icon

Som vo vzťahu nešťastná

bubulacikkk
28. sep 2017

Nie som stastna... ahoj s priatelom som 8.5roka nasluboval mi svadbu a to nie raz doteraz nic sem tam spomene ale..skoda slov mam 2synckov snim.prvy problem je ze zacal cca 5 r.dozadu robit taxikara a tam sa to zacalo cele.zmenil sa bavili sme sa menej a menej stale nocne a ja s malym vtedy sama ked mal stuolik2.5roka som sa dozvedela ze ma podviedol tam to robi asi kazdi
Keby ste cakali ze sa bude kajat omyl.odisiel teda vyhodila som ho..ale hlupa som po nejakom case a jeho vycitkam ze berem malemu otca vzala som ho nazad nikdy som sa poriadneho ospravedlnenia nedockala...☹odvtedy ma to strasne trapi a uz mu neverim ...vsetko sa nejak ustalilo zacal sa pekne spravat na jeho pomery ovsem a tak som zatuzila mat este dietatko nevravim ze je to chyba to sa odetoch nema a som rada ze sa to podarilo.stuplik sa narodil a vsetko bolo ako tak aj ked mne uz sa zlomila laska knemu...zacali sme obcas chodit sami na vinko a tak ale nieco mi tam stale chybalo...prisiel den mojich narodenin mal zas nocnu no cely den stravil doma.cakala som aspon podanie ruky moj starsi mu vravi tato co si dal mame?ja ju pozyvam na rande ale ty si jej mal kvet kupit al.prsten maly ma 7...on ticho ja ze...zlatko co cakas ked mi tato ani ruku nepoda ...odisiel do prace vecer sprava na fb vsetko naj.milujem ta..napisala som mu z emi neslo k darcek ale teda aspon objat al.pusu al.proste lubim ta raz za rom nech pocujem.a dodnes nic je to 2tyzdne..prechadzala som jeho profilom a tam same baby kt.ja nepoznam ako dohodli sme sa po tej afere ze bude tam mat len toho koho poznam al.spoluziacky a toto ma tak sklamalo ale teda nepovedala som mu nic.no on odkedy robi tam kde robi je uplne iny na deti som stale sama cez den spi je snimi asi aj 2hodiny no zeby sa im venoval...citim sa strasne vedel ake manzelstvo som mala hrozne tyrana a teraz by som najradsej zniesla bitku ako toto..nepohladka ma neda mi pusu hoc mu vravim ze mi to chyba.citim sa ponizena sama...neviem ztoho von.maly je zdrav.netom zle a preto do prace nemozem este on zmenit pracu odmieta vraj kde tolko zarobim...lenze ja viem som si ista ze ma nelubi..rodicia mi s detmi moc pomahaju ale nemozem odnich chcet aby boli rodicmi aj prenich..
Moj malickh mojho otca vola tato...kocky poradte mi co robit nespim nejem je mi strasne..

Strana
z2
bubulacikkk
autor
28. sep 2017

@lilyianka aj ja si myslim ze nas ma na haku..zarobi bidaj by aj nie ked je stale v robote tringelty odmeny ma tolko ale ja nechcem jeho prachy ja potrebujem muza a deti otca a on nam to nedava

lilyianka
28. sep 2017

@bubulacikkk chapem ta...radsej keby zarobil aj menej,ale bol s vami...len bohuzial toto niektori muzi nedokazu....nedokazu pochopit,ze chvile s rodinou su vzacnejsie ako eura....potom deti vyrastu a on si moze trieskat hlavu,ze k nemu nemaju ziadny vztah,ale v konecnom dosledku si za to moze sam

bubulacikkk
autor
28. sep 2017

@lilyianka presne toto som mu povedala ved malinky mojmu otcvi vravi tato a jeho sa boji lebo ho nepozna sam by snim byt nemohol...hrozne -(

veronkaj
29. sep 2017

@bubulacikkk no z môjho okolia robí tiež pár ľudí taxikárov a preto sa čudujem a navyše to robí len nočné????
peniaze nie sú všetko, veľa ľudí je šťastných a o takej mzde môžu len snívať,
podľa toho čo píšeš ano možno Vás má rád svojim spôsobom ale asi tak že ano mám niekoho no je to divné celé, Ty sama musíš vedieť či si mu rovnocenným partnerom a deťom či je otec ktorého potrebujú ktorý sa im venuje ako môže, a všeetko.
Keď nepomôže rozhovor že takto nie, tak potom by som nezostávala niekde kde som len domáca upratovačka a kucharka.
radšej sama s deťmi požiadať o výživné pre teba sa nič nezmení hlavne budeš kludnejšia a pre deti je usmievavá mamina viac

veronika_belisova
30. sep 2017

@lulus53 lulu, mali sme pauzu 3 mesiace.. ja si myslím, že niekedy musí chlap precítiť to, čo môže stratiť, aby si to uvedomil... znie to možno kruto, ale musí si vizualizovať život bez teba.. až potom si uvedomí, čo chce.. možno sa mýlim a ťažko radiť v týchto veciach, keď nevidím úplne do vašej situácie, ale úprimne si myslím čo som napísala

bubulacikkk
autor
30. sep 2017

Kocky my sme sa hned vten den rozpravali plakal...a odvtedy mi chodili este sms snad sa uvedomi

janickacrazy
30. sep 2017

@bubulacikkk No reči sú jedna vec a skutky druhá, ja teda osobne takéto dohadovačky cez sms-ky neuznávam, nechápem a ako sa vraví papier znesie všeličo. Oveľa ťažšie je toto povedať niekomu do očí. No dúfam, že ten tvoj sa spamatá a aj to dodrží, čo nasľuboval.

bubulacikkk
autor
30. sep 2017

@janickacrazy on mi to vten den povedal a dlho sme sa rozpravali premna je najmenej vziat deti a odist dala som posl.sancu ale lahke tosomnou mat nebude

vilma7
30. sep 2017

@bubulacikkk ja by som mu navrhla poradňu, keď sa chce zmeniť, je očividné že sám to nedokáže. Ak poradňu odmietne, zrejme potom nebude tä jeho túžba po zmene a udržaní rodiny až tak veľká.
On si je podľa mňa len vedomý, že už takú nenájde čo mu to všetko bude tolerovať, odpúšťať atď.
Hodne šťastia prajem.

janickacrazy
30. sep 2017

@bubulacikkk No držím palčeky, nech sa to u vás porieši, potom daj po čase vedieť, ako ste dopadli. Drž sa.

meca
30. sep 2017

@veronika_belisova akú dlhu ste mali pauzu?

bubulacikkk
autor
30. sep 2017
bubulacikkk
autor
30. sep 2017

@vilma7
Ja viem uplna pravda nemam ruzove okuliare

lulus53
30. sep 2017

@veronika_belisova teraz sme mesiac bez seba a zatiaľ sa netvari ze by sme mu chybali. Aspoň ja určite nie. Malá mu chyba. Uvidíme čo bude časom.

sipka1990
30. sep 2017

@bubulacikkk Ak nie si stastna vo vztahu odisla by som od takeho chlapa, vies casom sa budu aj deti trapit oni vidia vela veci medzi partnermi ze nieco nie je poriadku, a keby mna muz podvedie tak u mna by sancu nedostal dalsiu .....Sms su jedna vec ze sa zmeni, ale clovek sa z peknych sms nenaje, treba skutky a dokazovat to

bubulacikkk
autor
30. sep 2017

@sipka1990 ja som mu neodpustila a nikdy ti nezabudnem len nusim sa postavit trocha na vlastne nohy a bud pripravim deti nato ze sa rozchadzame al.sa uvedomi

sipka1990
30. sep 2017

@bubulacikkk A naco chces ostat z chlapom ked nie si s nim stastna? Tomu nechapem

cecilia68
30. sep 2017

@veronkaj
Väčšina taxikárov má aj "bočné" príjmy 😅 kšeftujú s liekmi, s trávou a kadečím možným, čo normálne nekúpiš...

@bubulacikkk Ľudia sa nemenia, tak pre pokoj svojich detí a tvoje duševné zdravie, choď radšej od neho. Chlapi nemajú na deti nervy a vadí im hluk a krik....vadí im vlastne všetko☹

veronika_belisova
30. sep 2017

@lulus53 z mojej skúsenosti viem, že pauza niekedy pomôže, ale treba udržiavať komunikáciu... stretávate sa, alebo viete vytvoriť nejakú príležitosť, kde sa s odstupom porozprávate?

lulus53
1. okt 2017

@veronika_belisova stretávame sa. S malou chodievame na prechádzky spolu. A bavíme sa normálne.

apolka77
1. okt 2017

@bubulacikkk ahoj, tak vidim ze sa stale trapis. Z mojho pohladu uz ziadne keci z jeho strany. Naco ti je tolko bla bla ze sa zmeni, ze vas nechce stratit. Nech to dokaze. Sms dokaze napisat hocijaky pako, aj recicky ako ho to mrzi..Lenze to nestaci. Ty potrebujes citit lasku, podporu a nie len o nej citat. Preto lepsie k rodicom. Navrhnut medzi tym poradnu..ak odmietne realne cokolvek na sebe menit Realne nie len sluby tak koniec..a tiez neverim tomu zarobku. Tolko ludi taxi nevyuziva..a uz vobec nie v noci..ten prijem musi mat z ineho, len aby aj toto nebol dalsi podraz a sklamanie. Vsak logicky ludia v noci spia a neprevazaju sa na taxikoch..nerobi nieco co nevies?

veronika_belisova
1. okt 2017

@lulus53 to je pekné 🙂 stále vás chce v živote 🙂) je to dobrá cesta, len treba chrániť samú seba a radšej nič nečakať a tešiť sa, až keď to príde 🙂

lulus53
1. okt 2017

@veronika_belisova ďakujem za tvoje slová, uvidím čo prinesie čas... Kvôli malej s ním chcem vychádzať. A bol mojim najlepším priateľom, rada som sa s ním zhovárala a smiala. Aj keď mi pri rozchode veľmi citovo ublížil, nechcem o neho prísť úplne. Možno som blbá, ale tak to proste cítim, stále ma niečo k nemu ťahá...

Strana
z2