icon

Som vydatá, cez net som spoznala osudového muža

7. feb 2020

ani neviem ci nieco cakam ... som par rokov vydata .. mame dieta ...od zaciatku bol vztah turbulentny ale napriek tomu som si ho vzala ..chcela som babo ...verila ...mozno bola zaslepena ...bolo to vzdy ako na hodjdacke ..a po par rokoch ...stretla som niekoho uplnym omylom cet net ...je mladsi o 6 a pol roka ... a udivuje ma ako si rozumieme ..ake mame spolocne nazory na uplne vsetky dolezite otazky zivota ...vieme o sebe vela ...ako keby sme sa poznali cely zivot ... kedze je mladsi ...studuje este vysku ...vie o mne vsetko .. osobne sme sa nikdy nestretli ...sme si velmi blizky ako kamosi ..ale je tam nieco viac u obidvoch ...vlastne ani neviem co vlastne cakam od toho ...asi som sa zblaznila ..

Strana
z2
julka828
7. feb 2020

@veronikaszabova tiez nad tym akurat uvazujem ze vsetko he vynazane a pritom je to aj tak anonym tak nechapem

miska_kal
7. feb 2020

zatial ho poznas iba cez internet, vies, v skutocnosti moze byt uplne iny. poriadne si to premysli!

osky
7. feb 2020

Ach...tieto internetove znamosti...
Ja som to skusila raz.
Bola som na vyske a asi som nevedela co od dobroty😅😅😅😄
Pisala som si s muzom,ktory zil vo Svajciarsku ale bol Slovak-asi ma viac pritahovala cudzina ako on😂🤣
Ja som vsak bola taka dost opatrna,anilen fotku som mu neposlala a on stale pisal,pisal...o sebe.
A chcel tu fotku🤣
Napokon sme si vymenili tel.cisla.
Nikdy sme sa nestretli.
Po par tyzdnoch prisla sms-ka v style.
"Ahoj,nasla som tvoje cislo v snubencovom diari...
Nie si jedina s kym si pise,o 3 tyzdne sa mame brat a ja som zistila ze on si pise takto...."
No....a bolo vybavene.😂
Pomyslela som si,aky je to grobian a aka som ja sprosta...no ale ok.
Mlada a sprosta ide dokopy.

Ty si dospela,mas dieta.
A ked to vo vztahu skripe,hladas niekde relax.
Ale sory-o 6,5 roka mladsi...nikdy som nechapala zeny,ktore maju takychto zajacikov.
To bude co za chlapa???
Skor dalsie decko na krku.
Okrem toho student...
Ten ti da ake zazemie.
Hovori sa-papier znesie vela.
Vies,popise sa kadeco,skuste sa stretnut a uvidis.
Som.presvedcena,ze zmenis nazor.

deti95060810
7. feb 2020

@miskahryzka333 tiež by som to tak isto riešila...možno si nebudú chcieť viac ani napísať...

merynka3
7. feb 2020

mna zaujima, ze ci ste si aspon foto vymenili?

ollynka
7. feb 2020

áno zbláznla si sa. Je to veľké decko bez záväzkov.

acrobaleno
7. feb 2020

Bože niektoré ženy🙄 ZBláZNila SoM sA? Áno...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
7. feb 2020

Mam chlapa ktoré ho som takýmito spôsobom stretla, tiež bolo vsetko super a cool a vieš čo? REALITA je úplne iná, pokým sa nestretnete a nezazijete " reálne situacie" tak ťažko povedať ako super by ste si rozumeli.

vilma7
7. feb 2020

Presne, najskôr sa osobne stretnúť, hneď sa preberieš do reality. Ty si sa zbláznila do svojich predstáv o ňom.
A prečo mažeš po sebe všetky správy?

janinah
7. feb 2020

vie o mne vsetko .. osobne sme sa nikdy nestretli ...to ozaj vytáraš o sebe všetko úplne cudziemu človeku????? čo keby si dala energiu na zlepšenie vzťahu s otcom tvojho dieťaťa? a ak to už celkom nejde,tak sa rozísť,dať si hlavu ,srdce dokopy a potom hladať niekoho,kto za to bude stáť? mladší virtuálny kamarát,študent sa asi ťažko bude chcieť starať o ženu s dieťaťom.....má okolo seba mladých pipeniek dosť

23121974
7. feb 2020

@vilma7 Zrejme sa hanbí za to,čo tu popísala,za tú naivitu v komentároch 🙄

Strana
z2