Som všetkému na vine ja?
Baby potrebujem poradit. mam taky problem s partnerom. on mi vravi, ze som prehnane ztiarliva, ale podla mna to tak nie je. ale k veci. mozno sa vam to bude zdat malicherne, ale musim sa niekomu vyrozpravat.stahoval si pesnicky , ktore si chcel
napalit na CD, vsetky pesnicky, ktore nasiel na nejakej stranke, hodil do youtube, cirou nahodou on pocuva take pesnicky, ktorych klipy su plne polonahych az nahych zien, na ktore mi normalne napise, ze su pekne. mne to vadi, vie o tom,ze mi to vadi, a este robi zo mna psychicky narusenu osobu... to je tak tazke pochodpit ze ma to trapi? baby, fakt som blazon? ja s a strasne trapim a uz nevladzem, poradte mi
Ja sa mladého sama pýtam pri filmoch, či tú ktorú považuje za peknú... raz ma dosť prekvapil, vo filme bola riadna kočka, teda podľa mňa kxichtík nič extra, ale telo mala také vypracované, peknú oblú prdelku 😉 a on mi zahlásil, že je tučná... hm.. a ešte ma dorazil, keď som sa spýtala na Ďurianovú, tak že áno pekná, tak to bola skoro bitka 😉
-blazon nie si urcite
-vacsina populacie je na svojho partnera ziarliva. niekto viac, niekto menej. je to biologicke.
-otazka znie, ci pozeranie zien z videoklipov nejako narusuje vas intimny zivot
-ja sa tiez rada pokochach krasnym nahym telom ( muzskym ale aj zenskym )
-netreba robit ziadne hystericke sceny a hovorit ze toto a hento nenavidis ked robi
-skus sa niekedy s nim pozriet na tie zeny a povedat : hej ta je pekna.. aj tie vlasy ma super, a tie nohy...
-urob si z toho srandu napr ( Keby som chlap tak ju chcem ) a podobne
nakolko som tieto moje "rady" ti vsetky vypisala z vlastnej skusenosti, pretoze mi tvoj pripad pripomina mna par rokov dozadu, tak som ti vypisala vsetko co som zacala robit... a ver, ze sa aj moj aj mm postoj k tymto veciam uplne zmenil 😉
aha.. a v neposlednom rade je dovera a uprimnost medzi vami a vybrat si vhodny sposob komunikacie... pretoze muzi su extremne citlive stvorenia 😀
@eeffka : vysokohorska vysunuta meteorologicka stanica s muzskym kolektivom......som sa nasmiala, ze mi praska brucho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ziarlivost = laska ( kazdy,kto miluje ziarli)
Prehnana ziarlivost = psychologicka poradna
@lily525 ked bude pozerat tie klipy, tak pridi k nemu a spytaj sa ho prijemnym hlasom: " Na ktoru z nich sa naviac podobam?" 🙂
ja tvojim pocitom rozumiem, ale nemyslim si ze problem je v tom ze tvoj priatel pozera klipy s polonahymi babami...keby to nerobil, robil by ine, co by ta zneistilo...a ziarlivost je bohuzial prejav nedostatocnej sebadovery a sebalasky...keby si verila ze za to stojis, ze si aj ty pekna a nepochybovala v tom ze si zasluzis aby ta priatel miloval, necitila by si sa tak neisto pri tych polonahych kraskach...dievca, povedz si ze nie si o nic horsia a ze za to stojis. chod si na seba kupit nieco pekne, chod ku kadernicke, dopraj si masaz a rob to pre seba, lebo sa mas rada, nie preto aby tvoj priatel nekukal po inych. A ak sila tvojej vole nebude stacit aby si uverila tomu ze si fakt dost dobra, skus vyhladat terapeuta a na svojom sebavedomi popracovat. uvidis ze sa ti velmi ulavi a ze svet bude ovela krajsi...
drzim palce
ahoj...mala som podobný problem ked sme ešte nemali bábo...žiarlila som na pekne herečky vo filmoch 😀 teraz sa nad tým len pousmejem a idem dalej..berem to tak"upokojovalo ma to" že večšina z nich aj ked nie všetky su počitačovo upravovane(to ti píšem pre tvoj vnutorný pokoj)počitačom vychudnute maju predlžene vlasy a silikony.... 😉 ale ked prišlo babo...tak som sa nad tym prestala uuuuuuuplne zamýšlat..takže ked moj mm minule pred čaasom zahlasil juuuuj ake pekne ženské,,,tak som povedala "heeeeej a kde aj ja chcem vidiet"tak ostal stat ako obareny hahah 😀 ale viem ako sa cítiš..treba to brat tak že tie ženy niesu nonstop namalovane,,,a stale upravene..a treba mu to aj takto povedat... 😉 ked budeš chciet napíš IP pokecáme o tom
Je to normalne, ze Ti to vadi, ja by som to ani nenazyvala Tvojou ziarlivostou, ale jeho sebeckym ublizovanim Tebe. Ked Ti nieco ublizuje a on Ti to bez problemov robi dalej a este Ta nazyva psychicky narusenou. Zijeme v presexualizovanej spolocnosti a toto je jej ovocim - sebectvo a sebauspokojenie na ukor lasky. Prava laska je tá, ked chcem, aby ten druhy bol stastny.

Kazda vieme ze to je tazke ale treba si zahryznut do jazyka a pousmiat sa pripadne povedat ,kocky co((: treba to brat trosku znadhladom ..mislym ze kazda zena sa otoci a pozrie na pekneho muza a potichucky si povie fesak((: 😝 aj moj pokukuje po peknych zenach, ☹ ale len sa pousmejem kyvnem rukou aj ked ma to zerie,dufam ze to zvladnes drzim ti palceky 😉 A ESTE ...MOJA POLOVICKA KED VIDI ZE MA TO ZERE TAK USMEVOM POVIE... SLUBIL SOM TI VERNOST NIE SLEPOTU 😀