Som vydatá a našla som si milenca
Ahojte, chcela by som malú radu. Som vydatá, ale čosi v intímnom vzťahu chyba. Stretla som sa s jedným, všetko bolo v poriadku, sympatie, bozky, celkovo asi 3x. Po poslednom stretnutí že dáme ďalšie a na druhy deň správa že má z toho zmiešané pocity a nie je si istý či obaja chceme to isté. Otvedy sa neozval. Je pravda že ja po prvom stretku som tiež chcela čas, cca 2 týždne. Ale teraz neviem čo si o tom mám myslieť. Prosím nesudit.
Milá Miriam 11,pred 14 rokmi som si prešla dosť vážnou krízou. Môj manžel so mnou ani vtedy nechcel spať, chodil neskoro domov, samé výčitky že čo vraj bez neho budem robiť nadávky. Skončilo to tak že som sa ocitla na gynekológii s nejakým suvenírom, ktorý doniesol domov. Podľa toho čo píšeš som ho mala poslať do hája. Tak to myslíš?. Takže ako som povedala, nesudit ak neviete čo je za tým. Možno mnohé z vás si myslíte že je doma všetko v poriadku a za vašim chrbtom má inú. To je realita ktorú vidím každý deň aj zo svojho blízkeho okolia. Takže asi tak
A čo sa týka potrieb, áno máme vlastné ruky, ale niekomu to tak vyhovuje, inej nie. Mne to nedáva nič, inej to môže stačiť
@lily76 ....Au - Squeeze me! Javí sa mi to ako relatívne tenký ľad a premýšľam, či by som to takto verejne. Celý problém vzbudzuje neistotu. Chceli ste naplno žiť zároveň v oboch vzťahoch? Skôr by Vás situácia mala ukľudniť a pomôcť celú vec uzavrieť. ....kto čo od toho očakával? ... viete čo chcel on? Musíte na to prísť sama 🙂
no otras...jeden neverny, druhy neverny, chorobka sem, chorobka tam.
Ja som to ešte neurobila, len tak na okraj
U 43 ročných žien treba počítať s tým, že v priebehu nasledujúcich približne piatich rokoch sa dostanú do prechodu a tým sa im zmení aj názor na sex, či v horšom prípade pôjdu na nejakú prehliadku a tam sa zistí, že majú problém gynekol.rázu či už prsníky alebo iné. Poznala som známu, ktorá má tiež 43 rokov a pri prehliadke jej zistili niečo zhubné v prsníku (čo sa teraz vyskytuje často) a jej priateľ, ktorého mala, lebo bola rozvedená už dlhú dobu, keď sa to dozvedel, hneď si našiel výhovorku, prečo ju musí opustiť. Nie len muži majú rôzné poruchy. Našťastie jej tá operácia dopadla dobre a nemá zatiaľ nejaké následky, chodí do práce a o priateľovi už nehovorí ani slovo.
@lily76 na tvoj vek by som cakala viac racionalnosti, to ze s tebou chlap nechce spat moze byt z dovodu ze ta podvadza. Najprv si vyries prvy problem a potom ries druhy problem.
A on eje slobodny ci tiez zenaty?
@lily76 a ako vies ze si nemozes doniest ,,suvenir,, od milenca?
To neviem ci si donesiem od neho suvenír, je to risk. A racionalita? Vyrieš si problém keď má milenku. A zas je to tu. Chlap môže mať, žena nie. Chápem že žijeme v katolíckej krajine ale v 21 storočí. U ženy to v poriadku nie je u chlapa áno. Žena má snáď iné potreby ako chlap?. Chorá nie som, mám za sebou kompletne vyšetrenie. To bola moja prvá cesta k lekarovi, s týmto problémom, či naozaj nejdem do prechodu. Som úplne zdravá a vzhľadom k svojmu veku až veľmi
Vediem aktívny život, cvičím, zdravý životný štýl je u mňa samozrejmosť. Nikdy vás nenapadlo, že to prečo nechce je že nevládze. Váha, s tým spojená strava,žiadna fyzická aktivita. Napriek tomu som si zatiaľ nikoho nenasla. Prosba o radu ale bola o inom, tu sme už zašli ďalej.
Takže ďakujem za všetky príspevky aj tie k téme aj mimo nej.
@lily76 ak sa dusíš vo vzťahu a už nie je možná žiadna náprava, tak ho ukonči.
A až potom hľadaj vzťah.
@lily76 ...veru veru si sa už zadusila. Von z toho kola a čím skôr tým lepšie / keď sama píšeš že si zdravá/. Rôzne dôvody sú tu prečo🙂 Spermie v pošve resp. v maternici dokážu prežiť 3-5 dní. V prípade styku počas plodných dní je ich zavedenie principiálne možné a tým pádom je možné otehotnieť. Šanca otehotnieť je tu skôr nízka/ vzhľadom k veku/ avšak aj pri používaní bariérovej alebo hormonálnej formy antikoncepcie nie je ochrana 100 %. Ono ten čo chce to čo Ty si Ťa nájde tak, aby Vám potom nejaký " neukončený žebráčik" nestál v ceste 🙏
Ty si chlapovi dovolila mat milenku a svoju pohodlnost si si nazvala "zachranou" manzelstva. Vyries si najprv manzelstvo, potom sa pustaj do inych projektov.
@leuchtturm .... nedovolila, ale mala v tom čase rada suveníry. To je ako s tou brožúrkou čo rozdávajú pri vchode do jednej nemenovanej inštitúcie🙂 .... stojí tam " začínam pracovať čo s tým, aby som nezošalela" Potrebovala naše názory na situáciu " celkovo asi 3x" a pozrite čo z nás beštií tu vychádza 🙂 Ja jej fandím aj keď si osobne myslím, že si bude dookola ubližovať.
Dovolila mat milenku? To vážne? S 2 deťmi na materskej som ho mala sledovať, či čo. Sorry ale toto vyjadrenie je totálne mimo. Teraz neviem či mám plakať alebo sa smiať. Ja sekera ani stíhačka nie som a ani nebudem.
@leuchtturm ako sa chlapovi nedovoluje mat milenku? 😳
@lily76 ak to bola narazka na moj prispevok tak si ho vobec nepochopila. Nikde som nenapisala ze chlap podvadzat moze a zena nie. Vyriesenim prveho problemu som myslela tvojho muza a jeho znizeneho apetitu. Bud bude mat snahu na tom popracovat alebo chod od neho a ty si buduj stastie inde, ked bude muz porieseny, ries druhy problem a to je chlap ktory stratil o teba zaujem. Takto si zbytocne komplikujes zivot.
@lily76 načo si si chcela dať odstup 2 týždne?
Tvoje manželstvo je trápenie nemá význam.Bozky, vibrátor, ak nemôže normálne by Ti vedel poskytnúť aj tvoj muž.Kriza stredného veku rýchlo si užiť, lebo starnem.Bud si hľadaj normálny vzťah a časom sa rozved, alebo len vzťah na sex a riskuje, že sa zaľúbis a budeš ešte nestatnejsia
Máte deti spolu?
ked chlap neciti ziadne konzekvencie zo svojho spravania, tak to ma kvazi dovolene. Vie, ze aj ked sa jeho nevera prevali, zienka zostane v domacnosti dalej a bude sa tesit z myslienky, ze si zachranila manzelstvo.
@mpg no dufam ze pravdu nemaaaas;)))) ja sa citim duchom mlada...sex milujem..mam ho dostatok a ver ze si ho prave teraz uzivam na maximum🙂
A dufam ze aj zdravie sluzit bude este dlhoooo.
Inak mne hovoria ze vyzeram mladsie a lepsie ako pred 10 rokmi;))))
Takze hlavu hore styridsiatnicky a uziiiiivajme pokial mozme;)))
@luccija ja umrem z tvojho komentu...kukas co?;))))
@leuchtturm A ake dosledky chlapovho spravania mas na mysli? Panvicou po hlave, ci nieco sofistikovanejsie?

Ja som toho nazoru, ze zena aj v nezavaznom vztahu vzdy hlada city, zensky orgazmus sa rodi v hlave, nie ako u muzov obycajnou mechanickou penetraciou. Takto ako tu bolo vyssie pisane, ze si len zasulozia a kazdy ide svojou cestou, to nefunguje. Maloktora zena by toto chcela. Ak je to aj paralelny vztah popri manzelstve, kazda alebo takmer kazda zena hlada aj pohladenie, pochopenie, city, porozpravat sa... nastastie toto chyba v manzelstve aj mnohym muzom. Takze treba hladat niekoho, komu chyba a chce to iste.