svojej jurty tá neporiadna, neschopná ženská bude fuč. Na stole iba lístok zbohom. 3 dni by som mu nedvíhala, iba 1x sms: náš syn je ok, zdravý a spokojný.
Čau tvá Máňo !
Fuha, tak toto sa tazko cita. Ak dietatu vravi, ze jeho mama je darebna a ak je pravda to, co pises, tak ta nelubi, nevazi si ta a je to blbec:(
Nie si vadna. Máš dobré srdce. Ja som tak žila 4. roky. Boli sme manželia. Žila som v jeho dome. Popri rodicovskom, som si chodili privyrobiť, nedalo sa mi utiahnuť domácnosť z 220€. Na syna mi nedával nič, ani na domácnosť. Všetko som kupovala zo svojho. Dala som si určiť výživné a rozviedla sa. Žijem v nájomnom byte so synom a mám pokoj. Jediné, čo ma mrzí, vydupal si striedavku, ale štýlom, ja mám syna cez týždeň, on každý víkend. Podpísala som to pod tlakom na súde. Vždy som mala z bývalého manžela extrémny rešpekt. Držím ti veľmi palce. Urob správne rozhodnutie pre seba.
Nechápem ženy ako si Ty,že mu to trpí,ale ženy hľadajú dobrodružstvo tak si vyberajú nesprávnych chlapov a potom trpia.
Keby mi chlap nieco vycital,okamzite prestanem varit,prat,upratovat,nech teda ma dovod pindat. Nech si on skusi. Robis obrovsku chybu,ze robis vsetko a cakas pochvalu. On nevie,co to je vsetko stihnut spravit,preto si ta nevazi.
A čo by bolo keby nemal ten obed pripraveny? Preco nenavari in. Mne keby povedal ze som darebna hned by mal prsku slov aky je on. A zakazovat rodicov? To by videl .. my zijeme uplne inac nie sme tiez dokonali ale mame spolu ucet, spolu sa strame o malu, ked sa mu nechce varit obed nebude ..to ze pracuje neznamena ze budem varit len ja ..ved aj ja pracujem 😃
@david1202 To ma co znamenat?

"najhoršie je že on mi povie že to len ku mne sa tak správa že k druhej by bol iný a lepší"
ale nooo. Toto je to najhorsie?? Prave naopak, tento uboziacky drist /lebo nic ine to nie je/ je pre teba super motivacia na odchod!! Wau, on je ten chrumkavucky, ktoreho kazda chce, a ty si ta atrapa a handra, ktoru nechce nik.."
Zasmej sa mu do tvare, a umozni mu tu najst tu "kazdu" co ho chce. A ty si po case najdes toho "nikoho", ktory ta bude mat rad a vazit si ta.