icon

Po rokoch som znova atraktívna, ale zmätená

Dnes o 05:33

Ahojte, mám 37 rokov a vždy som bola skôr samotárka a veľká introvertka. Dlhé roky som nemala žiadny vzťah ani intímny život, sústredila som sa najmä na prácu a rodinu. Nikdy som sa nepovažovala za atraktívnu a ani som nemala odvahu zoznamovať sa s mužmi. Až nedávno som si uvedomila, že možno mám poslednú šancu mať dieťa, a začala som túto tému riešiť. Pred tromi týždňami sa mi ozval cez instagram jeden muž, výrazne starší odo mňa. Bol sympatický, sebavedomý a lichotil mi, čo som spočiatku nechápala. Nakoniec sme sa stretli a vzhľadom na moju dlhoročnú abstinenciu som išla k nemu s jasným cieľom. Všetko dopadlo dobre a následne sme sa stretávali asi dva týždne. Potom sa zrazu odmlčal.
Zmätená som sa prihlásila na zoznamku a stretla sa ešte s jedným mužom. Nebolo to s ním nič výnimočné, ale prvýkrát som si začala uvedomovať, že som pre mužov atraktívna. A tak som oslovila muža, do ktorého som bola kedysi roky zamilovaná ale som si nikdy netrúfala. Strávili sme spolu dva pekné dni, ale som zistila, že už ma vlastne až tak nepriťahuje a možno som si ho celé tie roky idealizovala no nebol taký . Problém je, že ani jeden z týchto mužov už dieťa nechce aj keď týto dvaja sa, veď viete čo.. Ale nazad k tomu prvému čo našiel vo mne opäť ženu. Keď som sa ho včera spýtala, prečo sa počas našich stretnutí nikdy neurobil, povedal mi, že preto, lebo mu na mne záležalo a nechcel mi ublížiť. Tá veta ma úplne dostala a mám pocit, že od včera som sa možno zamilovala hlavne do toho pocitu, že niekomu na mne záleží. Lenže moje ďalšie dve stretnutia berie ako podraz, hoci o nich vedel vopred. Povedal, že už so mnou nechce nič mať čo sa vzťahu týka, ale počkáme týždeň, či nebudem tehotná, a ak nie, môžeme sa stretávať ďalej, už však iba kvôli sexu a bez akýchkoľvek citov.
A ja teraz vôbec neviem, čo si o tom všetkom myslieť. Po rokoch som zrazu zažila záujem mužov, intimitu a pocit, že som atraktívna, ale zároveň mám pocit, že sa v tom všetkom začínam strácať a či som to neprehnala..

Strana
z2
anonym_2749af
Dnes o 05:40

Co??😬🤯

anonym_37272b
Dnes o 05:44

bez urazky, toto je na dobreho psychologa, ved nemas ziadnu sebauctu

anonym_3fe404
Dnes o 05:46
@anonym_2749af

Co??😬🤯

@anonym_2749af po rokoch abstinencie sa začala k.rv.ť , prišla tomu na chuť, a chlapovi sa s ňou nechce do vzťahu

anonym_cfa58a
Dnes o 05:51

....prečo sa počas našich stretnutí nikdy neurobil, povedal mi, že preto, lebo mu na mne záležalo a nechcel mi ublížiť .. ako ti chlap ublizi, ked sa urobi? On zjavne nemohol, lebo, ked chlap raz zacne, je prenho tazke zastavit sa. Klame ti. A nepozeraj sa na vety, pozeraj sa na skutky. Podstatne teda je, ze sa odmlcal. Cize, mu na tebe nezalezi. Ked je chlap zalubeny a zalezi mu na zene, ver tomu, zeby si to vedela a aj citila..

moonlight1210
Dnes o 05:53

Odskrtla by som vsetkych tych troch ako vybavene kolonky, ku ktorym sa uz nemienim nikdy vratit, a sla hladat stvrteho.

Ktory mi nebude tvrdit blaboly, ze mi nechce ublizit, ale zaroven som v jeho ociach klesla, no urobi mi milost a bude ma pouzivat iba na sex. Jak slechetne, Watsone!
(Ocividne ma “hodnoty” a “charakter”).

Ani jeden z nich ta skutocne nemiloval, ani nemiluje. A ten jeden ma iba vela peknych slov, ktore sa prijemne pocuvaju. Tak si sa do tych slov zalubila.

Teraz o sebe vies, ze zaujimava pre muzov si. Mozes pokojne hladat dalej.
Takych, co chcu len jedno a potom sa chcu odmlcat, stretnes este mnoho, tak si vyberaj dobre skor nez vobec s niekym este pojdes do postele.

Aby zas po X rokoch celibatu nesla do dalsieho extremu.

anonym_ad1f82
Dnes o 05:54

Nechapem tvoj postoj k zivotu na zaciatku a ani na konci. Pre mna absolutne nelogicke spravanie a citim z teba strasny chlad.

petamich
Dnes o 05:54

Prehnala 🤷‍♀️ akcelerovala si z nula na sto zbytocne rychlo, spomal zena, lebo si akurat ublizis, nemyslim si, ze teraz treba nahnat kvantitu. Znie to akoby si mala problem pred tym a teraz opat, s cim netusim, prilis malo si napisala.

autor
Dnes o 05:55
@anonym_cfa58a

....prečo sa počas našich stretnutí nikdy neurobil, povedal mi, že preto, lebo mu na mne záležalo a nechcel mi ublížiť .. ako ti chlap ublizi, ked sa urobi? On zjavne nemohol, lebo, ked chlap raz zacne, je prenho tazke zastavit sa. Klame ti. A nepozeraj sa na vety, pozeraj sa na skutky. Podstatne teda je, ze sa odmlcal. Cize, mu na tebe nezalezi. Ked je chlap zalubeny a zalezi mu na zene, ver tomu, zeby si to vedela a aj citila..

@anonym_cfa58a neurobil dnu, Dnu ako ďalší dvaja.

autor
Dnes o 05:58
@petamich

Prehnala 🤷‍♀️ akcelerovala si z nula na sto zbytocne rychlo, spomal zena, lebo si akurat ublizis, nemyslim si, ze teraz treba nahnat kvantitu. Znie to akoby si mala problem pred tym a teraz opat, s cim netusim, prilis malo si napisala.

@petamich Mne sa to ale zapáčilo, moje nové ja. A mojou prioritou naďalej zostáva mať dieťa, akurát že pôvodný plán, že aj bez muža, sa mi teraz zmenil. Teraz ho chcem aj s mužom, a s takým, ktorý ma bude naozaj milovať a bude sa mu páčiť taká, aká som.

catherin4
Dnes o 06:09

Hladaj stvrteho. Dvaja nechcu deti, treti ta chce len na sex, no neni z coho vyberat. Ked chces este dieta, mas najvyssi cas.

anonym_57c104
Dnes o 06:12

Takze 2ja sa do teba spravili??Nuz ten 3ti,co ta nechcel oplodnit tak uz ma smolu.

anonym_2749af
Dnes o 06:13

To si ty, co so tu vcera pisala, ze si vyberas medzi 2 (alebo 3) chlapmi? Jejda, uz jej teda povedzte, ze ktory. Lebo bude pisat kazdy den...

anonym_57c104

A budes rozmyslat,kto z tych 2 bude otcom.Dufam,ze kontakt na nich mas,ze vies aspon ako sa volaju na alimenty.

demodun

No mne ten príbeh nepríde reálny.
Ale ak je to reálne, hľadala by som ďalej. Ten prvý sa možno odmlčal, lebo sa zľakol, že to začína byť vážne. Alebo rovnako ako ty, nevie čo chce. A možno si ho niečím odradila ty.
To najdôležitejšie , ak hľadáš vzťah, tak neskac z postele do postele. Toto málokedy dopadne dobre.
Dobiehas zameškané, ale takto si uzenies akurát tak pohlavnú chorobu.

jaskolka
Dnes o 06:14

Ja som sa stratila už na začiatku...a keď som prišla k vete "neurobil sa,lebo mu na tebe záležalo a nechcel ti ublížiť"asi stratená aj radšej ostanem🤣🤣
Ale vážne teraz , spomaľ a skús sa zachovať ako zrelá žena,lebo toto mi príde,ako keď 17 ročný pubertiak objaví sex,utrhne sa z reťaze a ide "hlava nehlava"(alebo skôr niečo iné,ale nechcem byť až taká explicitna)

anonym_f2f5da
Dnes o 06:20
@anonym_2749af

To si ty, co so tu vcera pisala, ze si vyberas medzi 2 (alebo 3) chlapmi? Jejda, uz jej teda povedzte, ze ktory. Lebo bude pisat kazdy den...

@anonym_2749af a veď maj pochopenie. Je to lepšie ako tie ocurane testy. Aj keď možno je už vymaľované a príde aj na to. 😃

anonym_2749af
Dnes o 06:22
@anonym_f2f5da

@anonym_2749af a veď maj pochopenie. Je to lepšie ako tie ocurane testy. Aj keď možno je už vymaľované a príde aj na to. 😃

@anonym_f2f5da Boh nas ochranuj😄

anonym_a9a1fd
Dnes o 06:24

Na tvojom mieste mám obrovský strach z pohlav.chorob.

autor
Dnes o 06:29

No a najhoršie je, že ak sa ma spýtate, čo som vlastne celý mesiac robila v práci, alebo doma, tak ani neviem. Toto je pre mňa taký šok, že všetko ostatné len vojde do hlavy a hneď zase ide preč. Nedokážem sa celkovo sústrediť na prácu. Zato všetky tie stretnutia si prehrávam každý deň niekoľkokrát v hlave a často sa prichytím, že sa len usmievam. Proste ako blbá, ale spokojná. Šťastná nie, ale spokojná.

anonym_db33e1
Dnes o 06:34

@anonym_autor Toto ako myslis? "sústredila som sa najmä na prácu a rodinu." Na aku rodinu?

morpheuss
Dnes o 06:37

@anonym_autor a vysvetlil ti ten prvý, prečo sa po tých dvoch týždňoch odmlčal?
Každopádne, rozumiem ti, čo prežívaš... to ženy, ktoré majú rodiny nedokážu pochopiť. Roky si si asi myslela, že tá atraktivita v tebe nie je a teraz si konečne užívaš mužskú túžbu tak ako si aj zaslúžiš... a áno, možno narýchlo dobiehaš, čo si rokmi zameškala.. a áno, väčšina konzervatívnych mozgov na modrom koníku ťa za to bude kritizovať. Ale teba to robí šťatnou a to je dôležité. K tomu dieťaťu... viem, že ti tikajú biologické hodiny, ale ak hľadáš lásku, sústreď sa najprv na to... neodplašuj mužov túžbou po dieťati, ale daj im najprv šancu ťa spoznať a zaľúbiť sa do teba. Potom s nimi rieš dieťa... bude to trošku pomalšia cesta, ale výsledok bude stáť za to.

autor
@anonym_db33e1

@anonym_autor Toto ako myslis? "sústredila som sa najmä na prácu a rodinu." Na aku rodinu?

@anonym_db33e1 Sestra má dvojičky a je na ne sama a mama je dlhodobo chorá a imobilná, takže obom pomáham.

anonym_d8d403
@anonym_autor

No a najhoršie je, že ak sa ma spýtate, čo som vlastne celý mesiac robila v práci, alebo doma, tak ani neviem. Toto je pre mňa taký šok, že všetko ostatné len vojde do hlavy a hneď zase ide preč. Nedokážem sa celkovo sústrediť na prácu. Zato všetky tie stretnutia si prehrávam každý deň niekoľkokrát v hlave a často sa prichytím, že sa len usmievam. Proste ako blbá, ale spokojná. Šťastná nie, ale spokojná.

@anonym_autor tak toto je ako moj byvaly, v momente mi vyskocila kontrolka "manipulator". a uz sa ti dostal do hlavy. vedel o stretnutiach a aj tak ta za ne tresta a hra sa na boha co rozhoduje o tvojom osude s nim. tohto posli do teplych krajin, znicis si s nim zivot.

autor
Dnes o 06:40
@morpheuss

@anonym_autor a vysvetlil ti ten prvý, prečo sa po tých dvoch týždňoch odmlčal?
Každopádne, rozumiem ti, čo prežívaš... to ženy, ktoré majú rodiny nedokážu pochopiť. Roky si si asi myslela, že tá atraktivita v tebe nie je a teraz si konečne užívaš mužskú túžbu tak ako si aj zaslúžiš... a áno, možno narýchlo dobiehaš, čo si rokmi zameškala.. a áno, väčšina konzervatívnych mozgov na modrom koníku ťa za to bude kritizovať. Ale teba to robí šťatnou a to je dôležité. K tomu dieťaťu... viem, že ti tikajú biologické hodiny, ale ak hľadáš lásku, sústreď sa najprv na to... neodplašuj mužov túžbou po dieťati, ale daj im najprv šancu ťa spoznať a zaľúbiť sa do teba. Potom s nimi rieš dieťa... bude to trošku pomalšia cesta, ale výsledok bude stáť za to.

@morpheuss Odmlčal sa práve preto, že som vyťahovala otázku dieťaťa vlastne každý deň, keď sme boli intímne spolu, a viem, že má pravdu.

morpheuss
Dnes o 06:43
@anonym_autor

@morpheuss Odmlčal sa práve preto, že som vyťahovala otázku dieťaťa vlastne každý deň, keď sme boli intímne spolu, a viem, že má pravdu.

@anonym_autor vidíš, to je presne to, čo som ti napísal ja... daj chlapovi šancu, aby sa do teba najprv zaľúbil... až potom s ním rieš dieťa. Mužský mozog je naprogramovaný inak ako tvoj... poviem to na plnú hubu... proste chlapa musíš najprv opantať sexom, svojou osobnosťou, atď... dieťa pre chlapa nie je cieľ ako pre teba. Je to spôsob ako si ťa udrží.. Čiže opantaj chlapa tak, aby túžil si ťa udržať... a vtedy s tebou bude chcieť mať dieťa.

anonym_57c104
Dnes o 06:43
@anonym_autor

@anonym_db33e1 Sestra má dvojičky a je na ne sama a mama je dlhodobo chorá a imobilná, takže obom pomáham.

@anonym_autor no kludne budes mat aj 2icky,a kazde bude mat ineho otca.
Minule som citala o tom pribeh,zena isla na umele oplodnenie,pre inu rodinu.To sa aj podarilo,ale zaroven spala aj zo svojim muzom.Takze boli to 2icky,jedno dieta boli ich vlastne a druhe bolo toho paru.Takze kludne mozes aj takto dopadnut.

zuzubb007
Dnes o 06:47

Grciam, normálne si zo seba spravila ľahkú ženu, jasné, že žiadny nechce s tebou dieťa načo starému chlapovi bude mrnčajúce dieťa, keď si chce len vrznúť

anonym_95ff10
Dnes o 06:49
@anonym_autor

@anonym_autor pri prvých stretnutiach vyťahuješ otázku decka, on sa neurobí "dnu", tak ty splašíš ďalších, ktorí sa ochotne "dnu" urobia, povieš to tomu prvému a očakávaš čo?
Nevieme o čo ti vlastne ide, či o to decko, či o vzťah, najprv si to utras v hlave a potom sa liepaj na chlapov, ale nie na troch naraz, tým si nepomôžeš k ničomu, akurát tak skomplikuješ veci, ako si si ich práve skomplikovala. Ak má ten prvý aké také morálne hodnoty, jasné, že nechce takúto partnerku, ktorá sa momentálne správa ako samička.

lenja1

Ty si ponúkla chlapom sex len tak. Prečo si myslíš že si pre nich atraktívna ? Veľa je ich takych že ak majú moznost tak ju využijú a vôbec neriešia vzhľad.

petamich

Prosim ta ty sa daj dokopy, fakt mas podla mna problem, striedas chlapov, po prvom sexe dieta vytahujes, fakt toto chces? Ja asi nechapem, ze z coho si spokojna 🤷‍♀️ ze ta chlapi vyuzivaju na sex?

Strana
z2