icon

Som vydatá, ale v hlave mám iného

tajnaa
18. dec 2012

Ahojte, v prvom rade - urobila som si novy nick, aby som mala sukromie, je to dost intimne..
Som vydata rok a pol, mame dvojrocnu dceru asi som zamilovana do mojho manzela - neviem. Tazko sa to hodnoti, teraz ked som uz vyse dvoch rokov na materskej je to skor zavislost na jeho pritomnosti, lebo uz mi trosku šibe z toho, ako som stale doma a ako je vsetko rovnake.. Ale! Zacala som si pisat s jeho kolegom a piseme si dost perverzne a intimne veci ak chapete 😉 . Mam velke vycitky svedomia, ale velmi ma to bavi a dokonca by som sa s nim najradsej vyspala. Na druhej strane on ej tiez zadany a neviem ci by som s takym niecim dokazala zit. Uz ked teraz mam vycitky a to si "len" piseme.. Ked sa chce manzel milovat mam v mysli toho druheho. Co mam robit? Ako z toho von? Mam sa s nim vyspat a upokojit svoje chutky a zvedavost alebo mam uplne stopnut kontakt s nim?
Vdaka zienky..

sirinka
19. dec 2012

@sharmana citala som tvoje prispevky pozorne, napriklad ten zo vcera, ze vacsinou za to mozu muzi, ze zeny hladaju iskru inde a ze to chapes a ze milenca by si si hladala inde ako v blizkom okoli, ked uz.... Ano, pises aj o moznych rizikach, ale stale mi to vyznieva viac ako obhajoba... Ak som to pochopila nespravne, ospravedlnujem sa....

sharmana
19. dec 2012

@sirinka nemusis sa ospravedlnovat, to je ok...
ono si totiž vela ludí neuvedomuje, že pohnútky na neveru bývajú rôzne... a tento prípad tajnaa je iný, totiž tu to vyzerá tak, že sa muž ani velmi nesnaží o vzpruženie vzťahu... a proste aj to sa stáva, že sa žena platonicky zamiluje do iného alebo ked nemá doma vzrušenie, hladá ho inde...(len fakty, neobhajujem)... a áno, písala som aj o tom, že ak milenca, tak inde... ale to som zas napísala ako nestranná, lebo má dieťa, tak aby pochopila, že robiť neveru s kolegom svojhu muža je totál riziko... a tajnaa to pochopila, takže asi to malo význam, že založila diskusiu..

monicenka123456
19. dec 2012

si dlho doma a stereotyp ktory zijes kazdy den ta prinutil k tomu aby si hladala unik od toho stereotypu ale to nie je ospravedlnenie,ak spravis to po co tak tuzis moze ta to neskor mrziet a stat aj manzelstvo,lebo je to kolega tvojho manzela,vsetko sa raz prevali ci skor alebo neskor 😒 😖 🙂 🙂 🙂 🙂

sirinka
19. dec 2012

@sharmana ale nikto z nas sa netesi, ze je - bol - mozno bude podvedeny. A taketo "nevinne" flirtovanie, pokial clovek nedokaze odhadnut spravne hranice uplne zbytocne ublizuje dalsim ludom. Pre niekoho uz odhalenie takejto komunikacie moze byt fatalne, nedokaze sa s tym vyrovnat a partnera opusti.... A ja sa vobec necudujem,je to zrada na najcitlivejsich miestach, intimny zivot sa preto tak vola, lebo patri vylucne medzi dvoch ludi, ktori spolu zdielaju lozko a nepatri medzi nich nikto treti. Proste ja taketo konanie nikdy nepochopim. A preto si tu zakladatelka precitala tolko negativnych reakcii.

irriss
19. dec 2012

@sharmana 😉

Z vlastni zkusenosti KAZDY vi,ze ten kdo se dusuje a popira..je vestinou ten, kdo se boji sve vlastni slabosti a neveri si..proto si dodava silu pismenkama..a "smajlikovym smichem-vysmechem".. 😒
Verim uprimne tomu,kdo se naopak NEBOJI rici pravdu, neboji se rici "bojim se, chyboval jsem, nevim jak dal, padam na hubu, boli mne cele telo i duse.."
sverit se je LIDSKE, proc odsuzovat... 😖 , i kdyz se jedna o vec ci situaci, ktera se 99 procentum nebude libit, protoze ji 99 procent neumi ci nechce pochopit...
Kdysi se sverovalo jen fararum a nebo se o tom zpivalo anonymne v pisnickach..ted je internet..a @tajnaa ho vyuzila..POZITIVNE,,, 😉

Vetsinou takove zeny,-co Hlasaji - Ja nikdy!I, dusuji se a slibuji...jsou slabe..neveri si, boji se(samy sebe) jsou prvni, ktere zradi....schovavaji se za sve predstavy a idealy...tvrdi, ze to jsou zivotni priority a hodnoty...casto vyctene z knizek ci z kazani bible..a nejsou jim vlastni, proto se za idealy biji..
Nikdy nikdo nemuze rict.."Mne se to nestane,mne se to stat Nemuze.." 😅

Zivot je jiny, zivot je zradny a je jen na nas, jak se s nim popereme, a jak se s nim podelime..
@tajnaa se pere..uprimne, nema strach rici a vykricet pravdu o tom , co citi...
Nwchce se delit..ale ma strach, ze by se podelila...ze by mohla podlehnout..
Ale vzdyt je to lidske..za co odsuzovat?

Psala si s muzem, ktery neni jeji muz....hresila?
Hresila myslenkou?
Pokud se i ta pocita...hresime vsichni...
Hresila pismenkama? V podstate rekla muzi,co si preje...po cem touzi...co ji vzrusuje...ze to nerekla svemu muzi?
Ze to mela rici svemu muzi?
NIC o nem nevime,mozna jeji muz jeji touhy NECHCE slyset..mozna ji nechce nebo neumi vzrusit...
..proc nezakricet.."Ach aaaaaaano, tak se mi to llibi.. 😎 "
A je jedno komu..protoze musime byt "egoisti"...myslet i trochu na sebe..kdo zije neustale jen pro ostatni, zanedbava sam sebe a tudiz NIKDY nemuze dat ostatnim to, co by si nejvice pral a to: sam sebe..protoze se neustale hleda a zapira...protoze jsou preci "hodnoty"... 😎
@tajnaa vi, jaka by chtela byt, co by chtela prozit..rika to muzi..ktery neni "jeji"..ale jeto muz, ktery ji vyslechne..pokud by ji chtel vyuzit, udelal by to hned, ..necekal by...urcite sam vi, ze zustanou u psani...kdyby ji chtel ublizit,reklby to jejimu muzi hned..

megika1
19. dec 2012

@tajnaa sama dobre vieš,čo chceš...len čakáš na " požehnanie " ....nie je to Ego,ktoré ženie mužovho kolegu,aby si Ťa omotal,v príhodnú chvíľu udrel na kolegu.......a odfajkol si ďalšiu v poradí,zléééé

hello_kitty87
19. dec 2012

@sharmana inak na každého platí iný meter,že? Ty už tu o mne môžeš písať, že som trapka, zakomplexovaná a trasiem sa o muža? Buď taká dobrá a neznižuj sa k niečomu tak primitívnemu ako hodnotenie môjho vzťahu na základe toho, že odsudzujem neveru. Nemám potrebu sa tu pred tebou obhajovať, ale z duše neznášam to čo robíš.

Ty tu až príliš vehementne obhajuješ to aká si šťastná a ako Vám to klape. Želám ti, aby to tak naozaj bolo.

Ale tebe je asi za ťažko prijať iný názor.Keď s tebou niekto nesúhlasí, hneď je zakomplexovaný. Áno, keď príde k nevere, asi v tom vzťahu nebude niečo v poriadku, ale zodpovedný je za to ten, čo podviedol, nie sme zvery, mali by sme sa vedieť ovládať, keď už číha toľko nástrah 😀 Teraz sa tu hráš na silnú, ale chcela by som vidieť ako by si sa tvárila, keby si takú korešpodenciu našla svojmu manželovi. Nadšená by si asi nebola,však?

A ženy, ktoré sa chovajú tak ako zakladateľka témy, budú pre mňa vždy len š....a nevyhovoríte sa na žiadny stereotyp,nezáujem muža, alebo dieťa...

Pekný deň.

chovancova27
19. dec 2012

@tajnaa Nedávno sme boli u známych na vínko, a kamarát vyrukoval s tým, že číta nejakú knihu, ktorá mu otvorila oči. Podotýkam, že so svojou terajšou manželkou bol už raz rozídený tesne pred plánovanou svadbou kvôli druhej... no ale skoro som odpadla, keď začal o tej knihe rozprávať, ako konečne pochopil vzťah v manželstve. Každý deň stretáva pracujúci človek v práci nových a nových ľudí, mužov, sympatických, fešákom, ženy, krásne udržiavané, ktorej znás nenapadne hneď booože aký by bol asi v posteli...🙂 alebo chlap, čo má doma manželku na materskej, neupravenú, otrávenú, nudnú, stále tie isté reči o decku každý deň lebo nič iné už dva roky nezažila (hovorím z vlastnej skúsenosti, tiež som doma dva roky a hrabe mi ztoho🙂no ale toto sú všetko také povrchné myšlienky. Dobre, vyspíš sa sním, a čo ďalej. Možno to bude úžasné, možno to bude nahovno, odteraz budeš mať výčitky že si podviedla svojho muža, otca svojho dieťaťa a už nikdy to nebude také čisté ako doteraz, vždy keď sa mu pozrieš do očí, bude tam to tvoje tajomstvo... no ale odbočila som od tej myšlienky tej knihy🙂 proste ten kamoš hovoril, že stejne by mu zakaždým z toho vyšla najlepšie jeho manželka, lebo všetko nové je 😉 pekné, dobré a ideálne iba chvíľu... po nabažení niečoho nového (najskôr v posteli) si začneš všímať aj iné veci, a určite väčšina znich by ti vadila, lebo si zvyknutá už na svoj zabehnutý stereotyp s manželom... a skoro som znôh odpadla, že môj manželík sním súhlasil🙂

zabka88
19. dec 2012

@irriss vieš, nie vždy v diskusiách súhlasím s tvojimi príspevkami, ale jedno musím uznať.. v tvojich slovách je niečo hlboko ľudské, hrdé a pritom prirodzene pokorné... myslím že človek musí veľa prežiť aby dospel k tomuto poznaniu..páči sa mi to čo píšeš 🙂
ja už len pridám to čo poznáme z biblie - staré a pritom stále aktuálne: kto je bez viny, nech prvý hodí kameňom ...
nemyslím že je zmyslom tejto diskusie aby sme odsúdili @tajnaa za jej myšlienky, myslím že to stálo dosť odvahy sa s niečím takým zveriť.. nepoznám ťa, ale mám z tvojich riadkov pocit že celou touto situáciou trpíš sama dosť, nevidím zmysel prečo ti ešte nakladať.. každý sme si tvorcom svojho šťastia, dôležité je spoznať čo je to pravé šťastie ktoré v živote chceme dosiahnuť a čo všetko sme za ňho ochotní obetovať.. skús si zodpovedať sama v sebe tieto dve otázky a sama nájdeš správne riešenie 🙂 veľa šťastia prajem...

dedenini
19. dec 2012

@tajnaa podla mna uz to co robis , ze si snim hentak pises je troska podvadzanie..mne keby to robi priatel tak to je koniec... tak bud si uvedom ci by sa to pacilo tebe keby to robi tvoj muz tebe, alebo sa snim vyspi a rozved sa..alebo sa nato vykasli a uvedom si co mas doma a ci ti to stoji zato...

sharmana
19. dec 2012

@irriss to je tak úžasne napísané, že som onemela... nádhera... konečne niekto aj pochopil čo som mala na mysli a to som ani zdaleka nevedela tak krásne napísať ako ty.... Ty si pre mňa jedna absolútne inteligentná osoba, skúsená a hlavne nestranná a nebojí sa napísať pravdu o nás všetkých, takú holú aká je 😉

k ostatným dievčence sa už vyjadrovať nebudem, niektoré komentáre sú pod moju dôstojnosť a ideály o vernosti typu "ja by som to nikdy" a "to je hnusné" a podobne... sú na úrovni 20 ročného nevyzrelého devčaťa, bezdetného, ktoré ešte len padne na ústa, lebo v živote manželov sa za 30 rokov môže udiať toľko, že aj telenovelu z toho môže niekto napísať 😉

afrika
19. dec 2012

@tajnaa viem ťa svojím spôsobom pochopiť....ťažko sa prestáva písať s niekým kto ti je sympatický.... tiež som vydatá a už cca 4 mesiace si píšem s jedným kolegom. žiadne intímnosti nepíšeme, riešime klasické veci, no je to denno-denné... v práci sa nerozprávame takmer vôbec, len sa pozdravíme a usmievame... chcela som s tím prestať, no zatiaľ sa mi to nedarí. on je slobodný, myslí si, že ja so svojím mužom niesom (pred cca 2 mesiacmi sme sa na čas s mm roziši). je mi moc sympatický, počúva ma, chváli ma... fyzicky sa mi tiež páči. neviem ako mám s tím prestať, je to moc ťažké. ľahko sa píše prestaň, no ťahšie sa s tím prestáva.
Ešte chcem podotknúť, že to obaj berieme ako priateľstvo, no je to moc silné

irriss
19. dec 2012

@sharmana
Pust si tuto pisnicku..vsimni si, ze kazdy pohyb, kazde mrknuti, kazde bliknuti a osoba-zmena osoby.....s pomoci chveni uzasneho hlasu v nas vyvola RUZNE myslenky, pocity i touhy...
kdo ma chut "hresit"..at si pusti...
neni treba pismenek....v nasi hlave se uz pri pohledu MUZE zrodit "cokoliv"..a fandim vsem tem, ve kterych se probudi "zazrak"...
Myslim si, ze touto pisnickou lze oslovit muze i zeny..a nemusim "byt oznacovana za nevernou"..protoze touzim....i kdyz presne rikam to, PO CEM TOUZIM..jen volim jinou formu..

https://www.youtube.com/watch?v=4p0chD8U8fA
afrika
19. dec 2012

len prosím nepíšte mi tu ako odpoveď, že prestať je jednoduché. není....

sharmana
19. dec 2012

@irriss pozrela som... presne o tomto je život... nie o tom aký by mal byť... idealizovať si život je proste utopia 🙂

irriss
19. dec 2012

@afrika
Prave jsem docetla Tvuj fotoblog..
Jsou v nem pospsane kapitoly Tveho zivota...Smutna Kniha ☹
a presne tam i Tvuj kolega zapada..vsechno i casove souhlasi...presne v jedne zprave pises (vysvetlujes mozna nevedomky), PROC a coTi chybi...
Kolega zrejme nahrazuje TICHO, ke kteremu doslo od tveho manzela..ale ver tomu,ze ne kazdy chlap umi takovou ZTRATU ze sebe dostat slovy..

To, ze ji citi je jiste, zrejme nemluvi..hledej slova jako ja..v pohybech, v tonu hlasu..v pohlazeni.. 😉
Muj manzel tae nemluvil...stale o tom nemluvi...nesmirim se s tim, ale odpoustim😉

p.s. Tvoje zprava v pase uz neplati'? 😎

irriss
19. dec 2012
https://www.youtube.com/watch?v=rEQ5yQaxK_A

Elán - Amnestia na neveru

1. Cez more cez oheň láska nás prevedie
Hravo nás podvedie telom aj v duši
Len žiadne spovede lepšie nič nevedieť
V najlepšom prípadelen niečo tušiť.

2. Vie to aj piatačik, vie to riaditeľ školy
Že láska občas tak nádherne bolí
Miluje dotyky tance a gestá
Neverných odmení a verných trestá.

® Láska Bože, láska, kde Ťa ľudia berú
Vyhlasujem veľkú amnestiu na neveru.
Láska Bože, láska,kde Ťa ľudia berú
Láska Bože, láska,óoooouou

3. Láska má recidívy tak dlho kým sme živí
nikdy jej nie je dosť má čudnú minulosť
Láska je zázrak, ktorý sa koná bežne
Chalani sú z nej chorí dievčatá také nežné

4. Láska je kukla, ktorá sa na motýľa zmení
Až keď mu krídla zhoria,
vie pravdu o plameni. ®

sirinka
19. dec 2012

No dievcata pride mi to dost pomylene... Nie je vobec obdivuhodne podlahnut pokuseniu a potom o tom krasne pisat, obdivuhodne je pokuseniu odolat, zit cestne a zit tak, aby bol vas zivot krasny aj bez podrazov 😉

grettka
19. dec 2012

@sirinka ved tu nikto neobhajuje podlahnutie pokuseniu.
Zakladatelka temy chcela radu ako z toho von.
Kazdy mame svoj nazor, za ktorym si stojime. Prezitymi skusenostami sa vsak moze menit uhol pohladu. Nic v zivote nie len cierne a biele.
A moze kazdy bit do hrude s vyhlasenim "mne sa to nikdy nemoze stat". ... Zial, moze sa to stat kazdemu, bez rozdielu. Zalezi vsak na tom, ako sa s tym popasuje.
😉

afrika
19. dec 2012

@sirinka ľahko sa odsudzuje keď poznáš len časť príbehu...

sirinka
19. dec 2012

@grettka co sa moze stat kazdemu? Prist do pokusenia? Samozrejme, preto obdivujem ludi, ktori svoje problemy riesia cestne a nie druhym poza chrbat 😉

hello_kitty87
19. dec 2012

@sirinka máš môj plný súhlas. Ale tak oni to asi potrebujú použiť na svoju obhajobu 🙂 Lebo pre niekoho je verné a harmonické manželstvo utópia, ale keď tak zmýšla už od začiatku manželstva, nemôže potom čakať, že bude ideálne.

A keď sa budem od začiatku manželstva len triasť že ma muž podvedie, to už aký ma zmysel? Načo sa potom brať? Fakt pomýlený svet...

sirinka
19. dec 2012

@afrika vsetky pozname iba cast pribehu, tu istu a kazdy mame svoj nazor.... To je snad uplne normalne, ci?

afrika
19. dec 2012

@irriss s mm sme zatiaľ spolu, vedel, že som si s niekým písala, no myslí si, že to už skončilo. snažíme sa o to, aby náš vzťah fungoval, mám ho naozaj veľmi rada- ľúbim ho. no nedá sa mi nejako prestať písať si s dotičným. je to strašne silné, mám pocit, že sa konečne niekto zaujíma o to ako sa cítim, že ma konečne niekto pochváli a že som asi niekomu sympatická. viem, že to není spravne to čo robím a chcem to už zastavit kým to je v takom štádiu, v akom to je.

afrika
19. dec 2012

@sirinka je to normálne, no není normálne na základe časti príbehu odsudzovať, nie?

zabka88
19. dec 2012

v tomto musím so @sirinka súhlasiť, ale napokon všetky vieme aký by mal byť ideálny stav.. avšak život je často zamotaný, a človek niekedy nevidí tak jasne čo je a čo nie je "spávne", potkne sa a spadne.. nikto mu za to nezatlieska, ale keď sa snaží postaviť a kráčať ďalej prečo mu nepodať pomocnú ruku? nesúdme , aby sme neboli súdené.. život nie je jednoduchý a kto to tvrdí, ešte toho veľa nezažil 🙂

irriss
19. dec 2012
sirinka
19. dec 2012

@afrika ale ja odsudzujem iba dane konanie, neodsudzujem ziadnu pripsievatelku ako celeho cloveka.... A toto konanie ja nepovazujem za nic, co si akymkolvek sposobom zasluzi obhajobu. Ked raz niekoho lubis, ako mu dokazes do oci klamat? Neexistuje nic vzacnejsie medzi dvoma ludmi ako je dovera.... Bez tej ani laska nie je uplna....

afrika
19. dec 2012

@sirinka nechcem sa hádať, samozrejme, že súhlasím s vetou, že klamať by si ľudia nemali, no tiež som nečakala, že sa mi stane toto. medzi mnou a dotičným niesú žiadne milostné správy a ani nebudú. a aj napriek tomu už s tím chcem prestať. viem, že to nieje správne, no zároveň viem prečo sa to stalo... a možno ak by som si s ním nepísala už by som nebola so svojím manželom. asi by sme sa už k sebe nevrátili....

afrika
19. dec 2012

@irriss ďakujem 🙂 idem si prečítať