icon

Som vydatá, ale v hlave mám iného

tajnaa
18. dec 2012

Ahojte, v prvom rade - urobila som si novy nick, aby som mala sukromie, je to dost intimne..
Som vydata rok a pol, mame dvojrocnu dceru asi som zamilovana do mojho manzela - neviem. Tazko sa to hodnoti, teraz ked som uz vyse dvoch rokov na materskej je to skor zavislost na jeho pritomnosti, lebo uz mi trosku šibe z toho, ako som stale doma a ako je vsetko rovnake.. Ale! Zacala som si pisat s jeho kolegom a piseme si dost perverzne a intimne veci ak chapete 😉 . Mam velke vycitky svedomia, ale velmi ma to bavi a dokonca by som sa s nim najradsej vyspala. Na druhej strane on ej tiez zadany a neviem ci by som s takym niecim dokazala zit. Uz ked teraz mam vycitky a to si "len" piseme.. Ked sa chce manzel milovat mam v mysli toho druheho. Co mam robit? Ako z toho von? Mam sa s nim vyspat a upokojit svoje chutky a zvedavost alebo mam uplne stopnut kontakt s nim?
Vdaka zienky..

hello_kitty87
18. dec 2012

@tajnaa komplexy máš zrejme ty moja, nie ja. Ja viem, že svojho muža milujem a nemám potrebu písať jeho kolegom 😀 A máš pravdu, dnes mám v práci taký voľnejší deň, tak si čítam o tom, čoho ste niektoré schopné a neviete si uvedomiť skutočné hodnoty a zahodíte všetko za hlavu, kvoli chvíľkovému vzplanutiu...

zivika
18. dec 2012

@sharmana ale ja som to nepisala ako radu autorke, ale adresovala som to tebe...autorke som napisala nieco ine...je mi jesne, ze nie vsade vztah funguje ako ma, mna len zaraza, ako vela ludi problemy riesi neverou, nie rozhovorom s partnerom a snahou o napravu...uz len kvoli dietatu by som sa snazila urobit maximum pre zachranu vztahu...

gabriellka
18. dec 2012

to si dobre napísala...som na materskej a asi mi šibe 😀 tak ja ti poviem šibe ti a poriadne...nezamotaj sa do toho kým nie je neskoro a keď ťa tak strašne láka skúšať nové veci, tak vedz že ak si nájdeš nového partnera tak to bude presne o tom istom. budete riešiť domácnosť, deti, šeky a varenie...a zase ťa to prestane baviť??? spamätaj sa 😉

tajnaa
autor
18. dec 2012

@hello_kitty87 tak mu chod nieco navarit, lebo cele poobedie ta zaujimam ja. lichotive sice, ale ked mas tak super vztah, nemala by si mat potrebu pisat mi tu.

tajnaa
autor
18. dec 2012

@hello_kitty87 ja uz som si tvoj nazor vypocula, dakujem, urazat ma tu uz dalej nemusis.

sharmana
18. dec 2012

@hello_kitty87 to čo si napísala? to patrilo mne? akože ta nahlasuje adminovi, ak si ma nazvala š...ou... To si vyprosím ty vyrývačka jedna!!!
Ja mám svoj vzťah v poriadku a ked nevieš niekomu poradiť, tak nechod vypisovať do témy a svoje komplexy si lieč niekde inde... Asi to doma nemáš až tak v poriadku, ked jej (autorkinu) vlastnú chybu(problém) berieš tak osobne...

sharmana
18. dec 2012

@zivika pozri v podstate máme doma my dve asi všetko v poriadku, takže my to medzi sebou naozaj nemusíme riešiť 😉 áno, súhlasím, rozhovor, ale niekedy rozhovorom partnera k náruživému sexu neprinútiš... vieš ona sama si musí niečo ujasniť... ja si skôr myslím, že proste momentálne je poblúznená a samozrejme ja neveru neodporučam...

tajnaa
autor
18. dec 2012

@sharmana to zrejme patrilo mne. ale kasli na taku babu, tiez mam pocit, ze to berie az moc osobne alebo len rada uraza. kopnut do zadku take zenske.

hello_kitty87
18. dec 2012

@tajnaa zrejme si nepochopila, som v práci, tu asi ťažko niečo navarím 😀 a ťažko budem s partnerom V PRÁCI, lebo nepracujeme v jednej firme.

Neboj nezaujímaš ma, smejem sa na tom, miestami som v nemom údive 🙂 vyjadrili sa tu viaceré, a hodnotiť môj vzťah na základe toho, že som tu vyjadrila je vskutku zaujímavé 🙂 Ja ho nepotrebujem pretriasať na verejnom fóre neboj sa, je v poriadku 😀

A mimochodom navariť by si mala mužovi ty, ale zrejme si píšeš s jeho kolegom, tak na to nemáš čas.

Zaujímavé je, že sa tu navážaš iba do mňa, ale evidente iba preto, že ja som ti šplechla pravdu bez servítky do tváre.

tajnaa
autor
18. dec 2012

@hello_kitty87 kittynka si ocividne "napravila preklepy" teda zmenila spravu na poslednu chvilu, ja som si precitala tu predtym. ja uz som navarila, zatial co ty si ma tu riesila.
mam pocit, ze ty sa skor navazas do mna. vacsinou sa zeny vyjadria raz a staci. len ty mas potrebu urazat ma. ale ja ti to odpustam 🙂

sharmana
18. dec 2012

@tajnaa ignorácia je to najlepšie.... možno ani deti nemá, tak vie ešte prd o tom, ako je to v manželstve ked sú tam deti a iné starosti ako s o tejto hodine klebetiť s kolegynami v práci 😀
a ešte k téme, neradím ti podviesť, budeš to lutovat... možno to teraz nemáte doma ok, ale to sú také obdobia, ono to prejde... s kolegom si prestan písať, tak zabudneš rýchlejšie, a aj ta to potom prestane lákat... Ak môžete, urobte si 1 den bez dieťaťa, chodte niekam, kam ste chodili ešte ako bezdetní... Aby ste konečne zažili aj také súkromie len pre vás dvoch. Ale najskôr musíš vymazať z hlavy toho kolegu 😉

tajnaa
autor
18. dec 2012

@sharmana aj ostatne zienky, ja uz som tomu kolegovi napisala, v skratke to, ze nech uz si nepiseme. ja dufam, ze zide z oci zide z mysle. ale ste mi trochu pomohli, lebo som sa o tomto nemala s kym porozpravat. vdaka

sante81
18. dec 2012

@tajnaa asi je to aj o povahe, ja mam 8 ročny vztah, taháme uz na 9 rok, ale nedokázala by som to. asi by som sa ráno pri pohlade na seba v zrkadle dogrcala.

jenny2009
18. dec 2012

@sharmana super si to napisala a myslim ze je nas viacej takychto zien ....ktore boli mozno niekedy uspesne v praci , v kolektive oblubene, a zrazu niekolko rokov len kuchyna a kuchyna ........samozrejem to stastie z dietata je neporovnatelnea a nenahraditelneee nikdy by som to nemenila ale je to v muzovi ak sa take myslienky prihodia ..presne ako muzi ten co ma doma pohodu a lasku nehlada ineee

malinkaaninka
18. dec 2012

@tajnaa stratiť všetko čo máš,sa dá rôzne.aj takto 😖

hello_kitty87
18. dec 2012

@tajnaa och áno, mala som ešte potrebu ťa doriešiť a dopísať niečo, inak nič som tam nemenila, len dopísala...a ja by som do zadku nakopala také ženy ako si ty...

Nemám potrebu urážať ťa. Iritijú ma ženy ako ty, ktoré majú zdravie, vzťah, dieťa a ešte to potrebujú kompenzovať milencom. Inak akože čo si čakala, že ťa pochválim? 😀

Darmo, niekomu ťažko vysvetliť, zistí to, až keď sa popáli. Tak dobrú chuť k večeri.

hello_kitty87
18. dec 2012

@sharmana nie nepatrilo to tebe, ale dotyčnej zakladateľke...fuu asi ty doma nemáš niečo v poriadku, keď si všetko vzťahuješ na seba 😀 Normálne čakám, kedy sa od jedu hodíš na zem 😀

Keď už dochádzajú argumenty, alebo Vám niekto napíše len holú pravdu, urobíte zo svojho problému môj 🙂 Ja si komplexy neriešim, ale akonáhle sa tu niekto vyjadrí, nazvyme to úprimne, hneď je zakomplexovaný? Akože ste smiešne 😀

Nech sa páči, nahlás ma, porieš si tým svoje komplexy 😀 Inak čo poradiť takejto žene? Však to, že na vine nie je ona, ale jej muž a decko, všakže? Ešte ju v tom treba podporiť, nech si zničí život. Ale škoda slov s Vami, neviete si vážiť skutočné životné hodnoty a evidentne máte celkom iné priority.

Ja som divná, lebo odsudzujem dotyčnú, sorry za môj názor na neveru, chodte vypisovať milencom...

jenny2009
18. dec 2012

@hello_kitty87 dievcata vy si preco tu nadavate ???

tajnaa
autor
18. dec 2012

@hello_kitty87 eh a ty ako vies ake mame zdravie a vztah?? vies iba to, ze si pisem s chlapom. spala som s nim? nespala. uz to ma stve, ze si s nim pisem. chcem radu od nejakej zeny co prezila to iste a nie od takej zenskej ako si ty, co hned uraza a ludom akurat zneprijemnuje den.

tajnaa
autor
18. dec 2012

@hello_kitty87 a mimochodom, uz je to uzavreta vec, tak si chod travit cas a urazat do inych tem. asi ta to tesi.

sharmana
18. dec 2012

@tajnaa kašli na ňu, je to trapka... pravdepodobne nedávno vydatá, ešte žije v ideáloch a nevie čo to je manželský život "s deťmi"... ja som spokojná so svojim životom, nie som už doma s malou, pracujem dávno, mám velmi dobre platenú prácu, ktorá ma naplna a s manželom nám to klape, ale napriek tomu vidím podobné prípady ako si ty... proste stáva sa... a asi ten kto nezažje nepochopí... 😉

clarissa
18. dec 2012

ved ta @hello_kitty87 nic zle nenapisala,ja neviem co sa tu do nej navazate,....a tebe mila tajnaa poradim jedine,aj ked su tvoje myslienky a chutky celkom bezne a zazila som take veci aj ja,pokial mas doma dobreho muza a dieta,skratka dobru rodinu bez alkoholu a bitky,vaz si to co mas,lebo pre par minut rozkose to mozes vsetko stratit ....zivot je taky,vsetko zle sa kazdemu vrati....aj mne sa moje chyby aj zlyhania vracaju....

mystery1
18. dec 2012

@tajnaa je super ze si sa tak rozhodla my s muzom sme spolu 10rokov a ked odisiel do zahranicia videl ma v meste jeho dobry kamarat, zacal mi vypisovat aka som neodolatelnaaaa atd.a a ko by ma chcel a ze ide okamzite k nam a chce ma lebo sa zblazni prvych 5minut mi to zalichotilo...rychlo som ho stopla a povedala ci je nenormalny a povedala som to muzovi pre zly pocit a aj pre to ze niekedy staci par poharikov a chlapi maju uprimnu chvilku a ty z toho vyjdes ako k.... preto sa to neoplati ani pisat nie to este viac 🙂 vela stastia 🙂

sirinka
18. dec 2012

@sharmana mozno aj ty raz pochopis, ked taka znudena mamicka bude vypisovat tvojmu manzelovi 😉

bonaquaba
18. dec 2012

@tajnaa manzelstvo je o tolerancii a dovere a o laske,ktlora mozno ze sa zda vyprchala,ale este tamm stale je,len kedze manzelia su neustale spolu,tak tu lasku si neprajavujuako za mladi, jasne,zenejaky jeho kamossati paci,to je normalne,pretoze vsetcis me len ludia a 1 jekrajsi ako druhy a laka ta to co nepoznaskeby si mala sjeho kamosom zit,tak aj on by sa ti postupom casu zunoval a zase by si hladala nieco nove nieco ine,co by ozivilo tvoj zivot,myslim,ze v kazdom manzelstve saobjavia u obidvoch parnerov chvilky,ked chcejedenz mm odist alebo tymvsetkym tresnut,ale o tom jecelyzivot aj manzelstvo,raz je nam dobre a potom pridu chvile,ked samym sebe nerozumieme, jednoducho manzelstvo je o kompromisoch, o tolerancii,a hlavne o LASKE,ktora akozevyprchala ale este stale tam je, vmanzelstve clovekzazijetolko veci, ktore nezazijenikdeinde,otvoris sa cudziemu cloveku,veris mu on tebe a tolko krasnychzazitkovdokazete spoluzazit ako s nikym iknym,
jasne,ze ked budes mat milenca a budeti hustit kaleraby dohlavy aka si krasna,uzasna a fantasticka to saodbrepocuva,a hlavne je tochvilkove =ale tvoj mm ti to tiez hovoril,kedstespolu chodili,ale milenca nikdy nespoznasvpravomsvetle,kedze on s tebou nerodil, on stebhou nevychovava dieta,on ta nezivi,akurat si stebou uzije a o to si myslim ide u milencov, uzit si nieco co je nove nepoznane a velmi pritazlive,ale MILENEC STANE VZDY IBA MILENCOM,na chvilu,ktora prave trva ten cas,ktory ste spolu a potom je ta REALITA -tvoj mm doma,ktory ti nepovie ako ta velmi miluje,lebo uz nema potrebu ti to hovorit kazdy den,vie za ta ma doma a domov ide kvoli tebe,lebo ta z celehosrdca miluje a vie,zesamozeopriet o teba a ty o neho,spolu ste nieco zazili,a s MIlencom zazijes ibanejaky krasny romanik,n ktory budes vbuducnosti spominat,ale nikdy nevies co mozesodmilenca cakat,kedzes ni nezijeskazdodenny zivot - aj ten milenec by sa ti zunoval,keby ste zili spolu v jednejdomacnosti,ale je to uzvsetko potom o cloveku aky je aako vsetkvnima,ci jeto jedniec,ktory stale potrebuje,aby mu niekto dokazoval,zejenadherny auzasny a tym sisvoje ego dvihal ,aleboclovek,ktory si vazi svojho partnera a vieho prijat aj so svojimi chybami a nedostatkami,ktore sa nauci tolerovat,a hlavnesivazit toho druheho ako osobnost,ktora je tu stvorena prave pre neho
MILENEC JEIBA CHVILKOVE VZPLANUTIE,ktore po case prejde,on nepojde s tvojim dietatom astebou nakoniec sveta ked to budes potrebovat,ale prave manzel,ktoreho mas doma to pre vas urobi, vaz si co mas doma,najhorsie je obratit sa chrbtom mmlovi s jeho super kamosom,to je naozaj silna kava,ale mas vlastnu mysel a nech sutvoje ciny akekolvek prajem ti,aby si bola stastna a mala sa dobreä
sorry za chyby a preklepy aleklavesnica mi strajkuje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sharmana
19. dec 2012

@sirinka 😉 ja som už zažila, ked mi bol niekto neverný (nie môj mm) a viem si s tým rázne poradiť 🙂 asi si tiež nečítala moje príspevky, ani v jednom som nesúhlasila s neverou, takže neviem na čo narážaš... treba čítať... a nebrať to osobne ak sa ťa to náhodou týkalo z tej druhej strany...

sharmana
19. dec 2012

@clarissa asi si nečítala ešte v dobe, ked hello kitty tu nadávala tajnej do š..., diskusia bola založená , aby tajnej niekto poradil a nie ju tu prišiel urážať a vylievať si tu svoje komplexy žienok, ktoré sa trasú, aby ich muž nepodviedol... každý si je strojcom svojho šťastia, ak urobí chybu, bude za nu platiť... zas tu tých chlapov netreba až tak lutovat, ja poznám vela takých čo svoje žienky doma sa starajúce o maloleté deti a za šporákom si obhajujúce svojho super manželíka, podvádzajú o sto 6. Nevera proste extistuje, ale tajnaa ešte neverna nebola, bola na pokraji že to urobí, ale sama zhodnotila, že je to blbosť..

sirinka
19. dec 2012

@sharmana narazam na to, ci si aj vtedy obhajovala dotycnu s takou vehemenciou a dotyka sa nas zo vsetkych, ani jedna z nas netusime, co a kedy nas postretne, prave preto akymkolvek sposobom obhajovat taketo konanie mi pride scestne.

sharmana
19. dec 2012

@sirinka prečítaj si prosím moje príspevky... lebo zase píšeš od veci... ja som napísala, že sa s tým často stretávam a vidím to práve u mamičiek, ktoré sú frustrované z malých detí a prídu napríklad do novej práce, či styku s niekým... a proste splanú.... nenapísala som, že je to ok... takže neviem čo obhajujem... ale určite nie je ok sa zapájať do diskusie, kde nechcem poradiť, ale len kritizovať a rýpať.... svoj názor na to čo robí tajnaa adresuj jej, ja som jej to napísala svojim spôsobom, takže neviem čo tu mám ja pred tebou obhajovať 😕

sharmana
19. dec 2012

@sirinka a čo sa týka mojej skúsenosti s neverou partnera, tak prvá chyba, ktorú robia ženy, že nadávajú na tie "hrozné ženské čo im balia mužov".... zameriavate sa na osoby, do ktorých vás nič nie je,... sa treba spamätať.... a ten muž takto nie je náhodou svojprávny? s ním s to musíte doma riešiť, on žije s vami.... keby aj sto žien písalo môjmu mužovi, len na ňom je, či ma podvedie alebo nie... toto je úzkoprsé, v živote môže teba aj tvojho muža postretnúť veľa nástrah a môžeš tu vypisovať aj roky o vašej vernosti a bum, jeden z vás to môže "posrať"... takže taký je život... ja konkrétne som sa nezaujímala o tú, s ktorou mi bol ex priatel neverný, poslala som "do r..i" jeho a uzavrela kapitolu...